Ποια γυναικεία μαγιό θα φορεθούν το 2021 στις παραλίες

Πολύχρωμα water colored bikinis, animal prints και pastel αποχρώσεις θα δώσουν στο φετινό καλοκαίρι σου τις στιγμές που τόσο καιρό περίμενες! Ποια γυναικεία μαγιό θα φορεθούν το 2021 στις παραλίες

Το καλοκαίρι πλησιάζει. Η αγαπημένη μας εποχή έρχεται να μας ξεσηκώσει με υπέροχα fashion trends στα γυναικεία μαγιό 2021. Με διάθεση στα ύψη και πολλά διαφορετικά χρώματα και στυλ ήρθε η στιγμή της απελευθέρωσης για παιχνίδι με τα κύματα.

Πολύχρωμα water colored bikinis, animal prints και pastel αποχρώσεις θα δώσουν στο φετινό καλοκαίρι σου τις στιγμές που τόσο καιρό περίμενες! Δες ποια είναι τα φετινά trendsσε γυναικεία μαγιό και διάλεξε αυτό που σε εκφράζει.

Bikini underwire για δυναμικότητα

Αυτή τη σεζόν, επίλεξε ένα underwire top για δυναμισμό και έντονο μπούστο. Τα underwire bikinis σε κάνουν να ξεχωρίζεις με την πιο δυναμική εμφάνιση στην παραλία. Απόλαυσε τον ήλιο και τα κύματα με ένα underwire μαγιό,απαθανατίζοντας τις υπέροχες στιγμές σου και στο Instagram!

Animal prints με χρώμα

Τα animal prints αγαπήθηκαν πολύ στα γυναικεία μαγιό. Το 2021, όμως, αποκτούν περισσότερο χρώμα και λάμψη. Είσαι μια γυναίκα με έντονο ταπεραμέντο; Τα animal prints στο bikini, εξωτερικεύουν την ενέργεια που κρύβεις μέσα σου!

Μίνιμαλ και Pastel

Τα pastel είναι τα χρώματα του ρομαντισμού. Μινιμαλιστική διάθεση και απαλές αποχρώσεις του ροζ, του σιέλ και του κίτρινου. Τα μαγιό σε pastel χρώματα ταιριάζουν σε ρομαντικά κορίτσια. Νιώσε τα μελτέμια του καλοκαιριού φορώντας ένα pastel bikini από το thelady.gr.

Μαγιό με Ιδιαίτερες Υφές

Όπως φαίνεται, η τάση με τα διάφορα υφάσματα σε μαγιό έχει κερδίσει τις καρδιές μας. Βελούδινα, γκοφρέ και πλεκτά μαγιό δίνουν τελείως διαφορετική αίσθηση στις καλοκαιρινές μας εξορμήσεις. Είναι πολύ άνετα και μας κάνουν να αισθανόμαστε χαλαρές και ξεκούραστες.

Κλασικό Τριγωνάκι

Το διαχρονικό τριγωνάκι είναι ένα must have.Συνδυάζεται απίστευτα με αξεσουάρ παραλίας, όπως πολύχρωμα παρεό, καφτάνια, καπέλα και κοσμήματα. Το νέο σου triangle bikini θα σε συντροφεύσει ιδανικά και φέτος το καλοκαίρι.

Ψηλόμεσο Μαγιό

Τα ψηλόμεσα μαγιό με τον sexy αέρα των 80’s είναι ξανά στη μόδα. Μία αγαπημένη και νοσταλγική εποχή έρχεται μαζί στις καλοκαιρινές σου στιγμές, για να δώσει μια ροκ πινελιά. Ελαφρώς πιο αποκαλυπτικά, τα ψηλόμεσα μαγιό έχουν μια έξτρα δόση θηλυκότητας και θα γίνουν τα αγαπημένα σου.

 

Water color tie dye bikini

Ίσως το highlight των fashion trends στα γυναικεία μαγιό για το 2021. Δεν είναι άλλο από τα tie dye bikinis. Δίνουν μία νεανική φρεσκάδα στο στυλ σου και μια παιχνιδιάρικη διάθεση για βουτιές στην πισίνα. Ετοιμάσου να βουτήξεις σε μια έκρηξη χρωμάτων, δοκιμάζοντας το αγαπημένο σου tie dye μαγιό.

Μαγιό με glitter

Άλλο ένα εντυπωσιακό look για την παραλία είναι τα shiny glitter bikinis. Λάμψε κι εσύ μαζί με τον ήλιο, βουτώντας στα δροσερά κύματα, με το λαμπερό σου bikini. Διάλεξε το χρώμα που σου ταιριάζει και συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα επάνω σου. Άλλωστε το αξίζεις!

Bandeau bikini

Ή αλλιώς και strapless. Διάλεξε το δικό σου bandeau bikini για φέτος και γίνε το fashion icon της παραλίας! Είναι ένα πολύ fresh look που θα σε ανανεώσει και θα σου δώσει ένα όμορφο μαύρισμα.

Βρες υπέροχα σχέδια σε γυναικεία μαγιό και χρώματα που συναρπάζουν στο thelady.gr. Δες ποιο από αυτά τα bikini fashion trends σε αντιπροσωπεύει και ανανέωσε τη διάθεσή σου στις παραλίες με ένα φρέσκο και γεμάτο χρώμα look.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ