Προβλέψεις για τα ζώδια της εβδομάδας 17-23 Μαΐου

Με την πολυαστρία στους Διδύμους αυτήν την εβδομάδα, πιθανόν να χάσεις τον προορισμό σου γιατί έχεις πολλές επιλογές και θα λοξοδρομήσεις! Προβλέψεις για τα ζώδια της εβδομάδας 17-23 Μαΐου – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις! 

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ

Υστερόγραφο, στις 23/5 ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θολώνει τα νερά και χαλάει την ερωτική μαγεία. Ασπίδα προστασίας η πίστη. Προβλέψεις για τα ζώδια της εβδομάδας

Υστερόγραφο,  στις 23/5 ο Κρόνος ανάδρομος στον Υδροχόο, σε πάει σε διαδικασία επαναξιολόγησης της παρουσίας σου μέσα στο συλλογικό γίγνεσθαι. Κάνεις δουλειά ή κοιτάς μόνο την πάρτη σου;

Κάνε Εγγραφή στο κανάλι στο YouTube

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, κινείστε με αυξημένες ταχύτητες και αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και λάθη που δεν θα μπορείτε να διορθώσετε. Ασχοληθείτε με τις σπουδές σας και ενισχύστε το επαγγελματικό σας προφίλ. Κριός β’ δεκαημέρου, ευνοήστε, εάν κινήστε σε συλλογικές δραστηριότητες και μοιράζεστε κοινούς στόχους. Επενδύστε και στον φιλικό σας κύκλο. Κριός γ’ δεκαημέρου, αποφύγετε κάθε είδους εμπορική δοσοληψία και γενικά απαγορεύονται οι παρασκηνιακές κινήσεις και τα μυστικά ραντεβού.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, αποφύγετε ότι σας κρατάει δέσμιους σε λάθος καταστάσεις και ξεκαθαρίστε το τοπίο. Μην υπερβάλλεται. Ταύρος β’ δεκαημέρου,ευνοήστε σε οικονομικά ζητήματα κυρίως εάν επενδύετε σε ακίνητα ή κληρονομικά αποκτήματα. Συμφωνίες που σας ξελασπώνουν. Ταύρος γ’ δεκαημέρου,  πιθανόν να απογοητευτείτε από τον φιλικό σας κύκλο και αυτό αυτόματα να σας κάνει να μαζευτείτε στο καβούκι σας. Αποφύγετε περιττά έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, γιορτάζετε την ηλιακή σας επιστροφή αυτήν την περίοδο και μπορείτε να προχωρήσετε προς νέες κατευθύνσεις, αφού κάνετε την αξιολόγηση της χρονιάς που πέρασε. Βάζετε υψηλούς στόχους. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, ευνοήστε σε θέματα σπουδών, επαφές με άτομα διαφορετικής κουλτούρας καθώς και σε ταξίδια. Συμφωνίες που σας αναπτερώνουν το ηθικό. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, αποφύγετε να εμπλακείτε σε περίεργες ερωτικές περιπέτειες γιατί θα χάσετε την ισορροπία σας. Τάση προς απιστία, ψέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου,  κάντε στροφή προς τα έσω και αφαιρέστε ότι φαίνεται να μπλοκάρει την εξέλιξη σας. Δημιουργήστε την πραγματικότητα σας με τις σκέψεις σας.   Καρκίνος β’ δεκαημέρου, προσπαθήστε να προσεγγίσετε άτομα που θα σας βοηθήσουν σε επαγγελματικά ζητήματα και μπορείτε να κλείστε οικονομικές συμφωνίες. Έρωτας μυστικός. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου,  μην αγνοείτε τα σήματα κινδύνου, κυρίως όταν εμπλέκεστε σε ερωτικές καταστάσεις που δεν μπορείτε εύκολα να αποκρυπτογραφήσετε. Δώστε προσοχή σε νομικά ζητήματα και ασχοληθείτε με τις σπουδές σας. Φιλικές σχέσεις ευνοούνται.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, είστε αρκετά πιο εξωστρεφείς αυτό το διάστημα και έρχεστε σε επαφή με άτομα που στηρίζουν τις απόψεις σας. Ερωτικά θέματα παραμένουν μπερδεμένα. Λέοντα β’ δεκαημέρου, μπορείτε να ανανεώσετε παλιές συνεργασίες ή ακόμα και να προχωρήσετε προς κάτι καινούργιο. ευνοούνται οι φιλικές επαφές. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, αποφύγετε να μπερδευτείτε σε σχέσεις που δεν σας καλύπτουν συναισθηματικά. Πιθανό χάος και μπέρδεμα. Εργασιακές αναμοχλεύσεις.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook  https://www.facebook.com/christina.tantalidou 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, είστε σε φάση που πρέπει να σκεφτείτε την εξέλιξη μιας προσωπικής σας σχέσης και να αποφύγετε πιθανά μπερδέματα. Παρθένε β΄δεκαημέρου, ασχοληθείτε περισσότερο με τα επαγγελματικά σας και οργανώστε την εργασιακή σας κατάσταση. Ευνοήστε αρκετά καθώς γίνεστε πιο αποδοτικοί. Παρθένε γ’ δεκαημέρου,  οι μέρες είναι ακατάλληλες για να πάρετε αποφάσεις ερωτικής φύσεως ή ακόμα και να κλείσετε συμφωνίες που εμπεριέχουν ψιλά γράμματα. Πιθανή τάση για απιστία, ψέματα.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, δώστε μεγαλύτερη προσοχή σε θέματα επαγγελματικής αποκατάστασης και βελτιώστε το προφίλ σας. Νομικά ζητήματα δεν πρέπει να παραμελήσετε. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, ευνοήστε σε συμφωνίες, επαγγελματικά ταξίδια και θέματα που σχετίζονται με τον έρωτα και τα παιδιά. Εναρμονιστείτε με τις αλλαγές που σας ανεβάζουν επίπεδο. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, δώστε μεγαλύτερη έμφαση σε θέματα φυσικής κατάστασης και αποφύγετε να εξαντλείτε τον εαυτό σας. Ψυχολογικές διακυμάνσεις που προκύπτουν από συναισθηματικές ανεκπλήρωτες προσδοκίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, ασχοληθείτε περισσότερο με την οικονομική σας πραγματικότητα και αποφύγετε τις σπατάλες. Ερωτικά ζείτε μια απίστευτη ιστορία. Σκορπιός β’ δεκαημέρου, σαφώς και η επαγγελματική σας ζωή δείχνει μια άνοδο και αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτείτε. Χρήματα από τρίτες πηγές. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, νιώθετε πως επενδύετε στο λάθος άτομο και αυτό σας ρίχνει την ψυχολογία. Ερωτικές απογοητεύσεις αναμένονται. Στα επαγγελματικά σας κινείστε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, αποφύγετε τις συναισθηματικές εκρήξεις και αντιμετωπίστε την αρνητικότητα των σκέψεων σας με δραστηριότητες που σας ξεκουράζουν. Η προσωπική σας ζωή θα σας προβληματίσει. Τοξότη β’ δεκαημέρου, η συναισθηματική σας κατάσταση βελτιώνεται αυτό το διάστημα και πιθανόν να γίνει μια νέα γνωριμία. Δέσμευση, επισημοποίηση. Επαφές με τους κατάλληλους συνεργάτες. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, αποφύγετε να ανοιχτείτε συναισθηματικά, καθώς ενδέχεται να νιώσετε απόρριψη και να απογοητευτείτε. Δείτε τα πράγματα από απόσταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, η εργασιακή σας ζωή ευνοείται αυτό το διάστημα και μπορείτε να προχωρήσετε προς νέες κατευθύνσεις. Επιλέξτε κάτι καινούργιο. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, είστε σε φάση που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις συνθήκες και να ξεπεράσετε προσωπικές κρίσεις. Οικονομική βελτίωση. Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, πιθανόν να νιώσετε αρκετά ξένοι μέσα στο ίδιο σας το σπίτι ή το εργασιακό σας περιβάλλον. Προσωρινή απομάκρυνση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’δεκαημέρου, αποφύγετε να εκτεθείτε σε συναισθηματικές κρίσεις και κρατήστε μικρό καλάθι. Αναμένονται εξελίξεις που θα σας σοκάρουν. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, σας ευνοεί αυτό το διάστημα για να κλείσετε συμφωνίες και να προχωρήσετε προσωπικές καταστάσεις. Ακολουθήστε τη ροή των γεγονότων. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, αποφύγετε τα έξοδα και καλό θα ήταν να ασχοληθείτε περισσότερο την πρακτική πλευρά της ζωής σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ α’δεκαημέρου, βαδίζετε προς νέες κατευθύνσεις και δεν υπάρχει κάτι που μπορεί τώρα να σας σταματήσει. Υπερβολές στην προσωπική σας ζωή αναμένονται. Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, μπορείτε τώρα να ασφαλίσετε συνεργασίες και να προχωρήσετε και προσωπικές γνωριμίες. Διανύετε φάση σταθερότητας. Ιχθύ γ’ δεκαήμερου, αποφύγετε να εμπλακείτε σε παράνομες καταστάσεις και διορθώστε άμεσα τα κακώς κείμενα στην υπάρχουσα σχέση σας. Ψέματα, λάθη και παραπλανήσεις αναμένονται.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ