Ζώδια 10 έως 16/5/2021. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο

Με την Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 11/5 οδεύεις προς την κανονικότητα και φαίνεται πως πολλά από τα σχέδια σου τώρα υλοποιούνται με ευκολία. Ζώδια 10 έως 16/5/2021. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις! 

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ

Υστερόγραφο,  Στις 12/5,  ο Άρης από τον Καρκίνο σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, φέρνει ξαφνικές συναντήσεις που ενεργοποιούν τη δύναμη του συναισθήματος. Εξομολογήσεις. (αρχές β’ ) Ζώδια 10 έως 16/5/2021

Υστερόγραφο, στις 13/5 το εξάγωνο Ήλιου, Ποσειδώνα θα σε βοηθήσει να κινηθείς μέσα στον κόσμο της φαντασίας σου. Κάνε πραγματικότητα τις σκέψεις σου. (αρχές γ΄)

Κάνε Εγγραφή στο κανάλι στο YouTube – Ζώδια 10 έως 16/5/2021

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, μπορείς τώρα να έρθεις σε επαφή με το άτομο που σε ενδιαφέρει και να πεις την αλήθεια σου. Κριός β’ δεκαημέρου, νιώθεις πως σε πνίγουν οι υποχρεώσεις και δεν μπορείς να αφιερώσεις χρόνο στο εαυτό σου. Δραστηριοποίηση μέσα από το διαδίκτυο αναμένεται. Κριός γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο οδηγεί σε μια νέα πηγή εσόδων καθώς αποφασίζετε να αναλάβετε δυναμικά τις ευθύνες σας και να ανεξαρτητοποιηθείτε. Γνωριμία μέσα σε χώρο εργασίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, μπορείτε να επωφεληθείτε οικονομικά από τις συνεργασίες σας και να καλύψετε αρκετές από τις υποχρεώσεις σας. Εύνοια από εργοδότες ή από το ταίρι σας. Καταναλωτική μανία. Ταύρος β’ δεκαημέρου, κινείστε περισσότερο αυτό το διάστημα μια που ψάχνετε νέα ενδιαφέροντα ή νέους τρόπους προώθησης της δουλειάς σας. Γνωριμίες μέσα από το διαδίκτυο. Ταύρος γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στο δεκαήμερο σας, σας διευκολύνει να προχωρήσετε σε μια νέα συναισθηματική κατάσταση και να ξεπεράσετε κόμπλεξ κατωτερότητας. Αγκαλιάστε τα ενδιαφέροντα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, δέχεστε φιλοφρονήσεις και κολακευτικά σχόλια συνεχώς από τον κύκλο σας και συνειδητοποιείτε την τύχη που τώρα που είναι με το μέρος σας. Νέες γνωριμίες, πιθανόν επισημοποίηση. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, προσοχή σε έξοδα ή σε δανεικά που θα σας ζητηθούν και πιθανόν να είναι αγύριστα. Μιλήστε, προωθήστε τα σχέδια σας. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο συμβάλλει στο να ξεπεράσετε τον αρνητισμό και συναισθήματα αισιοδοξίας θα βγούνε στην επιφάνεια. Το Παρασκήνιο σας στηρίζει και πιθανόν γνωριμία που όμως παραμένει ακόμα κρυφή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, πιθανόν να κινείστε ύποπτα αυτό το διάστημα και τα ερωτικά σας να είναι αρκετά μπερδεμένα. Μυστικές συναντήσεις που οδηγούν σε αδιέξοδα. Νιώθετε πως θα κάνετε λάθη. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, έχετε μεγάλο εκνευρισμό και θέλετε να βγείτε από μια κατάσταση που σας καταπιέζει ή σας αφήνει ακάλυπτους. Εντάσεις που σας ρίχνουν την ψυχολογία. Μυστικές επικοινωνίες. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο θα ανοίξει ένα νέο κύκλο επαφών, όπου θα μπορέσετε να βελτιώσετε τις δημόσιες σχέσεις σας. Ηθική ικανοποίηση αλλά και υλοποίηση σχεδίων.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, είστε σε φάση όπου μπορείτε να λάβετε τη συναισθηματική κάλυψη μέσα από τον φιλικό σας κύκλο και όχι από το πρόσωπο που σχετίζεστε. Επαφές, κοινωνικά σχόλια και έντονη εξωστρέφεια σας διακατέχει. Λέοντα β’ δεκαημέρου,  νιώθετε πως πολλά πράγματα γίνονται πίσω από την πλάτη σας και ξυπνάει ο φόβος αλλά και ο θυμός μέσα σας. Παράνομα ραντεβού. Επικοινωνία με ένα άτομο που σας στηρίζει. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σας κάνει αρκετά δημοφιλείς, αγαπητούς μέσα στο επαγγελματικό σας στερέωμα και προωθείτε εύκολα τα σχέδια σας. Πιθανόν συζητήσεις γύρω από θέματα δέσμευσης.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook  https://www.facebook.com/christina.tantalidou 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, νιώθετε πως μπορείτε να ποντάρετε ψηλά και να κερδίσετε τις εντυπώσεις μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο. Σχέση με άτομο κύρους αναμένεται.   Παρθένε β΄δεκαημέρου, είστε απόλυτα αφοσιωμένοι στους στόχους σας και αναζητάτε διακαώς την εκπλήρωση των επιθυμιών σας. Γνωριμίες, αρκετά φιλικά πήγαινε- έλα, φλερτ και ρομαντικά μηνύματα. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο οδηγεί σε νέες συνειδητοποιήσεις αλλά και στην ένωση σας με τους στόχους σας ή το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Σχέσεις εξ αποστάσεως τώρα ευνοούνται.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, αναζητάτε με πάθος την εκπλήρωση των στόχων σας και το πείσμα οδηγεί σε επιτυχία. Ευνοείστε και από άτομα που διαμένουν στο εξωτερικό, σε νομικά ζητήματα αλλά και σε σπουδές. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, έρχεστε πολλές φορές σε κόντρα με άτομα που ασκούν ένα είδος εξουσία πάνω σας και αυτό μυρίζει ρήξεις. Συγχρόνως έχετε και ερωτικά διλήμματα. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο οδηγεί σε νέες οικονομικές ρυθμίσεις, συμμαχίες αλλά και σε αποφάσεις που θα αλλάξουν το ερωτικό σας περιβάλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, παρασύρεστε αυτές τις μέρες από το έντονο πάθος που νιώθετε για το άτομο που σας ενδιαφέρει και θα παραπλανηθείτε. Ερωτικές φαντασιώσεις τώρα εκπληρώνονται. Οικονομική εύνοια. Σκορπιός β’ δεκαημέρου, είστε σε φάση που κυνηγάτε έναν έρωτα μακρινό, που σας εξελίσσει πνευματικά και όχι μόνο. Μιλάτε για τα πάθη σας ανοιχτά. Θετική ερωτική ανταπόκριση. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σας γεννά συναισθήματα σιγουριάς και ασφάλειας και μιλάτε ανοιχτά για τα θέλω και τις προσδοκίες σας. Τα πρώτα σημάδια επιτυχίας αποκαλύπτονται. Νέες συνεργασίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, γοητεύεστε αλλά και γοητεύετε το άλλο σας μισό και διανύετε μια περίοδο ερωτικής αφύπνισης. Ξαφνικές εξομολογήσεις που σας χαροποιούν ιδιαίτερα.    Τοξότη β’ δεκαημέρου, ξαφνικά έξοδα προκύπτουν που σας χαλάνε τη διάθεση και πρέπει να τρέξετε πίσω από τις υποχρεώσεις σας. Κοινά περιουσιακά αποκτήματα απαιτούν την προσοχή σας. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, θα σας οδηγήσει σε ένα νέο εργασιακό περιβάλλον, και προσαρμόζεστε σε συνθήκες που απαιτούν προσωπική δουλειά. Νέες διατροφικές συνήθειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, ευνοείστε αυτό το διάστημα από τους συναδέλφους σας ή και μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον και θα μπορέσετε να αποβάλλετε το άγχος. Φλερτ μέσα σε χώρο εργασίας. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, προσοχή αποφύγετε τις εντάσεις και τους διαπληκτισμούς με τα άτομα που συνεργάζεστε ή συμβιώνετε. Πολλές συζητήσεις θα γίνουν γύρω από εργασιακά ζητήματα. Νέες συμφωνίες. Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο βοηθάει στην βελτίωση της ερωτικής σας κατάστασης μέσα από μια νέα γνωριμία που εξελίσσεται αργά αλλά σταθερά. Οικονομική εύνοια εάν δραστηροποιείστε σε χώρους ψυχαγωγίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’δεκαημέρου, μπορείτε να ξεπεράσετε τις κρίσεις του παρελθόντος και να ζήσετε μια ιστορία αγάπης , όπως ακριβώς την είχατε φανταστεί. Φλερτ, αυτοπεποίθηση και επιτυχία μέσα σε χώρους ψυχαγωγίας. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, προσοχή σε εντάσεις που μπορούν να προκύψουν μέσα στον εργασιακό σας χώρο και αποφύγετε τους τοξικούς συνεργάτες. Πιθανόν προβλήματα στην φυσική σας κατάσταση. Ρομαντικά μηνύματα.  Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σας δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας μιας νέας στέγης ή γνωριμίας που θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες σας. Επαγγελματικά ανοίγματα που σας ικανοποιούν.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ α’δεκαημέρου, απολαμβάνετε την θαλπωρή της οικογενειακής σας στέγης και νιώθετε πως έχετε βρει το καταφύγιο σας. Συναισθηματικά μπλοκαρίσματα τώρα διαλύονται. Ποθητές εξομολογήσεις. Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, ερωτικά διλήμματα που σας προβληματίζουν, καθώς δεν ξέρετε τα συναισθήματα της άλλης πλευράς. Ο έρωτας παραμένει ένα γρίφος. Ξαφνικές επανασυνδέσεις. Ιχθύ γ’ δεκαήμερου, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο θα σας βοηθήσει να επανασυνδεθείτε με συγγενικά άτομα, να σκεφτείτε μια πιθανή μετακόμιση ή αλλαγή επαγγελματικής στέγης. Νέο μεταφορικό μέσο.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ