Ζώδια 11 έως 17 Οκτωβρίου 2021. Η Αφροδίτη στον Τοξότη

Ψάχνεις, βρίσκεις το alter ego σου. Ζώδια 11 έως 17 Οκτωβρίου 2021. Η Αφροδίτη στον Τοξότη – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις! 

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ! Η Αφροδίτη στον Τοξότη

Υστερόγραφο, στις 15/10 ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Δία ανάδρομο στον Υδροχόο, θα σου φέρει τύχη μέσα από συνομιλίες με ομοϊδεάτες, και ενώνεσαι με τους άλλους, εύκολα.. δεν υπάρχουν εμπόδια..

Επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια του αέρα , αλλά και της φωτιάς γεννημένοι στο γ δεκαήμερο γύρω από την 22η μοίρα. Δες και τους προσωπικούς σου πλανήτες και τον ωροσκόπο σου.

Υστερόγραφο,  στις 17/10 ο Ήλιος σε τετράγωνο με Πλούτωνα, βγάζει ψυχολογικά στην επιφάνεια. Σε πιάνουν μαυρίλες και ίσως δεν επικοινωνείς με εκείνον/η, όπως το θέλεις. Προσωρινή δοκιμασία μεταμόρφωσης.

Επηρεάζονται οι παρορμητικοί, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι, του γ δεκαημέρου, εκεί γύρω από την 24η μοίρα. Δες τον ωροσκόπο σου και προσωπικούς πλανήτες.

Κάνε Εγγραφή στο κανάλι στο you tube

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, διεκδικείς με σοβαρότητα τα σχέδια σου και θέλεις να ξεφύγεις από επιπόλαιες καταστάσεις και πιθανόν να το καταφέρεις αυτό το διάστημα. Κριός β’ δεκαημέρου, καταστάσεις που οδηγούν σε θεραπεία, λύτρωση, ή διώχνεις από τη ζωή σου ότι σε κρατάει στάσιμο, είναι τώρα πιο εύκολο. Συναντήσεις που γλυκαίνουν την ατμόσφαιρα. Κριός γ’ δεκαημέρου, εκμεταλλεύεσαι τις συγκυρίες για να μπεις σε ένα μεγάλο κοινωνικό κύκλο και να φανεί η αξία σου. Τύχη εύνοια. Υπάρχει όμως παρασκήνιο ή εσύ είσαι που το παρακινείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, η συναναστροφή σου με άτομα που σας στηρίζουν υλικά ή συναισθηματικά θα δημιουργήσουν νέες προοπτικές για τη ζωή σας. Επαγγελματικές ευκαιρίες μέσα από γνωριμίες με πρόσωπα εξουσίας. Ταύρος β’ δεκαημέρου, επιστροφές σε κρυφές σχέσεις για να επαναξιολογήσετε προοπτικές αλλά και πιθανή εξέλιξη, αναμένονται. Μυστικές πηγές εσόδων. Κάλυψη χρεών. Ταύρος γ’ δεκαημέρου, ένα βάρος θα φύγει αυτό το διάστημα, καθώς μπορείτε να βελτιώσετε τις συνθήκες της καθημερινότητας σας και να αναβαθμιστείτε και μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον. Ωστόσο, νιώθετε ακόμα ένα πνίξιμο, κάποιος/α σας στερεί την ελευθερία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, θετικές εξελίξεις σε θέματα σπουδών, επαφές με άτομα διαφορετικής κουλτούρας, ταξίδια και έχετε την ευκαιρία να βγείτε σε νέους δρόμους, να συναντηθείτε με το πεπρωμένο σας. Γνωριμία με άτομο μεγαλύτερης ηλικίας ή ώριμο.   Δίδυμος β’ δεκαημέρου, μπαίνετε δυναμικά σε ένα νέο κύκλο επαφών και αυτό θα σας ανανεώσει γιατί γνωρίζετε μια νέα πτυχή του εαυτού σας. Οι επιστροφές, επαναξιολογήσεις συνεχίζονται. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, τύχη, εύνοια και δυνατότητα επέκτασης σε όλους τους τομείς της ζωής σας και φαίνεται να έχετε ξεπεράσει αρκετές δυσκολίες. Προσοχή μόνο σε υπερβολικά έξοδα και ανοίγματα. Εκμεταλλευτείτε την τύχη με μέτρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, βιώνετε εξελίξεις μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον, και αυτό θα σας δώσει το κίνητρο να γίνετε καλύτεροι και θα κερδίσετε τις εντυπώσεις και όχι μόνο. Συνομιλίες για θέματα οικονομικά ευνοούνται. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, επιστροφές χρημάτων αναμένονται αυτό το διάστημα, αλλά και επαναξιολογήσεις ερωτικές που τεστάρουν την υπομονή σας. Μετανιώνετε ή θεραπεύεστε από ανούσιες σχέσεις. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου,  ευχάριστες εξελίξεις γύρω από οικονομικά ζητήματα και την ακίνητη περιουσία σας και θα βγείτε από αδιέξοδα. Η σεξουαλική σας ζωή έχει ενδιαφέρον, ωστόσο ακόμα νιώθετε ανασφάλεια και επικρατεί ασυνεννοησία με το ταίρι σας.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, η ερωτική σας κατάσταση αλλάζει, βελτιώνετε προς το καλύτερο, καθώς επιλέγετε με μεγαλύτερη σοφία και ωριμότητα. Μεγαλύτερη υπευθυνότητα.    Λέοντα β΄δεκαημέρου, τώρα θα αποφασίσετε για την τύχη μιας σχέσης και αυτό θα σας κάνει να θεραπευτείτε από ανασφάλειες , φόβους και σχέσεις χωρίς αντίκρισμα. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, ερωτικές συναντήσεις , γνωριμίες τυχαίες ευνοούν τη προσωπική σας κατάσταση και νιώθετε να έχετε βρει ένα νέο ενδιαφέρον που σας εξιτάρει. Προβλήματα μόνο στην καθημερινότητα σας βιώνετε και μπορείτε όμως να τα αντιμετωπίσετε, αρκεί να αποφύγετε τοξικές σκέψεις.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook  https://www.facebook.com/christina.tantalidou 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, η οικογενειακή σας ζωή βελτιώνεται το διάστημα αυτό και μπορείτε να χαλαρώσετε, διώχνοντας το άγχος της εποχής. Καλύτερες εργασιακές σχέσεις. Παρθένε β΄δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε την ερωτική σας κατάσταση με μια ουδετερότητα ή προσπαθείτε να προφυλαχθείτε από σχέσεις που δεν σας ταιριάζουν. Επανασυνδέσεις με άτομα που σας εξιτάρουν και συγχρόνως θεραπεύουν ζητήματα αυτοεκτίμησης. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, ξαφνική πηγή εσόδων προκύπτει και θα λύσετε πιθανά οικονομικά ζητήματα που σας είχαν απασχολήσει. Η ερωτική σας κατάσταση όμως διαφέρει, έχετε μπερδευτεί και οι επιλογές σας θα σας βάλουν σε μπελάδες.

ΖΥΓΟΣ 

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, κινηθείτε μέσα στο διαδίκτυο, ελάτε σε επαφή με νέους συνεργάτες και εμπιστευτείτε τις ιδέες σας. Μην χρονοτριβείτε. Ευνοείστε όταν κινείστε με βάση τη λογική και όχι το συναίσθημα. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, επανασυνδέσεις με το άτομο που σας έχει ταλαιπωρήσει και αυτό γίνεται για να κερδίσετε τη ρεβάνς και όχι να μείνετε μαζί. Νέες ερωτικές προοπτικές αλλά και επιλογές. Ζυγός γ’ δεκαημέρου,έχετε φλερτ, ερωτική τύχη αλλά και ίσως ξαφνικά έσοδα, κέρδη , και θα ανέβει αρκετά η ψυχολογία σας. Ωστόσο , οικογενειακές υποχρεώσεις εμφανίζονται και αυτό θα σας κλέψει λίγο τη χαρά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, εξελίσσονται θετικά οικονομικά ζητήματα που αφορούν ένα ακίνητο, και η ψυχολογία σας θα ανέβει. Σταθερό εισόδημα. Προοπτική για μια σχέση ισότιμη, πιθανή συγκατοίκηση.  Σκορπιός β΄δεκαημέρου, η εργασιακή σας κατάσταση θα βελτιωθεί αυτό το διάστημα, καθώς θα έχετε νέες οικονομικές προτάσεις και συμφωνίες. Φεύγει το άγχος των ημερών. Επαναξιολόγηση μυστικών επαφών και σχέσεων. Αποφύγετε με διπλωματικό τρόπο τα άτομα που σας βάζουν σε δεύτερη θέση. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, έχετε τύχη αυτές τις μέρες μέσα από κρυφές πηγές εσόδων η συμφωνίες, επίσης συναισθηματικά θα ικανοποιηθείτε και θα σας δοθεί η ευκαιρία να πάρετε τα πάνω σας. Συγγενικά σας άτομα θα σας προβληματίσουν έντονα. Πιθανές αντιξοότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, ανοίγετε μπροστά σας μια νέα προσωπική προοπτική και παρόλο που τώρα λείπει το έντονο συναίσθημα, μπορείτε να χαρείτε την συντροφικότητα και μια καλύτερη επικοινωνία με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Τοξότη β’ δεκαημέρου, έχετε περάσει μια οικονομική ή προσωπική κρίση, ωστόσο τώρα σας δίνεται η δυνατότητα να μπείτε σε ένα νέο κύκλο γνωριμιών και να δείξετε την αξία σας. Επιστροφές σε πρώην συντρόφους. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, ευνοείστε μέσα από νέες γνωριμίες, κινήσεις μέσα στο διαδίκτυο και εφόσον κυνηγάτε την επιτυχία, υποστηρίζοντας τις ιδέες σας με μεγαλύτερη συνέπεια. Γνωριμίες με άτομα που θα σας υποστηρίξουν. Συναισθήματα ανασφάλειας γύρω από μια σχέση ζωής συνεχίζονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρουη διάθεση σας και η ανεβασμένη ψυχολογία που έχετε οδηγεί σε καλύτερες επιλογές και ελκύετε κοντά σας άτομα που σας στηρίζουν ψυχολογικά αλλά και οικονομικά. Περνάτε μια φάση ωριμότητας και κατασταλάζετε. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, μέσα από περιόδους κρίσης έχετε βρει τον εαυτό σας και έχετε πλέον κοντά σας άτομα που σας κάνουν να νιώθετε οικογένεια. Μοναδικό αγκάθι επιστροφή σε σχέσεις μυστικές.  Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου,  Νιώθετε πως το περιβάλλον σας πηγαίνει κόντρα και πρέπει να βρείτε τα πατήματα σας , μόνοι σας και χωρίς καμία εξωτερική βοήθεια. Πιθανή λογοκρισία. Συγχρόνως , αυτό θα σας δυναμώσει και θα αναζητήσετε μια νέα πηγή εσόδων , που θα καλύπτει τις ανάγκες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, διανύετε φάση σταθερότητας και επαναξιολόγησης των προσωπικών σας επιλογών και θα βγείτε κερδισμένοι. Μόνο μην πετάτε στα σύννεφα.  Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, επιστρέφετε σε μια σχέση πλατωνική ή από απόσταση και επαναξιολογείτε τις προοπτικές. Θέματα σπουδών θα σας απασχολήσουν. Θεραπεύετε ένα παλιομοδίτικο τρόπο σκέψης.  Υδροχόε γ’ δεκαήμερου,  έχετε εύνοια αυτές τις μέρες για να προχωρήσετε τα σχέδια σας και να βγείτε από οικονομικά αδιέξοδα. Ένα νομικό ζήτημα θα εξελιχθεί θετικά. Πιθανές ανασφάλειες όμως συνεχίζονται. Έντονο παρασκήνιο. Η Αφροδίτη στον Τοξότη

Ιχθύες

Ιχθύ α’δεκαημέρου, ευνοείστε σε θέματα καριέρας και επαφές με πρόσωπα κύρους θα σας κάνουν μια νέα επαγγελματική πρόταση που πρέπει να εκμεταλλευτείτε. Έρωτας με σκαμπανεβάσματα.   Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, είστε σε φάση σοβαρών επανασυνδέσεων με το παρελθόν και με μια σχέση καρμική, ωστόσο πριν πάρετε αποφάσεις, πρέπει να αναλογιστείτε τις συνέπειες.     Ιχθύ γ΄ δεκαημέρου, ευνοείστε σε θέματα σχέσεων, επίσης το παρασκήνιο σας στηρίζει, έχετε διώξει δηλαδή τους “εχθρούς’ και υπάρχουν άτομα που σας στηρίζουν. Οικονομικές συμμαχίες.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς! Η Αφροδίτη στον Τοξότη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ