Ζώδια 4 έως 10/10. H νέα Σελήνη στον Ζυγό

Με Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 6/10 και Ερμή φαινομενικά ανάδρομο είσαι μπερδεμένος. Ζώδια 4 έως 10/10. Η νέα Σελήνη στον Ζυγό – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις! 

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Δεν είσαι σίγουρος, κάνεις ένα βήμα μπροστά και δύο πίσω. Μπες σε φάση αξιολόγησης και οδήγα το όχημα σου αργά. Μην βιάζεσαι. Η νέα Σελήνη στον Ζυγό

Υστερόγραφο, στις 8/10 ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Άρη στον Ζυγό, σου σπάει τα νεύρα , θέλεις να είσαι ευγενικός, και δεν το μπορείς. Χάνεις την ισορροπία σου.

Επηρεάζεται κυρίως ο παρορμητικός σταυρός , Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του β δεκαημέρου. γύρω από την 15η μοίρα.

Υστερόγραφο, στις 7/10  η Αφροδίτη στον Τοξότη, σε απελευθερώνει , ψάχνεις το καινούργιο το διαφορετικό, θέλεις εξέλιξη. όχι στασιμότητα.

Κάνε Εγγραφή στο κανάλι στο you tube

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, είστε σε φάση, όπου δίνετε προτεραιότητα σε σπουδές, σχέσεις με άτομα διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας και στα σχέδια σας. Οφέλη προκύπτουν από ταξίδια και σχέσεις από απόσταση. Κριός β’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Ζυγό θα σας δώσει το κίνητρο για νέες εκκινήσεις που αφορούν την προσωπική, αλλά και επαγγελματική σας κατάσταση. Κριός γ’ δεκαημέρου, έχετε ιδέες, αλλά και τη διάθεση να υλοποιήσετε κάτι καινούργιο στη ζωή σας. Μπαίνετε σε μια ομάδα που θα σας υποστηρίζει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, λαμβάνετε δώρα οικονομικής, αλλά και συναισθηματικής φύσεως αυτό το διάστημα, ωστόσο δεν είστε σε θέση να τα αξιολογήσετε ή να τα εκτιμήσετε. Νιώθετε περίεργα. Ταύρος β’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Ζυγό οδηγεί σε εξελίξεις στην εργασιακή σας ζωή και αυτό θα επηρεάσει την καθημερινότητα σας, το πρόγραμμα σας. Επαφές, επανασυνδέσεις. Ταύρος γ’ δεκαημέρου, συζητάτε για το μέλλον σας, έχετε ιδέες ή ακόμα και προτάσεις δέχεστε, και πιθανόν να αλλάξει τελείως η εικόνα σας προς τα έξω. Διανύετε φάση αλλαγών.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, η τύχη σας πλησιάζει αυτό το διάστημα, και μέσα από ενδιαφέρουσες γνωριμίες θα βελτιωθεί αισθητά η προσωπική, αλλά και συναισθηματική σας κατάσταση. Προσοχή σε άτομα που κρατούν παθητική στάση. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Ζυγό χαρίζει μια νέα γνωριμία ή την ποθητή επανασύνδεση. Πρέπει όμως να αξιολογήσετε τα θέλω σας. Επιχειρηματικές προτάσεις τραβούν την προσοχή σας.    Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, έχετε το δικαίωμα της επιλογής και μέσα από προτάσεις που θα δεχτείτε, μπορείτε να διαμορφώσετε το κλίμα της αρεσκείας σας. Επαγγελματική άνοδος αναμένεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, αναβαθμίζεστε στο περιβάλλον που βρίσκεστε και αυτό θα αναπτερώσει το ηθικό σας. Βελτιώνονται οι συναδελφικές σας σχέσεις. Ελεύθερος χρόνος. Ειδύλλιο μέσα σε εργασιακό χώρο. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό θα γεννήσει μια νέα καθημερινότητα και πολλοί από εσάς θα επιστρέψετε σε οικείο περιβάλλον. Επανασυνδέσεις με άτομα που αισθάνεστε οικογένεια. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, λαμβάνετε δώρα από το περιβάλλον σας, και θα μπορέσετε να ξεπεράσετε πιθανές κρίσεις άγχους ή ανασφάλειας. Επιστροφές χρηματικών ποσών ή ακόμα και θετική εξέλιξη διαχείρισης δανείων.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, διανύετε μια περίοδο, όπου η τύχη σας ευνοεί και μπορείτε να παίξετε με το σύμπαν φλερτάροντας και ρισκάροντας. Η ερωτική σας ζωή θα έχει το ενδιαφέρον της. Κέρδη. Λέοντα β΄δεκαημέρου, Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό θα σας μετακινήσει σε ένα νέο περίβάλλον, όπου θα διαμορφωθεί μια νέα καθημερινότητα. Επαφές, συναντήσεις με άτομα που νοσταλγείτε. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, προχωράτε με επιτυχία τα σχέδια σας, έχοντας δίπλα σας άτομα που σας στηρίζουν ολοκληρωτικά. Προτάσεις, κινήσεις που θα σας χαρίσουν την πρωτιά. Συναισθηματική επιτυχία.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook  https://www.facebook.com/christina.tantalidou 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, αναζητάτε καταφύγιο σε γνωστές αγκαλιές ή στην οικογένεια σας και περνάτε φάση ηρεμίας και χαλάρωσης. Συναισθηματική στήριξη. Οφέλη από ακίνητα. Παρθένε β΄δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Ζυγό θα σας χαρίσει νέες προοπτικές για να βελτιώσετε την πρακτική πλευρά της ζωής σας. Ξεκινήματα θα γίνουν που αφορούν την προσωπική σας κατάσταση, αλλά γυρνάτε πάλι στο παρελθόν. Επαναξιολογήσεις. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, κρυφές ερωτικές συνομιλίες, νέες επαφές ή ακόμα και επαγγελματικές γνωριμίες που θα γίνουν τώρα υπόσχονται να λύσουν πολλά από τα προβλήματα σας, υπαρξιακή ή μη.

ΖΥΓΟΣ 

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, αναζητάτε νέους τρόπους έκφρασης ή ακόμα επιθυμείτε να αναβαθμίσετε το βιογραφικό σας. Επαφές, διαδικτυακές συνομιλίες και ένας νέος τρόπος έκφρασης ξεκινάει. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας οδηγεί σε νέες εκκινήσεις, γύρω από την επαγγελματική ή προσωπική σας κατάσταση. Νιώθετε όμως πως δεν μπορείτε να εκμεταλλευτείτε όλες τις συγκυρίες. Επανασυνδέσεις. Ζυγός γ’ δεκαημέρου, με εξωστρέφεια θα κινηθείτε το διάστημα αυτό και μπαίνοντας σε ένα νέο κοινωνικό σχήμα, θα αναπτερωθεί το ηθικό σας, αλλά και θα δείτε αποτελέσματα. Έρωτικά πήγαινε έλα αναμένονται. Φλερτ. Ξαφνικά χτυποκάρδια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, ευνοείστε σε θέματα οικονομικής φύσεως αυτό το διάστημα και η ψυχολογία σας θα ανέβει. Προτάσεις για νεές συνεργασίες, αλλά και έντονα φλερτ.  Σκορπιός β΄δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Ζυγό θα οδηγήσει σε μυστικές σκέψεις και οράματα που σιγά σιγά θα πραγματοποιείτε, γιατί ξέρετε πλέον τι θέλετε να πετύχετε. Σκέψεις, συζητήσεις για πιθανές επανασυνδέσεις. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, έχετε κρυφούς συμμάχους ή άτομα που θα βοηθήσουν να βγείτε από αδιέξοδα. Νέες επαφές που θα σας οφελήσουν. Σκέψεις που υλοποιούνται τώρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, έχετε την τύχη με το μέρος αυτές τις μέρες, μπορείτε να φλερτάρετε, να βελτιώσετε την εξωτερική σας εμφάνιση, να κάνετε νέες γνωριμίες. Χαρούμενες στιγμές με φίλους. Τοξότη β’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Ζυγό θα σας βάλει σε μια ομάδα με ομοιδεάτες και θα νικήσετε τοξικές σκέψεις, μια που εμφανίζονται νέα ενδιαφέροντα. Στόχοι και επαγγελματικές κινήσεις επανεξετάζονται. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, νέες ευκαιρίες προκύπτουν, καθώς και εσείς κινείστε δυναμικά και προχωράτε προς επιλογές που θα αναβαθμίσουν την εικόνα σας, αλλά και το βιογραφικό σας. Είστε σε φάση που εκμεταλλεύεστε τις συγκυρίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρουμυστικά ραντεβού και ερωτικά πήγαινε έλα αναμένονται και η συναισθηματική σας κατάσταση βελτιώνεται αισθητά. Στιγμές χαλάρωσης. Χρήματα από μυστικές πηγές εσόδων. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου,  η Νέα Σελήνη στον Ζυγό θα σας βγάλει από αδιέξοδα επαγγελματικής φύσεως και ετοιμάζεστε για το νέο άλμα. Επανασυνδέσεις με άτομα κύρους. Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, έχετε τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες και να πετάξετε από πανω σας δυσλειτουργικές σχέσεις και άτομα που σας ζορίζουν. Νέες συμφωνίες και γνωριμίες που θα βοηθήσουν στην εξέλιξη σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, είστε πλέον μέλος ενός νέου σχήματος, που αυτό αυτόματα θα ανοίξει πόρτες και ξεκινάει μια νεα πραγματικότητα. Φίλοι σας στηρίζουν. Πλατωνική σχέση. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Ζυγό θα δώσει νέες εκκινήσεις σε επαγγελματικό, αλλά και προσωπικό επίπεδο. Σχέσεις από απόσταση. Επανασυνδέσεις, επαναξιολογήσεις. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου,  έχετε τη δυνατότητα να χαλαρώσετε αυτές τις μέρες, καθώς βρίσκεστε με άτομα που σας στηρίζουν ψυχολογικά και αλλάζει το σκηνικό. Θετική έκβαση νομικών ζητημάτων.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ α’δεκαημέρου, δέχεστε την εύνοια προσώπων εξουσίας και αυτό αυτόματα θα αλλάξει την ψυχολογία σας. Συζητήσεις γύρω από μια νέα επαγγελματική πρόταση. Πιθανή πρόταση επισημοποίησης. Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Ζυγό θα σας δώσει νέες εκκινήσεις οικονομικής φύσεως, μπορείτε τώρα να συζητήσετε για νέες διευθετήσεις δανείων, οφειλών, αλλά και με άτομα που διαχείριζεστε κοινή περιουσία. Επανασυνδέσεις αναμένονται. Ιχθύ γ΄ δεκαημέρου, επανεξετάζετε τους στόχους σας, αξιολογείτε τους συμμάχους σας και συνειδητοποιείτε τους “εχθρούς” σας. Προχωράτε προς καταστάσεις που σας απελευθερώνουν ψυχικά.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς! Εβδομαδιαίες προβλέψεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ