Η αγαπημένη Peppa Pig κερδίζει σταθερά τις καρδιές των παιδιών!

Αν μου ζητούσες να σου αναφέρω έναν ήρωα, αγαπημένο, διαχρονικό που οι ιστορίες του αγγίζουν τα παιδιά, θα ήταν η Πέππα το γουρουνάκι. Η αγαπημένη Peppa Pig συνεχίζει να κερδίζει σταθερά τις καρδιές των παιδιών!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Το παιχνίδι, στο πλαίσιο της προσχολικής εκπαίδευσης και αγωγής εκτός από αυτονόητη δραστηριότητα καταλαμβάνει ταυτόχρονα και το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του παιδιού. Τα παιδιά από μικρή κιόλας ηλικία μέσα από το παιχνίδι και τους αγαπημένους τους ήρωες ξεκινούν να δημιουργούν τις δικές τους εμπειρίες. Ένας από τους πολυαγαπημένους αλλά και διαχρονικούς ήρωες των παιδιών είναι και η Πέππα το γουρουνάκι!

“Μαμά εγώ θα κάνω την Πέππα και εσύ τη μαμά γουρουνίτσα”

Πόσες φορές και αν έχω ακούσει αυτή την προτροπή από την Κωνσταντίνα μου… Να με καλεί να παίξουμε παρέα και να ταξιδέψουμε στον μαγικό κόσμο της Peppa Pig! Σήμερα σας παρουσιάζουμε τα καινούργια παιχνίδια της Πέππα που είναι ξύλινα είναι κατάλληλα για παιδάκια ήδη από 2ετών και θα τα βρείτε αποκλειστικά στο www.gptoys.gr από Giochi Preziosi Hellas.

Σας έχω ΝΕΑ! PeppaPig – το φανταστικό ξύλινο σπίτι θα το κάνουμε δώρο σε ένα τυχερό παιδάκι σε συνεργασία με την Giochi Preziosi Hellas!

ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΑΣ στο Instagram!

Ελάτε να ανακαλύψουμε τα ξύλινα οικολογικά παιχνίδια Peppa Pig.

Μπορείτε να βρείτε στην συγκεκριμένη σειρά, το σπίτι της Πέππα, το σχολείο, το σχολικό λεωφορείο, μαγνητικά οχήματα καθώς και τις φιγούρες από τους ήρωες. Πραγματικά εντυπωσιακή κατασκευή, ζωντανά χρώματα που μαγνητίζουν το βλέμμα των παιδιών. Ανθεκτικά και κατασκευασμένα από περιβαλλοντικά ελεγμένο ξύλο FSC. Ασφαλή για παιδάκια από 2 ετών (ενώ τα περισσότερα από τα υπόλοιπα παιχνίδια Peppa είναι κατάλληλα για παιδιά από 3 και άνω), φιλικά στο περιβάλλον και πραγματικά ό,τι καλύτερο για τα μικρά χεράκια! Μπορείτε να τα βρείτε όλα, αποκλειστικά στο www.gptoys.gr

Peppa Pig – ένας αγαπημένος και διαχρονικός ήρωας

Όσα χρόνια και αν περάσουν η Πέππα, το μικρό γουρουνάκι παραμένει αγαπημένος ήρωας των παιδιών. Η μικρή μου Κωνσταντίνα αν και έχει μεγαλώσει, έχει κρατήσει όλα τα παιχνίδια που έχει από την Πέππα. Τα έχει στολίσει στο δωμάτιο της και ανά διαστήματα την βλέπω να παίζει, να χαζεύει και να πλάθει ιστορίες. Η συγκεκριμένη ειδικά σειρά που πραγματικά είναι η premium κατ εμέ σειρά λόγω της εξαιρετικής ποιότητας και του ξύλου που κυριαρχεί σαν φιλοσοφία, αποτελούν και αντικείμενα διακόσμησης για το παιδικό δωμάτιο.

Μια μικρή γωνίτσα λοιπόν στο δωμάτιο είναι αφιερωμένη στην Peppa Pig και την παρέα της, για να μας θυμίζει τις άπειρες ώρες παιχνιδιού. Μια τρυφερή ηλικία γεμάτη όμορφες αναμνήσεις… Να παίζετε παρέα με τα μικρούλια σας. Αυτές είναι οι αναμνήσεις που μένουν στην καρδιά μας. Αυτός είναι ο λεγόμενος ποιοτικός χρόνος με τα παιδιά μας!

Καλό παιχνίδι λοιπόν και καλώς ήρθατε στον φανταστικό κόσμο της Peppa Pig!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ