Συμμετρία Ξανά – KORRES Μαύρη Πεύκη

Η ανανεωμένη συλλογή Μαύρη Πεύκη «βιομιμείται» την αρχική συμμετρία του προσώπου και τη φέρνει ξανά, σε 14 ημέρες. Συμμετρία Ξανά – KORRES Μαύρη Πεύκη

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Συμμετρία Ξανά – KORRES Μαύρη Πεύκη

Νέα Κρέμα Ημέρας SPF20 με χρώμα για σύσφιγξη, ανόρθωση περιγράμματος, lifting και ομοιόμορφο τόνο.

Χρειάστηκαν αιώνες για να τελειοποιήσει η φύση τη συμμετρία. Η KORRES την αποκωδικοποίησε μετά από χρόνια ερευνών. Η ανανεωμένη συλλογή Μαύρη Πεύκη «βιομιμείται» την αρχική συμμετρία του προσώπου και τη φέρνει ξανά, σε 14 ημέρες[1]: ορατή ανόρθωση περιγράμματος, βελτίωσηv-shape, ελαστικότητας, υφής δέρματος και εμφάνισης ρυτίδων, αισθητά πιο καθαρές γραμμές προσώπου,lifted, φωτεινή όψη.

Η νέα Μαύρη Πεύκη Κρέμα Ημέρας SPF20 με χρώμα, με στοχευμένη δράση σύσφιγξης, ανόρθωσης περιγράμματος και lifting, προβάλλει ένα ελαστικό, νεανικό πρόσωπο με ένα «σφιχτό» περίγραμμα, ενώ προστατεύει από τη φωτογήρανση. H εξαιρετικά απαλή silicone-free υφή της είναι μοναδικά ανάλαφρη, «ντύνοντας» το δέρμα με ένα διακριτικό χρώμα που ενισχύει τη φωτεινότητα και λάμψη του.Η πιο πρόσφατη προσθήκη στη συλλογή Μαύρη Πεύκη4DBIO-SHAPELIFT™που αριθμεί πλέον τρεις κρέμες ημέρας σε πλήρη συνέργεια με το ανανεωμένο serum προσώπου, το star εξειδικευμένο serum με ρόλερ για λαιμό, σαγόνι και ζυγωματικά, την ενισχυμένη κρέμα νύχτας, αλλά και το δημοφιλές super serum ματιών.

Δημιουργημένη μέσα από τα 6 Εργαστήρια του Πλήρους Κύκλου της KORRES, η ενισχυμένη φόρμουλα της best-selling σειράς Μαύρη Πεύκη επαναφέρει το οβάλ του προσώπου, τις «καθαρές» γραμμές, την ελαστικότητα και τη ζωντάνια του δέρματος, με έμφαση στα ζυγωματικά και στο σαγόνι.H καινοτομική τεχνολογία4DBIO-SHAPELIFT™ -complexanti-gravity πεπτιδίου που στοχεύει στην προγερίνη (επιταχυντής γήρανσης) και ενός δραστικού θαλάσσιας βιοτεχνολογίας από τα βάθη παγωμένων ωκεανών- συνδυάζεται με το, πλούσιο σε πολυφαινόλες, Ελληνικό εκχύλισμα Μαύρης Πεύκης από την Πίνδο -ένα αιωνόβιο δένδρο με ισχυρούς αμυντικούς μηχανισμούς. Αυτοί είναι οι βασικοί πυλώνες μίας σειράς,που επαναφέρει τη συμμετρία του προσώπου -ο ορισμός της ομορφιάς από την αρχαιότητα και βασική αρχή της φύσης.

Μαύρη Πεύκη 4DBIO-SHAPELIFT™

Κρέμα Ημέρας με Χρώμα + SPF20 | Σύσφιγξη + Lifting

Κρέμα προσώπου με SPF20 για δράση σύσφιγξης, ανόρθωσης περιγράμματος και lifting. Με ελαφριά κάλυψη για ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα. Ενισχυμένη με τεχνολογία 4DBIO-SHAPELIFT™, ισχυρό σύμπλεγμα δραστικών για σύσφιγξη, ανόρθωση περιγράμματος και επαναφορά του οβάλ σχήματος του προσώπου. Tο εκχύλισμα μαύρης πεύκης, πλούσιο σε πολυφαινόλες, συσφίγγει την επιδερμίδα και μειώνει την εμφάνιση ρυτίδων.Το εκχύλισμα spilanthesacmella συσφίγγει το δέρμα,ενισχύοντας την αίσθηση άμεσου lifting.

Μαύρη Πεύκη 4DBIO-SHAPELIFT™

Serum | Σύσφιγξη + Lifting

Ενισχυμένο serum για άμεση δράση σύσφιγξης και ανόρθωσης περιγράμματος, ορατό lifting και λάμψη, που επαναφέρει την αρχιτεκτονική του προσώπου, βελτιώνοντας την ελαστικότητα της επιδερμίδας και μειώνοντας την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Ενισχυμένο με τεχνολογία 4DBIO-SHAPELIFT™, ισχυρό σύμπλεγμα δραστικών για σύσφιγξη, ανόρθωση περιγράμματος και επαναφορά του οβάλ σχήματος του προσώπου. Tο εκχύλισμα μαύρης πεύκης, πλούσιο σε πολυφαινόλες, συσφίγγει την επιδερμίδα και μειώνει την εμφάνιση ρυτίδων. Το μαύρο τσάι, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, βελτιώνει τη σφριγηλότητα και λάμψη του δέρματος.

Μαύρη Πεύκη 4DBIO-SHAPELIFT™

Κρέμα Νύχτας | Σύσφιγξη + Lifting

Η πλούσια κρέμα νύχτας για στοχευμένη δράση σύσφιγξης, ανόρθωσης περιγράμματος και lifting ανακτά τη χαμένη ελαστικότητα, μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων, βελτιώνει τα επίπεδα ενυδάτωσης, προσφέρει ανανεωμένο, εξαιρετικά απαλό, ορατά πιο σφριγηλό δέρμα και πιο γεμάτο πρόσωπο το επόμενο πρωί.Ενισχυμένη με τεχνολογία4DBIO-SHAPELIFT™, ισχυρό σύμπλεγμα δραστικών για σύσφιγξη, ανόρθωση περιγράμματος και επαναφορά του οβάλ σχήματος του προσώπου. Tο εκχύλισμα μαύρης πεύκης, πλούσιο σε πολυφαινόλες, συσφίγγει την επιδερμίδα και μειώνει την εμφάνιση ρυτίδων, ενώ τοwildyam + soybeancomplex ενισχύει την ελαστικότητα και ενυδάτωση της επιδερμίδας.

Μαύρη Πεύκη 4DBIO-SHAPELIFT™

Serum | Up-Lift Περιγράμματος

Ζυγωματικά + Σαγόνι + Λαιμός

Εξειδικευμένο serumμε καινοτόμο ρόλερ μασάζ για άμεση δράση σύσφιγξης, ανόρθωσης περιγράμματος και ορατό lifting σε σαγόνι, ζυγωματικά και λαιμό, που επαναφέρει την αρχιτεκτονική του προσώπου. Ενισχυμένο με τεχνολογία4DBIO-SHAPELIFT™, ισχυρό σύμπλεγμα δραστικών για σύσφιγξη, ανόρθωση περιγράμματος και επαναφορά του οβάλ σχήματος του προσώπου. Αποτέλεσμα το οποίο ενισχύεται με φυτικά βλαστοκύτταρα από σπόρο goji. Πηγή αντιοξειδωτικών, τα εκχυλίσματα φυτικών βλαστοκυττάρων συμβάλλουν στην εικόνα ενός σφριγηλού, γεμάτου προσώπου, με συμμετρικό σχήμα.Tο εκχύλισμα μαύρης πεύκης, πλούσιο σε πολυφαινόλες, συσφίγγει την επιδερμίδα και μειώνει την εμφάνιση ρυτίδων.

Μαύρη Πεύκη4DBIO-SHAPELIFT™

Κρέμα Ημέρας | Σύσφιγξη + Lifting

Κανονικές + Μικτές Επιδερμίδες

Μη-λιπαρή κρέμα ημέρας με τεχνολογία 4DBIO-SHAPELIFT™ για στοχευμένη δράση σύσφιγξης, ανόρθωσης περιγράμματος και lifting. Το εκχύλισμα spilanthesacmella συσφίγγει το δέρμα, ενισχύοντας την αίσθηση άμεσου lifting, καθώς το εκχύλισμα μαύρης πεύκης, πλούσιο σε πολυφαινόλες, συσφίγγει την επιδερμίδα και μειώνει την εμφάνιση ρυτίδων.Οι β-γλυκάνες ενισχύουν το φυσικό φραγμό του δέρματος, διατηρώντας τα επίπεδα υγρασίας και άρα τη φρέσκια, γεμάτη όψη.Η επιδερμίδα ανακτά τη χαμένη ενυδάτωση και ελαστικότητά της, η αρχιτεκτονική του προσώπου γίνεται και πάλι εμφανής.

Μαύρη Πεύκη 4DBIO-SHAPELIFT™

Κρέμα Ημέρας | Σύσφιγξη + Lifting

Ξηρές + Πολύ Ξηρές Επιδερμίδες

Πλούσια κρέμα ημέρας με τεχνολογία 4DBIO-SHAPELIFT™ για στοχευμένη δράση σύσφιγξης, ανόρθωσης περιγράμματος και lifting.Το εκχύλισμα spilanthesacmellaσυσφίγγει το δέρμα,ενισχύοντας την αίσθηση άμεσου lifting, και τα ω-λιπαρά οξέα προσφέρουν βαθιά θρέψη και ενυδάτωση.Tο εκχύλισμα μαύρης πεύκης, πλούσιο σε πολυφαινόλες, συσφίγγει την επιδερμίδα και μειώνει την εμφάνιση ρυτίδων.

Μαύρη Πεύκη

360ο Lift Super Serum Ματιών

360ο Ανόρθωση άνω βλεφάρου + Σύσφιγξη + Λάμψη

Καινοτόμο superserum ματιών για άμεσο lifting των άνω βλεφάρων και σύσφιγξη 360ο σε ολόκληρη την περιοχή των ματιών. Η στοχευμένη δράση του μειώνει την εμφάνιση ρυτίδων, μαύρους κύκλους, σακούλες και πρήξιμο. Ενισχυμένο με το Defeye-Gravity™, φυσικό δραστικό σύμπλεγμα που μειώνει την εμφάνιση σε σακούλες, μαύρους κύκλους και πρήξιμο.Το Super Serum ξεκουράζει αμέσως το βλέμμα κα ιδίνει νεανική φρεσκάδα και λάμψη στην έκφραση του προσώπου – μοναδικό αποτέλεσμα με την πρώτη εφαρμογή.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ