Οι προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια!

Ξεκινάει η εβδομάδα που τα έχει όλα, πάθος, μοιραίες συναντήσεις, χρήμα, πνευματική εξέλιξη, υπερβολές αλλά και απογοητεύσεις. Οι προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια! – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Υπάρχουν και στιγμές κρίσης, παγώνεις εκεί που δεν το περιμένεις. Παίζει ξανά το ίδιο έργο.

Αντέχεις;

Υστερόγραφο, στις 11/12, Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μεταμορφώνει την ερωτική σας κατάσταση, μπαίνετε σε φάση μοιραία πάθη, ίντριγκες και εμμονές δεν ξεκολλάτε από το ταίρι σας.

Ενεργοποιούνται θετικά τα ζώδια της γης και του νερού και όσοι έχετε πλανήτες  γύρω από την 25 η μοίρα.

Υστερόγραφο, στις 12/12 ο Ήλιος από τον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σε αποδυναμώνει, προσοχή σε επαγγελματικές συμφωνίες, παράνομες σχέσεις.

Επηρεάζονται κυρίως ο μεταβλητός σταυρός, Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες τέλος β΄δεκαημέρου, αρχές γ΄δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, ετοιμάζεστε να αποχαιρετίσετε τον Κρόνο αυτήν την περίοδο και για αυτό τρέχετε τις τελευταίες σας εκκρεμότητες. Ξεκαθαρίσματα γίνονται μέσα στον φιλικό σας κύκλο. Συνεχίζονται οι οικονομικές πιέσεις. Κριός β’ δεκαημέρου,  ασχολείστε περισσότερο με θέματα σπουδών, σχέσεις με άτομα διαφορετικής κουλτούρας, γενικά αναζητάτε νέους τρόπους υλοποίησης. Σχέση εξ αποστάσεως. Κριός γ’ δεκαημέρου,  υπερβολές θα κάνετε αυτήν την εβδομάδα, αναμένονται και σημαντικές επαγγελματικές εξελίξεις. Σχέση που αλλάζει την δημόσια εικόνα σας. Μοιραία γεγονότα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, συνεχίζουν οι πιέσεις μέσα στον επαγγελματικό χώρο, ωστόσο είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε ή να βρείτε τη σωστή διέξοδο. Πρόσωπα εξουσίας σας καθοδηγούν. Ταύρος β’ δεκαημέρου, δίνετε μεγαλύτερη βάση σε οικονομικά ζητήματα, κυρίως θα ασχοληθείτε με τα περιουσιακά σας στοιχεία και θα προσπαθήσετε να επωφεληθείτε από ένα γάμο ή μια νέα συμφωνία. Δάνεια, οφειλές, ρυθμίσεις σας απασχολούν ιδιαίτερα. Ταύρος γ’ δεκαημέρου, προσωπικές εκκινήσεις θα γίνουν αυτές τις μέρες και σας κατακλύζει το πάθος, η εμμονή για ένα άτομο που συνδέεστε συναισθηματικά. Μπερδέματα, σύγχυση επικρατεί ακόμα μέσα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, συνεχίζονται οι επαφές σας με άτομα που μπορούν να ανοίξουν νέους δρόμους και να φύγετε από την μετριότητα. Δείξτε συνέπεια, υπευθυνότητα και θα τα καταφέρετε. Προσοχή σε νομικά ζητήματα. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, η προσωπική σας κατάσταση έχει το ενδιαφέρον της, συνεχίζετε να αφαιρείτε ότι σας πηγαίνει πίσω. Γνωριμία με άτομο δοτικό, γενναιόδωρο. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, έντονα πάθη, μοιραίες συναντήσεις και ερωτικά μπερδεύεστε αυτές τις μέρες. Πιθανά λάθη αναμένονται. Ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα. Προσοχή σε οικονομικές ρυθμίσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, συνεχίζονται οι οικονομικές πιέσεις που σας δεσμεύουν σε ένα περιβάλλον τοξικό, και ίσως μερικές φορές νιώθετε να πνίγεστε. Ωστόσο θα υπάρξει διέξοδος. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, η καθημερινότητα σας αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς γνωρίζετε άτομα που μπορούν να βοηθήσουν στην βελτίωση της εργασιακής σας θέσης. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, ζείτε τον έρωτα σας αυτό το διάστημα, και περιμένετε επανασυνδέσεις που θα ανεβάσουν την ψυχολογία σας αλλά συγχρόνως η λογική σας θα αντιστέκεται. Ερωτικά μπερδέματα, παράνομες σχέσεις. Σημαντική επαγγελματική συνεργασία.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, συνεχίζονται οι πιέσεις και για λίγο ακόμα μπορεί να νιώθετε μοναξιά και να αναζητάτε μια πρώην σχέση, ένα σύντροφο από το παρελθόν.  Λέοντα β΄δεκαημέρου, είστε πιο αισιόδοξοι, χαρούμενοι και γενικά ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες και φλερτ. Επίσης επιθυμείτε να δραστηριοποιηθείτε σε κάτι καινούργιο, νιώθετε πως σας ευνοεί η τύχη. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, η καθημερινότητα σας αλλάζει, και αποκτάτε περισσότερο κύρος μέσα στον εργασιακό σας χώρο. Επαφές με συναδέλφους σας ωφελούν. Προσοχή μόνο στον έρωτα, εκεί μπορεί να κάνετε λάθη.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook  https://www.facebook.com/christina.tantalidou 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε α’ δεκαημέρου, η εργασιακή σας κατάσταση παραμένει ζόρικη, ίσως βρίσκεστε ακόμα σε ένα περιβάλλον που σας πιέζει αρκετά και δεν έχετε καθόλου ελεύθερο χρόνο.   Προσοχή σε θέματα φυσικής κατάστασης. Παρθένε β΄δεκαημέρου, νιώθετε πως έχετε βρει το καταφύγιο σας, είστε σε φάση επανασύνδεσης με άτομο που σας βοηθάει, στηρίζει. Θέματα ακίνητης περιουσίας πιθανόν να σας απασχολήσουν. Παρθένε γ’ δεκαημέρου,  διανύετε φάση έντονα ερωτική αυτές τις μέρες, πιθανόν να εκφράσετε τα συναισθήματα σας και να βρεθείτε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Προσοχή σε εξιδανικεύσεις και ονειροπολήσεις που σας βγάζουν από την πραγματικότητα.

ΖΥΓΟΣ 

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, η ερωτική σας ζωή συνεχίζει να σας προβληματίζει καθώς θέλετε να είστε σίγουροι για τις επιλογές σας. Ωριμότητα και νέος σχεδιασμός σε επιχειρηματικά σχέδια αναμένεται. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, ταξιδάκια αναμένονται αυτό το διάστημα, καθώς θέλετε να έρθετε κοντά σε αγαπημένα άτομα και να επανασυνδεθείτε πάση θυσία. Συζητήσεις γύρω από σπουδές, κίνηση μέσα από το διαδίκτυο. Ζυγός γ’ δεκαημέρου, ζείτε εξελίξεις μέσα στον οικογενειακό σας χώρο και ίσως θα σκεφτείτε να προχωρήσετε προς αποφάσεις που θα δεσμεύουν. Επιθυμείτε την εξέλιξη μιας προσωπικής σας γνωριμίας με κάθε κόστος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, πιέζεστε λίγο ακόμα από οικογενειακές  υποχρεώσεις και δεν μπορείτε να έχετε ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό σας. Αρκετά ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα. Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, εστιάζετε περισσότερο στην οικονομική σας κατάσταση και σκέφτεστε πως θα μπορέσετε να βγείτε από καταστάσεις που σας έχουν κουράσει. Επαγγελματική πρόταση σας χαροποιεί. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, ετοιμαστείτε για μοιραίες συναντήσεις που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα. Ωστόσο, εμπλέκεστε σε σχέση που δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε τον άλλον άνθρωπο. Υπάρχουν μυστικά. Επίσης αναμένονται συμφωνίες, προτάσεις που θα σας ικανοποιήσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, προσπαθείτε αρκετά αυτό το διάστημα να ξεπεράσετε τον εαυτό σας και να κερδίσετε μέσα στην επαγγελματική αρένα. Η βοήθεια έρχεται μέσα από άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Τοξότη β’ δεκαημέρου,  γιορτάζετε τα γενέθλια σας, και θα πρέπει να κάνετε τις επαναξιολογήσεις σας και τον επανασχεδιασμό σας.. Συζητάτε μια νέα επαγγελματική πρόταση. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, περνάτε φάση έντονων ερωτικών διλημμάτων και το Σύμπαν σας ταρακουνάει. Οικονομικά ευνοείστε επίσης, όμως υπάρχουν και αρκετά έξοδα. Προσοχή σε εξιδανικεύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, αποφύγετε τα περιττά έξοδα και διαχειριστείτε με σύνεση τα χρήματά σας. Τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες σας. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, νιώθετε πως θέλετε να απομονωθείτε από το περιβάλλον σας για να πάρετε αποφάσεις. Μυστικές συμφωνίες, συναντήσεις αναμένονται. Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, περνάτε φάση ευχάριστη και συγχρόνως πολύ δυναμική, καθώς η ερωτική και επαγγελματική σας ζωή θα παρουσιάσουν βελτίωση. Συζητήσεις για δέσμευση, νέα μοιραία γνωριμία, δυνατή οικονομική προσφορά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, συνεχίζονται για λίγο ακόμα οι κρόνιες πιέσεις, ωστόσο κάποιοι από εσάς έχετε δει και καλά μέσα από αυτό το πέρασμα. Ενηλικιωθήκατε, ωριμάσατε και τώρα είστε αρκετά έτοιμοι να προχωρήσετε προς νέες κατευθύνσεις. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, μπορείτε να επωφεληθείτε από τις γνωριμίες σας αυτό το διάστημα και να προωθήσετε σημαντικά τη δημόσια εικόνα σας. Ο φιλικός σας κύκλος αναπτύσσεται. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, συναντήσεις μοιραίες, κρυφές συνομιλίες και γενικά ανεβαίνει το ερωτικό θερμόμετρο αυτές τις μέρες. Βέβαια όλα γίνονται στα κρυφά και αυτό κρύβει κάποιον κίνδυνο.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύς α΄δεκαημέρου,  συνεχίζονται για λίγο ακόμα οι ψυχολογικές διακυμάνσεις και πολλές φορές νιώθετε αδύναμοι να αντιδράσετε. Ερωτικά διλήμματα συνεχίζουν να σας ταλανίζουν. Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, έχετε ρίξει την προσοχή σας στον επαγγελματικό σας χώρο και πρόσωπα εξουσίας βρίσκονται δίπλα σας για να σας στηρίξουν. Ιχθύ γ΄ δεκαημέρου, ζείτε μια φάση έντονης επανασύνδεσης ή μια νέα γνωριμία και το πάθος είναι αρκετά έντονο και πρωτόγνωρο. Αποφύγετε όμως τις εξιδανικεύσεις.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ