24 ώρες με την Blogger/εμπνεύστρια του Mommy Jammi, Μαίρη Λιόντου

Διάβασε την συνέντευξή μου στο Sugar Free Press και έλα παρέα μαζί μου σε ένα γεμάτο και άκρως δημιουργικό 24ωρο. 24 ώρες με την Blogger/εμπνεύστρια του Mommy Jammi, Μαίρη Λιόντου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Το να είσαι δραστήρια γυναίκα, μητέρα και εργαζόμενη ίσως είναι μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της ζωής! «Είναι πολλές οι φορές που με πιάνω να γκρινιάζω απαριθμώντας τις καθημερινές υποχρεώσεις όμως… λίγο μετά σκέφτομαι πόσο ευγνώμων νιώθω για όλα αυτά που έχω καταφέρει ως τώρα», αναφέρω χαρακτηριστικά, εγώ, η Μαίρη Λιόντου, blogger και εμπνεύστρια του mommyjammi.gr στο Sugar Free Press!

Περισσότερα για το Sugar Free Press:

Το free press περιοδικό ποικίλης ύλης SUGAR, έχει καθιερωθεί εδώ και 8 χρόνια στην αγορά και είναι μία ποιοτική διμηνιαία έκδοση με 6 τεύχη το χρόνο. Η πλούσια ύλη του απευθύνεται σε κάθε ηλικία, στον σύγχρονο άνθρωπο, σε γυναίκες και άνδρες που στοχεύουν σε μια καλύτερη καθημερινότητα, σε υψηλή ποιότητα ζωής. Φυσικά, ακολουθώντας την τάση της εποχής, διαθέτει και την διαδικτυακή του έκδοση www.sugarfreepress.gr μία εύχρηστη ηλεκτρονική πλατφόρμα, στην οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση από τον υπολογιστή, το tablet και το smartphone σας, όλο το 24ωρο.

Διαβάστε όλη την συνέντευξη που παραχώρησα στο περιοδικό και το ευχαριστώ θερμά για το υπέροχο αφιέρωμα ΕΔΩ

Διάβασε ΕΔΩ την συνέντευξή μου

ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ του έντυπου περιοδικού ΕΔΩ

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Mommy Jammi Μαίρη Λιόντου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ