Τα ζώδια της εβδομάδας 20 έως 26/6/22. Η Αφροδίτη στους Διδύμους

Ξεκινάει η εβδομάδα με θετικά μηνύματα και γλυκαίνει η ατμόσφαιρα. Ξεκινήματα που βγάζουν από την μετριότητα. Στροφή στο συναίσθημα. Τα ζώδια της εβδομάδας 20 έως 26/6/22. Η Αφροδίτη στους Διδύμους – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Προτάσεις που επαναφέρουν χαμόγελα και γνωριμίες που γεννούν τη χαρά, αναμένονται. Και τα δύο φύλα χαίρονται το ερωτικό παιχνίδι, αναζητούν την ικανοποίηση. 

Στροφή στο συναίσθημα και θεραπεία τραυμάτων μέσα από λόγια αγάπης, συμπαράσταση από το άτομο που θέλεις να είναι δίπλα σου.

Υστερόγραφο 

Στις 20/6/22 ο Ερμής από τους Διδύμους σε εξάγωνο με τον Δία στον Κριό, ανοίγει κλειστές πόρτες, φέρνει ευκαιρίες και κρατάς το κλειδί της επιτυχίας στα χέρια σου. Επικοινωνιακά πήγαινε έλα και σχέσεις χωρίς περιορισμούς αναμένονται.

Επηρεάζονται  Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και  Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του β΄ δεκαημέρου, γύρω από την 6η μοίρα,

Υστερόγραφο,

Στις 20/6/22 η Αφροδίτη από τον Ταύρο σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα στον Αιγόκερω, θα φέρει συναισθηματικά δώρα αλλά και οικονομικές λύσεις. Δυναμικά στηρίζεσαι όταν αναγνωρίζεις την αξία σου.

Επηρεάζονται τα ζώδια της γης και του νερού, Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι αλλά και Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του γ’ δεκαημέρου γύρω από την 28η μοίρα.

Υστερόγραφο

Στις 21/6/22, Θερινό Ηλιοστάσιο και ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου και φωτίζει τον συναισθηματικό σου κόσμο. Αναμνήσεις, γλυκά λόγια και αγκαλιάζεις με συμπόνια τον δικό σου άνθρωπο. Οικογενειακή στροφή και θέματα ακινήτου έρχονται στην επιφάνεια.

Επηρεάζεται κυρίως ο παρορμητικός σταυρός, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Σκορπιοί, Ιχθύες, Ταύροι, Παρθένοι. 

Υστερόγραφο,

Στις 23/6/22 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων και επιτέλους πετάς από πάνω σου προσκολλήσεις και ανασφάλειες. Αναζητάς τη χαρά, ταξιδεύεις, διασκεδάζεις με φλερτ και πικάντικες γνωριμίες. Δεν θέλεις τη δέσμευση.

Επηρεάζονται θετικά τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα. 

Δες εδω το κανάλι. Κάνε εγγραφή!

https://bit.ly/3xfAmya

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, μια νέα γνωριμία ενδέχεται να σας αλλάξει τη ζωή και θα πάρετε τα πάνω σας. Επίσης, θα δραστηριοποιηθείτε μέσα στον οικογενειακό σας χώρο με σκοπό να επιλύσετε προβλήματα. Σπουδές, φλερτ μέσα από το διαδίκτυο και η αυτοπεποίθηση σας θα ανέβει. Κριός β’ δεκαημέρου, συχνά έρχεστε σε αντιπαράθεση με το περιβάλλον σας, καθώς είστε αρκετά δυναμικοί αυτό το διάστημα. Νέες επαφές και συνεργασίες αναμένονται. Κριός γ’ δεκαημέρου, τυχερές μέρες για να βγείτε από οικονομικά αδιέξοδα και να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας. Μια νέα πηγή εσόδων αναμένεται. Συναισθηματικά είστε καλυμμένοι.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, λαμβάνετε μεγάλη ικανοποίηση από το περιβάλλον σας, καθώς σας αποδέχονται και στηρίζουν έμπρακτα τις επιλογές σας. Συγχρόνως, η αισθηματική σας ζωή θα τονωθεί, όμως η σχέση είναι μυστική και αυτό είναι κάτι που σας προβληματίζει. Οικονομικά στηρίγματα αναμένονται. Ταύρος β’ δεκαημέρουσυνεχίζεται τις προσπάθειες σας για να τονώσετε την οικονομική σας κατάσταση και θα λάβετε μια ικανοποίηση. Αποφύγετε τις σκοτεινές σκέψεις. Ταύρος γ’ δεκαημέρου, διανύετε μια πολύ τυχερή εβδομάδα και μπορείτε να βελτιώσετε την προσωπική, αλλά και οικονομική σας κατάσταση. Ένα άτομο κύρους σας στηρίζει. Τα ζώδια της εβδομάδας 20 έως 26/6/22. Η Αφροδίτη στους Διδύμους

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, διανύετε μια σούπερ περίοδο, όπου η τύχη σας χαμογελά. Ταξιδεύετε, συναντάτε νέους φίλους και αναλαμβάνετε πόστα που μέχρι πρότινος, ήταν απλησίαστα. Υλοποίηση επιθυμιών. Μια φιλική σχέση σας στηρίζει. Νέες γνωριμίες. Δίδυμος β’ δεκαημέρου,  συνεχίζονται οι “διαπραγματεύσεις” για μια σχέση ζωής και έχετε τον άσσο στο μανίκι σας. Ξεπερνάτε εύκολα τα εμπόδια. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, έχετε την δυνατότητα να περάσετε καλά αυτό το διάστημα και ας μην φαίνεται προς τα έξω. Μυστική σχέση που σας βγάζει από την ασφαλή ζώνη σας. Αναζητάτε τη χαρά, την ικανοποίηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Χρόνια Πολλά

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, γιορτάζετε τα γενέθλια σας και αυτό σας κάνει να αναπολείτε το παρελθόν ή να σκέφτεστε αρκετά το μέλλον. Ευκαιρίες αναμένονται μέσα στον επαγγελματικό χώρο, καθώς συνδέεστε θετικά με άτομα κύρους. Εξελίξεις που σας βγάζουν από την αφάνεια. Μυστική ειδύλλιο αναμένεται. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, είστε σε φάση συναισθηματικής αναζήτησης, ωστόσο δεν θέλετε να δεσμευτείτε. Αναζητάτε την ερωτική πρόκληση, αλλά δεν βγάζετε προς τα έξω τα συναισθήματά σας. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, διανύετε μια τυχερή εβδομάδα, όπου μέσα από τον φιλικό σας κύκλο μπορείτε να λάβετε μια μεγάλη ικανοποίηση. Πρόταση για μια επαγγελματική συνεργασία θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Συναισθηματικά συνδέεστε με άτομο κύρους.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, αναζητάτε νέους τρόπους διασκέδασης και η εξωστρέφεια σας μαγνητίζει το περιβάλλον σας. Διανύετε μια φάση ελεύθερη και απεγκλωβίζεστε από ταμπού, ή ακόμα και τοξικούς ανθρώπους. Πλήρης απελευθέρωση. Λέοντα β’ δεκαημέρου, συνεργάζεστε ομαλά με το περιβάλλον σας και έχετε κερδίσει την εμπιστοσύνη τους. Φιλικές σχέσεις αλλάζουν μορφή. Μια νέα γνωριμία σας κεντρίζει το ενδιαφέρον. Υλοποίηση στόχων. Λέοντα γ’ δεκαημέρου,  τυχερή εβδομάδα για να κερδίσετε πόντους μέσα στην επαγγελματική αρένα και να έχετε την πρωτιά. Ηθική αλλά και υλική ικανοποίηση αναμένεται. Αλλαγή πόστου, αύξηση ή ακόμα και μετοίκιση.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook  https://www.facebook.com/christina.tantalidou  Τα ζώδια της εβδομάδας

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε α’ δεκαημέρου, συνεχίζεστε να διεκδικείτε την μερίδα του λέοντος μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο και είστε αρκετά μαχητικοί. Επαφές με πρόσωπα κύρους αποδεικνύονται αρκετά ωφέλιμες. Νέες γνωριμίες και έντονη κινητοποίηση μέσα στον φιλικό σας κύκλο. Παρθένε β΄ δεκαημέρου, συνεχίζετε να ενισχύετε τον φιλικό σας κύκλο με νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες και αλλάζει τελείως η ψυχολογία σας. Αγκαλιάζετε το καινούργιο με πάθος. Επαγγελματικά είστε αρκετά δυνατοί αυτό το διάστημα. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, ζείτε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας και θα πάρετε μεγάλη ικανοποίηση. Σχέσεις με άτομα διαφορετικής κουλτούρας σας ανεβάζουν τη διάθεση. Δείτε με μεγαλύτερη προσοχή τα οικονομικά σας.

ΖΥΓΟΣ 

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, έχετε την ευκαιρία να φτιάξετε την προσωπική σας κατάσταση , αυτές τις μέρες, μέσα από μια νέα γνωριμία. Αλλάζει ο κόσμος σας. Ταξιδεύετε, έρχεστε σε επαφή με άτομα διαφορετικής κουλτούρας, ερωτεύεστε. Νομικά ζητήματα επίσης ευνοούνται. Επαγγελματικές προτάσεις. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, είστε σε φάση αναδιοργάνωσης της ζωής σας και αποφεύγεται τις φαιδρές επαναλήψεις. Ο έρωτας είναι διαφορετικός, αλλά και αλλοπρόσαλλος. Αφήνετε το παρελθόν πίσω σας. Ζυγός γ’ δεκαημέρου, τυχερές μέρες για οικονομικά ζητήματα και ικανοποιείστε, επιβάλλοντας τα θέλω σας. Ερωτικά είστε ανεβασμένοι και έτοιμοι για νέες γνωριμίες. Αυξημένη λίμπιντο. Τα ζώδια της εβδομάδας 20 έως 26/6/22. Η Αφροδίτη στους Διδύμους

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, είστε σαφώς ανεβασμένοι αυτό το διάστημα,  γιατί ο έρωτας σας κλείνει συνέχεια το μάτι, αλλά και γιατί μπορείτε να προχωρήσετε προς νέες επαγγελματικές κατευθύνσεις. Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, είστε αρκετά ενθουσιασμένοι σχετικά με την εξέλιξη της ερωτικής σας κατάστασης, αλλά και τα οικονομικά σας βελτιώνονται σιγά σιγά. Μια οικονομική ρύθμιση θα σας ανακουφίσει. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, τυχερές μέρες για την άνθιση της σχέσης σας και έρχεστε όλο και πιο κοντά στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Συγχρόνως, υπογράφεται μια νέα συμφωνία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, ξεκινάει με ενθουσιασμό η εβδομάδα μια που ο άνθρωπος σας, συνεχίζει να σας δικαιώνει και βρίσκετε ξανά την αυτοπεποίθηση σας. Οικονομικές εξελίξεις σας απελευθερώνουν από δύσκολες συνθήκες. Αυξημένη λίμπιντο.  Τοξότη β’ δεκαημέρου, κερδίζετε πόντους αυτήν την εβδομάδα, μια που η προσωπική σας κατάσταση βελτιώνεται και μπορείτε να μιλάτε για την τέλεια επανασύνδεση. Σταθερές συνεργασίες αναμένονται. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, δικαιώνεστε αυτές τις μέρες μια που οι εργασιακές σας επιλογές θα τονώσουν την τσέπη σας και θα πάρετε ηθική ικανοποίηση. Έρχεστε πιο κοντά στα θέλω σας και υλοποιούνται αρκετές από τις επιθυμίες σας. Η Αφροδίτη στους Διδύμους

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, θα έχετε οικογενειακές χαρές αυτήν την περίοδο και καλοδέχεστε τις εξελίξεις, όσο και αν σας ξενίζουν.  Αγοραπωλησίες ακινήτων ευνοούνται. Συγχρόνως μπορείτε να βελτιώσετε μια υπάρχουσα προσωπική σχέση. Νέα γνωριμία ενδέχεται να σας συγκινήσει. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, η εργασιακή σας κατάσταση αλλάζει αυτό το διάστημα και είναι στο χέρι σας να προσαρμόσετε τις συνθήκες στα θέλω σας. Μια πρόταση επαναξιολογείται και ένας έρωτας ανθίζει μέσα στον εργασιακό σας χώρο. Αιγόκερω γ’ δεκαήμερου, νιώθετε αρκετά απελευθερωμένοι αυτό το διάστημα και έρχεστε ακόμα πιο κοντά στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Συναισθηματικές συγκινήσεις αναμένονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’ δεκαημέρου,  νιώθετε πως φεύγει από πάνω σας ένα βάρος και τρέχετε στην κυριολεξία να προλάβετε τις εξελίξεις. Ερωτικά πήγαινε έλα αναμένονται. Η σχέση σας με τα παιδιά σας ανανεώνεται. Ασχοληθείτε με την εργασιακή σας κατάσταση. Αξιοποιείστε σωστά τις συναδελφικές σας σχέσεις. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, η ερωτική σας ζωή ενδέχεται να σας απασχολήσει ιδιαίτερα και ευχάριστες στιγμές αναμένονται. Αποφεύγετε τις δεσμεύσεις και επιλέγετε κάτι περιστασιακό, που όμως σας τονώνει ψυχολογικά. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, ευνοείστε από τις μυστικές σας συμμαχίες αυτό το διάστημα και έτσι μπορείτε να αντιμετωπίσετε τα βάρη που έχετε επωμιστεί. Μια σχέση ζωής τώρα ξεκινάει.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύς α΄ δεκαημέρου, η οικονομική σας κατάσταση θα βελτιωθεί αυτό το διάστημα και μπορείτε να πάρετε ανάσες και να ανακουφιστείτε από βάρη και υποχρεώσεις. Συγχρόνως, ασχολείστε αρκετά με το σπίτι σας και συζητάτε για μια μελλοντική μετακόμιση. Νέα συναισθηματική σχέση. Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, ασχολείστε αρκετά με την οικογένεια σας και έρχεστε κοντά στα άτομα που αγαπάτε και γεμίζετε ψυχολογικά. Θέματα ακινήτων σας απασχολούν ιδιαίτερα. Ιχθύ γ΄ δεκαημέρου, ευνοείστε αρκετά αυτές τις μέρες και μπορείτε να γνωρίσετε νέο κόσμο και να τονώσετε τις δημόσιες σας σχέσεις. Η ενασχόληση σας με τα κοινά ή με άλλη ομαδική δραστηριότητα ανεβάζει την ψυχολογία σας.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ