Αναδρομές, επιστροφές και πολλές υποσχέσεις. Ζώδια εβδομάδας

Ο Σεπτέμβριος αστρολογικά είναι ένας μήνας μεγάλων προσδοκιών, πέφτεις όμως σε αντιφάσεις και κάποιες φορές θα χάνεις την ηρεμία σου. Αναδρομές, επιστροφές και πολλές υποσχέσεις. Ζώδια εβδομάδας – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Ξεκινάει η εβδομάδα που έχει αναδρομές, επιστροφές και θα ακουστούν πολλές υποσχέσεις και ωραία λόγια. Επίσης, υπνωτίζεσαι από το Γιομάτο Φεγγάρι στους Ιχθύες, στις 10/9/22 και κλείνεις τα μάτια στο ταίρι σου και τα ελαττώματα του. Ανησυχία ή απελπισία σε διακατέχει, εάν είσαι ελεύθερος/η και δεν βλέπεις φως στο τούνελ. Θα μιλήσω και για Τύχη, ναι κάποιοι θα βγάλουν χρήματα ή θα υπάρξουν ευκαιρίες για επαγγελματική άνοδο.

Μην παρανοήσεις από την δήθεν μεγάλη καλοτυχία σου αλλά και μη γυρίσεις την πλάτη σε κάτι όμορφο, από φόβο και έλλειψη θάρρους. Ευκαιρίες για ένωση ανθρώπων που ήταν σε απόσταση καιρό.

Υστερόγραφο α’ δεκαήμερο 

Στις 5/9/22 η Αφροδίτη από την Παρθένο αλλάζει το ερωτικό σκηνικό και σκέφτεσαι, δειλιάζεις να δοθείς χωρίς όρους ή να δεις τις λεπτομέρειες, τα μικρά γράμματα της σχέσης σου.

Επηρεάζονται θετικά τα ζώδια της γης, Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και του νερού, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες αλλά και Τοξότες, Δίδυμοι.

Στις 10/9/22 ο Ερμής γυρνάει φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο του Ζυγού και αρχίζουν οι επαναξιολογήσεις των σχέσεων αλλά και καθυστερήσεις, αναβολές που θα σου σπάνε τα νεύρα. Επίσης, αναβλητικότητα και αναποφασιστικότητα θα έχεις.

Επηρεάζονται κυρίως ο παρορμητικός σταυρός, Κριοί, Καρκίνοι, ζυγοί, Αιγόκεροι, και οι Δίδυμοι, Υδροχόοι, Τοξότες, Λέοντες. 

Υστερόγραφο, β’ δεκαήμερο

Στις 10/9/22 ξεπροβάλλει ένα γιομάτο Φεγγάρι , στο ζώδιο του Ιχθύ και θα ζήσεις μια από τις πιο ερωτικές μέρες της χρονιάς. Καλλιτεχνικές ευαισθησίες, στροφή στην Μεταφυσική και αλλαγή του ψυχικού σου κόσμου. Αγαπάς και αγαπιέσαι.

Στις 11/9/22 ο Ήλιος από την Παρθένο σε τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο φέρνει τύχη, ευκαιρίες, θετική ολοκλήρωση σε ένα εγχείρημα σας και υπόσχεται οικονομική ευκολία. Άνεση να ανταπεξέλθεις σε πράγματα καθημερινά. Επαγγελματική πρόταση που σου χαρίζει εξέλιξη.

Επηρεάζονται θετικά τα ζώδια της γης και του νερού, Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες. Δίδυμοι, Τοξότες λίγο προσοχή θα δείξετε.

Δες εδώ το κανάλι και κάνε εγγραφή!

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, όμορφες στιγμές σας περιμένουν και ίσως βρείτε χρόνο να χαλαρώσετε αυτές τις μέρες. Βελτίωση των συναδελφικών σχέσεων και συζητήσεις γύρω από την οργάνωση της δουλειάς σας.  Επαναξιολόγηση μιας προσωπικής σχέσης. Κριός β’ δεκαημέρου, συζητήσεις με το παρελθόν οδηγούν σε δυνατή επανασύνδεση και συναισθηματικό ντελίριο. Ευκαιρίες για να προωθήσετε τη δουλειά σας ή να δεχτείτε εύνοια μέσα στο εργασιακό περιβάλλον. Οικονομικά ανεβαίνετε. Κριός γ’ δεκαημέρου, ζείτε μια κατάσταση παλινδρόμησης και χάνετε εύκολα την ψυχολογία σας. Συνεχίζονται οι ενστάσεις μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, ερωτικά διαθέσιμοι είστε αυτό το διάστημα και θα γίνουν γνωριμίες που θα σας τραβήξουν το ενδιαφέρον. Επιχειρηματικά σχέδια ευνοούνται.  Επαναξιολόγηση της εργασιακής σας κατάστασης. Ταύρος β’ δεκαημέρουένα όνειρο ζωής θα γίνει η πραγματικότητα σας και θα νιώσετε πως οι κόποι σας ανταμείβονται. Νέες σχέσεις καθώς και ενάρξεις οικονομικών συνεργασιών αναμένονται. Ταύρος γ’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε υπαρξιακά θέματα που μπορείτε να τα επιλύσετε αν και εφόσον ανοιχτείτε σε άτομα που σας καταλαβαίνουν. Ταξίδια ευνοούνται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, στρέφετε την προσοχή σας στην οικογένεια σας και ασχολείστε αρκετά με την διακόσμηση του χώρου σας ή την φροντίδα αγαπημένου προσώπου. Εύνοια σε θέματα ακινήτων, αλλά και σπατάλες αναμένονται. Επαναξιολόγηση της ερωτικής σας κατάστασης. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, μια κλειστή πόρτα θα ανοίξει αυτό το διάστημα και μπαίνετε σε ένα νέο περιβάλλον, όπου μπορείτε να κερδίσετε την καταξίωση, αρκεί να προσπαθήσετε και να μην φοβηθείτε το ρίσκο. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, νιώθετε μια πίεση αυτές τις μέρες, καθώς αντιμετωπίζετε καταστάσεις που δεν μπορείτε να αποφύγετε. Δυνατά συναισθήματα, αποκαλύψεις, εξομολογήσεις και έντονη ερωτική ατμόσφαιρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, είστε αρκετά ανοιχτοί σε επανασυνδέσεις, νέες γνωριμίες, αλλά και αλλάζει ο τρόπος σκέψης σας. Νιώθετε καλύτερα μέσα σας και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Επανασυνδέεστε με το οικογενειακό σας περιβάλλον ή το άτομο που αγαπάτε. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, ένα όνειρο ζωής θα γίνει πραγματικότητα και αλλάζει τέλειος η ζωή σας. Επαγγελματική πρόταση που φέρνει την αφθονία στη ζωή σας. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου,  σας ενοχλεί η στασιμότητα που βιώνετε και αυτό θα φέρνει εκνευρισμό και περίεργες εντάσεις. Ωστόσο θα υπάρξουν διέξοδοι.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, η οικονομική σας κατάσταση ευνοείται αυτό το διάστημα και μέσα από μια νέα πηγή εσόδων θα μπορέσετε να βοηθήσετε τους γύρω σας, αλλά και τον εαυτό σας. Η αυτοπεποίθηση σας ανεβαίνει. Επιστροφή σε οικείο περιβάλλον, και στην οικογένεια σας. Λέοντα β’ δεκαημέρου, συναισθηματικά θα σας επηρεάσει αυτή η Πανσέληνος και βρίσκεστε με το άτομο που συνδέεστε ψυχικά. Η σεξουαλική σας ζωή θα σας ανανεώσει. Οικονομικές απολαβές μέσα από κέρδη, συνεταιρισμούς ή λοταρίες. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, ασχολείστε περισσότερο με την εργασιακή σας κατάσταση και προσπαθείτε να οργανώσετε το χρόνο σας. Το νου σας ταξιδεύει σε αγαπημένα μέρη ή πρόσωπα.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook  https://www.facebook.com/christina.tantalidou  Τα ζώδια της εβδομάδας

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Χρόνια σας Πολλά!

Παρθένε α’ δεκαημέρου, θα μπείτε σε φάση προσωπικής εγγύτητας και αυτό θα σας ανανεώσει ψυχικά, αλλά και σωματικά. Ασχολείστε με το σώμα σας, την εμφάνιση σας. Επανασυνδέσεις που αφορούν μια εργασία, επιστροφή χρημάτων ή οικονομικά ζητήματα επανέρχονται. Παρθένε β΄ δεκαημέρου, μια νέα σχέση ξεκινά αυτές τις μέρες και θα περάσετε σε άλλη διάσταση, καθώς πρόκειται για το άλλο σας μισό. Ευκαιρίες για οικονομικά κέρδη, αλλά και επιχειρηματικές δραστηριότητες αναμένονται. Παρθένε γ’ δεκαημέρου,  σταματάει ο χρόνος αυτό το διάστημα και επαναξιολογείτε το παρελθόν, καθώς και ζητήματα ερωτικής φύσεως. Τι δώσατε, τι πήρατε.

ΖΥΓΟΣ 

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, ψυχικά ανανεωμένους σας βρίσκει η εβδομάδα και εύκολα πετυχαίνετε τους στόχους σας. Ασχολείστε αρκετά με τον εαυτό σας και βρίσκετε καταφύγιο σε μια μυστική αγκαλιά. Αναμένονται επαναξιολογήσεις προσωπικών στόχων, αλλά και αισθηματικών καταστάσεων. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, αλλάζει τελείως η εργασιακή σας κατάσταση και αρχίζετε να δημιουργείτε μια νέα πραγματικότητα. Οργανώνετε την καθημερινότητα σας και οικονομικές ευκαιρίες παρουσιάζονται. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, επαναξιολογείτε την θέση σας μέσα στον εργασιακό χώρο και ίσως προχωρήσετε σε ανατρεπτικές αλλαγές. Βιώνετε αφύπνιση και αλλάζει η καθημερινότητα σας. Προβλήματα οικογενειακής φύσεως αναμένονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, μια κοινωνική εβδομάδα ξεκινά και θα κάνετε νέες γνωριμίες που θα βοηθήσουν στην προβολή σας και φαίνεται ότι κάνετε κάτι μοναδικό. Ένα πρόσωπο του παρελθόντος επιστρέφει και μπαίνετε σε ψυχικά διλήμματα. Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, μια εντυπωσιακή εβδομάδα ξεκινά και θα μείνετε με ανοιχτό το στόμα. Προβλήματα επιλύονται, οικονομικά  ζόρια εξαφανίζονται. Νέα γνωριμία σας περιμένει. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου,  προβληματίζεστε αρκετά με τις ερωτικές σας επιλογές και θέλετε να τα βάλετε όλα σε μια τάξη. Επιχειρηματικές δραστηριότητες συνεχίζονται με επιτυχία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, η επαγγελματική σας κατάσταση βελτιώνετε και έχετε την ευκαιρία να ανεβείτε στο κοινωνικό στερέωμα. Εύνοια από πρόσωπα κύρους αναμένονται. Επιστροφή σε φιλικό περιβάλλον ή ακόμα και εκπλήρωση μιας επιθυμίας. Τοξότη β’ δεκαημέρου, η οικογένεια σας είναι το καταφύγιο σας αυτές τις μέρες και θα μπορέσετε να επιλύσετε πολλά θέματα. Ευνοείστε σε θέματα ακινήτου. Πρόταση για αλλαγή εργασίας αναμένεται.   Τοξότης γ’ δεκαημέρου, προσπαθείτε να στρώσετε την προσωπική σας κατάσταση και να δείτε την πραγματικότητα. Συγχρόνως επιμένετε να φτιάξετε και τα οικονομικά σας. Εργάζεστε πολλές ώρες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, αγάπη θα λάβετε από μακριά και πιθανόν αυτό να οδηγήσει σε πρόταση συγκατοίκησης και αλλαγή ζωής. Θετικά εξελίσσονται νομικά ζητήματα. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, εκπληρώνονται βασικοί σας στόχοι αυτές τις μέρες και θα νιώσετε μεγάλη ικανοποίηση. Ερωτικά είστε ανεβασμένοι, και υπάρχουν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Προτάσεις για ξαφνικά ταξίδια. Αιγόκερω γ’ δεκαήμερου, βάζετε σε μια σειρά τα θέματα που σας απασχολούν και εστιάζετε στο θετικό παρά στο αρνητικό. Εμπιστευτείτε την διαίσθηση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, ευνοείστε αυτό το διάστημα από άτομα που έχετε συγγενικούς δεσμούς ή κοινά οικονομικά συμφέροντα. Ταξίδια υπεραντλαντικά αναμένονται. Επιστροφή σε ένα περιβάλλον διαφορετικής κουλτούρας. Νομικά ζητήματα επανέρχονται. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, μια μεγάλη ευκαιρία παρουσιάζετε αυτό το διάστημα και μπορείτε να αυξήσετε το εισόδημα σας. Οι ερωτικές σας επιθυμίες ικανοποιούνται. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, προσπαθείτε να δείτε το φως μέσα από το σκοτάδι και έτσι καταφέρνετε να αλλάξετε τη ζωή σας. Διαδικασία που απαιτεί χρόνο.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύς α΄ δεκαημέρου, η προσωπική σας κατάσταση θα αλλάξει θετικά αυτές τις μέρες και βιώνετε χαρά μέσα από μια νέα γνωριμία ή επανασύνδεση με το παρελθόν. Οικονομικά ζητήματα, αναμένονται και πρέπει να γίνουν ξεκαθαρίσματα. Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, το Σύμπαν σας χαρίζει συναισθηματικές και οικονομικές επιτυχίες και ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση σας. Υπερβολές αναμένονται. Ιχθύ γ΄ δεκαημέρου, δεν περνάτε άσχημα, απλά προσπαθείτε να ξεδιαλύνετε το τοπίο και να φύγει η ομίχλη. Θα περάσετε σχεδόν όλο το χρόνο σας με στενούς σας φίλους.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ