Σεπτέμβριος. Προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Αστρολογικά είναι ένας μήνας μεγάλων προσδοκιών αλλά και ευκαιριών, το πρόβλημα είναι ότι πέφτεις σε αντιφάσεις και αμφισβητείς πολλές φορές την νέα σου πορεία. Σεπτέμβριος. Προβλέψεις για όλα τα ζώδια! – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Κάποιες φορές θα χάνεις την ηρεμία σου, αλλά και χρήμα φεύγει από την τσέπη σου. 

Κίνδυνος εξαπάτησης, η φούσκα να σκάσει και γενικά να βρεθείς εκεί που ξεκίνησες πάντα υπάρχει.

Μην παρανοήσεις από την δήθεν μεγάλη καλοτυχία σου αλλά και μη γυρίσεις την πλάτη σε κάτι όμορφο, από φόβο και έλλειψη θάρρους.

Ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου μέχρι τις 22/8/22, με αποτέλεσμα να δίνουμε όλοι προτεραιότητα σε θέματα καθημερινότητας, οργάνωσης, εργασιακών αλλαγών και καθιέρωση ενός καινούργιου προγράμματος. Κάποιοι θα επιλέξουν ένα χόμπι που θα τους συντροφεύει τις μέρες του χειμώνα. Υπάρχουν ευκαιρίες, 11/9 για τα ζώδια γης και νερού του δευτέρου δεκαημέρου. Μεγάλη προσοχή στις 17/9 όπου ο Ήλιος θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα και θα κλείσει απότομα την πόρτα σε ζώδια του μεταβλητού σταυρού, γ’ δεκαημέρου. Μεγάλος κίνδυνος να χαθεί η αισιοδοξία και η πίστη σε ένα όνειρο ζωής. Θέματα φυσικής κατάστασης αναμένονται.

Στις 23/9/22 ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό, επίσημα εγκαινιάζεται η Φθινοπωρινή Ισημερία, έχουμε ανάγκη το μαζί.

Χρόνια πολλά στους Ζυγούς.

Λίγο πιο αναλυτικά,

Στις 10/9 ξεκινάει ο Ερμής από τον Ζυγό την ανάδρομη πορεία του και αναμένονται καθυστερήσεις, επιστροφές στο παρελθόν και θα υπάρξει μπέρδεμα και ερωτικό κομφούζιο. Μερικοί αναγκάζονται να πούνε ναι σε μια κατάσταση που δεν τους εκφράζει μια που οι συνθήκες το απαιτούν.

Επηρεάζεται ο παρορμητικός σταυρός, κυρίως Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι αλλά και Δίδυμοι, Τοξότες, Λέοντες, Υδροχόοι

Στις 23/9/22 ο Ερμής μπαίνει ανάδρομος στο ζώδιο της Παρθένου και μας πιάνουν εμμονές και θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν μπορέσαμε να κάνουμε την προηγούμενη περίοδο. Στις 26/9/22 σημειώστε μια μέρα για σοβαρές επανασυνδέσεις, επιστρέφουμε στο παρελθόν στην τάξη και στην ηθική. Επηρεάζεται κυρίως ο μεταβλητός σταυρός, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του γ’ δεκαημέρου. 

Υστερόγραφο

Μέχρι τις 29/9/22, η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο της Παρθένου, σε πτώση δηλαδή, αλλά αυτό δεν θα μας εμποδίσει να μας βρούνε περίεργες συμπτώσεις, ερωτικά πήγαινε έλα, παθιασμένες ώρες, ευκαιρίες για χρήμα και νέα εργασία, αλλά και απογοήτευση.

Σημειώνεις, στις 16/9/22 η Αφροδίτη κάνει τετράγωνο με τον Άρη στους Διδύμους και θα επικρατήσει το πάθος, έχεις την ανικανοποίητη επιθυμία να βρεθείς με τον σύντροφο σου.

Επηρεάζεται κυρίως ο μεταβλητός σταυρός, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του β’ δεκαημέρου, γύρω από την 14η μοίρα.

Στις 20/9/22 η Αφροδίτη τρίγωνο με τον Ουρανό ανάδρομο στον Ταύρο, έχεις τα καλά σου, τις ευκαιρίες σου και αρχίζεις να βλέπεις τη ζωή με διαφορετικό μάτι.

Επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια της γης, και του νερού, του β ‘ δεκαημέρου, γύρω από την 18η μοίρα.

Στις 24/9/22 η Αφροδίτη από την Παρθένο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθύες θα σε αναστατώσει, και ίσως προδώσεις ότι αγαπάς. Αναμένονται προβληματισμοί, ιδιαίτερες συζητήσεις  ανάδρομος σε ανανεώνει, να πάρεις τα πάνω σου και να μάθεις να πολεμάς υπό όλες τις συνθήκες.

Επηρεάζεται κυρίως ο μεταβλητός σταυρός, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του γ’ δεκαημέρου, γύρω από την 23η μοίρα.

Στις 29/9/22 η Αφροδίτη θα μπει στο ζώδιο του Ζυγού, εκεί που είναι το σπίτι της και θέματα σχέσεων, σε παρασύρουν. Αναζητάς την συντροφικότητα.

Υστερόγραφο

Από τις  15/8/22 ο Άρης ξεκίνησε το πολύμηνο ταξίδι του στο ζώδιο των Διδύμων, (μέχρι τις 25/3/22) και αυτό θα φέρει άνοιγμα, ευκολία για δημιουργία εφήμερων σχέσεων και νέων συνεργασιών. Η προβολή μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επιβάλλεται. Βέβαια είναι και ένας Άρης πολύ κινητικός, δραστήριος, άρα μας κάνει βιαστικούς, και επίσης τα λόγια και οι πράξεις με αυτόν τον Άρη μπορεί να είναι απερίσκεπτα.

Στις 1/9/22 ο Άρης σου δίνει ευκαιρίες να προωθήσεις τα σχέδια σου, να βρεθείς με τα κατάλληλα άτομα και το εξάγωνο που πραγματοποιείται με τον Δία ανάδρομο σε φέρνει μπροστά σε ευκαιρίες, προτάσεις που είχες συζητήσει ξανά και ξανά. Φλερτ, μηνύματα μέσα από το διαδίκτυο και θα πάρεις τα πάνω σου.

Επηρεάζονται τα ζώδια του αέρα και της φωτιάς, του α’ δεκαημέρου, γύρω από την 6η μοίρα.

Στις 28/9/22 το τρίγωνο που θα σχηματίσει ο Άρης από τους Διδύμους με τον Κρόνο ανάδρομο θα δώσει υπόσχεση διάρκειας, ασφάλειας και εγγυημένης επιτυχίας στα ζώδια του αέρα και της φωτιάς του δεύτερου δεκαημέρου, γύρω από την 19η μοίρα.

SOS Υστερόγραφο, στις 10/9/22 έχουμε την Πανσέληνο στο ζώδιο του Ιχθύ, φανερώνει συναισθήματα, γίνονται αποκαλύψεις, εξομολογήσεις και γενικά υπάρχει έντονη ερωτική ατμόσφαιρα. Ευκαιρίες για ένωση ανθρώπων που ήταν σε απόσταση πολύ καιρό.

Πραγματοποιείται στο β’ δεκαήμερο , στην 17η μοίρα.

Μεταβλητοί Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες αλλά και Ταύροι, Σκορπιοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι.

Στις 26/9/22  η Νέα Σελήνη στον Ζυγό μιλάει για μια σχέση, επανένωση, αλλά αυτό που ζεις είναι ουτοπία, δεν μπορεί να είναι για πάντα. ή θα δεχτείς κριτική για τις επιλογές σου. Ο Άρης με τον Κρόνο βοηθούν στο να κρατηθείς στα πιστεύω σου. 

Κάνε Εγγραφή στο  κανάλι μου στο youtube 

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

ΚΡΙΟΣ

Ξεκινάει μια απαιτητική περίοδος που πρέπει να οργανώσετε το χρόνο σας και συγχρόνως να εξυπηρετήσετε τους γύρω σας. Συγχρόνως ενδιαφέρεστε για την ερωτική σας ζωή, και υπάρχει περίπτωση να κάνετε μια νέα αρχή. Προσέξτε την φυσική σας κατάσταση και βελτιώστε τις διατροφικές σας συνήθειες. Η επαφή με συναδέλφους ή μια σχέση μέσα στον εργασιακό χώρο θα σας απασχολήσει σοβαρά. Επαφές με συγγενικά άτομα θα βελτιωθούν, εάν σκοπεύετε να κάνετε υποχωρήσεις. Αποκαλύψεις αναμένονται να σας σοκάρουν. Στροφή προς κάτι εναλλακτικό. Δείξτε την πίστη σας στο Σύμπαν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο μήνας είναι αρκετά σημαντικός για να παίξετε με τον έρωτα, να φλερτάρετε και να αλλάξει η ψυχολογία σας. Πραγματικά το έχετε ανάγκη και θα μπορέσετε να έχετε χαρούμενες στιγμές, εκπλήξεις και ευκαιρίες μέσα από την επαφή σας με φίλους. Επίσης πολλοί θα μπείτε σε ένα καινούργιο εργασιακό περιβάλλον και θα μπορέσετε να αυξήσετε το εισόδημα σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μην έχετε υπερβολικές προσδοκίες, όταν θα έρχεστε σε επαφή με το παρελθόν,  γιατί εκεί θα  υπάρξουν εξαπατήσεις. Γενικά είναι μια ανάπαυλα ο μήνας αυτός, φορτίστε τις μπαταρίες σας.

 ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα είστε αρκετά συγκεντρωμένοι στο στόχο σας αυτόν τον μήνα και μπορείτε να αντιμετωπίζετε τα εμπόδια με ένα ιδιαίτερο δυναμισμό. Η οικογενειακή σας κατάσταση θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα και θα έχετε το χρόνο να συζητήσετε με άτομα οικεία και να επιλύσετε προβλήματα που έχουν συσσωρευθεί. Υπάρχει βέβαια και χρόνος για τους ελεύθερους, να φλερτάρουν, να κάνουν νέες γνωριμίες και να υπάρξει ψυχολογική διέξοδος. Μια μεγάλη επαγγελματική πρόταση σας περιμένει αυτό το διάστημα και δεν πρέπει να χάσετε την ευκαιρία να ανεβείτε σκαλοπάτι στο κοινωνικό στερέωμα. Εκκινήσεις για ελεύθερους επαγγελματικές αναμένονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συνεχίζονται οι προκλήσεις αυτό το διάστημα, αλλά είστε σε φάση ανάρρωσης και ο μήνας Σεπτέμβριος έχει να σας κάνει δώρα για να βγείτε από ένα ψυχολογικό αδιέξοδο. Ταξίδια, επαφές με άτομα διαφορετικής κουλτούρας, σεμινάρια, σπουδές , βοηθούν στο να ανοίξει ο ορίζοντας σας και να προχωρήσετε σε νέες επαγγελματικές επιλογές. Αλλάζει η κατεύθυνση της ζωής σας μα και τα προσωπικά σας βελτιώνονται αισθητά. Συναισθηματικά θα είστε καλύτερα, καθώς βρίσκεστε με το άτομο που μιλάει στην καρδιά σας. Εκκινήσεις αναμένονται μέσα στον οικογενειακό χώρο, καθώς και συζητήσεις για την εκμετάλλευση ενός ακινήτου. Κληρονομικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν.

ΛΕΩΝ

Έχετε στρέψει την προσοχή σας στην απόκτηση ενός νέου εισοδήματος και βάζετε τα δυνατά σας να βελτιώσετε την πρακτική πλευρά της ζωής σας. Επίσης πειραματίζεστε αρκετά με τα προσωπικά σας, και λίγο παίζετε με τα άτομα που είναι τσιμπημένα μαζί σας, καθώς ψάχνετε να βρείτε την αξία σας. Μια νέα αρχή αναμένεται σε θέματα οικονομικά, και ξεκαθαρίσματα που πιθανόν να σας απομακρύνουν από ανεπιθύμητα άτομα. Η ερωτική σας ζωή θα παρουσιάζει αρκετές διακυμάνσεις. Μερικοί απ’ εσάς θα κάνετε μια σχέση διαφορετική από τις άλλες, επιλέγοντας έναν άνθρωπο που εκτιμάται και τον γνωρίζετε χρόνια. Επιστροφή σε οικείο περιβάλλον, επανασύνδεση με συγγενικά πρόσωπα.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook  https://www.facebook.com/christina.tantalidou  Τα ζώδια της εβδομάδας

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

 Χρόνια πολλά για τα γενέθλια σας

Μπαίνετε σε μια φάση επανεξέτασης των γεγονότων της ζωής σας και χρειάζεστε χρόνο για να πάρετε γενναίες αποφάσεις. Νιώθετε πως σας αξίζουν τα καλύτερα, αλλά δεν έχετε ακόμα το σθένος να τα κυνηγήσετε. Ευκαιρίες για μια δυνατή επανασύνδεση αναμένονται και δεν πρέπει να γυρίσετε την πλάτη σας στο πεπρωμένο. Αρκετές συζητήσεις για μελλοντικές συνεργασίες θα γίνουν, μια που η οικονομική σας κατάσταση είναι κάτι που σας απασχολεί ιδιαίτερα. Μια νέα πηγή εσόδων φαίνεται να σας ξελασπώνει αρκετά. Η επαφή σας με άτομα κύρους θα σας διευκολύνει και μπορείτε να διεκδικήσετε τα θέλω σας. Προσοχή μόνο μην υπερτιμήσετε τον εαυτό σας ή μια κατάσταση, γιατί εκεί θα βγείτε εκτεθειμένοι.

 ΖΥΓΟΣ 

Χρόνια Πολλά για τα γενέθλια σας

Πολλά πράγματα αλλάζουν μέσα στον μήνα Σεπτέμβριο και θα χρειαστεί να κάνετε σοβαρή δουλειά με τον εαυτό σας. Περίοδος δυνατής ενδοσκόπησης αλλά και μπερδεμένων ερωτικών καταστάσεων ξεκινά. Είστε πιθανόν σε μια σχέση παράνομη και επιθυμείτε την επισημοποίηση της; ή επιθυμείτε να κλείσετε ένα κεφάλαιο της ζωής σας και να προχωρήσετε παρακάτω; Μπορεί και τα δύο. Όπως και να έχει, θα πρέπει να δείξετε ψυχικό σθένος για να ξεπεράστε κάποιες ιστορίες που πονάνε και να πάρετε νέες αποφάσεις. Επανασυνδέσεις αναμένονται αλλά θα μπερδευτείτε περισσότερο. Ξεκινήματα που σας ευνοούν περιμένετε προς το τέλος του μήνα. Η εργασιακή σας κατάσταση παραμένει ενδιαφέρουσα. Μπορείτε εκεί να έχετε τις περισσότερες επιτυχίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπαίνετε σε ένα νέο φιλικό κύκλο και αισθάνεστε πως βρήκατε το καταφύγιο σας, μια που οι μπόρες δεν λείπουν και πρέπει να βρείτε τρόπους να προστατευτείτε. Επίσης, περνάτε μια φάση αισθηματικής ίασης,  καθώς ανεβαίνει συνέχεια η αυτοπεποίθηση σας και ένας άνθρωπος θα σας κυνηγήσει όσο κανένας άλλος. Εάν βρίσκεστε σε μια παράνομη κατάσταση, και είχατε απομακρυνθεί, αυτόν τον μήνα θα γίνουν σοβαρές επανασυνδέσεις και θα πάρετε το αίμα σας πίσω. Μπορείτε να ασχοληθείτε με εναλλακτικές θεραπείες, μεταφυσική, αλλά και οτιδήποτε δημιουργικό. Η σχέση σας με τα παιδιά σας αλλάζει. Οικονομική ενίσχυση αναμένεται. Η εργασιακή σας ζωή συνεχίζει να βελτιώνεται. Ο μήνας Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας που δίνει χαρές και απαλύνει τις δυσκολίες. Προσοχή μόνο σε άτομα που έχουν αποδειχτεί αναξιόπιστα. Κρατείστε ασφαλείς αποστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπαίνετε σε έναν νέο κύκλο ζωής και φυσικά η εικόνα σας προς τα έξω αλλάζει. Μια επαγγελματική πρόταση μεταμορφώνει τελείως τη ζωή σας αλλά και αλλάζει τον τόπο κατοικίας σας. Πιθανόν να χρειαστεί να μετακομίσετε και έτσι θα ασχοληθείτε αρκετά με την διακόσμηση του νέου σας χώρου. Νέοι φίλοι εμφανίζονται στο προσκήνιο και μπορείτε να βελτιώσετε τις δημόσιες σχέσεις σας. Είναι πολύ σημαντικό να δείτε την μεγάλη εικόνα και να μην δίνετε προσοχή σε μικροζητήματα που προκύπτουν μέσα στη καθημερινότητα. Σίγουρα αντιμετωπίζετε εντάσεις με άτομα που συνεργάζεστε χρόνια, αλλά θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις. Η ερωτική σας ζωή παραμένει μπερδεμένη και πολλές φορές θα νιώσετε παραμελημένοι. Για αυτό και θα αναζητάτε συχνά άλλες αγκαλιές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Αναζητάτε μια νέα διέξοδος μέσα στον μήνα Σεπτέμβριο και θα έχετε την τύχη να πέσετε πάνω στα κατάλληλα άτομα και δουλεύει για εσάς η συγχρονικότητα. Σπουδές, σεμινάρια αλλά και επαφές με άτομα εξ αποστάσεως ευνοούνται αυτό το διάστημα. Επίσης, μερικοί θα επωφεληθείτε από την γνωριμία σας με ένα άτομο κύρους και θα ξεκινήσει μια νέα συνεργασία. Το πρόγραμμα σας αναμένεται βέβαια αρκετά κουραστικό και για αυτό πρέπει να βρείτε τρόπους εκτόνωσης και φυσικής ανανέωσης. Μια μεγάλη ευκαιρία θα παρουσιαστεί για να αλλάξετε τόπο κατοικίας και αυτό θα σας συνδέσει με άτομα που μπορείτε να εμπιστευτείτε και έχετε κερδοφόρες οικονομικές συναλλαγές. Είστε σε φάση σημαντικών εκκινήσεων και αλλάζει σημαντικά ο κόσμος σας. Προσοχή μόνο σε άτομα που υπόσχονται λαγούς με πετραχήλια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ  

Αλλάζετε όψη μέσα στον μήνα Σεπτέμβριο καθώς θα πρέπει να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα υποχρεωτικά και να αφήσετε πίσω σας γλυκές αναμνήσεις και σημαντικά πρόσωπα, επιστρέφοντας στην πραγματικότητα. Μερικοί από εσάς, ωστόσο, θα αποφασίσετε γενναία σπασίματα και θα απορρίψετε συνεργασίες που σας έχουν κουράσει. Υπάρχουν όμως και καλές στιγμές και συχνά-πυκνά θα έρχεστε σε επαφή με άτομο που μιλάει στην καρδιά σας και θα ανεβαίνει όλο και πιο πολύ η ψυχολογία σας. Βέβαια πολλές φορές νιώθετε πως το Σύμπαν δεν βοηθάει στην πραγματοποίηση των επιθυμιών σας και είναι σκληρό μαζί σας.  Ένα άτομο εξ αποστάσεως σας μαγεύει. Πλατωνικός έρωτας ή σχέση με άτομο διαφορετικής κουλούρας αναμένεται. Κάποιοι αποφασίζετε ένα διαζύγιο /έναν χωρισμό.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια σημαντική περίοδος ξεκινά, και είναι στο χέρι σας να αρπάξετε τις ευκαιρίες και να νιώσετε πως έχει αλλάξει ο κόσμος σας. Σημαντικά αισθηματικά ξεκινήματα αναμένονται μέσα στον μήνα Σεπτέμβριο και ένα άτομο σας προσεγγίζει με τελείως διαφορετική ψυχολογία. Νέα σχέση που υπόσχεται όμως να σας προβληματίσει, καθώς θα έχει και την σκοτεινή της πλευρά. Προσοχή σε υπερβολικές προσδοκίες γιατί θα γειωθείτε απότομα σε μια παράξενη πραγματικότητα. Ωστόσο, και εφόσον απεγκλωβιστεί από φοβίες και ανασφάλειες,  θα έχετε ευκαιρίες να προβάλλετε το επαγγελματικό σας προφίλ και να βγείτε προς τα έξω..  Κοινωνικά ανοίγεστε αρκετά. Η σεξουαλική σας ζωή αλλάζει, βελτιώνεται προς το καλύτερο.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ