«Μα τον Τουτάτη» αυτό ήταν το καλύτερο τσιμπούσι της χρονιάς!

H PLAYMOBIL HELLAS πραγματοποίησε την επίσημη παρουσίαση των νέων κωδικών Αστερίξ & Οβελίξ, αναβιώνοντας το Γαλατικό Χωριό στο Oasis Activity Farm Park ειδικά για το λανσάρισμα. «Μα τον Τουτάτη» αυτό ήταν το καλύτερο τσιμπούσι της χρονιάς!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία ενός γνήσιου Γαλάτη και να γνωρίσουν από κοντά τους ήρωες του εμβληματικού κόμικ. Ο Αστερίξ και ο Οβελίξ καλωσόρισαν τους καλεσμένους στο γλέντι και έδωσαν στον καθένα το όνομα ενός ήρωα του Γαλάτικου χωριού.

Η νέα σειρά PLAYMOBIL ASTERIX εντυπωσίασε τους καλεσμένους, αφού ανέσυρε πολλές αναμνήσεις από την παιδική ηλικία των μεγάλων φίλων του κόμικ, ενώ τα παιδάκια γνώρισαν από κοντά την ιστορία του μικρού Γαλατικού Χωριού που αντιστεκόταν σθεναρά στην ρωμαϊκή κατοχή. Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν τη νέα σειρά και είχαν την ευκαιρία να παίξουν πρώτοι με τα παιχνίδια, ενώ όλοι δοκίμασαν ένα μενού Γαλατικών προδιαγραφών.

Η εταιρεία παιχνιδιών βάζει ξανά στα σπίτια την αγαπημένη ιστορία των γενναίων Γαλατών. Η νέα σειρά παιχνιδιών PLAYMOBIL αποτελείται από το «Κυνήγι αγριογούρουνου», το οποίο περιλαμβάνει τον Αστερίξ, τον Οβελίξ και τον τετράποδο φίλο τους Ιντεφίξ, Το «Δεντρόσπιτο του βάρδου Κακοφωνίξ», ο οποίος όμως είναι ιδιαίτερα παράφωνος και η μουσική του εξοργίζει όλους τους υπόλοιπους χωρικούς, αλλά και τη «Σκηνή του Ρωμαίου Εκατόνταρχου», ο οποίος μαζί με τον στρατηγό καταστρώνουν νέο σχέδιο για να διώξουν τους Γαλάτες από το χωριό τους.

Φυσικά, από την σειρά δε θα μπορούσε να λείπει ο «δρουίδης Πανοραμίξ» με το μαγικό του ζωμό, στον οποίο και οφείλεται η υπεράνθρωπη δύναμη που διαθέτουν οι Γαλάτες, καταφέρνοντας να κρατούν απροσπέλαστα τα οχυρά του μικρού χωριού τους. Ο μεγαλύτερος κωδικός της σειράς « Η Γιορτή στο Γαλατικό Χωριό»περιλαμβάνει τους βασικούς πρωταγωνιστές, φιγούρες Γαλατών, την επιπλωμένη καλύβα του Αστερίξ και πολλά ακόμα αξεσουάρ.

Η Διευθύντρια Μάρκετινγκ της PLAYMOBIL HELLAS, Ειρήνη Ευφραιμίδη,καλωσόρισε τους καλεσμένους και μίλησε για τη νέα σειρά παιχνιδιών PLAYMOBIL ASTERIX: «Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με αυτή τη νέα σειρά. Η ιστορία των γενναίων Γαλατών είναι πολύ αγαπητή στην ελληνική κοινωνία και θεωρούμε ότι τα νέα παιχνίδια PLAYMOBIL αποτυπώνουν ιδανικά όλους τους πρωταγωνιστές.Οι μεγάλοι θα θυμηθούν τα παιδικά τους χρόνια ενώ οι μικροί θα γνωρίσουν, ίσως και για πρώτη φορά, το μυστικό των Γαλατών!»

Η νέα σειρά PLAYMOBIL ASTERIX περιλαμβάνει τα παρακάτω προϊόντα:

71160: Κυνήγι αγριογούρουνου

71015: Σκηνή του Ρωμαίου Εκατόνταρχου

70933: Ο δρουίδηςΠανοραμίξ

70934: Ρωμαίοι στρατιώτες

70932: Η Καλύβα του Αρχηγού Μαζεστίξ

70931: Γιορτή στο Γαλατικό χωριό

71016: Το Δεντρόσπιτο του βάρδου Κακοφωνίξ

71087: Η Γαλέρα των πειρατών

Για παιδιά ηλικίας 5+ ετών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα σειρά PLAYMOBIL ASTERIX μπορείτε να επισκεφτείτε το παρακάτω σύνδεσμο: https://www.playmobil.gr/onlineshop/e-shop/asterix

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ