NEO Fibre Clinix Vibrancy για εξατομικευμένη περιποίηση των ξανθών μαλλιών

Το Fibre Clinix είναι το ολοκληρωμένο σύστημα περιποίησης μαλλιών αποκλειστικά για τα κομμωτήρια, το οποίο αξιοποιεί τις τελευταίες επιστημονικές καινοτομίες για να προσφέρει εξατομίκευση όχι μόνο στο κομμωτήριο, αλλά και στο σπίτι. NEO Fibre Clinix Vibrancy για εξατομικευμένη περιποίηση των ξανθών μαλλιών

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Η πιο προηγμένη και ισχυρή απόδοση επανόρθωσης της Schwarzkopf Professional, Fibre Clinix, προσφέρει τώρα πλήρως εξατομικευμένα αποτελέσματα για ξανθά μαλλιά χάρη στα 5 ολοκαίνουρια προϊόντα της σειράς Fibre Clinix Vibrancy. Είναι ειδικά σχεδιασμένα προκειμένου να διατηρήσουν τη φρεσκάδα και τη λάμψη των ψυχρών ξανθών αποχρώσεων τόσο στο κομμωτήριο όσο και στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης του σπιτιού.

  • Fibre Clinix Vibrancy Purple Booster (χρήσηςκομμωτηρίου)
  • Fibre Clinix Vibrancy Blue Booster (χρήσηςκομμωτηρίου)
  • Fibre Clinix Vibrancy Purple Shampoo (χρήσηςκομμωτηρίου)
  • Fibre Clinix Vibrancy Purple Shampoo (χρήσηστοσπίτι)
  • Fibre Clinix Vibrancy Heat Protection Mist (χρήσηστοσπίτι)

Fibre Clinix– Εξατομικευμένη Μεταμόρφωση των Μαλλιών, στο κομμωτήριο και στο σπίτι

Το Fibre Clinix είναι το ολοκληρωμένο σύστημα περιποίησης μαλλιών αποκλειστικά για τα κομμωτήρια, το οποίο αξιοποιεί τις τελευταίες επιστημονικές καινοτομίες για να προσφέρει εξατομίκευση όχι μόνο στο κομμωτήριο, αλλά και στο σπίτι.

Συνδυάζοντας την Τεχνολογία C21 & Triple Bondingκαι την πλήρη εξατομίκευση, οι κομμωτές μπορούν να προσφέρουν επαγγελματικές υπηρεσίες που απευθύνονται σε πολλαπλές ανάγκες μαλλιών στοχεύοντας κάθε φορά στις εξατομικευμένες ανάγκες των μαλλιών της κάθε πελάτισσας. Σχεδιασμένο με ενεργά συστατικά εμπνευσμένα από καλλυντικά, κάθε Fibre Clinix Βooster για χρήση στο κομμωτήριο και κάθε σύστημα περιποίησης Fibre Clinix για χρήση στο σπίτι στοχεύουν σε διαφορετικές ανάγκες μαλλιών:

  • Fibre Clinix Vibrancy–Οι συνθέσεις με Τεχνολογία Triple Bonding & C21 και AHA, προσφέρουν χρωματικά αποτελέσματα με διάρκεια και παρατείνουν το αποτέλεσμα της υπηρεσίας κομμωτηρίου Fibre Clinix. Τώρα με νέα προϊόντα για ψυχρά ξανθά μαλλιά.
  • Fibre Clinix Fortify –Οι συνθέσεις με Τεχνολογία Triple Bonding& C21 και Niacinamide ενδυναμώνουν και θρέφουν τις ίνες της τρίχας για να παρατείνουν το αποτέλεσμα της υπηρεσίας κομμωτηρίου Fibre Clinix.
  • Fibre Clinix Hydrate –Οι συνθέσεις με Τεχνολογία Triple Bonding & C21 και σύμπλεγμα Squalane εξισορροπούν το επίπεδο υγρασίας της τρίχας και βοηθούν στην ενίσχυση της ελαστικότητας των μαλλιών.
  • Fibre Clinix Volumize –Οι συνθέσεις με Τεχνολογία Triple Bonding & C21 και Phytokine, προσφέρουν ανάλαφρη και πιο γεμάτη αίσθηση στα μαλλιά.
  • Fibre Clinix Tame –Οι συνθέσεις με Τεχνολογία Triple Bonding& C21 και Ceramide, τιθασεύουν ορατάτη δομή της τρίχας και λειαίνουν την επιφάνειά της για μαλλιά που δε φριζάρουν.

Fibre Clinix Vibrancy– Η ανανεωμένη σειρά

Χάρη στην ισχυρή του απόδοση επανόρθωσης και των επιλογών εξατομίκευσης που προσφέρει, το Fibre Clinix είναι η τέλεια υπηρεσία μετά τη βαφή για τις πελάτισσες του κομμωτηρίου σας. Μετά από μία υπηρεσία βαφής ή ανταύγειες, το Fibre Clinix αναδημιουργεί τους εσωτερικούς δεσμούς για πιο υγιή, δυνατά και ζωντανά μαλλιά.

Νέα προσθήκη στην ανανεωμένη σειρά Fibre Clinix Vibrancy αποτελούν 3 προϊόντα εξουδετέρωσης. Το κάθε προϊόν περιέχει ένα προσεκτικά επιλεγμένο μείγμα μωβ και μπλε πιγμέντων με στόχο να παρέχει το επιθυμητό αποτέλεσμα εξουδετέρωσης.

Στο κομμωτήριο, χάρη στα δύο νέα Fibre Clinix Vibrancy Boosters οι κομμωτές μπορούν τώρα να προσφέρουν μια υπηρεσία εξατομικευμένης εξουδετέρωσης στις πελάτισσές τους ως μέρος της κλασικής υπηρεσίας Tribond για επανόρθωση, ενίσχυση ή διατήρηση των ψυχρών ξανθών αποχρώσεων.Τα αποτελέσματα του κομμωτηρίου μπορούν να διατηρηθούν και στο σπίτι, με τη χρήση του Purple Shampoo που παρατείνει τα αποτελέσματα εξουδετέρωσης της θεραπείας κομμωτηρίου μέχρι την επόμενη επίσκεψη στο κομμωτήριο, ενώ το Heat Protection Mist παρέχει επιπλέον περιποίηση και προστασία στα βαμμένα μαλλιά και ιδιαίτερα τα ευαίσθητα μαλλιά με ανταύγειες ή τα ξανοιγμένα ξανθά μαλλιά.

Για χρήση στο σπίτι, οι κομμωτές μπορούν να προτείνουν ένα υπερεξατομικευμένο σύστημα περιποίησης επιλέγοντας προϊόντα από τις διαφορετικές σειρές Fibre Clinix σύμφωνα με την κύρια και δευτερεύουσα ανάγκη των μαλλιών των πελατισσών τους. Για παράδειγμα:

  • Κύρια ανάγκη μαλλιών: Τα μαλλιά είναι ξανθά, με ανταύγειες ή λευκά και ένας ψυχρός τόνος είναι επιθυμητός.
  • Δευτερεύουσα ανάγκη μαλλιών: Τα μαλλιά είναι ταλαιπωρημένα από τεχνικές εργασίες και έχουν φθορές.
  • Προτεινόμενα προϊόντα: Fibre Clinix Vibrancy Purple Shampoo, Fibre ClinixVibrancy Heat Protection Mist ήFibre ClinixFortify Multi-Repair Lotion.

Η δυνατότητα της εξατομίκευσης σε κάθε στάδιο της θεραπείας δίνει την ευκαιρία στις πελάτισσες να απολαύσουν επαγγελματική περιποίηση βάσει των δικών τους εξατομικευμένων αναγκών, γεγονός που ξεχωρίζει και τους επαγγελματίες κομμωτές από τον ανταγωνισμό.

Fibre Clinix Vibrancy – Τα προϊόντα με μια ματιά:

Fibre Clinix Vibrancy Purple & Blue Boosters (45ml)για χρήση στο κομμωτήριο:

Με σύνθεση με AHA για ενισχυμένη ζωντάνια χρώματος, αυτά τα boosters εξουδετέρωσης με υψηλή συγκέντρωση πιγμέντων βοηθούν στην εξουδετέρωση των ανεπιθύμητων ζεστών τόνων σε ξανθά, ξανοιγμένα ή λευκά μαλλιά. Πετύχετε εξατομίκευση στο βαθμό εξουδετέρωσης που επιθυμείτε βάσει των αναγκών των μαλλιών των πελατισσών σας, προσαρμόζοντας την ποσότητα του Booster που προστίθεται στη θεραπεία Tribond (μεταξύ 5-10g ή 5-10 δόσεις). Ο χρόνος αναμονής παραμένει ίδιος με την κλασική υπηρεσία Tribond.

  • Εξατομικευμένη εξουδετέρωση –το Purple Booster για ανοιχτά ξανθά, ξανοιγμένα και λευκά μαλλιά, και το Blue Booster για μεσαία προς ανοιχτά ξανθά μαλλιά.
  • Ενισχύουν τη ζωντάνια και τη λάμψη του χρώματος
  • Προσφέρουν έως και 3 φορές περισσότερη λάμψη**

**Όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το σύστημα περιποίησης Tribond Shampoo και Tribond Treatments για λεπτά ή χονδρά μαλλιά

Fibre Clinix Vibrancy Purple Shampoo (1000ml, 300ml):

Σχεδιασμένο με τεχνολογία Triple Bonding και C21 για την αποκατάσταση της εσωτερικής και εξωτερικής δομής της τρίχας, το Fibre Clinix Vibrancy Purple Shampoo είναι ένα προϊόν περιποίησης με πιγμέντα που βοηθά στην απομάκρυνση των χάλκινων τόνων και στην εξουδετέρωση των κίτρινων αποχρώσεων στα ξανθά, ξανοιγμένα ή λευκά μαλλιά.

  • Καθαρίζει απαλά και αναζωογονεί τα ξανθά, ξανοιγμένα ή λευκά μαλλιά.
  • Βοηθάει άμεσα στην εξουδετέρωση των ανεπιθύμητων τόνων για λαμπερές, ψυχρές, ξανθές αποχρώσεις.
  • Δίνει μία απαλή, λεία υφή, ενώ επανασυνδέει τους εσωτερικούς δεσμούς της τρίχας

Fibre Clinix Vibrancy Heat Protection Mist (150ml):

Το Fibre Clinix Vibrancy Heat Protection Mist είναι ένα spray θερμοπροστασίας με πολλαπλά οφέλη. Προστατεύει τα βαμμένα μαλλιά κατά τη διάρκεια του stylingμε εργαλεία θερμότητας και βοηθάει στον περιορισμό του σπασίματος της τρίχας και των σπασμένων άκρων, ενώ παράλληλα προσθέτει άμεσα λάμψη στα βαμμένα μαλλιά και ενισχύει τη ζωντάνια του χρώματος.

  • Ενισχύει τη ζωντάνια του χρώματος και συμβάλλει στο κλείδωμα του χρώματος για έως και 90% διατήρηση των χρωστικών πιγμέντων.
  • Προστατεύει από τη θερμότητα των εργαλείων styling και συμβάλλει στη μείωση του σπασίματος της τρίχας και των σπασμένων άκρων έως και 94%***
  • Χαρίζει στα μαλλιά έως και 90% πιο λαμπερή όψη***

***σε σύγκριση με μαλλιά που δεν έχουν δεχτεί θεραπεία

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ