Νέα εβδομάδα νέες προβλέψεις! 17/10 έως 23/10

Κλείνουν κεφάλαια, μπαίνει τελεία αμετάκλητη. Δεν είναι τόσο κακό όσο ακούγεται. Θα μάθεις, με τι έχεις να πορεύεσαι στο εξής, στην τσέπη και την καρδιά σου… Νέα εβδομάδα νέες προβλέψεις! 17/10 έως 23/10

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Κλείστε ραντεβού με Αστρολόγο: astroteam.gr

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία; Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Κριός

Στα θετικά της εβδομάδας, είστε ευθύβολοι, επιθετικοί, δυναμικοί, ενεργητικοί, αποφασιστικοί και αποφασισμένοι. Στη δουλειά και στον έρωτα, με ένταση, απειλή, χειρισμούς, μια αίσθηση ότι “το χάνετε”. Αισθάνεστε και εκπέμπετε την έλξη, αλλά και την ανάγκη να επικοινωνήσετε το τραύμα σας. Και οι άλλοι σας καταλαβαίνουν… ή όχι; Διάθεση για έρωτα και πόλεμο προς όλες τις σχέσεις. Διότι, επιθυμείτε να είστε ο εαυτός σας, ωστόσο, ποιοι πραγματικά είστε.

Ταύρος

Η εβδομάδα ξεκινάει με ενεργοποίηση στη δουλειά, στις δραστηριότητες, άλλα και στα οικονομικά. Βρίσκετε νόημα και ουσία σε ό,τι κάνετε. Βρίσκετε αξία. Βρίσκετε τον εαυτό σας. Δε θα λείψουν οι εντάσεις, το γνωστό “πάνω χέρι, κάτω χέρι”. Με ευθύνη και συνειδητότητα προχωράτε να αλλάξετε ριζικά ό,τι δε σας καλύπτει. Βασικός άξονας αυτή την εβδομάδα η κοινωνικοποίηση σας και τα οικονομικά.

Δίδυμοι

Δυναμικό το ξεκίνημα της εβδομάδας. Σας καλεί να βρείτε τον εαυτό σας, να είστε ο εαυτός σας, να σας γνωρίσετε και να συνειδητοποιήσετε αλήθειες για εσάς. Σας καλεί να φλερτάρετε, να περάσετε καλά, να επικοινωνήσετε με τους φίλους σας. Να έλθετε πιο κοντά στον εαυτό σας, κάνοντας την επιλογή ανθρώπων, ουσιαστική. Το συναίσθημα δίνει και παίρνει και σας συνδέει ξανά και με τον σκοπό και με τις αξίες σας.

Καρκίνος

Βαρύ το ψυχολογικό υπόβαθρο, γιατί τέτοιοι είστε! Ευαισθησία, φαντασία, τριβή, ένταση, ανασφάλεια, ενοχή, ευθύνη, χειραγώγηση. Αρκετά προκλητική η εβδομάδα. Καλείστε να λύσετε τα του σπιτιού και του υποσυνείδητου, πριν προχωρήσετε στα πιο προσωπικά, της διασκέδασης και της χαράς της ζωής. Έχετε ανάγκη μια ψυχολογική αξιολόγηση και την κάνετε.

Λέων

Επικοινωνία, δικτύωση, μετακινήσεις, ταξίδια, γνωριμίες, κύκλοι, ομάδες. Ο δυναμισμός σας σας βάζει για άλλη μια φορά στο κέντρο των πραγμάτων. Συναλλαγές, συναναστροφές, συγγενείς, βρίσκεστε στο επίκεντρο. Τι να λέμε τώρα! Σεμινάρια, μαθήματα, επίσης στο τραπέζι και στις προτεραιότητές σας. Και ψυχολογικά μέσα σας, προσπαθείτε να τετραγωνίσετε τον κύκλο και να συνδεθείτε με την άσβεστη, εσωτερική φλόγα, το όραμα και τη δημιουργικότητα.

Παρθένος

Σχέσεις, δημιουργικότητα, κοινωνικοποίηση, εργασία, καριέρα, όλα με άξονα το εγώ, το συμφέρον σας, αλλά και ό,τι έχει αξία για εσάς -είτε προσωπική, είτε οικονομική. Έτσι οφείλετε να πράξετε. Ένα παραγωγικό διάστημα έχει ξεκινήσει. Ωστόσο, δε θα λείψουν οι εντάσεις. Είναι πολύ σημαντικό, με εγωισμούς ή όχι, να είστε ο εαυτός σας παντού. Είναι και το μόνο που έχει νόημα και ουσία.

Ζυγός

Τελευταία ευκαιρία για ανάκτηση δυνάμεων, φροντίδα εαυτού, να δείτε τι χρειάζεστε για να προχωρήσετε παρακάτω. Focus σε εσάς τους ίδιους, πάρτε το εγωιστικά, τι γίνεται όμως που με τα όμορφα Ζυγίσια μάτια σας εσείς είστε “οι άλλοι”; Συνειδητότητα και συνειδητοποίηση, δε λείπει η ένταση -μια γλυκόπικρη κατάσταση που κρύβει ανασφάλεια, χειρισμό, φοβίες και απειλές. Θα πρότεινα ανάληψη -και όχι απόδοση- ευθυνών και αποφασιστικότητα.

Σκορπιός

Κλείσιμο καταστάσεων για να προχωρήσετε παρακάτω. Επαναδιαπραγμάτευση με τιμιότητα, ακεραιότητα, αποδοχή, αξιολόγηση. Το υποσυνείδητο ετοιμάζεται να γίνει συνειδητό, το παρασκήνιο να βγει στο φως, χωρίς φόβο και πάθος. Αναγνώριση σε θετικά και αρνητικά, δυνάμεις, αδυναμίες. Σκοτεινή και μυστήρια η περίοδος. Ένα τσακ πριν τις εκλείψεις. Έρχονται, έρχονται…

Τοξότης

Υπάρχει μια δυναμική αλλά και ένας προβληματισμός, ο οποίος αφορά σε διάδραση με ομάδες, συναναστροφές, ιδέες και ιδεολογίες. Που θα θέλατε να είστε στον κόσμο και πως το διαπραγματεύεστε; Δημοφιλείς και κοινωνικοί, απολαμβάνετε παρέες και followers, καθώς και εκείνοι σας χαίρονται. Πολλά σχόλια και με πολλή αγάπη. Βιώνω, συνδέομαι, βγάζω παρωπίδες, γίνομαι αντικειμενικός.

Αιγόκερως

Είστε από εκείνους που σας είναι εύκολο να είστε ο εαυτός σας και βγαίνει στα κομμάτια που είναι το καλύτερό σας: εργασία και καριέρα, οργάνωση και πρόγραμμα. Παραγωγικότητα, επίτευξη, επαγγελματισμός, όλα με δόξα και τιμή. Φυσικά και θα υπάρξουν εντάσεις! Ωστόσο, θα βρείτε και ένα πεδίο, όπου θα έχετε χώρο και χρόνο για εσάς, να αναρωτηθείτε για εσάς, να κλείσετε κύκλους και δυναμικά να επανεκκινήσετε καινούριους.

Υδροχόος

Δυναμική δημιουργικότητα και αυτοπραγμάτωση. Παρά τις αντιξοότητες και τις προκλήσεις, τρέχετε με οπτικές ίνες και με άλλες ταχύτητες. Θα θέλαμε και αποφασιστικότητα και θέληση και δύναμη για να προχωρήσετε. Κάτι σαν να τελειώσατε το πανεπιστήμιο και τώρα ψάχνετε την πρώτη σας δουλειά. Αυτοπεποίθηση, τσεκ, γνώση, τσεκ, στόχος, τσεκ, σοφία, τσεκ, κατεύθυνση ζωής,… τσεκ;

Ιχθύες

Όλοι γύρω σας παραπονιούνται για τη σκληρότητα και τη δυσκολία της ζωής και εσείς, σαν τα χέλια, ξεγλιστράτε! Καιρός γαρ εγγύς, αρκεί να μην αφήσετε τα κρυφά, κρυμμένα για πολύ και να βγείτε έξω… στη ζωή… με δυναμισμό και ουχί αυτοθυσία. Ευαισθησία, πνευματικότητα, θεραπεία, αλλά και αλλαγές, αναστατώσεις, εντάσεις και προκλήσεις, που σας γειώνουν και σας επαναφέρουν στην τάξη.

Από τη Δήμητρα Νατσιούλη

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ