Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 24/10 έως 30/10

Όλα αυτά που τρέχουν στο κεφάλι σου αλλά δε φτάνουν στο στόμα σου, πρέπει τώρα να εκφραστούν και μάλιστα με θάρρος και ειλικρίνεια. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 24/10 έως 30/10

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Κλείστε ραντεβού με Αστρολόγο: astroteam.gr

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία; Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Οι αποκαλύψεις και οι πληροφορίες που καταφθάνουν είναι τόσο συντριπτικές που πρέπει κατ’ αρχάς να αφομοιωθούν -μετά το πρώτο σοκ- να επεξεργαστούν και να επικοινωνηθούν στο περιβάλλον σου. Αυτά που έχεις να πεις αλλά και ν’ ακούσεις δεν είναι εύκολα πράγματα. Έχουν πολύ σκοτάδι και ενοχή, ενδεχομένως να είναι και ταμπού. Πρέπει όμως με τόλμη και τακτ να βγουν από μέσα σου να ξαλαφρώσεις, δε πάει άλλο!

Οι όψεις αφορούν τα ζώδια του αέρα του γ’ δεκαημέρου (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) και τα παρορμητικά επίσης του γ’ δεκαημέρου (Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι).

Κριός

Συναρπαστική η σαιζόν του Σκορπιού που έρχεται. Άλλο που δε θέλετε να ζήσετε έντονες καταστάσεις και συγκινήσεις. Με μέτρο όμως οι νέες προκλήσεις επειδή υπάρχει ένα κομμάτι που πρέπει να αφήσετε πίσω και αυτό έχει να κάνει με την τοξικότητα κάποιων καταστάσεων. Αν από ανάγκη βασιστήκατε σε χρήματα άλλων (ακόμη και σε δάνεια, κληρονομιές, διατροφές κλπ.) πιθανόν τώρα τα υποστηρικτικά σας δίκτυα να σας ζητάνε κάποιο αντίτιμο και η κατάσταση να έχει αρχίσει να βρωμάει. Υπάρχουν μήπως κρυφά λεφτά και ζητήματα εμπιστοσύνης που πρέπει να διαλευκανθούν; Τώρα έρχονται όλα στο φως.

Ταύρος

Είτε είστε παντρεμένοι στην κυριολεξία, είτε έχετε κάποια μακροχρόνια σχέση ή συνεργασία, αυτή την εβδομάδα αυτή σας η σχέση είναι στο στόχαστρο. Όχι απαραίτητα με άσχημο τρόπο, αλλά με διάθεση διερεύνησης σε θέματα εμπιστοσύνης, ελέγχου και αφομοίωσης του Ενός από τον Άλλον. Αν η αγάπη σας προκαλεί εμμονή και ζήλια ή αν οι σημαντικοί Άλλοι σας εξουσιάζουν, αυτή είναι η εβδομάδα που θα κάνετε το reset που δεν καταφέρατε να κάνετε όλο το 2022. Είναι ενδιαφέρον να είσαι Ταύρος αυτή τη σαιζόν του Σκορπιού. Προσοχή όμως με τα έξοδα από το τέλος του μήνα και μετά.

Δίδυμοι

Είναι υπέροχο να είσαι καλλιτέχνης αυτή την περίοδο ή να ασχολείσαι με οποιαδήποτε εναλλακτική θεραπεία (ακόμη και διαλογισμό, yoga ή κρυστάλλους) καθώς έχετε μεγάλη έμπνευση και θα τολμούσα να πω ρέντα από το Σύμπαν. Η εργασιακή πίστα όμως θέλει γερό στομάχι και χρειάζεται να αφήσετε κάτι πίσω έτσι ώστε να μπορέσετε να λάμψετε επαγγελματικά το επόμενο διάστημα. Μην ανησυχείτε: αυτό που θα αποχωριστείτε θα είναι και αυτό που σας εκνευρίζει. Μη σας τρομάζει η απώλεια, υποδεχθείτε την αλλαγή και τη νέα αρχή σαν γνήσιοι Δίδυμοι.

Καρκίνος

Έρωτες, πάθη, λάθη (αν δεν τα κάνετε σε περίοδο εκλείψεων πότε θα τα κάνετε;) και συναισθηματική ένταση. Δε θέλω να ακούω ότι προτιμάτε κάτι ήρεμο και χαλαρό επειδή κατά βάθος κοχλάζει η ανάγκη για …δράμα. Ό,τι σιγοβράζει θα σας σερβιριστεί και σε μία πολύ πικάντικη εκδοχή μάλιστα· πιθανόν περισσότερο καυτερή από όσο περιμένατε· σίγουρα όμως πιο θελκτική από όσο συνειδητά επιθυμούσατε. Καιρός να κάνετε νέα ξεκινήματα σε δημιουργικά πρότζεκτ ή σε ό,τι σχετίζεται με τα παιδιά σας, αν έχετε. Προσοχή στην υπερκόπωση όμως, επειδή γνωρίζουμε ότι δεν κοιμάστε καλά τα βράδια.

Λέων

Για να μπορέσετε να χτίσετε μία πολυκατοικία στο παλιό οικόπεδο των γονιών, πρέπει πρώτα να γκρεμίσετε το παλιό χωριάτικο σπίτι που βρίσκεται εκεί από τους προ παππούδες ή τις προγιαγιάδες σας. Το παλιό σπίτι όμως έχει αναμνήσεις και μία γλυκιά νοσταλγία των διακοπών που περνούσατε μαζί τους. Είναι βέβαια ετοιμόρροπο και κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή να πέσει να σας πλακώσει. Ένα ερώτημα επίσης είναι πόσο τη θέλετε τελικά αυτή τη ριμάδα την πολυκατοικία. Το «σπίτι», μεταφορικά ή και κυριολεκτικά έρχεται στο προσκήνιο με την έκλειψη της Τρίτης. ΥΓ. Ό,τι δεν γκρεμίζουμε μόνοι μας, θα έρθει κάποια στιγμή να μας το γκρεμίσει ένας σεισμός. – Οι εκλείψεις είναι σεισμοί στην καθημερινότητά μας που μας ωθούν στις απαραίτητες ανακαινίσεις.

Παρθένος

Πολύ συχνά οι σκέψεις μας προκαλούν τοξίνωση και χρειαζόμαστε αποτοξίνωση. Το ίδιο κάνει και το overthinking, πράγμα στο οποίο έχετε διδακτορικό ως ζώδιο. Η ευκαιρία για νοητική κάθαρση έρχεται αυτή την εβδομάδα. Η θεραπεία της εμμονής με τη μάθηση, των άνευ νοήματος ασύστολων συζητήσεων και της καταναγκαστικής δια βίου μάθησης είναι προ των πυλών. Η κρίση σας δεν είναι απολύτως ξεκάθαρη αυτή την περίοδο για εκπαιδευτικά εγχειρήματα. Ωστόσο η έμπνευσή σας είναι στο ζενίθ. Θα το γράψετε επιτέλους αυτό το άρθρο, ποίημα, μυθιστόρημα …τραγούδι;

Ζυγός

Τί αξίζει και τί όχι; Ποιες είναι οι δικές μου αξίες και ποιες μου τις επέβαλε η οικογένειά μου, η καταγωγή μου, το ένδοξο (ή άδοξο) παρελθόν μου; Σίγουρα το χρήμα δεν είναι μία από αυτές αυτή την περίοδο της προσωπικής ιστορίας σας και όσο νωρίτερα το καταλάβετε τόσο καλύτερο θα είναι για την αυτοεκτίμησή σας. Το χρήμα όμως είναι απαραίτητο …καύσιμο, οπότε ένα νέο οικονομικό εγχείρημα εγκαινιάζεται αυτή την εβδομάδα. Ωραία νέα Ζυγοί, αρκεί να αφήσετε πίσω εμμονές με τον έλεγχο του αντικειμένου του πόθου σας.

Σκορπιός

Χρόνια σας Πολλά! Είστε οι πρωταγωνιστές αυτής της περιόδου. Το αν το έργο στο οποίο παίζετε είναι δράμα ή κωμωδία εξαρτάται από πολλούς παράγοντες του προσωπικού σας ωροσκοπίου. Ένα είναι το σίγουρο όμως: έχει συναρπαστική και καθόλου βαρετή υπόθεση. Μην εστιάζετε στην καταστροφή που συμβαίνει, αλλά στην ίδρυση νέων μηχανισμών υλικής και υπαρξιακής επιβίωσης. Αυτούς τους νέους μηχανισμούς σηματοδοτούν οι εκλείψεις που έρχονται μαζί με τα γενέθλιά σας. Αφήστε πίσω λοιπόν τους μηχανισμούς άμυνας που μασκαρεύουν την επιθυμία για έλεγχο και εξουσία και υποδεχτείτε τα νέα που σας ανακοινώνει το Σύμπαν.

Τοξότης

Ως τα αισιόδοξα παιδιά του ζωδιακού συχνά έχετε την τάση να εκλογικεύετε αυτά που περνάτε, να βλέπετε τα πράγματα (και τους ανθρώπους) θετικότερα από ό,τι είναι και να έχετε την πεποίθηση ότι «όλα καλά θα πάνε». Επειδή όμως κάποια πράγματα δεν πήγαν και τόσο καλά το τελευταίο διάστημα, ήρθε η ώρα να πάψετε να αγνοείτε την ψυχική σας ευημερία και υγεία. Αυτή την εβδομάδα θα κάνετε μία άκρως θεραπευτική ενδοσκόπηση, θα πάψετε να δικαιολογείτε τους Άλλους και θα συνειδητοποιήσετε ότι πολύ συχνά το να βλέπετε τα πράγματα ρεαλιστικά δεν είναι απαισιοδοξία αλλά αυτοπροστασία.

Αιγόκερως

Η μεταμόρφωσή σας συνεχίζεται, αλλά αυτή τη φορά θέλει να «σκοτώσετε» κάτι για να αναγεννηθείτε. Μήπως συγκεκριμένες παρέες σας έχουν στραγγίσει συναισθηματικά και χρειάζονται κάποιο όριο, ενδεχομένως και κάποια διακοπή; Μήπως κάποιες πολιτικές ιδεολογίες ή κάποια όνειρα που μοιραζόσαστε με το συλλογικό πλέον δε σας ταιριάζουν και αποτελούν εμπόδιο στην προσωπική σας εξέλιξη; Αν εντοπίσετε τα τοξικά άτομα τα οποία χρειάζεται να κάνετε πέρα (ας είμαστε ειλικρινείς) θα καταφέρετε να ξεκινήσετε καινούριες συνεργασίες με συλλογικότητες που σας εκφράζουν περισσότερο ή κοινώς, θα βρείτε καινούριους συναρπαστικούς φίλους.

Υδροχόος

Μιλάμε για μία εβδομάδα – τομή στο πως φαίνεστε στον έξω κόσμο, στο τι αφήνετε σαν αποτύπωμα με τις πράξεις σας και σε ό,τι απλοϊκά ονομάζουμε καριέρα. Ήρθε επιτέλους η στιγμή να βγείτε από το καβούκι που έχετε ονομάσει αυθεντικότητα και να διαπιστώσετε ότι το να θέλετε να λάμψετε δια των πράξεων σας είναι μία πράξη δίκαιη κι αυτή. Ειδικά όταν το κάνετε ως δικό σας αίτημα και όχι ως προσδοκία άλλων που προβλήθηκε πάνω σας σαν να ήταν δική σας. Εσείς ξέρετε καλύτερα τι πρεσβεύετε πλέον και ήρθε ο καιρός να κάνετε το μπραφ που το Σύμπαν (και όχι οι γονείς σας) περιμένει από εσάς.

Ιχθύες

Τι είναι αυτό που σας εμποδίζει από το να κάνετε τις ασυνείδητές σας επιθυμίες συνειδητές; Ποια είναι αυτή η αγκύλωση που σας κρατάει πίσω από τα ταξίδια, τις σπουδές και την εφαρμογή των πιστεύω σας; Μήπως είναι τελικά η ίδια η φυγή σε άλλες χώρες (υπαρκτές ή φανταστικές) που σας διαταράσσει τον προσωπικό σας χώρο; Μήπως είναι η μανιακή ενασχόληση με τις σπουδές που σας απομακρύνει από τη βαθύτερη γνώση; Μήπως είναι κάποια θρησκευτικά πιστεύω που σας θολώνουν την πίστη στον εαυτό; Νέο ξεκίνημα αυτή την εβδομάδα σε αυτούς τους τομείς, χωρίς αγκυλώσεις και εκπτώσεις στα θέλω σας.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ