Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 7/11 έως 13/11/2022

Ίσως η πιο έντονη και επεισοδιακή εβδομάδα του Νοεμβρίου. Όλοι μας λίγο-πολύ έχουμε να περάσουμε από “Συμπληγάδες” πριν τις τελικές αποφάσεις. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 7/11 έως 13/11/2022

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Κλείστε ραντεβού με Αστρολόγο: astroteam.gr

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία; Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Κριός

Επιτέλους ολοκληρώνεται ένας κύκλος ενοχών για τα λεφτά που ξοδεύετε, τη διαχείριση που κάνετε, πόσο σας βοηθάνε οι άλλοι οικονομικά και πόσο κερδίζετε ό,τι όντως αξίζετε. Δε φταίτε εσείς άμα ξεμένετε από χρήματα στο τέλος του μήνα ούτε άμα χρωστάτε. Οι καιροί είναι δύσκολοι και αυτό σας υπενθυμίζεται έντονα αυτή την εβδομάδα κυρίως ως…άφεση αμαρτιών. Ωστόσο, έρχεται συνάμα και η στιγμή που εσείς στέκεστε καλύτερα οικονομικά και αποκτάτε τα δικά σας ξαφνικά έσοδα (τα οποία πολύ συχνά συνοδεύονται με αναγκαία ξαφνικά έξοδα, αλλά ρόδα είναι και γυρίζει με το οικονομικό πάρε δώσε, ό,τι δίνεις θα το πάρεις).

Ταύρος

Σοκ και δέος αγαπητοί Ταύροι. Αγάπη και μίσος. Ξαφνικά γεγονότα αλλά και αναγκαίες αποδεσμεύσεις από τοξικές σχέσεις και συνεργασίες. Αυτή την εβδομάδα επιτέλους καταφέρνετε να βάλετε πάνω τον εαυτό σας από οποιονδήποτε άλλο. Αν δεν το κάνετε μόνοι σας, θα σας κάνουν την τιμή οι άλλοι να σας απαλλάξουν από την πίεση τους που ενίοτε μεταμφιέζεται σε αφοσίωση. Έχετε και μια καριέρα που πιέζει, μόνο και μόνο για να καταφέρετε να εξωτερικεύσετε το τεράστιο δυναμικό που έχετε συσσωρεύσει τα τελευταία δύο χρόνια.

Δίδυμοι

Για εσάς ο «κόλαφος» συμβαίνει πίσω από την πλάτη σας. Κάτι βαθιά κρυμμένο στο ασυνείδητό σας σιγοβράζει. Φαινομενικά δείχνετε ήρεμοι αλλά είστε ένα ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί. Έχετε πολλά εργασιακά καθήκοντα και μια καθημερινότητα φορτωμένη αλλά αυτό το φόρτωμα είναι γεμάτο και με όμορφες στιγμές. Όσο περισσότερο ψάξετε μέσα σας αυτή την εβδομάδα τόσες περισσότερες απαντήσεις θα βρίσκετε.

Καρκίνος

Το κλειδί εδώ είναι οι παρέες σας, οι άνθρωποι με τους οποίους μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα, πεποιθήσεις, ιδεολογίες και πιθανόν ακόμη και χόμπι. Το κλειδί σε τί; Στο δημιουργικό μπλοκάρισμα το οποίο μπορεί να νιώθετε αυτή την περίοδο, την έλλειψη φλερτ ή τα προβλήματα με τον έρωτα, τα θέματα με τα παιδιά σας. Θα σας βοηθήσουν οι άλλοι απρόσμενα και αν δεν το κάνουν δεν αξίζει να είναι πια στη ζωή σας, αφού άλλωστε οικονομικά έχουν πάψει να συνεισφέρουν. Ακούγεται σκληρό αλλά πιστέψτε με, αυτή η εβδομάδα θα είναι καλύτερη για εσάς από ό,τι για πολλά άλλα ζώδια και θα το νιώσετε παρά τις έντονες συγκινήσεις.

Λέων

Για εσάς πάλι τα πράγματα είναι ό,τι πρέπει για να βγάλετε ό,τι δράμα είχατε τα τελευταία δύο χρόνια και να πείτε «θα το λύσω τώρα». Ο πονεμένος τομέας εδώ είναι η σχέση σας, αυτή που έχετε, αυτή που είχατε αλλά χωρίσατε ή αυτή που θέλετε να αποκτήσετε. Ξαφνικές αλλαγές στην καριέρα σας, οι οποίες είναι πάρα πολύ πιθανό να σας φέρουν στο προσκήνιο και να σας χαρίσουν μια πολυπόθητη δημοφιλία, σας αποσυμπιέζουν κάπως από το εκρηκτικό σκηνικό της εβδομάδας αυτής.

Παρθένος

Αν έχετε υποστεί δυσφήμιση και πιθανόν κάποια άδικη κριτική προς τον τρόπο που φαίνεστε προς τα έξω εσείς οι ίδιες ή η δουλειά σας και ο προσωπικός κόπος ετών, η εβδομάδα αυτή προσφέρεται για λύση. Μη διστάσετε να ζητήσετε τη συνδρομή ακόμη και δικηγόρου και μη διστάσετε να επεκταθείτε στον τρόπο που δράτε τα τελευταία χρόνια και να κάνετε το μπραφ. Άκρως διδακτική αυτή η εβδομάδα για εσάς, έχετε να μάθετε πολλά αλλά κυρίως να δώσετε ένα ισχυρό μάθημα στους άλλους, είτε με την καλή είτε με την ανάποδη.

Ζυγός

Αν έχετε ξαφνικές απώλειες χρημάτων, χάσιμο κάποιας οικονομικής πολύτιμης υποστήριξης, μην ανησυχείτε! Είναι ένα μοντέλο επιβίωσης που δε σας ταιριάζει πια και μάλλον το Σύμπαν το κατάλαβε λίγο νωρίτερα από ό,τι εσείς. Τα καλύτερα έρχονται όμως να γεμίσουν το οικονομικό κενό. Κοινώς, θα έχετε άλλες συμβατότερες πηγές εσόδων και άλλα πιθανόν λιγότερο πιεστικά υποστηρικτικά δίκτυα για να ανακτήσετε τη χαμένη σας χαρά και ανεμελιά.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι ένα από τα πιο σχεσιακά ζώδια και αυτό το ξεχνάει πολύ συχνά η αστρολογική κοινότητα αλλά και οι ίδιοι οι Σκορπιοί. Αυτή η εβδομάδα θα σας υπενθυμίσει την ανάγκη των σχέσεων αλλά και το πόσο αφομοιώνεστε με το καθόλου τυχαία επονομαζόμενο «έτερον ήμισυ». Είτε σας επιτεθεί ο σημαντικός άλλος είτε εσείς θέλετε να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα επιτέλους, θα είναι μόνο για καλό. Πηγή πιέσεων η οικογένειά σας και το σπίτι σας, πιθανόν οι γονείς σας. Υπομονή λίγο ακόμη Σκορπιοί.

Τοξότης

Εσείς πάλι έχετε αρχίσει να χάνετε την υπομονή σας αλλά δεν κάνετε και πολλά επί του πρακτέου. Απολύτως κατανοητό, αφού ο τομέας των σχέσεων διακρίνεται από ένα πολύ αισθητό πισωγύρισμα ή και πάγωμα. Καλό θα ήταν να μην πιεστείτε να δράσετε, αλλά να αφουγκραστείτε τις επιταγές του Σύμπαντος που σας ψιθυρίζουν στο αυτί το παρασκήνιο που πρέπει να αλλάξετε. Πώς θα γίνει όλο αυτό το αφηρημένο σχήμα πιο απτό; Με τις ριζικές αλλαγές στην καθημερινότητα, στη διατροφή σας ή και στα κατοικίδιά σας. Περιπετειώδης εβδομάδα Τοξότες, άλλο που δε θέλετε.

Αιγόκερως

Ξαφνικοί έρωτες, ξαφνικές…εγκυμοσύνες; Ξαφνική αναλαμπή και έμπνευση, ξαφνικές αλλαγές στα επιχειρηματικά πλάνα; Ένταση σε ό,τι αφορά τον τρόπο που απολαμβάνετε τη ζωή αλλά και τον ίδιο σας τον εαυτό, τα παιδιά σας, σαν συνέχεια του Εγώ σας και τα έργα που δημιουργείτε. Έχετε πιεστεί οικονομικά και αυτή η εβδομάδα σας φέρνει στην επιφάνεια μία αίσθηση φτώχιας που είναι μάλλον πιο πολύ άγχος επιβίωσης παρά πραγματική ένδεια. Οι παρέες είναι άκρως σημαντικές αυτή την περίοδο, χρειάζεται όμως να τις οριοθετήσετε λίγο.

Υδροχόος

Δύσκολη πίστα αυτή η εβδομάδα. Ειδικά αν είστε gamers. Καριέρα, φιλοδοξία, γονείς και σπίτι – κυρίως σπίτι, οικογένεια από την οποία προήλθατε, πόλη καταγωγής, ίσως και χώρα καταγωγής, στοχεύουν με τις κάνες τους προς το Εγώ σας. Αυτό το ταπεινό και μετριοπαθές Εγώ που δεν του αρέσει να παινεύεται για ό,τι έχει καταφέρει ως τώρα, και πιστέψτε με, έχει καταφέρει πολλά. Πιστέψτε με επίσης, μετά από το τέλος του μήνα μόνο καλύτερη μπορεί να γίνει η κατάσταση. Τώρα μπορείτε να παίξετε.

Ιχθύες

Ένας κύκλος σπουδών κλείνει, μάθατε μάλλον ό,τι είχατε να μάθετε και τώρα παίρνετε πτυχίο. Αυτό μπορεί βέβαια να είναι και άκρως μεταφορικό. Προσοχή στις μετακινήσεις αν και έχετε να μάθετε πολλά από αυτές αλλά και κατά τη διάρκεια αυτών. Θα εκφραστείτε με έναν εκρηκτικό τρόπο που δεν είχατε ξαναχρησιμοποιήσει παλιότερα και έτσι ίσως καταφέρετε να κλείσετε ένα επίπονο κεφάλαιο της ζωής σας. Αν δεν εκφραστείτε από μόνοι σας, τα γεγονότα θα σας αναγκάσουν να φωνάξετε. Δεν πειράζει, χρειάζονται και οι υψηλοί τόνοι.

Από τη Furasu Yoru

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ