Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 31/10 έως 6/11/2022

Πρόκειται για ένα πολύ ενεργό σε εξελίξεις διάστημα, αρκετά στρεσογόνο και πλήρως αποπροσανατολιστικό. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 31/10 έως 6/11/2022

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Κλείστε ραντεβού με Αστρολόγο: astroteam.gr

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία; Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Κριός

Πολλή εσωστρέφεια αυτή την εβδομάδα για εσάς το πλέον εξωστρεφές ζώδιο. Ζητήματα τα οποία σας είχαν απασχολήσει στο παρελθόν βαθιά, ψυχολογικά, οικονομικά. Προσοχή ιδιαίτερα με χρήματα τρίτων, δάνεια, χορηγίες. Ένταση και στις σχέσεις, τις κρυφές, τις σεξουαλικές. Με κάποιο τρόπο επικοινωνία, μετακίνηση, αδέρφια, γείτονες συνδέονται περισσότερο με την ασυνέπεια.

Ταύρος

Εν μέσω εκλείψεων και προ εκπλήξεων. Έχετε ευκαιρία να τακτοποιήσετε υποθέσεις από το παρελθόν. Βρίσκεστε στο μάτι του κυκλώνα. Έκτακτα έξοδα πολύ πιθανόν να προκύψουν, τα οποία συνδέονται με τα παλιά. Θεματάκια έως και εντάσεις στις σχέσεις σας. Τα οικονομικά του συντρόφου. Έχετε πολλά να επιλύσετε. Σπεύδε βραδέως, είναι η χρυσή συμβουλή!

Δίδυμοι

Απροσδόκητες εξελίξεις στα εργασιακά, ιδιαίτερη προσοχή αν ερωτικά, οικονομικά και επαγγελματικά συνδέονται. Το εκτός προγράμματος έρχεται σε αντιπαράθεση με το αυστηρό πρόγραμμα. Τα “εγώ ξέρω” και τα “πρέπει” μπορεί να σας εκθέσουν. Αφεθείτε στο άγνωστο. Το παρελθόν δεν αφήνει ούτε εσάς ασυγκίνητους. Εδώ είναι ο παράδεισος κι η κόλαση εδώ.

Καρκίνος

Το παρελθόν σας χτυπά την πόρτα και αφορά σε θέματα εμπιστοσύνης, αξιοπιστίας. Ένταση στον έρωτα, ένταση με τα παιδιά, προσοχή και για απρόβλεπτες καταστάσεις. Εστιάστε την προσοχή σας σε παιχνίδια, δραστηριότητες και φίλους. Καλείστε να αναμετρηθείτε με φοβίες, με κρίσεις, με το υποσυνείδητο. Βάλτε στόχους, αλλά κάνετε μικρά βήματα προς την πραγματοποίησή τους και μετρήσιμα.

Λέων

Το σπίτι και η οικογένεια χρειάζονται τα φώτα και τη στήριξή σας, για να μπορέσετε και εσείς να στηριχθείτε και να είστε καλά εκεί μέσα. Αλλαγές, επισκευές, ό,τι θα χρειαστεί για την καλύτερη διαβίωση σε όλα τα επίπεδα. Αναζητείστε ψυχολογική στήριξη για να ξεπεράσετε όσο το δυνατόν αναίμακτα την προκλητική αυτή περίοδο της ζωής σας. Έπειτα από αυτή, τίποτα δε θα είναι το ίδιο.

Παρθένος

Η επικοινωνία και το νευρικό σας σύστημα δέχονται εντάσεις. Εβδομάδα πιο σκληρή, πιο προκλητική, και εσείς για πόσο ακόμα θα προσπαθείτε να… “τιθασεύσετε τα άλογά σας”; Εβδομάδα που θα βοηθήσουν αξίες πολύ κοντά σε εσάς, αξιοπιστία, εντιμότητα, καθαρότητα. Φόρτιση με θέματα τα οποία σας έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν. Εστιάστε στο δάσος, όχι στο δέντρο.

Ζυγός

Έχετε άλλη μια ευκαιρία να βάλετε γερές βάσεις στη “μεγάλη εικόνα” που θέλετε να δημιουργήσετε. Τέλεια! Ωστόσο, τα οικονομικά -πάντα- και τα δικά σας του συντρόφου, σας “πετάνε” εκτός προγράμματος και αυτό έχει συνέπεια στην επικοινωνία και στα πρακτικά της καθημερινότητας και γίνεται μια αλυσίδα, που δε σας αφήνει να αγιάσετε. Αναπνεύστε και εστιάστε πάλι στη “μεγάλη εικόνα” !

Σκορπιός

Τα έχει πει ο Σάαακης “Όλα γύρω σου γυρίζουν, σκέψεις, λέξεις, σχέσεις, όοολα”! Τα πάντα όλα είναι στο τραπέζι και λύνετε το sudoku της ζωής σας. Καιρός να αποδείξετε τι σημαίνουν οι αγαπημένες σας λέξεις- “παιχνίδια” χειρισμός, κρίση, απειλή, εξουσία, διαχείριση, μετάλλαξη, εμβάθυνση, στον εαυτό σας και σε όσους είναι κοντά σας. Είστε τόσο ευάλωτοι όσο και παντοδύναμοι.

Τοξότης

Μεγάλη προσοχή στις σχέσεις σας όλες. Η επιπολαιότητα έρχεται αυτή την εβδομάδα να σας δώσει ένα μάθημα. Αν έχετε δουλέψει το μέσα σας, η πρόκληση είναι να διαχειριστείτε τις σχέσεις με θάρρος, αυτοπεποίθηση και ασφάλεια. Ειδάλλως, μπαίνετε σε φαύλο κύκλο συμπεριφορών που το ένα φέρνει το άλλο και πως θα ξεφύγετε. Εδώ είναι δωδέκατος (οίκος), δεν είναι παίξε-γέλασε!

Αιγόκερως

Ο αστάθμητος, ο απρόβλεπτος παράγοντας καραδοκεί και δι’ υμάς – και σίγουρα τον έχετε ήδη υπολογίσει. Στην περίπτωση σας παίζετε εντός έδρας. Εργασιακό περιβάλλον, παραγωγικότητα, καθημερινό πρόγραμμα, όραμα, στοχοθεσία και στοχοπροσήλωση. Προσοχή σε θέματα που πιθανόν να σας φορτίσουν συναισθηματικά -και εσείς καρδιά έχετε- καθώς και σε θέματα υγείας και άγχους.

Υδροχόος

Ταλαιπωρείστε αρκετά, εδώ και καιρό, και μία είναι η λύση. Αφήστε ότι μπορείτε στην καρδιά σας, να κάνετε δραστηριότητες που σας θυμίζουν το παιδί μέσα σας. Χρειάζεστε χαλάρωση και διακοπές. Χρειάζεστε διάλειμμα και απόδραση. Θα προκύψει μέσω μιας ανατροπής στην καριέρα ή μέσω κάποιων εκτάκτων καταστάσεων στο σπίτι; Ένα πράγμα μάθατε, αυτά δεν τελειώνουν ποτέ.

Ιχθύες

Εσείς τώρα θα χρειαστεί να γειωθείτε, να κατεβείτε από το μαγικό χαλί της πνευματικότητας και του διαλογισμού, να πατήσετε στη γη και να κάνετε εργασίες, επισκευές στο σπίτι, το μέρος που κατοικείτε. Σχέδια από το παρελθόν βγαίνουν από το συρτάρι και βολιδοσκοπείτε. Προσοχή σε εκρήξεις και εντάσεις σε θέματα που αφορούν σε οικονομικά και σχέσεις, συνεργασίες.

Από τη Δήμητρα Νατσιούλη

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ