Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 19/12 έως 25/12/2022

Νέες γνωριμίες θα διευρύνουν τον κοινωνικό σας ορίζοντα ανοίγοντας νέους δρόμους. Θα κάνετε γιορτές με νέα πρόσωπα και καλούς φίλους που σας γεμίζουν αισιοδοξία!  Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 19/12 έως 25/12/2022

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Κλείστε ραντεβού με Αστρολόγο: astroteam.gr

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία; Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Κριός

Από την Τετάρτη και μετά, χαράς ευαγγέλια. Προετοιμάζετε τα Χριστούγεννα με υπερβολές και αισιοδοξία. Η καριέρα σας ετοιμάζεται να κάνει ένα νέο ξεκίνημα το οποίο όμως πρέπει να λίγο να μετριαστεί τώρα που με το νέο έτος θα έχουμε ανάδρομο Ερμή. Κοινώς, για να υπάρξει μακροημέρευση της νέας αρχής στην καριέρα σας, είτε ξεκινήστε ό,τι είναι να ξεκινήσετε τώρα αμέσως, είτε κάνετε το σοβαρό πλάνο τώρα έτσι ώστε να μπει σε εφαρμογή μετά τις 20 Γενάρη.

Ταύρος

Χαρούμενοι Ταύροι με ψυχική ηρεμία, επιτέλους, γιορτάζουν ήρεμα τα Χριστούγεννα με τους ανθρώπους που το επιθυμούν χωρίς πολλά πολλά ευτράπελα. Παράλληλα ξεκινάτε κάτι καινούριο με τις σπουδές σας, ένα καινούριο πρόγραμμα σπουδών, έναν διδακτικό στόχο, μία νέα ξένη γλώσσα ή ένα μεγαλεπήβολο ταξίδι. Έχετε ενθουσιασμό στο νέο αυτό ξεκίνημα και το δικαιούστε μετά από τόση μιζέρια που έχετε φάει την τελευταία χρονιά.

Δίδυμοι

Θα κάνετε γιορτές με (νέους;) ή καλούς φίλους και φυσικά ως Δίδυμοι ανυπομονείτε. Ανυπομονείτε επειδή νιώθετε ότι κάτι νέο αναδύεται στον τομέα της σχέσης και των ερωτικών σας. Παραμείνετε ήρεμοι, τονώστε την αυτοπεποίθηση σας, απομακρύνετε τις φοβίες και όλα θα διορθωθούν. Κάποια νέα οικονομική διευκόλυνση ή επένδυση συνιστάται από την Παρασκευή και μετά. Πάντα με τη διευκόλυνση φίλων, παρεών και κοινωνικών χώρων οι οποίοι σας γεμίζουν αισιοδοξία και ψυχολογική υποστήριξη.

Καρκίνος

Νέα σχέση ή όμορφο νέο ξεκίνημα με την υπάρχουσα σχέση; Αλλά εδώ όταν λέμε σχέση εννοούμε σχέση όπως την εννοείτε και εσείς. Όχι έναν έρωτα για να περάσουμε καλά στις γιορτές ή ένα φλερτ. Και για αυτό απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει το φλερτ σχέση είναι να… ξεκινήσει πριν από την αναδρομή του Ερμή φυσικά. Δηλαδή ό,τι προλάβετε αυτή την εβδομάδα αγαπητοί Καρκίνοι, αλλιώς πάμε για το νέο έτος. Τεράστιες ευκαιρίες με την καριέρα σας αναδύονται.

Λέων

Ό,τι σχετίζεται με την υγεία σας ευνοείται επειδή και εσείς «συν Αθηνά και χείρα κίνει». Ξεκινάτε διατροφή ή αποφασίζετε να μετριάσετε το τσιγάρο και το αλκοόλ; Δεν ξέρω πόσο θα σας βγει τώρα τα Χριστούγεννα όπου ο περισσότερος κόσμος βγαίνει για να πιει και πιθανόν για να καπνίσει αλλά σίγουρα ο σπόρος έχει μπει στο να αλλάξετε προ πολλού. Εκφράζετε αισιοδοξία και θετική ενέργεια στην επέκταση οριζόντων και σας διακατέχει μία πίστη ότι όλα θα πάνε καλά επιτέλους. Και θα πάνε λιοντάρια.

Παρθένος

Εσείς πάλι παρθένοι θα το παρακάνετε στη διασκέδαση, στον έρωτα και στην ανεμελιά φέτος τα Χριστούγεννα. Ναι, καλά διαβάσατε. Όμορφες στιγμές με τα παιδιά σας ή τα παιδιά γενικότερα. Εγκαινιάζετε έναν νέο τρόπο συσχέτισης με τα παιδιά ή πιθανόν ένα νέο παιδί να μπαίνει στη ζωή σας ή πλάνα για να αποκτήσετε ένα παιδί. Πλάνα επίσης για ένα νέο καλλιτεχνικό έργο, είστε αυτό είναι μυθιστόρημα είτε επιχειρηματικό αλλά δημιουργικό σχέδιο. Η εύνοια στα οικονομικά που θα σας δοθούν από άλλους ή θα εισπράξει το έτερον ήμισυ είναι εμφανής πλέον! Να γράψω κι άλλα ευχάριστα ή σας κάλυψα;

Ζυγός

Νέο ξεκίνημα στο σπίτι. Μετακόμιση ή ένας αέρας ανανέωσης σε ό,τι σχετίζεται με τους γονείς σας και τον τόπο προέλευσής σας. Δεν αποκλείεται η επιστροφή ή η νοσταλγία του τόπου καταγωγής σας αυτά τα Χριστούγεννα. Αυτά πάντα σε συνδυασμό με το ταίρι σας, με το οποίο τα πράγματα αρχίζουν να πηγαίνουν όλο και καλύτερα από την Τετάρτη και μετά. Πλάνα για συγκατοίκηση ή για γάμο κάνετε; Εξαιρετική εύνοια στις συνεργασίας έχετε και αυτό πλέον δεν κρύβεται αγαπητοί Ζυγοί.

Σκορπιός

Σκοπεύετε να αγοράσετε νέο αυτοκίνητο; Κάντε το πριν τα Χριστούγεννα τότε, αλλιώς αφήστε αυτή την ευκαιρία επαναπροσδιορισμού της σχέσης σας με την οδήγηση να σας οδηγήσει σε νέα μονοπάτια μετά τις 20 Ιανουαρίου. Κάτι αλλάζει στον τρόπο που μετακινήστε πλέον και αυτό σας απελευθερώνει. Επίσης βελτιώνεται η σχέση που έχετε με τα αδέρφια σας. Καλυτερεύει η υγεία σας, η ρουτίνα σας και η φυσική σας κατάσταση. Πιθανόν να αποκτήσετε νέα κατοικίδια. Ένα είναι το σίγουρο: θα περάσετε «Καλά Χριστούγεννα!».

Τοξότης

Επιτέλους χρήματα! Νέα έσοδα, που δεν αποκλείουν βέβαια τα νέα έξοδα, αλλά ρόδα είναι και γυρίζει στον κόσμο που ζούμε. Το παρακάνετε βέβαια στα έξοδα από τις πολλές …εξόδους και φέτος αφού η διασκέδαση είναι ο τομέας που διαστέλλεται από την Τετάρτη και μετά. Αυξάνονται και πληθύνονται οι θαυμαστές-θαυμάστριες, ο έρωτας και οι ευκαιρίες για αυτοέκφραση. Ξεκινάει μία συναρπαστική περίοδος στην αλληλεπίδραση με τα παιδιά, για τους εκπαιδευτικούς της παρέας, επάγγελμα όχι σπάνιο για Τοξότη, ή για τους γονείς Τοξότες.

Αιγόκερως

Επιτέλους το πολυπόθητο rebranding θα γίνει με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας την Παρασκευή! Μην περιμένετε τη νέα χρονιά, καθώς θα έχουμε ανάδρομο Ερμή. Είστε ξανά ελκυστικοί, επικοινωνιακοί και κάνετε ξεκινήματα με έναν ενθουσιασμό μικρού παιδιού και με μία αισιοδοξία που δε θυμίζει τον στοχοπροσηλωμένο ρεαλιστή εαυτό σας. Σας ταιριάζει όμως και σας αξίζει αυτή η εξέλιξη. Τα Χριστούγεννα θα είναι φανταστικά, με όμορφες στιγμές με την οικογένειά σας και το σπίτι σας το οποίο θα έχετε ευκαιρία να αγαπήσετε λίγο παραπάνω.

Υδροχόος

Αυτές τις γιορτινές διακοπές τις περιμένατε πως και πως επειδή νιώθετε κουρασμένοι και απογοητευμένοι. Ακόμη και διακοπές να μην έχετε αυτές τις γιορτές και πάλι θα έχετε ευκαιρίες για ξεκούραση, καλύτερο ύπνο, προετοιμασία του εαυτού για κάτι μεγαλεπίβολο τον επόμενο μήνα. Το να αποφύγετε τον πολύ κόσμο αυτές τις γιορτές εκτός από τα αδέρφια σας μπορεί να είναι ευλογία και όχι αποτυχία.

Ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στον τρόπο που αλληλεπιδράτε με τα υποστηρικτικά σας δίκτυα και πιθανόν με τον κοινωνικό ιστό γενικότερα. Νέοι στόχοι και μια αισιοδοξία στον τρόπο που βλέπετε το μέλλον. Dream big! Νέοι φίλοι και νέες παρέες φέτος τα Χριστούγεννα θα σας συνοδεύσουν με μία δόση υπερβολής στη διασκέδαση. Θα ξεκινήσετε να λαμβάνετε χρήματα από την προσωπική επέκταση που έχετε κάνει έως τώρα και αυτό σας αρέσει.

Από τη Furasu Yoru

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ