Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 9 με 15 Ιανουαρίου 2023

Το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Υδροχόο με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους μας δίνει την ευκαιρία να ξεπεράσουμε καταστάσεις του παρελθόντος που μας κρατούν στάσιμους. Νέα πρόσωπα στη ζωή μας, νέοι επαγγελματικοί ορίζοντες. Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 9 με 15 Ιανουαρίου 2023

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Κλείστε ραντεβού με Αστρολόγο: astroteam.gr

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία; Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ – ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2023

Κριός

Η επικοινωνία γίνεται πιο ανοιχτή, πιο ελεύθερη, όπως και η διάθεσή σας. Και λίγο μαλακώνετε το μέσα σας. Εκφράζετε μια συμπόνοια, μια κατανόηση για τον κόσμο και την κοινωνία. Πιθανόν να προκύψει και μιαν ανάγκη να ξοδέψετε με παρόρμηση, για επιβεβαίωση. Δείξτε συγκράτηση και πειθαρχία στις σκέψεις και τις ενέργειές σας. Λίγο ακόμα…

Ταύρος

Η αντίληψη και η πνευματικότητα σας αυτή την εβδομάδα σε στόχους και “ταξίδια μακρινά”, σας…ανεβάζουν! Επαγγελματικά και οικονομικά “μαζεύονται”, κάνετε καλύτερη διαχείριση, -προσπαθείτε τουλάχιστον-, και αυτό σας κάνει να αισθάνεσθε καλύτερα εσωτερικά. Προσοχή σε απρόοπτα έξοδα, ξοδέματα και σπατάλες σε όλα τα επίπεδα.

Δίδυμοι

Προκλήσεις και δυσκολίες σαν να περνάνε. Το νέο έτος είναι πιο αισιόδοξο στην αυλαία του, και έτσι θα είναι. Αρχίζετε να αισθάνεστε πιο ανάλαφροι, πιο ελεύθεροι και αυτό το αίσθημα σας έλειψε αρκετά. Ξαναβρίσκετε τη γοητεία, την ισορροπία σας σε σχέση με τον εαυτό και τους άλλους. Ξαναβρίσκετε το χαμόγελο στα χείλη.

Καρκίνος

Σημαντική η επικοινωνία και το καταλαβαίνετε και το εκτιμάτε κάθε μέρα, κάθε στιγμή. Εκ βαθέων εκφράζονται όλα τα συναισθήματα, οι αντιδράσεις, οι αναλύσεις. Η ευαισθησία σας είναι η δύναμή σας, και όχι το τρωτό σας σημείο. Αισθάνεσθε την ανάγκη για να αποκτήσετε νέες εμπειρίες -σε όλα τα επίπεδα, να κατακτήσετε τον κόσμο, να επενδύσετε σε εσάς τους ίδιους

Λέων

Η γοητεία σας ενισχύεται, τονίζεται. Οι άλλοι σας το λένε και σας αρέσει να το ακούτε. Οι άλλοι σας βοηθούν επίσης σε επιδιώξεις και στόχους. Βρίσκετε την ελευθερία σας και επιβεβαιώνεστε μέσα από και σε σχέση με τους άλλους. Προσοχή σε σπατάλες παρορμητικές, για ανάγκη προβολής. Προσοχή στα ‘ψιλά γράμματα’ στη δουλειά, στην καθημερινότητά σας.

Παρθένος

Καλύτερη διαχείριση, καλύτερη αντίληψη, καλύτερη ισορροπία. Χρησιμοποιείστε και την άριστη υπολογιστική σας ικανότητα για να κάνετε τις σωστές ενέργειες, να πάρετε τις σωστές αποφάσεις σε οικονομικά, επαγγελματικά, σε όλα τα μικρά και μεγάλα που καταναλώνουν την ενέργειά σας. Κατανοείτε καλύτερα τον εαυτό σας και τους άλλους.

Ζυγός

Δίπολο αυτό το διάστημα, γκάζι-φρένο, ναι μεν, αλλά. Ενώ τίποτα δεν είναι λάθος, όλα είναι σωστά, τακτοποιημένα, στη θέση τους, κάτι, κάτι δεν κολλάει. Σπίτι και οικογένεια περνάνε τελικές αλλαγές, μεταμορφώσεις. Έρωτας και παιδιά με όρια, με ευθύνες, με απόσταση. Και για τους απέξω είστε η χαρά της ζωής. Σε λίγο θα ξεκινήσει και για εσάς το νέο έτος!

Σκορπιός

Εξισορρόπηση σε ανάγκες και επιθυμίες. Βρίσκετε τι θέλετε να κάνετε, να είστε. Και όχι με τον εύκολο τρόπο. Προσοχή σε έκτακτα και ξοδέματα, που φαίνεται να μην τελειώνουν ποτέ. Υπάρχει υποστήριξη στα μετόπισθεν. Υπάρχει φροντίδα από όλα αυτά που μέχρι τώρα κάνατε εσείς, τώρα ανταποδίδουν. Ακούστε τη διαίσθηση, το όραμα, το μέσα σας. Τα υπόλοιπα “τρέχουν” μόνα τους.

Τοξότης

Τα πράγματα καλυτερεύουν. Η επικοινωνία σας και η γοητεία σας ξαναβρίσκουν την… πεσμένη τους δυναμική. Οι σχέσεις σας με τους άλλους, οι συνεργασίες, σας ταλαιπώρησαν αρκετά το προηγούμενο διάστημα, θα συνεχίσουν να σας απασχολούν και το επόμενο, αλλά όχι για πολύ ακόμα, και κάτω από καλύτερες συνθήκες. Δώστε βάση στην αυτοπραγμάτωση.

Αιγόκερως

Ο Πέρσης ποιητής Ρουμί είπε “Κάθε στιγμή περιέχει εκατοντάδες μηνύματα από τον Θεό.” Εσείς έχετε μια ευκαιρία αυτή την εβδομάδα να αντιληφθείτε, να συνδεθείτε με αυτό το κομμάτι σας και να το επικοινωνήσετε. Από την άλλη εργασία, παραγωγικότητα και έσοδα σας κάνουν να αισθάνεσαι sexy, ελεύθεροι και ωραίοι. Προσοχή σε απρόοπτα έξοδα ή παρορμητικές αγορές.

Υδροχόος

Αισθάνεσαι την αγάπη, την αρμονία, την ομορφιά, την ηρεμία, τη γοητεία με τον δικό σας… αντισυμβατικό τρόπο. Ωραία ενέργεια και στο κομμάτι δημιουργικότητας και φλερτ και… προσεχώς καλύτερα. Απρόοπτα έξοδα ή σπατάλες και για εσάς, θέλει προσοχή σε θέματα σπιτιού και του στενού σας περιβάλλοντος. Παλιοί φόβοι, φοβίες, ενοχές βγαίνουν στην επιφάνεια.

Ιχθύες

Το όραμα βρίσκει το έδαφος για να πραγματωθεί, και εσείς βάζετε τα όνειρά σας σε κίνηση, τους δίνετε σχήμα και μορφή. Ο κόσμος είναι η δική σας αντανάκλαση. Τα πράγματα κινούνται, ωστόσο, ακόμα, με ένα πιο υπόγειο, μουλωχτό (!), πιο δικό σας τρόπο. Τα χρήματα έρχονται σε εσάς, αλλά δεν το βλέπετε ακόμα. Όμως, -παραδεχτείτε το- την ενέργεια την αισθάνεσαι!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ