Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 13/2 έως 19/2/2023

Σχήμα οξύμωρο τούτη η εβδομάδα αστρολογικά. Ράβε-ξήλωνε η κατάσταση. Ο ένας να χτίζει ο άλλος να διαβρώνει. Ο ένας να γειώνει ο άλλος να σηκώνει. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 13/2 έως 19/2/2023

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Κλείστε ραντεβού με Αστρολόγο: astroteam.gr

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία; Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Δύο εντελώς αντίθετες και αντικρουόμενες δυνάμεις -Ποσειδώνας και Κρόνος- παίρνουν θέση στο πλανητικό σκηνικό “στριμώχνοντας” διαδοχικά Αφροδίτη και Ήλιο. Ειδικά δε, όταν έρχεται σε επαφή με την Αφροδίτη, όπως σήμερα, καλούμπα να ‘χεις να αμολήσεις σκοινί μέχρι το φεγγάρι. Πράγματι, είναι πολύ απογειωτική, και ονειρική, και ρομαντική αυτή η συνάντηση, – κρατάμε στα έξτρα ότι πραγματοποιείται και στο ζώδιο του απόλυτου ιδεαλισμού, τους Ιχθύες- ΑΛΛΑ ταυτόχρονα και πολύ ακυρωτική και απογοητευτική.

Κριός

Πρόκειται για μία επεισοδιακή εβδομάδα, με πολλά αστρολογικά event. Κάποια είναι ερωτικά και εσάς που βρίσκεστε σε ερωτική φάση σας βάζουν σε… περισυλλογή. Στόχος είναι να αφουγκραστείτε τι θέλετε από τον έρωτα, τι έχετε κάνει ως τώρα και τι σκοπεύετε να κάνετε πριν την έκρηξη που θα γίνει τον Μάρτη. Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, κανένα ραντεβού δεν είναι απαγορευτικό, ξέρετε όμως ότι μπορείτε να περάσετε καλά ακόμη και με τον εαυτό σας. Όσον αφορά τις μη ερωτικές παρέες σας και τους φίλους, σας κρίνουν ή τους κρίνετε. Τους βάζετε όρια ή σας τα βάζουν εκείνοι. Χρειάζονται και αυτά πριν από το καρναβάλι.

Ταύρος

Εσάς πάλι η γιορτή των ερωτευμένων σας βρίσκει κοινωνικούς με πολλές παρέες και εξόδους. Δεν αποκλείεται όμως να ερωτευτείτε κάποιο άτομο στους κοινωνικούς κύκλους στους οποίους κινείστε ή φυσικά να έχετε προτάσεις για εξόδους τη 14η Φεβρουαρίου από καινούρια «φιλικά» πρόσωπα. Οι εξιδανικεύσεις όπως βλέπετε στο φιλικό περιβάλλον είναι στο ζενίθ, και γιατί όχι; Στην καριέρα πάλι καταπιέζεστε από τον στυγνό ρεαλισμό που σας επιβάλουν. Λίγο ακόμη υπομονή Ταύροι. Δεν έμεινε πολύ. Η απελευθέρωση έρχεται.

Δίδυμοι

Πολύπαθοι Δίδυμοι αυτή την εβδομάδα εξιδανικεύετε την καριέρα σας και την ερωτεύεστε. Γιορτάζετε τον Άγιο Βαλεντίνο ονειρευόμενοι τη μελλοντική σας εικόνα προς τα έξω, το πως θα δείχνετε στην κοινωνία, το πως θα σας θαυμάζουν οι άλλοι αλλά και το πως θα πετύχετε ως επαγγελματίες. Η εικόνα αυτή δεν είναι εκτός πραγματικότητας αρκεί να ενεργοποιήσετε τον τρόπο που μελετάτε για τη μελλοντική σας δουλειά, τον τρόπο που περιορίζετε όλες τις πιθανότητες που σας δίνονται, επιλέγοντας τις απολύτως απαραίτητες. Θέλει κόπο και διάκριση αυτό, ειδικά αν είσαι Δίδυμος.

Καρκίνος

Θα είναι μια ωραία εβδομάδα Καρκίνοι, αρκεί να το πιστέψετε. Πίστη είναι μία από τις λέξεις κλειδιά αυτή την εβδομάδα, παρέα με τον ιδεαλισμό. Η ζωή χρειάζεται φαντασία, και εσείς, πρέσβειρες και πρεσβευτές της φαντασίας, το ξέρετε καλύτερα από πολλά άλλα ζώδια. Πιστέψτε λοιπόν στα όνειρα σας, μελετήστε, ταξιδέψτε, αφεθείτε στην περιπέτεια του αγνώστου και του Αγνώστου Άλλου, ποιος ξέρει, Άγιος Βαλεντίνος έρχεται. Αν και αυτή την εβδομάδα στερείστε χρημάτων, σεξουαλικότητας και έχετε γεμίσει με φόβους, αυτό είναι το κύκνειο άσμα του Κρόνου, για να τεστάρει την πίστη σας και τη δυνατότητά σας να ονειρεύεστε.

Λέων

Εκεί που οι ημέρες προσφέρονται για ρομαντικές, γλυκές στιγμές με το έτερον ήμισυ, το αντικείμενο του πόθου ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε το, ξαφνικά έρχονται ξανά και οι απαιτήσεις από τη μεριά του. Είναι αδύνατον να πάρετε χωρίς να σας υπενθυμίζουν ότι πρέπει και να δώσετε και αυτό είναι αρκετά ματαιωτικό, σκληρό και άκρως …ξενερωτικό. Ωστόσο Από το Σαββατοκύριακο και μετά η έμφαση ξαναδίνεται στον τομέα του «μοιράζομαι» και των κοινών αποκτημάτων από έναν γάμο, μια συνεργασία ή μία σχέση.

Παρθένος

Παρθένοι εσάς σας συμβαίνουν 2 πράγματα ταυτόχρονα. Από τη μία η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου κυλάει ερωτικά, εξιδανικευτικά, στο ΜΑΖΙ, όπως θα έπρεπε μία μέρα του Αγίου Βαλεντίνου να κυλήσει. Από την άλλη η πεζή πραγματικότητα, η δουλειά, η ρουτίνα, οι υποχρεώσεις για τους άλλους, το τρέξιμο, η φροντίδα του εαυτού είναι εκεί και σας θυμίζουν την ύπαρξή τους. Τι θα κερδίζει; Παραδόξως Παρθένοι, το Σαββατοκύριακο θα ανακηρύξει τον νικητή που δεν είναι ο άλλος από τη σχέση, τη συνύπαρξη και τους σημαντικούς άλλους της ζωής σας. Συγχαρητήρια.

Ζυγός

Βάζετε φαντασία στα μικρά καθημερινά πράγματα. Στην ενασχόληση με τη μαγειρική, την τακτοποίηση, το γεμάτο πρόγραμμα που σας κάνει να νιώθετε περιζήτητοι, τη χρησιμότητα που νιώθετε μετά από την εκπλήρωση κάθε μικρού task. Αν έχετε κατοικίδια θα περάσετε υπέροχες στιγμές μαζί τους αυτή την εβδομάδα. Αυτό είναι το αντίδοτο στη χαρά που έχετε στερηθεί τα τελευταία δυόμιση χρόνια Ζυγοί. Έρχεται όμως το τέλος αυτής της περιόδου. Και αυτή η εβδομάδα θα σας το θυμίζει αυτό: ότι από το Σάββατο και μετά η προσοχή σας θα πέφτει στα χρήσιμα. Από τον Μάρτιο δε, χαράς ευαγγέλια.

Σκορπιός

Θα σας πω κάτι που και σε εσάς αλλά και στις Παρθένους έχει κάτσει λουκουμάκι φέτος την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ο έρωτας θα κερδίσει αγαπητοί Σκορπιοί. Προφανώς σας φαίνονται κάποια φαινόμενα πολύ καλά για να είναι αληθινά. Ο ρομαντισμός και η εξιδανίκευση ενός ατόμου που σας φλερτάρει σας τρομάζει με τόση μαυρίλα και μιζέρια που μπορεί να επικρατεί στο σπίτι σας. Το να βγαίνετε και να διασκεδάζετε σας μοιάζει για φυγή από την πεζή πραγματικότητα; Ναι, είναι. Και τι έγινε; Μόνο καλό θα σας κάνει σε αυτή τη φάση. Και όπως προείπαμε: Love is in the air.

Τοξότης

Οι ωραίες και ρομαντικές στιγμές είναι για το σπίτι. Ναι, καλά διαβάσατε. Επικεντρωθείτε σε αυτόν τον τομέα αυτή την εβδομάδα και θα βγάλετε θαύματα. Και γιατί όχι δηλαδή; Έχετε ανάγκη από ξεκούραση και ειδικά με τον περιορισμό της γνώσης και της επικοινωνίας που βιώνετε αυτή την εβδομάδα η εσωτερίκευση είναι ό,τι πρέπει. Υπάρχει ένα ΠΡΕΠΕΙ που αναβοσβήνει και σας υπενθυμίζει τη δουλειά που πρέπει να κάνετε όσον αφορά τη σχέση με τα αδέρφια σας, εάν έχετε, και το πόσο επιμελείς μαθητές είστε – τί έχετε πάλι να μάθετε Τοξότες;

Αιγόκερως

Θα γίνετε πιο εξωστρεφείς αυτή τη γιορτή των ερωτευμένων. Μπορεί αυτή η εξωστρέφεια να έχει να κάνει με τα λόγια και όχι με τις πράξεις, δεν πειράζει, εσείς ως ζώδιο που είναι ακριβώς το αντίθετο ας κάνει μία φορά το ανάποδο. Ας πει πόσο αγαπά το άτομο που αγαπά και θα ακούσει πόσο αγαπιέται, ας πει πόσο θαυμάζει φίλους και αδέρφια και θα εισπράξει θαυμασμό, ας διεκδικήσει την παρέα ανθρώπων από τον περίγυρο, λεκτικά έστω. Ο λόγος είναι η αρχή που μας παρέχει τη δέσμευση για τις πράξεις. Και αν μου πείτε ότι δεν μπορείτε να προβείτε σε πράξεις ελλείψει χρημάτων, θα σας πω ότι έμειναν τρεις εβδομάδες στέρησης μόνο. Λίγη υπομονή.

Υδροχόος

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επιτέλους την αστείρευτη έμπνευσή σας για να βγάλετε χρήματα. Και αν δε λάβετε άμεσα εισπράξεις μιας και ο τομέας των οικονομικών είναι ακόμη πολύπαθος, στο μέλλον κάτι θα λάβετε, ο σπόρος έπεσε. Η αυτοπεποίθησή σας όμως αναπόφευκτα θα ανεβεί και θα αγγίξει υψηλά επίπεδα. Το είχατε ανάγκη Υδροχόοι μετά από την καταπίεση που βιώνετε και που, μην αυταπατάσθε, θα συνεχίσετε να βιώνετε και αυτή την εβδομάδα. Όμως από το Σαββατοκύριακο και μετά διακρίνω έναν ακόμη φρεσκότερο αέρα ανανέωσης.

Ιχθύες

Πρωταγωνιστές της εβδομάδας που φιλοξενεί την γιορτή των ερωτευμένων αλλά και την αρχή της σαιζόν σας. Αν μου πείτε ότι γνωρίσατε τον έρωτα της ζωής σας δε θα εκπλαγώ. Δε θα εκπλαγώ επίσης αν μου πείτε ότι ο έρωτας που γνωρίσατε τελικά κράτησε μία μέρα. Ούτε θα εκπλαγώ αν μου πείτε ότι επιτέλους ερωτευτήκατε το άτομο που αξίζει περισσότερο από όλα στον περίγυρό σας: τον εαυτό σας. Επειδή όλες οι καλές σχέσεις ξεκινούν από τη μεγάλη αγάπη και θαυμασμό προς το άτομό μας την οποία μπορούμε έτσι να διοχετεύσουμε προς τον απέναντι. Συνεχίζει κάτι να σας πιέζει στο μέσα σας, το ξέρουμε, ωστόσο ο δρόμος προς την αγάπη του εαυτού και του άλλου είναι ένα βήμα πιο κοντά αυτή την εβδομάδα.

Από τη Furasu Yoru

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ