Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 10/4 έως 16/4/2023

Η Αφροδίτη πάτησε το πόδι της στους Διδύμους. Έρωτες και φλερτ πρωταγωνιστούν. Η ερωτική ζωή είναι στο προσκήνιο, με μικρο-ζήλιες, εντάσεις που οδηγούν σε παθιασμένες σχέσεις. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 10/4 έως 16/4/2023

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Κλείστε ραντεβού με Αστρολόγο: astroteam.gr

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία; Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Κριός

Είστε στα καλύτερα σας και η ψυχική ανάταση και…Ανάσταση έρχεται αυτή την εβδομάδα εάν δεν έχει έρθει έως τώρα. Έξοδοι, ταξίδια κοντινά και ευχάριστες συζητήσεις θα σας δώσουν έμπνευση βαθύτερης φύσεως που θα πηγάζει από τα έγκατα του ψυχολογικού σας κόσμου. Και τι σημαίνει αυτό; Ότι επιτέλους θα μπορέσετε να εκφράσετε πράγματα που σας απασχολούν πριν έρθει κάποια απογοήτευση ή μιζέρια από τις πολλές υποχρεωτικές συναντήσεις με άτομα που δε θέλατε λόγω των ημερών.

Ταύρος

Έχετε πολύ καλή ψυχολογία αυτή την εβδομάδα. Και για εσάς τολμώ να πω ότι η ανάσταση ψυχής και σώματος είναι οριακά εγγυημένη επειδή επιτέλους βελτιώνονται και τα οικονομικά σας! (Από τα καλύτερα νέα για έναν Ταύρο) Και μάλιστα η καριέρα σας σας κλείνει το μάτι για να σας πει ότι δε θα σας αφήσει μόνο με το ίματζ αλλά θα είναι εκεί για εσάς ως πηγή εσόδων. Ο μετασχηματισμός λοιπόν στον οποίο έχετε περιέλθει ήταν και είναι αναγκαίος. Από τη Μεγάλη Παρασκευή και μετά τα βάιμπς είναι λίγο πένθιμα αλλά ένεκα των ημερών συγχωρούνται.

Δίδυμοι

Επιτέλους η Αφροδίτη στο ζώδιο σας σας χαρίζει γοητεία και πιθανόν ανάγκη να ξαναβγείτε στον στίβο του dating. Ό,τι και να κάνετε θα είστε ακαταμάχητοι αγαπητοί Δίδυμοι σε μια περίοδο εκδρομών, άνοιξης και συναντήσεων με φιλικά πρόσωπα. Λίγη προσοχή μην αισθανθείτε απογοήτευση εάν συγκρίνετε την καριέρα σας με αυτή των άλλων, υπάρχουν πολλά άτομα που κοκορεύονται τώρα ειδικά το Πάσχα, αλλά δε λένε πάντα την αλήθεια. Εσείς κρατήστε τη δική σας. Την αλήθεια, που τόσο σας ταιριάζει ειδικά τώρα που ο Πλούτωνας έχει περάσει στον Υδροχόο.

Καρκίνος

Αν βιώνεται την υπερκόπωση των ημερών σαν τιμωρία εμείς σας λέμε πως είναι επιβράβευση! Επιβράβευση της σκληρής προσπάθειας που έχετε ρίξει το προηγούμενο διάστημα και της μεταμόρφωσης στην οποία κατέληξε αυτό. Αυτή την εβδομάδα προς το Πάσχα θα πάρετε μια επιβράβευση για την καριέρα σας. Αυτό θα σας κάνει να κοιμάστε λίγο καλύτερα τα βράδια αφού η πολλή κούραση συχνά σας απαγορεύει και την ξεκούραση.

Λέων

Στα ταξίδια λέμε ναι. Στην ψυχική ηρεμία λέμε όχι. Περνάτε καλά σίγουρα και αυτή την εβδομάδα περνάτε ακόμη καλύτερα αλλά η αϋπνία δε συνηγορεί στο να συνεχίσετε να επεκτείνεστε όσο θέλετε. Νέα άτομα προστίθενται στον κοινωνικό σας κύκλο και νέοι στόχοι για το μέλλον φυτρώνουν σαν τα μανιτάρια. Μάς αρέσουν όλα αυτά αρκεί να μην παρεμποδιστούν με την ίδια ταχύτητα που φύτρωσαν από φόβους από το παρελθόν προς το τέλος της εβδομάδας.

Παρθένος

Αυτή είναι από τις καλές εβδομάδες Παρθένοι. Ξεχνάτε λίγο τους φόβους και τις ανησυχίες που σας βασανίζουν. Μια ευχάριστη αλλαγή στην καριέρα σας συμβαίνει. Και αν δεν είναι αλλαγή μπορεί να είναι ένα πρόσωπο που σας βοηθά. Η εργασιακή καθημερινότητα που έχει μεταμορφωθεί αρκετά συνηγορεί σε αυτό. Οι σχέσεις παραμένουν η καυτή πατάτα των ημερών, αλλά τι να κάνουμε. Δεν πειράζει θα πούμε, ρίξτε το και λίγο έξω.

Ζυγός

Αν ο έρωτας δε μεταμορφωθεί σε σχέση τώρα, τότε πότε; Αν δεν αλλάξετε τα πάτερν με τα οποία ερωτευόσασταν, κάνατε project management στα επιχειρηματικά σας σχέδια, σχετιζόσασταν με τα παιδιά σας τώρα, τότε πότε θα είναι καλύτερα; Η σκληρή δουλειά έχει γίνει σκληρότερη ακριβώς για να σας οδηγήσει προς αυτό, αλλά εσείς γίνεστε όλο και πιο εξωστρεφείς, όλο και κοινωνικότεροι. Μπράβο σας.

Σκορπιός

Αποκτάτε χρήματα ίσως και από εκεί που δεν το περιμένατε; Μήπως κάποιος άλλος κερδίζει και σας τα δίνει; Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο αρκεί να βελτιώσετε τη σεξουαλική σας ζωή και την ψυχολογία σας. Είστε σε καλό δρόμο, ειδικά εσείς που αυτή την περίοδο αλλάζετε άρδην τον εσωτερικό σας χώρο (δηλαδή το σπίτι) και μαζί τον εσωτερικό σας κόσμο. Να θυμάστε ότι οποιαδήποτε πτώση διάθεσης το Σαββατοκύριακο είναι εντελώς παροδική και όχι επειδή είστε Σκορπιοί (λέμε τώρα).

Τοξότης

Έχετε τεράστια τύχη στις σχέσεις αυτή την εβδομάδα σε βαθμό που σας ζηλεύουν όλα τα άλλα ζώδια. Αν δεν έχετε ήδη έναν μεγάλο έρωτα αυτή την περίοδο θα γνωρίσετε και αν έχετε τότε μπορεί αυτός να εξελιχθεί σε σχέση. Επίσης θα έχετε ένα boost δημιουργικότητας αν είστε καλλιτέχνες, επιχειρηματίες ή οτιδήποτε απαιτεί αυτή την τόσο σημαντική αρετή. Αν πάλι είστε γονείς θα λάβετε ευχάριστα νέα από τα παιδιά σας ή θα περάσετε ευχάριστες πασχαλινές στιγμές μαζί τους. Επειδή όμως πριν την Ανάσταση υπάρχει και η ταφή, δε θα ξεχάσετε παντελώς κάποιες πληγές που υπάρχουν στον τομέα του σπιτιού και πιθανόν να κληθείτε να τις λύσετε τη Μεγάλη Παρασκευή…

Αιγόκερως

Αν θέλετε να επιστρέψετε στο χωριό και σε κάποιον τόπο από τον οποίο έχετε καταγωγή τότε αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος. Θα μου πείτε, Πάσχα είναι, λογικό είναι. Για εσάς όμως το φωνάζει η ψυχή σας. Επίσης κάτι άλλο που φωνάζει η ψυχή σας είναι ότι η ρουτίνα και η υγεία σας θα πάει καλύτερα από αυτή την εβδομάδα και για όλο τον επόμενο μήνα. Αυτό σχετίζεται και με τις ολοκαίνουριες πήγες εσόδων που έχετε βρει αλλά και με το αυστηρά πειθαρχημένο, και ενίοτε απαισιόδοξο, μυαλό σας (ε μα πως).

Υδροχόος

Έχετε ανέβει σε επίπεδα αισιοδοξίας από το 0 στο….75 και πολύ σας χαιρόμαστε. Αυτή την εβδομάδα το κοντέρ ανεβαίνει κι άλλο, αφού με την είσοδο της Αφροδίτης στους Διδύμους μπορείτε να βγείτε, να διασκεδάσετε, να χαρείτε τη ζωή, ακόμη και να ερωτευτείτε. Ένα εμπόδιο υπάρχει σε όλο αυτό: τα οικονομικά σας. Δυστυχώς η λύση σε αυτό δε θα έρθει αυτή την εβδομάδα σίγουρα όμως η χαρά της ζωής δεν επισκιάζεται τόσο εύκολα τώρα που τη βρήκατε.

Ιχθύες

Θα περάσετε καλά τη Μεγάλη Εβδομάδα ακόμη και εάν χρειαστεί να μείνετε στο σπίτι. Το πιο πιθανό μάλιστα είναι η χαρές και οι διασκεδάσεις να είναι στο σπίτι και στην οικογένεια, οπότε έχετέ το στον νου σας. Αφουγκραστείτε τα βάιμπς που έρχονται από εκεί καθώς και τα βελτιωμένα οικονομικά σας. Ναι, Ιχθύες. Αυτό το Πάσχα φέρνει μικρά οικονομικά θαύματα στην πόρτα σας. Εκμεταλλευτείτε το.

Furasu Yoru

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ