Μηνιαίες Προβλέψεις Απριλίου 2023

Αισιοδοξία, ανάγκη για δράση, περιπέτεια και επέκταση. Κάνουμε τις απαραίτητες αλλαγές  σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η ζωή είναι κύκλος, μεταμόρφωση, αναγέννηση. Μηνιαίες Προβλέψεις Απριλίου 2023

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Κλείστε ραντεβού με Αστρολόγο: astroteam.gr

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία; Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Κριός

Χρόνια Πολλά Κριοί! Τα φετινά σας γενέθλια με όλα τα φώτα πάνω σας. Με συναίσθημα, παρόρμηση και ανάγκη για προσωπική έκφραση σας πριμοδοτεί η νέα Σελήνη, η οποία προηγήθηκε, ωστόσο η επίδρασή της καλά κρατεί. Με αντικειμενικότητα αλλά και σκέψεις και ιδέες, σας ενισχύει ο Ερμής, μέχρι τις 3 του μήνα, αλλά και έπειτα που θα αλλάξει ζώδιο και θα μαλακώσει την επικοινωνία, -γίνεται πιο πρακτικός και βραδείας καύσεως στον Ταύρο. Ομοίως και η Αφροδίτη στον οίκο της επικοινωνίας, έχει σκοπό να σας κάνει να περάσετε καλά με αδέρφια, ξαδέρφια, φίλους, θα έχετε δυνατότητα για ταξιδάκια και εκδρομές, είστε από αυτούς που θα προτιμήσουν το Πάσχα στο χωριό. Και καλά θα κάνετε και όμορφα θα περάσετε! Ο κυβερνήτης σας και εκείνος ανακατεύεται με το σπίτι σας με τις οικογενειακές υποθέσεις, ρίχνει λίγο λάδι στη φωτιά. Κάποιες φωνές δε θα τις γλιτώσετε. Τι να κάνετε, αυτή είναι η φύση του, να πυροδοτεί καταστάσεις.

Από την άλλη, έχει τη δύναμη να σας ενεργοποιήσει σε θέματα σπιτιού και καριέρας. Θα δοκιμαστείτε σε προσωπικό επίπεδο με τον ίδιο σας τον εαυτό. Θέλετε να ανεβάσετε τον πήχη στις επιδιώξεις, στην επίτευξη, στην αποτελεσματικότητα. Αρκεί να μην ερεθίσει και εξοντώσει το νευρικό σας σύστημα. Ο Δίας μοιράζεται μεταξύ β΄ και γ΄ δεκαήμερου και έχει πολύ ακόμα χαρά, αισιοδοξία, αλλά και επιπολαιότητα να χαρίσει! Προσοχή σε υπερβολές με το φαγητό, το ποτό και …τα σοκολατένια αυγά! Και μοιραία, την ημέρα που γιορτάζει τα γενέθλιά του και ο τελευταίος Κριός, έκλειψη Ηλίου και νέα Σελήνη πάλι σε σάς. Ξεκινάνε οι εκλείψεις στον άξονα σας με σκοπό να ξεκαθαρίσουν και να σας επαναπροσδιορίσουν. Εμφάνιση, εικόνα, συμπεριφορά, αντίδραση, άμεσο περιβάλλον, εργασία ή θέματα στην εργασία, καριέρα, τα πάντα όλα, μπαίνουν σε τροχιά αλλαγής κατεύθυνσης. Δείχνετε να ενεργοποιείστε σε επίπεδο προσωπικό, κοινωνικό, επαγγελματικό. Η δυναμική και η εξωστρέφειά σας τονίζεται σε υπερβολικό βαθμό. Ο Κρόνος σας βοηθάει πολύ να κάνετε κλεισίματα, να αντιμετωπίσετε τους φόβους και να θωρακιστείτε με την προοπτική του προσεχούς διαστήματος.

Ταύρος

“Κι άσε τα κρυφά, κρυμμένα!” Καζάνι που σιγοβράζει. Καζάνι που σιγοκαίει και περιμένει την έκλειψη, την έκπληξη, τον Ουρανό να κάνει την ανατροπή, να φέρει νέα δεδομένα στο σκηνικό της ζωής σας. Ο οίκος του παρασκηνίου, αλλά και αυτών που φοβάστε να αντιμετωπίσετε γεμάτος και τονισμένος. Εντωμεταξύ, Ερμής -από τις 3 και έπειτα- και Αφροδίτη -μέχρι τις 11 – στο ζώδιό σας, δεικνύουν την σταθερότητα, την ομορφιά , αλλά και τη βραδύτητα σας στη λήψη αποφάσεων. Κρατήστε την αντικειμενική ματιά και μην κάνετε και πολλά πολλά, εν μέσω εκλείψεων και με τον Ερμή μετά τις 20 να μπαίνει σε ανάδρομη πορεία. Για άλλη μια φορά, η ζωή μας αποδεικνύει το ότι “όταν κάνουμε σχέδια, ο Θεός γελάει”! Μας αποδεικνύει πόσο περιορίζουμε το νου μας και προσπαθώντας να ελέγξουμε … τα πάντα! Η παρουσία του Άρη στηρίζει και τη δική σας φωνή γενικά, κυρίως με το άμεσο περιβάλλον. Προσοχή σε φωνές, τσακωμούς, διενέξεις με αδέρφια, ξαδέρφια, φίλους. Προσοχή, μην οδηγείτε θυμωμένοι! Ψυχραιμία, γενικώς, είστε επισφαλείς, διότι υπάρχει ανάγκη για κλείσιμο και όχι για εξωτερίκευση.

Από την άλλη, η κυβερνήτριά σας στο σπίτι της, προσφέρει ομορφιά, χρήματα και αξία στις επιλογές σας. Σας γεμίζει με αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Σας δίνει τροφή για σκέψη για τις επόμενες κινήσεις σας. Η ζωή μοιάζει με παρτίδα σκάκι. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Ο Πλούτωνας σε επαγγελματικό και κοινωνικό προφίλ τα πολλά επόμενα χρόνια θα ταρακουνήσει κάθε σταθερά στη ζωή σας και από ό,τι φαίνεται οι ανατροπές του Ουρανού, οργώνουν το έδαφος. Είστε οι καλύτεροι “γεωργοί” του ζωδιακού, εκμεταλλευτείτε τη σιγουριά, την αυταξία και την ομορφιά, τις οποίες μπορείτε να δείτε και να ακουμπήσετε παντού, και συνεχίσετε αργά και σταθερά. Επιμονή, υπομονή και εργασία. Ωστόσο, μη σκύβετε κεφάλι, απολαύστε τη διαδρομή. Η έκλειψη , ακριβώς πριν τα γενέθλιά σας, αναβοσβήνει το φως σε εκκρεμότητες του παρελθόντος, θέματα και φόβοι, οι οποίοι δεν είχαν αντιμετωπιστεί τότε, τώρα τι θα κάνετε με αυτά; Η έκλειψη δεν θα αφήσει άλλα περιθώρια για κουκούλωμα!

Δίδυμοι

Η δυναμική εκκίνηση του μήνα σας ανοίγει τα φτερά να δείτε τη ζωή μέσα από μια ματιά. Πολύ πιο ανοιχτά τα περιθώρια ήδη από τα τέλη του προηγούμενου μήνα, οπού ο Άρης άφησε τη σιδερένια μπάλα από το πόδι σας και απελευθέρωσε την έκφρασή σας. Τεράστια αλλαγή, αίσθηση ελευθερίας. Υπάρχει ανάγκη να επιβεβαιώσετε την αξία σας με όποιο τρόπο, ακόμα και με παρορμητικές αγορές και ξόδεμα. Η αλήθεια είναι ότι είστε -και αυτό βγαίνει προς τα έξω- περισσότερο δραστήριοι, ενεργητικοί και όμορφοι. Ωστόσο, το διάστημα αυτό δεν είναι σπαρμένο μόνο με ροδοπέταλα. Έρχεστε σε επαφή με κρυμμένες πλευρές του εαυτού σας, και μετά τις 20, η έκλειψη και η αναδρομή του Ερμή, του κυβερνήτη σας, σας ενεργοποιούν την ανάγκη για ενδοσκόπηση, για αποδοχή, για επιβράβευση. Αλλά είναι μόνο αυτό;

Έχετε ξεκλειδώσει την επόμενη πίστα, μετάλλαξη και μεταμόρφωση μέσα από νέες κουλτούρες, ιδέες, φιλοσοφίες. Υπάρχει διάθεση για εξερεύνηση σε γνώση και εμπειρία. Αυτός θα είναι ο τομέας στον οποίο θα εστιάσετε και το προσεχές διάστημα, αλλά θέλει και φλόγα, φωτιά όχι μόνο σκέψη και τετραγωνισμένη λογική. Η πανσέληνος και νέα Σελήνη-έκλειψη, και ο Δίας έχοντας δώσει εύνοια εκεί, τονίζουν την μεγαλύτερη ανάγκη σας από ότι φαίνεται, την επέκταση σας στις ομάδες, στην πίστη σας στη δυναμική της ομάδας. Αυτή τρέφετε και σας τρέφει. Έχουμε μπει σε τροχιά Νέας Εποχής. Και η εποχή καλεί για σύνδεση και εμπιστοσύνη στις συλλογικότητες. Εσείς είστε οι κοινωνοί, εσείς θα ανοίξετε, εσείς θα επικοινωνήσετε την ανάγκη του κόσμου αυτή. Περισσότερο όμως η έκλειψη στο κομμάτι αυτό, σε προσωπικό επίπεδο, θα συνδέσει εσάς τους ίδιους με τα όνειρα, τους στόχους , τις προσδοκίες, από τον εαυτό σας, με τον κόσμο όλο. Ο κόσμος έχει ανάγκη από αέρα, φρέσκο, καθαρό, νεανικό αέρα. Εσείς τώρα, βάζοντας νέα όρια, μεταβάλλοντας τους όρους, προσφέρετε στον κόσμο Διδυμίσια, εφηβική, περιέργεια, μάθηση, γνώση.

Καρκίνος

Ο Άρης έχει μπει στο ζώδιό σας και το τρίγωνό του με τον Κρόνο στις αρχές του μήνα σας δίνει πολλή δύναμη και τονώνει την αυτοπεποίθησή σας. Εξαιρετικά. Διατηρήστε αυτό το vibe όλο το μήνα για να περάσετε τα φεγγάρια, πανσέληνο και έκλειψη όσο πιο ανέφελα μπορείτε. Ο βασικός σας άξονας θα σειστεί -παρορμητικά! είναι κατά πάνω σας! Δεν είστε σίγουρα οι πιο αδύναμοι κρίκοι, αλλά από εκείνους που θα είστε εμπροσθοφυλακή, δύναμη και έμπνευση και για τους υπόλοιπους του ζωδιακού. Και η συμβολή του Άρη θα είναι πολύ σημαντική -εκμεταλλευτείτε τον για δουλειά και επιδιώξεις μέχρι τις 20 Μαΐου. Η σκέψη σας και το μυαλό σας θα βρίσκεται στο κομμάτι καριέρα και κοινωνικό προφίλ, ακόμα και μετά την αποχώρηση του Ερμή. Δύο τα τινά. Ή που θα δουλεύετε ακατάπαυστα. Ή που θα δουλεύετε ακατάπαυστα και στον ελεύθερο σας χρόνο θα καλείτε κόσμο στο σπίτι να “περάσετε όμορφα”! Εσείς θα το αποφασίσετε αν επιθυμείτε να τα δώσετε όλα, ο Άρης μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε μια υπερδιέγερση και να σας εξαντλήσει. Προσοχή σε νεύρα και πονοκεφάλους!

Είναι σημαντικό να ακούσετε το σώμα σας αυτήν την περίοδο. Κατά τ’ άλλα, ο Ερμής στους στόχους, τα όνειρα και τις προσδοκίες σας δίνει μια δεύτερη ευκαιρία να επαναπροσδιορίσετε όλα τα παραπάνω, και να επαναπροσδιοριστείτε οι ίδιοι -ευθυγραμμισμένοι με τα παραπάνω. Την ίδια στιγμή, η Αφροδίτη σας χορηγεί με αγάπη, συναίσθημα και χρήμα για να ανταποκριθείτε όχι μόνο στις προσωπικές σας ανάγκες, αλλά και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου. Ευκαιρία για σύνδεση με ομάδες, φίλους, συναδέλφους, από διάφορες δραστηριότητες. Και όσο θα πλησιάζει το Πάσχα, αγγίζοντας την ευαισθησία σας θα θέλετε να προσφέρετε ανιδιοτελώς σε κοινότητες λιγότερο προνομιούχες. Καλά, μέχρι εδώ , αρκεί μη θελήσετε να το παίξετε οσιομάρτυρας σε όποια σχέση… Θα υπάρχει αρκετή εύνοια όλο το μήνα και ευκαιρίες για αλλαγή πλεύσης. Μην κλείσετε τα μάτια στο άγνωστο, αφεθείτε, προχωρήστε και αναγνωρίστε ότι το σύμπαν να σας χαμογελά!

Λέων

Μέσα από τις προκλήσεις ο Απρίλιος είναι για εσάς, Λιοντάρια, μήνας ευκαιριών. Ευκαιρία για άνοιγμα στη γνώση, στην επέκταση, στην πληροφορία. Και ο Δίας εκεί από την αρχή του έτους, τώρα και πανσέληνος και έκλειψη, φωνάζουν για προετοιμασία για αλλαγές. Αλλαγές και ανοίγματα τα οποία μπορεί να αφορούν σε θέματα με συγγενείς, με νομικές διαδικασίες, με εξωτερικό, με ταξίδια, με ακαδημαϊκή γνώση. Ό,τι πάρετε από αυτά τα πεδία αυτό το μήνα, θα είναι τεράστια προίκα για το προσεχές μέλλον. Το τρίγωνο Άρη-Κρόνου από την αρχή του μήνα θα τονώσει την ψυχολογία σας; Αναμφισβήτητα, η θέση τους σε δύο “βαρείς”, ψυχολογικούς οίκους σας δίνει ευκαιρία για ενδοσκόπηση, μα, και ενδυνάμωση.

Θα περιπλανηθείτε μέσα σε διάφορα μονοπάτια, από όπου μπορεί να αισθανθείτε ότι βρίσκετε και χάνετε ταυτόχρονα τον εαυτό σας. Θα βάλετε όρια στα κοινά αποκτήματα. Αγάπη άνευ ορών, ναι! Αγάπη με όρια, πιο δυνατό ναι! Ουρανός, Ερμής και ανάδρομος Ερμής μετά τις 20 του μηνός, δε σταματούν να σας υπενθυμίζουν ότι το μόνο βέβαιο είναι ότι τίποτα δεν είναι βέβαιο. Επιθυμία για ομορφιά, για πρακτικότητα μέσα από την στοχοπροσήλωση και την ανατροπή στο δρόμο που χαράζετε. Και το πυροτέχνημα είναι έξτρα λάμψη για το αστραφτερό Λιοντάρι. Χρήματα από την καριέρα, έσοδα από τις συναλλαγές με ομάδες, με φίλους. Ρευστοποίηση της επένδυσης στον εαυτό σας. Και αυτό όλο το μήνα και έχει και συνέχεια. Παρά τη σταθερότητα, την οποία πρεσβεύετε, έχετε τη δυνατότητα να εκφράσετε έναν πιο παιχνιδιάρικο και προσαρμοστικό εαυτό. Αποτύπωμα τεράστιο στον εαυτό σας θα ξεκινήσει να αφήνει ο Πλούτωνας, η διαδικασία αργή και χρονοβόρα θα κρατήσει πολλά χρόνια. Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι τον έχετε απέναντί σας. Τι καθρέφτης;;;! Από ποια μεταμόρφωση θα δοκιμαστεί ο εαυτός σας και οι σχέσεις σας! Η καρμικότητα των συνθηκών δεικνύουν υπομονή, επιμονή, δύναμη και για εσάς

Παρθένος

Κινητικότητα έχει ο Απρίλιος. Κατ’ αρχάς το τρίγωνο Άρη-Κρόνου σας δίνει πολλή ορμή να φυτέψετε σποράκια στις σχέσεις, ή να τις καθαρίσετε από τα άγρια χόρτα. Μέσα από τους στόχους, τους ρεαλιστικούς, όλα αυτά τα οποία επιθυμείτε να ζήσετε, βλέπετε και τους άλλους, αν θα είναι στο πεδίο σας, αν θα συμμετέχουν ήν όχι. Γίνεται μια μέτρηση εκεί, διότι είστε και πρακτικοί και μιλάτε με αποδείξεις και χαρτιά. Ένα από τα μαθήματα του Κρόνου αλλά και της τρέχουσας περιόδου του Άρη στους οίκους τους οποίους βρίσκονται είναι η σωστή διαχείριση. Και αυτό δεν το λένε μόνο τα νούμερα και οι αποδείξεις. Σπεύδε βραδέως, όμως, είναι η φάση! Πολλά πλάνα, σκέψεις για ταξίδια. Το μυαλό στο φευγιό. Υπάρχει ανάγκη για επέκταση, για άνοιγμα για γνώση, για αλλαγή. Ο Ερμής και στην αναδρομή του σας ανοίγει το πεδίο της επικοινωνίας και της σύνδεσης με νέες ιδέες, ανθρώπους, κουλτούρες.

Να σημειωθεί, ότι έχετε κάνει και συνεχίζετε να κάνετε πολύ μεγάλη προσπάθεια για την εξέλιξη σας και σας αξίζει τεράστιο μπράβο. Από κοντά και το συναίσθημα σας ενισχύει και διευκολύνει την επικοινωνία και τη σύνδεση. Χρήματα από το εξωτερικό με κάποιο τρόπο, ή από το ευρύτερο συγγενικό πλαίσιο; Από το νονό, τη νονά; Αυτό μέχρι τις 11, καθώς , έπειτα και τον υπόλοιπο μήνα έλκετε ανθρώπους και καταστάσεις , που δημιουργούν συνθήκες -και οικονομικές, και συναισθηματικές- που διευκολύνουν τη δουλειά σας, σε όποιο τομέα κι αν βρίσκεστε. Οι σχέσεις μέσα στο σπίτι, στην οικογένεια, πολύ καλύτερες, ναι, όλα είναι δική σας δουλειά και επένδυση. Χαρείτε, χαλαρώστε, απολαύστε την κοινωνικότητά σας και τον κοινωνικό σας κύκλο! Μέσα σας, όμως, βαθιά στα εσώψυχά σας κοιτάτε καθόλου; Δίας, Πανσέληνος και έκλειψη δεν ρίχνουν απλά φως, σας βάζουν σε μια διαδικασία μεταμόρφωσης, μετάλλαξης. Τώρα θα βγει το απόσταγμα των όσων γιγαντιαίων αλλαγών περάσατε τα τελευταία πολλά χρόνια. Ό,τι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό.

Ζυγός

Ξεκινάει ο μήνας με ορμή και ένα τρίγωνο Άρη-Κρόνου, που μιλάει για δράση και επίτευξη, μέσα από σκληρή δουλειά, στο βασικό σας άξονα, καριέρα, οικογένεια. Ζητάει να βάλετε όρια στις καθημερινές σας σχέσεις και συναναστροφές, όρια ακόμα και στον ίδιο σας τον εαυτό. Ολόκληρος ο Απρίλης αφιερωμένος σε εσάς και τις σχέσεις, τις συνεργασίες σας. Όλα λαμβάνουν χώρα στον άξονά σας και είτε το συνειδητοποιείτε, είτε όχι βάζετε και βγάζετε ανθρώπους σαν “τέτρις” στην ζωή σας. Δυναμισμός με συγκρατημένη αισιοδοξία σε καριέρα και σπίτι. Αποφασίζετε να αναλάβετε τα ηνία, αλλά η αναποφασιστικότητα και η ανασφάλεια την οποία νιώθετε σας κρατάνε πίσω. Υπάρχει ανάγκη για ενεργοποίηση και δράση, αλλά σκέφτεστε και όλα αυτά με τα οποία θα έλθετε σε αντιπαράθεση. Επίσης, “όλα αυτά” συνοδεύονται από εκρήξεις και νεύρα. Τίποτα δε φαίνεται να είναι ήρεμο.

Ορθώνετε ανάστημα σε γονείς, προϊστάμενους, σύντροφο, σε όποια μορφή εξουσίας φαίνεται να σας ερεθίζει. Αν όχι τώρα, πότε; Και η εικόνα σας δεν θυμίζει σε τίποτα τον διαλλακτικό, ευγενικό και προσηνή Ζυγό που ξέραμε μέχρι τώρα. Για τις δοκιμασίες αυτές θα χρειαστεί να βγάλετε έξω όλο το σθένος που διαθέτετε και να αφήσετε δυνατό αποτύπωμα στην οικογένεια, στην εργασία, στην κοινωνία. Αλλαγή ακόμα και στον τόπο που κατοικείτε, δεν αποκλείεται η νέα αυτή Σελήνη να φέρει και μια μετακόμιση. Το χάος στη δουλειά συνεχίζεται με μικρο-μεγάλες παρεξηγήσεις και ασυνεννοησία. Κάποια θεματάκια υγείας τα οποία δεν πρέπει να αφήσετε πίσω. Ο Άρης στον δέκατο οίκο φωνάζει για καταξίωση και φιλοδοξία. Τώρα είναι η στιγμή σας στον ήλιο. Ευκαιρίες μέσα από τεστ και δοκιμασίες. Δεν είναι η ώρα να καταρρεύσετε, αλλά η ώρα να διεκδικήστε όλα τα οποία έχετε στερηθεί και μόνο εσείς γνωρίζετε. Συνειδητοποίηση, αλλαγή, μετάλλαξη. Αντικειμενικά, όλος ο Απρίλης ρίχνει φως σε εσάς σαν μονάδα, πάνω στις προσωπικές σας επιθυμίες και επιδιώξεις. Είναι στο χέρι σας η διαχείριση. Έχετε τη δύναμη να κερδίσετε τον εαυτό σας ουσιαστικά, κανέναν πόλεμο.

Σκορπιός

Οι κυβερνήτες σας Άρης -παραδοσιακός- και Πλούτωνας στην πρώτη γραμμή να σας ενισχύσουν με τον δικό τους τρόπο σε όλα τα κομμάτια προσωπικής βελτίωσης και εξέλιξης. Δυναμική εκκίνηση με ένα τεράστιο τρίγωνο στο στοιχείο σας, το νερό, να ευνοεί άπαντες. Ενεργητικότητα, εργασία, επίτευξη. Αν για κάτι μιλάει ο Κρόνος αυτή τη στιγμή είναι για εκπλήρωση και αναγνώριση. Δομείτε τον εαυτό σας με όλα αυτά τα συστατικά της προσωπικής σας επιτυχίας. Ήδη επιβαρυμένη η καθημερινότητα, ωστόσο γεμάτη από τις επιλογές σας, εσείς …φορτώνετε το πρόγραμμα με τα μικρά και τα μεγάλα τα οποία καλείστε να φροντίσετε, να επιλύσετε, να διεκπεραιώσετε. Εξαιρετικά υπέροχα μοναδικός μήνας για εσάς ο Απρίλιος, καθώς προσφέρει και “βουνό και θάλασσα”! Καταφέρνετε να τα βάλετε όλα σε μια τάξη, -εντάξει, να κρατήσετε τον έλεγχο!- αλλά και να βρείτε χρόνο να περάσετε καλά με τον εαυτό σας, με το σύντροφό σας, με τα παιδιά.

Έλκετε τους ανθρώπους, έλκετε ευκαιρίες, έλκετε χρήματα. Ο ουρανός είναι το όριο σε ό,τι αφορά σε στόχους και επιθυμίες. Ωστόσο, εδώ ισχύει το “πρόσεξε τι επιθυμείς γιατί θα το πάθεις”! Οπότε, αρκεί αν είστε συνειδητοί και συνειδητοποιημένοι στις επιλογές σας. Επίσης, οι σχέσεις και οι συνεργασίες είναι προς συζήτηση. Θέλετε να επικοινωνήσετε με τους ανθρώπους, να τους ακούσετε, να διαπραγματευτείτε. Μαλακώνει η προσέγγισή σας προς τους άλλους. Την εκκίνηση κάνετε με την προσφορά και την υπηρεσία σας στον κόσμο -και όχι “στον κόσμο σας”-, και με τη φροντίδα του εαυτού σας -αν δεν είστε εσείς καλά, πως θα κάνετε τους άλλους καλά; Πανσέληνος και νέα Σελήνη στον έκτο σας οίκο, κάτι φωνάζουν εκεί. Κάτι θα χρειαστεί να θυσιάσετε (;) για την υγεία σας, για τη φυσική σας κατάσταση, για το καλό σας. Στο τέλος της ημέρας χρόνος είναι αυτό το οποίο κάνετε. Εσείς αποφασίζετε αν θα δείτε το ποτήρι μισοάδειο ή μισογεμάτο. Εσείς επιλέγετε αυτοκυριαρχία ή απαισιοδοξία; Δεκτικότητα ή ψευδαίσθηση;

Τοξότης

Πολύ διαφορετικός αυτός ο μήνας για εσάς. Ή μήπως εσείς έχετε αλλάξει τόσο πολύ; Τα περασμένα έχουν αφήσει μια πατίνα πάνω σας. Περισσότερο όμως ο Άρης, ο οποίος έφυγε από πάνω σας , σας έχει απαλλάξει από τεράστιο βάρος, ψυχολογικό, συναισθηματικό. Και σας δίνει την ευκαιρία το επόμενο διάστημα να επενδύσετε στην ανύψωση του ηθικού, της ψυχολογίας, είτε μέσω οικονομικών χειρισμών, είτε μέσω της ανεβασμένης σεξουαλικής σας ορμής και διάθεσης. Ο Απρίλης μιλάει μέσα σας, μιλάει στην ψυχή σας και θέλετε να το βγάλετε έξω , να το εκφράσετε, να το φωνάξετε, ανάγκη για αυτοπραγμάτωση, για δημιουργία, -και προσοχή(!) για ρίσκο! Παράλληλα, όλα τρέχουν γύρω σας, εσείς τα τρέχετε και η συνειδητότητά και η ‘παρουσία’ σας θα ενισχύσει κάθε ενέργεια. Η ζωή είναι χαρά και είστε οι καλύτεροι πρεσβευτές για αυτό. Από πίσω, ωστόσο, η δημιουργία σας καλεί να εργαστείτε, να δεσμευτείτε στα όνειρα σας. Κατόπιν θα έλθει η ολοκλήρωση, και, αργότερα, η αναγνώριση από τους άλλους. Υπάρχει ορμή, πάθος και φλόγα για να πετύχετε ό,τι επιθυμείτε. Και η αλήθεια είναι ότι το μόνο που χρειάζεστε είναι αυτό: να καταλάβετε που είστε, τι πραγματικά θέλετε, που αλήθεια θέλετε να βρίσκεστε.

Ο Κρόνος στον βασικό σας άξονα έχει ήδη αρχίσει να δρα και βοηθάει πολύ να βάλετε όρια και να αναπλαισιώσετε θέματα σπιτιού, οικογένειας, γονιών, ψυχολογίας, υγείας σε όλα τα επίπεδα, ιδιωτικής ζωής, γενικά. Η μέχρι τώρα δράση του Ποσειδώνα κάνει την εικόνα να μοιάζει με τοπίο στην ομίχλη ή τοπίο έπειτα από έντονα καιρικά φαινόμενα. Η διάλυση και η διάψευση, πολύ έντονη στη ζωή σας. Πολύ πιθανόν ασθένειες, χάος, ανασφάλεια. Τη λύση θα βρείτε μέσα από την καθημερινότητα. Μέσα από την οργάνωση και την πρακτικότητα, ο Ερμής -μέχρι τις 20 του μήνα- και η Αφροδίτη -όλο το μήνα, ακόμα και όταν αλλάξει ζώδιο και βρεθεί απέναντί σας- θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τους ύφαλους του Απρίλη. Αρκεί να θέλετε να τους δείτε!

Αιγόκερως

Ο Απρίλιος τονίζεται ιδιαίτερα από την ενέργεια του μαχητικού και φιλοπόλεμου Άρη, ο οποίος στέκεται απέναντί σας. Εντάσεις, διαμάχες και προστριβές με σκοπό να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους. Από την άλλη, μπορεί να ενισχύσει τη δέσμευση σε σχέσεις και συνεργασίες, και να φέρει έναν συμβιβασμό, αναγκαίο για να λύσετε μια παρεξήγηση, αντιπαράθεση. Ωστόσο, εκτός από τις σχέσεις σας, δύο είναι τα βασικά σημεία στα οποία θα στρέψετε όλη την προσοχή σας: το σπίτι, η οικογένεια και η αυτοπραγμάτωση. Όσον αφορά στην οικογενειακή σας εστία, έχετε παρατηρήσει ήδη από το προηγούμενο έτος, η κίνηση των πλανητών να σας στέλνει σήματα αλλαγής, ρήξης, διαπραγμάτευσης ή ανάγκης για αυξημένη φροντίδα. Όλες οι πλευρές της ιδιωτικής σας ζωής περνάνε από αλλαγή και το πρόσημο θα το βάλετε εσείς. Ψυχολογική κατάσταση, υγεία, θέματα με τις ρίζες, αποκτήματα από γονείς, οι ίδιοι οι γονείς, ό,τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι, το παρελθόν, υποθέσεις και ερωτηματικά από το παρελθόν. Δεν είναι και λίγα.

Ένα τεράστιο κομμάτι του βασικού σας άξονα βάλλεται. Ανοίγετε συνειδητά ή όχι το κουτί του εσωτερικού εαυτού και δεν θα αφήσετε τα κρυφά κρυμμένα, από τον εαυτό σας. Επανεκκίνηση με σκοπό το επόμενο βήμα. Διότι αυτό θα σας καθορίσει και στο επαγγελματικό και κοινωνικό κομμάτι, για το οποίο ‘καίγεστε’ περισσότερο! Αναζητήστε το εσωτερικό σας παιδί. Αναγνωρίστε το συναίσθημα. Αποδεχτείτε τον εαυτό σας. Και, έτσι, συνδέετε το ψυχολογικό άνοιγμα -και όχι βάσανο- με το δεύτερο σημείο εστίασης για το μήνα Απρίλιο, με την αυτοπραγμάτωση. Και είναι πολλά πράγματα. Και είναι τα πάντα. Όλη η χαρά και η ομορφιά της ζωής. Έρωτας, παιδιά, διασκέδαση, διακοπές, λάμψη, τόλμη, γοητεία. Όλα τα κομμάτια της αυτοέκφρασης και της προσωπικής δημιουργίας. Το έδαφος είναι γόνιμο με το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Ταύρο να σπείρετε όποια και όσα άνθη αυτοεκπλήρωσης επιθυμείτε. Απρίλης, ο πιο όμορφος μήνας του χρόνου για να δείτε τον κήπο σας ανθισμένο και να απολαύσετε χρώματα και αρώματα!

Υδροχόος

Κυρίως το σπίτι σαν αντικείμενο αλλά και σαν έννοια, φαίνεται να απασχολεί το μεγαλύτερο μέρος του μυαλού, της σκέψης σας. Πληροφορίες, οι οποίες δε γνωρίζατε, ή στις οποίες δεν είχατε δώσει βάση, θα παίξουν σημαντικό ρόλο, όλο το μήνα. Συμβόλαια, χαρτιά, υπογραφές, θυμηθείτε μην υπογράψετε τίποτα σημαντικό μετά τις 20 του μήνα , το φωνάζει και η έκλειψη στον τρίτο οίκο και η αναδρομή του Ερμή. Μην καταχραστείτε την εύνοια του Δία και τη μετατρέψετε σε επιπολαιότητα. Μέχρι τις 11 Απριλίου φροντίδα για το σπίτι, τις οικογενειακές σχέσεις, αρμονία και ομορφιά μέσα στο σπίτι. Η άνοιξη ήρθε και θέλετε να ανοίξετε τα παράθυρα και να μπει η μυρωδιά του Απρίλη μέσα. Ωστόσο, το δεύτερο δεκαήμερο έχει τα απρόοπτα του Ουρανού να αντιμετωπίσει. Πάλι σε θέματα ψυχολογικής κατάστασης, παρελθόντος, οικογένειας. Τι αναμνήσεις και ανασκαφές θα κάνετε εκεί, θέματα με τα αδέλφια, ή με νεαρότερα άτομα ζητούν την αμέριστη προσοχή σας.

Μετά τις 11 του μήνα περισσότερες ευκαιρίες να απολαύσετε τον έρωτα ή να ερωτευτείτε ή να αναθερμάνετε τη συντροφική σας σχέση. Ευκαιρίες και να περάσετε καλά, να διασκεδάσετε, να δημιουργήσετε. Θέματα αξίας, επίσης θέλουν τεράστια προσοχή! Και συμπεριλαμβάνεται και η προσωπική σας αξία, αυτοπεποίθηση, αυταξία, και όλα τα αποκτήματα με αξία τα οποία έχετε στην κατοχή σας. Χρειάζεται προσεκτική ρύθμιση και διευθέτηση, για υπογραφές μην κάνετε κάποια επιπόλαια κίνηση μετά το Πάσχα. Ανάδρομος! Αν και είστε το ζώδιο της παρέας και της ομάδας, του συλλογικού πνεύματος, κρατείστε το θεωρητικά, αυτόν το μήνα τουλάχιστον. Πρακτικά, υπάρχει ανάγκη για πρωτοβουλία και προσωπική εργασία στο εργασιακό περιβάλλον. Εκτόνωση και με άσκηση. Τεράστια προσοχή και σε ό,τι αφορά σε επικοινωνία και μεταφορά, ακόμα και αν είναι συνεννοήσεις, εξηγήσεις, κουβεντούλες, η τηλεφωνική συσκευή, η συντήρηση του μεταφορικού μέσου. Μην αφήσετε τίποτα στην τύχη αυτόν το μήνα, σημασία στα μικρά και καθημερινά. Πλούσιος ο Απρίλης. Αρκετά βάρη φεύγουν από πάνω σας, αλλά και νέα δεδομένα προστίθενται.

Ιχθύες

Ο μήνας των γενεθλίων φαίνεται να ταρακούνησε αρκετά τον ευαίσθητο ψυχισμό σας και να σας άφησε με μια γλυκόπικρη αίσθηση. Από ότι φαίνεται και για τον περισσότερο κόσμο ήταν έτσι, πολύ συναίσθημα, πολύ ανακάτεμα, πολλά πάνω-κάτω. Έχετε την ικανότητα να απορροφάτε σαν σφουγγάρι το συλλογικό ασυνείδητο. Έχετε τη δύναμη να μεταλλάσσεστε. Περιμένετε κυριολεκτικά το Πάσχα για να κάνετε Ανάσταση. Και τώρα, τι; Ερμής μέχρι τις 20 και έκλειψη και ανάδρομος Ερμής στην επικοινωνία, σε γραπτά και προφορικά, σε ανταλλαγή πληροφοριών, στις συναλλαγές, στη μεταφορά σας ή/και στο μεταφορικό σας μέσο. Θέματα με αδέρφια, με ξαδέρφια, με γείτονες, με συμβόλαια, με σεμινάρια, με μάθηση.

Εκεί και η Αφροδίτη μέχρι τις 11 του μήνα να ενισχύσει με γλύκα και ομορφιά όλα τα παραπάνω. Έπειτα θα περάσει στην οικία, την κατοικία, την πατρική οικογένεια για να ενισχύσει τις οικογενειακές σας σχέσεις, σχέσεις με το παρελθόν και ακόμα καλύτερα σχέσεις με τον εαυτό σας. Σκέφτεστε να ξαναβάλετε το κομμάτι ψυχοθεραπεία στο πλάνο; Να, η ευκαιρία! Παράλληλα και ο Άρης στον οίκο της αυτο-πραγμάτωσης, στον οίκο της δημιουργίας -ιδιαίτερα αν είστε καλλιτέχνες!- δίνει φτερά στην έκφραση. Ανεξαρτησία, αυτοδυναμία, αυτοπεποίθηση. Διατηρήστε, ωστόσο, και λίγη ψυχραιμία σε καυγαδάκια και διενέξεις, τα οποία μπορεί να προκύψουν από τη φόρα που έχετε πάρει. Α! Και λεφτά υπάρχουν! Τεράστια βοήθεια και η συμβολή του Κρόνου και του Ποσειδώνα πάνω σας. Ο πρώτος μέσα από τη δυσκολία, την πρόκληση, ακόμα και τη στέρηση, να σας δώσει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε και την ανταμοιβή. Ο δεύτερος, κυρίαρχος και ηγέτης στο ζώδιό σας, να σας ενισχύσει το όραμα, την ανιδιοτέλεια, την πνευματικότητα, και για όλα αυτά να γίνετε εσείς αγγελιοφόροι και κοινωνοί που θα τα μεταφέρετε στον υπόλοιπο κόσμο. Κυρίως Ιχθύες των τελευταίων ημερών δείτε την αλήθεια πίσω από τις γραμμές με τη διαίσθησή σας, και μη μένετε στην εικόνα την οποία θέλετε να δείτε. Η απογοήτευση καραδοκεί!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ