Κομψά ανδρικά αρώματα για την άνοιξη

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Parfimo θα βρείτε τη μεγαλύτερη ποικιλία αρωμάτων και καλλυντικών από εκατοντάδες μάρκες. Σε αυτό το άρθρο, θα σας παρουσιάσουμε μερικά από τα καλύτερα Κομψά ανδρικά αρώματα για την άνοιξη

Το άρωμα είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος της γοητείας του καθενός. Όλοι επιθυμούν να μυρίζουν όμορφα. Ευτυχώς, οι εποχές που οι άνδρες δεν φορούσαν άρωμα ή το θεωρούσαν όχι πολύ αρρενωπό έχουν περάσει προ πολλού. Τώρα οι άνδρες χρησιμοποιούν πολύ ευχαρίστως αρώματα και επιπλέον, όπως και οι γυναίκες, τους αρέσει να πειραματίζονται με νέες μυρωδιές. Αναζητούν τα αγαπημένα τους σε κάθε εποχή του χρόνου.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας παρουσιάσουμε μερικά από τα καλύτερα ανδρικά αρώματα για την άνοιξη:

Christian Dior Sauvage

Ένας δυνατός χαρακτήρας που δεν φοβάται να αναλάβει νέες προκλήσεις και να ξεπεράσει τα όρια του αδύνατου. Αυτή ήταν η έμπνευση για τη δημιουργία του αρώματος Dior Sauvage. Το άρωμα είχε σκοπό να αντανακλά τη δύναμη και την αρρενωπότητα, διατηρώντας παράλληλα τη φρεσκάδα της κρυστάλλινης αύρας στον αέρα. Ποια συστατικά κρύβει αυτό το σαγηνευτικό άρωμα; Κορυφαίες νότες: ζουμερό μανταρίνι και περγαμόντο. Η καρδιά θα σας τυλίξει με νότες σανταλόξυλου, για να αποτολμήσει τελικά την ευχάριστη μυρωδιά της βανίλιας και των σπόρων τόνκα. Αυτό το άρωμα προορίζεται για τολμηρούς και περιπετειώδεις άνδρες. Τολμήστε να το δοκιμάσετε;

Azzaro Chrome

Μια βόλτα στην Κυανή Ακτή με θέα την πανέμορφη Μεσόγειο… Φανταστείτε ότι βρίσκεστε ακριβώς εκεί… Αυτό είναι το άρωμα του Azzaro Chrome. Μια φρέσκια αύρα και μια διακριτική σύνθεση θα ικανοποιήσει τα γούστα των ανδρών όλων των ηλικιών. Αυτό το ανδρικό άρωμα περικλείεται σε ένα μινιμαλιστικό μπουκάλι. Στην αρχή θα σας εντυπωσιάσει το πικάντικο τζίντζερ, η φλούδα πορτοκαλιού και το περγαμόντο. Η καρδιά θα αποκαλύψει συμφωνίες μέντας, κάρδαμου, σανταλόξυλου και τριανταφυλλιάς. Στο τελείωμα θα σας υποδεχτούν ο λειχήνας της θάλασσας και ο κισσός. Το άρωμα είναι φρέσκο και κομψό, ώστε να ταιριάζει σε κάθε περίσταση.

Lacoste Eau de Lacoste 

Η κομψότητα είναι πάντα στη μόδα, και προσθέτοντας σε αυτό το καινοτόμο και σπορ στυλ έχουμε τον τέλειο συνδυασμό. Αυτό είναι το Lacoste Eau de Lacoste. Το άρωμα είναι εμπνευσμένο από το πάντα μοντέρνο και κομψό πουκάμισο polo  που θα σας χαρίσει μια αρρενωπή και κομψή αίσθηση σε κάθε περίσταση. Κορυφαίες νότες: κέδρος, κάρδαμο και δεντρολίβανο. Λεπτή γλυκύτητα θα προσθέσουν η τουμπερόζα και το ylang ylang, ενώ το σουέτ και το δέρμα που περικλείονται στις νότες βάσης θα κάνουν τον άνδρα που θα φορέσει αυτό το άρωμα πιο αρρενωπό και κομψό. Έχετε ραντεβού με φίλους ή ένα ρομαντικό δείπνο που πλησιάζει; Αυτό το κομψό ανδρικό άρωμα θα σας παρουσιάσει με τον καλύτερο τρόπο.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ