Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 17/4 έως 23/4/2023

Κλείνουν δύσκολοι κύκλοι και ανοίγουν νέοι, εξίσου σημαντικοί και προκλητικοί. Σημαντική στιγμή για ξεκαθαρίσματα! Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 17/4 έως 23/4/2023

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Κλείστε ραντεβού με Αστρολόγο: astroteam.gr

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία; Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Κριός

Από τούδε και στο εξής ξεκινούν τα ξεκαθαρίσματα, οι αλλαγές, οι μεταστροφές. Πάνω σας και στα πάντα όλα. Μέσα σας γνωρίζετε τις απαντήσεις για το πως πρέπει να κινηθείτε. Θέλει λίγη προσοχή στην υπέρ-αισιοδοξία και την παρόρμηση, να μη σας κατευθύνουν αυτές. Ένα θέμα που αφορά σε αξία -οικονομική και προσωπική- το ξανασκέφτεστε!

Ταύρος

Το παρελθόν και φοβίες σχετικά με αυτό σας χτυπούν για άλλη μια φορά την πόρτα. Διάχυτη μια ανάγκη για έκφραση απωθημένων. Οι πλέον πρακτικοί του ζωδιακού, προσπαθήστε με αυτή την ευκαιρία να ακουμπήσετε τα περασμένα με αγάπη και αποδοχή. Προσπαθήστε να συνδεθείτε με τον ανώτερο εαυτό.

Δίδυμοι

Η αλλαγή θα έρθει στον τρόπο με τον οποίο κινείστε μέσα από μεγαλύτερες ομάδες και κοινότητες. Επικοινωνία φουλ. Μετρήστε τα λόγια και τις σκέψεις σας. Αξίζει αν δώσετε παραπάνω προσοχή στα ψυχολογικά σας, τώρα που έχει  κοπάσει η θύελλα του προηγούμενου διαστήματος. Έσοδα-έξοδα, προσοχή στις οικονομικές κινήσεις.

Καρκίνος

Σημαντική η επικοινωνία με τις ομάδες και τους φίλους. Προσπαθείτε να γίνετε πιο ουσιαστικοί και πρακτικοί, παρά συναισθηματικοί στη σύνδεσή σας. Και η καριέρα και το επάγγελμα ζητάει την αμέριστη προσοχή σας, διότι τα δεδομένα αλλάζουν. Ή τα αλλάζετε εσείς; Σίγουρα πρωταγωνιστείτε στις εξελίξεις.

Λέων

Τα ταξίδια, κυριολεκτικά και μεταφορικά, καθώς και η ανάπτυξή σας -ακαδημαϊκά και φιλοσοφικά- είναι το κομμάτι όπου κάνετε τις πιο σημαντικές επανεκκινήσεις. Ξεκινάτε και την επαναξιολόγηση εαυτού, ιδιωτικού και κοινωνικού  βίου. Επάγγελμα και υγεία θέλουν προσοχή στα ψιλά γράμματα. Α! Και χρήματα υπάρχουν!

Παρθένος

Η εσωτερική σας ένταση ψάχνει για διέξοδο. Ψυχολογικά και σωματικά αισθάνεσθε ευαλωτότητα. Οικονομικές ρυθμίσεις/ δεσμεύσεις δικές σας ή του συντρόφου ή του συνεργάτη, τις οποίες πρέπει να ακολουθήσετε. Αυτό θα έχει και ψυχολογικό αντίκτυπο. Βουτάτε πολύ βαθιά, -έπειτα από ένα διάστημα περιπέτειας-, με σκοπό την κάθαρση.

Ζυγός

Έχετε ανοίξει τον ασκό του Αιόλου στις σχέσεις και τις συνεργασίες. Αν και φαίνεται κόντρα ρόλος στη διπλωματία και την ευγένειά σας, είναι μια χαρά! Η αλήθεια σας επιτέλους βγαίνει προς τα έξω. Το χρειάζεστε περισσότερο από τους άλλους. Οι συνέπειες όποιας αντιπαράθεσης είναι συνειδητότητα και αυτογνωσία.

Σκορπιός

Καινούριοι όροι, καινούρια όρια. Αποφασίζετε να τα βάλετε και σε εσάς και στους άλλους. Έπειτα και από όλη αυτή την εβδομάδα, αρχίζετε να βλέπετε την ανάγκη να εξαλείψετε  στην καθημερινότητα και ό,τι δεν σας αρέσει σε αυτή -εργασία, περιβάλλον, διατροφή, άσκηση, ωράριο- με αισιοδοξία, με χαρά και με συνέπεια!

Τοξότης

Τα συναισθήματα και η δημιουργικότητα είναι νούμερο 1 στόχος αυτήν την περίοδο, αρχής γενομένης με την εβδομάδα αυτή. Αλλάζει το σκηνικό είτε με την συνθήκη ενός έρωτα, με τις ανάγκες των παιδιών, με τη δική σας ανάγκη για χαρά και … λίγη ξεκούραση. Βάλτε προτεραιότητα και κάντε, ό,τι η καρδιά σας φωνάζει.

Αιγόκερως

Μια νέα συνθήκη στο σπίτι, στην οικογένεια, στην ψυχολογία σας έχει έρθει για να μείνει και για να αλλάξει την κατάσταση σε όλη σας την ιδιωτική ζωή. Βρείτε τρόπους διαχείρισης και εκτόνωσης. Ζορίζεστε περισσότερο από τους άλλους. Ζορίζεστε σε όλα. Χαμούλης παντού. Ωστόσο, αν κάποιοι ξέρουν να εκτελούν σχέδια είστε εσείς!

Υδροχόος

Για να ανοίξει ένας καινούριος κύκλος, πρέπει να κλείσει ο παλιός, και τα γεγονότα αυτής της εβδομάδας αυτό έρχονται να σας δείξουν. Επικοινωνία, αντίληψη, αδέρφια, φίλοι, ξαδέρφια, γείτονες, έγγραφα, υπογραφές, χαρτιά, αυτοκίνητο, ποδήλατο, μεταφορές και μετακινήσεις. Εκεί συμβαίνουν όλα. Προσοχή σε υπογραφές και ψιλά γράμματα!

Ιχθύες

Τα γεγονότα αυτής της εβδομάδας τα οποία συνδέονται με χρήματα, έσοδα, έξοδα, ακίνητα, επενδύσεις, ασφάλειες, η δική σας ανασφάλειά είναι η ασφάλεια σας. Βάλτε βάση να τη χτίσετε τότε, θυσιάζοντας κάτι τι, αλλάζοντας την προηγούμενη “τέλεια εικόνα”, είτε οικονομικά, είτε ψυχολογικά.  Και εσείς προσοχή στο τι υπογράφετε.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ