Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 15/5 έως 21/5/2023

Αισθάνεστε αυτοπεποίθηση. Ό,τι είχε κολλήσει μπαίνει σε τροχιά διεκπεραίωσης και επανεκκίνησης. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 15/5 έως 21/5/2023

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Κλείστε ραντεβού με Αστρολόγο: astroteam.gr

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία; Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Κριός

Εξαιρετικά προωθητική η εβδομάδα αυτή. Όλα αρχίζουν να προχωρούν θετικά, μετά από πολλή υπομονή που κάνατε -και δεν είναι και το καλύτερό σας η υπομονή! Χρειάζεται, ωστόσο, πάλι να επιδείξετε συγκράτηση, για να μην περάσετε, -καθώς σας παίρνει, η αλήθεια είναι- στο άλλο άκρο. Δεν είναι θέμα μετριότητας, είναι θέμα διαχείρισης.

Ταύρος

Ξεκινάει μια ολόκληρη περίοδος “παχιών αγελάδων”! Ευκαιρίες, εύνοια, άνθρωποι οι οποίοι είναι δίπλα σας. Μυαλό και σώμα συντονίζονται για να καλύψουν τις επιθυμίες σας. Επιβράβευση για την υπομονή και τη σταθερότητά σας. Εκμεταλλεύεστε στο έπακρο ακόμα και τις δοκιμασίες, τα νεύρα, το θυμό. Για εσάς είναι ευκαιρίες, ναι!

Δίδυμοι

Ξεκινάει μια πολύ ευεργετική περίοδος για την εσωτερική σας εξέλιξη. Θετικές αλλαγές μέσα σας, σε βαθύ υποσυνείδητο επίπεδο. Βρίσκετε την καθοδήγηση, ή βρίσκετε κάποιον να καθοδηγήσετε. Μπορείτε και τα δύο! Προσοχή σε λόγια, κουβέντες που ανταλλάσσετε, προσοχή στη μετακίνηση και στο όχημά σας.

Καρκίνος

Και εσείς είστε από εκείνους που θα μαζέψουν τους καρπούς των κόπων, της εργασίας και των προσπαθειών του προηγούμενου διαστήματος. Νέες προοπτικές ανοίγονται, ευκαιρίες και ομάδες ανθρώπων, όλα εναρμονίζονται προς όφελός σας. Τεράστια προσοχή στη διαχείριση εντάσεων και θυμού!

Λέων

Ανοίγουν οι δουλειές, ανοίγονται οι ευκαιρίες, επικοινωνίες γύρω από την εργασία, επιμόρφωση, χαρτιά, μπες-βγες και από ‘δω και από ‘κει. Αισθάνεσθε αυτοπεποίθηση και εμπνέονται και οι γύρω σας από τη δική σας δράση. Ό,τι είχε κολλήσει μπαίνει σε τροχιά διεκπεραίωσης και επανεκκίνησης. Προσοχή σε νεύρα, θυμό και ένταση στις σχέσεις.

Παρθένος

Πλάνα για ταξίδια και ταξιδάκια, να ανοίξει το μυαλό, να ανοίξει και η ψυχή. Δουλεύετε προς αυτή την κατεύθυνση και περνάτε καλά. Η διάθεση φτιάχνει, η άνοιξη σας πάει! Και εσείς ξεκινάτε να εργάζεστε φουλ προς στοχοθεσία και διεκπεραίωση και ταυτόχρονα λαμβάνετε την ανταμοιβή. Προσοχή στη διαχείριση εσωτερικού θυμού και εντάσεων.

Ζυγός

“Και τώρα τι θα γένουμε χωρίς βαρβάρους;” Τώρα ξεκινάει περίοδος εσωτερικής διύλισης και αυτογνωσίας. Έχετε πολλές ευκαιρίες να έλθετε πιο κοντά στον εαυτό σας, να αναγνωρίσετε τα θέλω, να μεταμορφωθείτε στην εικόνα που επιθυμείτε. Οι άλλοι πάντα θα είναι καλή δικαιολογία για εσάς; Νεύρα, ένταση, θυμός και με φίλους, ομάδες.

Σκορπιός

Μάθημα 1. Σχέσεις, συνεργασίες, γάμος, μιλάμε, επικοινωνείτε αν επιθυμείτε την αναθεώρηση, την εξέλιξη της κατάστασης και τη δικιά σας. Μάθημα 2. Αυτογνωσία και στοχοθεσία, οι επιλογές σας προσδίδουν αξία και τούμπαλιν. Μάθημα 3. Άλλο η διαχείριση της κατάστασης, η ωριμότητα και η ψυχραιμία και άλλο ο χειρισμός και ο έλεγχος.

Τοξότης

Και εσείς είστε από εκείνους οι οποίοι έχουν πολλή δουλειά να κάνετε, να οργανώσετε, να τρέξετε, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Έχετε και το σωστό απόθεμα ενέργειας και ζωντάνιας για να το κάνετε. Τώρα είναι η στιγμή. Προσοχή σε νομικά θέματα -αν σας αφορά-, θυμός, ένταση, νεύρα στην επικοινωνία, στην κίνηση, στο όχημα.

Αιγόκερως

Πάντα η επιμονή και η υπομονή σας επιβραβεύει και τώρα ξεκινάει μια τέτοια περίοδος. Και η χαλάρωση μπορεί να είναι δημιουργική, ή καλύτερα για εσάς, παραγωγική! Οι σχέσεις ανθίζουν, και μέσα από τις διαφωνίες. Προσοχή στον εσωτερικό αναβρασμό, διοχετεύστε υπεύθυνα. Προσοχή και σε οικονομικές κινήσεις!

Υδροχόος

Και, “ναι!”, φως στο τούνελ στα θέματα σπιτιού και επικοινωνίας, και οργάνωσης της οικογενειακής ηρεμίας και κατάστασης, ξεκινάνε οι διαπραγματεύσεις, και σας βοηθάνε, και έχει νόημα. Προσοχή και ψυχραιμία στη διαχείριση εντάσεων, υπερβολής, για να μη γίνει η αυτοπεποίθηση σας μπούμερανγκ.

Ιχθύες

Αυτοπεποίθηση, αυτοκυριαρχία, αυτοδιαχείριση και στην έκφραση, στην επικοινωνία, στις μετακινήσεις. Και για εσάς τα πράγματα τρέχουν με πρόσημο θετικό. Σχέσεις με φίλους και αδέρφια και με τον εαυτό σας φτιάχνουν. Ωστόσο, ιδιαίτερη προσοχή σε εντάσεις και θυμούς και νεύρα στο εργασιακό περιβάλλον. Εκτονώστε με αθλητική δραστηριότητα.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ