Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 8/5 έως 14/5/2023

Ανατροπές αλλά και αποκαλύψεις, θα παίξουν κάποιο ρόλο ενώ θα προκύψουν κι αρκετές συνειδητοποιήσεις. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 8/5 έως 14/5/2023

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Κλείστε ραντεβού με Αστρολόγο: astroteam.gr

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία; Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Η ανάγκη για επαναστατικότητα, ανατροπή και διαφορετικότητα γίνεται μεγάλη. Επικρατούν αναπάντεχες εκπλήξεις, εντάσεις, και προκλητικές συμπεριφορές, αλλά και κεραυνοβόλοι έρωτες. Ο Ερμής ανάδρομος από τον Ταύρο συναντά σε εξάγωνο με τον Κρόνο από τους Ιχθύς. Συνέπεια και οργάνωση. Υπάρχει διάθεση για τάξη και διευθέτηση ζητημάτων του παρελθόντος.

Κριός

“Θα ‘ναι σα να μπαίνει άνοιξη!”, ωστόσο με τον ανάδρομο να καραδοκεί στα οικονομικά και αξιακά ζητήματα, κρατήστε χαμηλά τη μπάλα. Προσδοκίες, παρορμήσεις και απολαύσεις, καλό θα ήταν να μετριαστούν. Προσπαθήστε να χαλιναγωγήσετε όποια τάση για ρίσκο και να έχετε πιο πρακτικά αποτελέσματα σε σχέσεις και χρήματα

Ταύρος

Λίγη υπομονή ακόμα θα χρειαστεί να επιδείξετε και έπειτα θα ανταμειφθείτε πλήρως. Τα απρόοπτα και τα παράξενα συνεχίζουν να εμφανίζονται. Η επικοινωνία γίνεται πιο γλυκιά, οι φίλοι είναι δίπλα σας και σας στηρίζουν -και οικονομικά, αν χρειαστεί!-, και όλα καλυτερεύουν. Αργά και σταθερά εσείς. “Η ζωή! Μου γελά!”

Δίδυμοι

Τα επαγγελματικά και οι δημόσιες σχέσεις απορροφούν τεράστιο μέρος του χρόνου σας και το εκμεταλλεύεστε στο έπακρο! Πολύ καλή εβδομάδα για να προωθήσετε σχέδια της μεγαλύτερης εικόνας που έχετε. Φυσικά δεν υπογράφετε τίποτα ακόμα, ωστόσο μπορείτε να διερευνήσετε τα πράγματα, και να έχετε ιδέες και εκλάμψεις πιο πρωτότυπες!

Καρκίνος

Γοητεία, ισορροπία και λεφτά ενισχύουν το προσωπικό σας προφίλ. Ένα ξαφνικό γεγονός με φίλους, ομάδες ή στόχους, μπορεί να σας αναστατώσει. Όχι απαραίτητα για κακό. Όλη η εβδομάδα επικεντρώνεται στη διαχείριση της εύνοιας και της αυτοπεποίθησης που έχετε. Εστιάστε στα πρακτικά και όχι τόσο στα συναισθηματικά για καλύτερα αποτελέσματα!

Λέων

Περίοδος προετοιμασίας. Κάτι μεγάλο έρχεται, ωστόσο εσείς κάνετε όλη την παρασκηνιακή δουλειά πριν όλο αυτό βγει στο φως και σας δικαιώσει. Εξαιρετικό διάστημα εσωτερικής προετοιμασίας, ενδοσκόπησης κλεισίματος κύκλων. Για να αισθάνεστε έτοιμοι να προχωρήσετε full on και με τη λιονταρίσια χαίτη να ανεμίζει.

Παρθένος

Μετά τις απογοητεύσεις, τις διασπάσεις, τις διαφωνίες, αποφασίζετε να βάλετε τα πράγματα σε πιο πρακτικό πλαίσιο, για να απολαύετε λύσεων και διευκολύνσεων. Αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να κάνετε λίγη υπομονή και λίγη ανάλυση  παραπάνω στα δεδομένα. Αναθεώρηση στόχων, αναγνώριση δυνατοτήτων, διερεύνηση εσωτερική. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Ζυγός

Μαζί με τη διεκδίκηση σε θέματα προβολής και status, μεγαλώνει και η αυτοπεποίθηση και η δύναμή σας φαίνεται προς τα έξω. Αυτή η κατάσταση ενισχύεται και από την οργάνωση και την πρακτικότητα. Όλα παίζουν ρόλο, όλα βοηθούν. Βρείτε δικλείδες για όποιο ξαφνικό γεγονός  συμβεί και πως μπορεί να σας αναστατώσει.

Σκορπιός

Φροντίδα για την εξέλιξη και την ανάπτυξη σας, αυτό μπορεί να γίνει και βοήθεια για τα οικονομικά του Σκορπιού. Το συναίσθημα και η τάξη παίζουν εξίσου σημαντικό ρόλο, επίσης, στην ανάπτυξη σας. Χωρίς να υπογράψετε ακόμα -μέχρι να φύγει ο ανάδρομος- η στοχοπροσήλωση και η ακεραιότητα σας ανταμείβουν.

Τοξότης

Αρχίστε να βάζετε τάξη στο χάος μέσα σας για αρχή και γύρω σας. Βάλτε όρια και σε εσάς και στους άλλους. Οι άνθρωποι αγαπούν και τα όρια! Έχετε την ικανότητα να αντιπαρέλθετε ό,τι ξαφνικό και απρόσκλητο. Επίσης, σεξουαλικότητα και συναισθηματικός χειρισμός; Αν επιθυμείτε οικονομική υποστήριξη, κάντε αυτή την εβδομάδα τη διερεύνησή σας.

Αιγόκερως

Ομορφιά, αρμονία στις σχέσεις σας και μέσα σας αρχίζετε να αισθάνεσθε ήδη καλύτερα. Η επικοινωνία γίνεται πιο πρακτική, πιο κοντά στον δικό σας τρόπο και σας βοηθάει. Στόχος η προσωπική δημιουργία, ο έρωτας, τα παιδιά; Όπου στοχεύετε εκεί θα πάτε. Ακόμα κι αν κάποιο ξαφνικό γεγονός παρεκκλίνει την πορεία σας για λίγο.

Υδροχόος

Το μυαλό σας κατεβάζει πρωτότυπες ιδέες και καταφέρνετε να αισθανθείτε καλύτερα, στο σπίτι, την οικογένεια, ‘”το σώμα που κατοικώ”. Τακτοποιείτε αξίες και αποκτήματα, δουλεύετε αρκετά και αυτό σημαίνει ανταμοιβή. Η οργάνωση και όλος ο τρόπος που παράγετε, όλα αποδίδουν. Και στην  αυτοπεποίθηση!

Ιχθύες

Εκμεταλλευτείτε αυτή την εβδομάδα για να την  κάνετε παραγωγικό έργο. Φαντασία και περιθώριο μπορούν να αποφέρουν εξίσου καλά αποτελέσματα. Μαζί και η δημιουργικότητά σας και η διασκέδαση, ο έρωτας, η χαρά. Συνεχίστε να εργάζεστε, προς τα εκεί που σας λέει η καρδιά. Αλλά συνεχίστε!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ