Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 29/5 έως 4/6/2023

Ζόρικες οι συνθήκες. Ισχυρογνώμονες, νευρικοί, ιδιότροποι και σκυθρωποί. Ωστόσο, το μυαλό γίνεται πιο κοφτερό, έχει έξυπνες ιδέες, αλλά και αντιδραστικές. Προσοχή στη διασκόρπιση της ενέργειάς σας. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 29/5 έως 4/6/2023

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Κλείστε ραντεβού με Αστρολόγο: astroteam.gr

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία; Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Κριός

Οι δουλειές τρέχουν, τα πράγματα προχωράνε με πιο αργό, αλλά σταθερό τρόπο. Εντάσεις και διφορούμενα μηνύματα πιθανόν να προκύψουν στην επικοινωνία σας, οπότε προσέχετε τι λέτε και πώς το λέτε. Υπερευαισθητοποίηση μέσα στο σπίτι, εκτονώστε τη δημιουργικά, ρομαντικά, ή με πιο… πνευματικές δραστηριότητες.

Ταύρος

Προσοχή σε εξιδανίκευση σε προσωπικούς και κοινούς στόχους, που από τη μία μπορεί να γίνει ψευδαίσθηση, αλλά από την άλλη, σε συνδυασμό με την πρακτικότητά σας, μπορεί να δημιουργήσει εξαιρετικά αποτελέσματα! Εντάσεις και διφορούμενα τα μηνύματα προκύπτουν σε οικονομικές και ψυχολογικές εκτιμήσεις.

Δίδυμοι

Νιώθετε έναν εσωτερικό αναβρασμό, όχι απαραίτητα με αρνητικό πρόσημο. Ωστόσο, την έντασή σας θα την καταλάβουν και οι γύρω σας. Προσοχή, διότι θα προκληθεί σύγχυση και μπέρδεμα ολούθε! Και από την άλλη, διαισθητικότητα και δημιουργικότητα αλλά και τάση για ψευδαισθήσεις σε επαγγελματικά και αισθηματικά.

Καρκίνος

Πολύς ρομαντισμός και δημιουργικότητα και εξιδανίκευση, προσέξτε μη σας “ανεβάσει” τόσο, διότι ότι ανεβαίνει, κατεβαίνει. Εκδηλώστε με τέχνη, πρακτικότητα, ευστροφία και μη μένετε μόνο σε λόγια. Παράλληλα εσωτερική αστάθεια και ένταση την οποία θα κουβαλάτε όλη την εβδομάδα. Προσέξτε παρορμητικές κινήσεις!

Λέων

Τόλμη και γοητεία, λαμπερά Λιοντάρια! Η όψη εξιδανίκευσης και ρομαντισμού και διαισθητικότητας και υπερευαισθητοποίησης βρίσκεται μέσα σε υδάτινους και ψυχολογικούς οίκους, οπότε εκμεταλλευτείτε την εσωτερική σας φωτιά για να γίνει το όραμα σας έργο. Μυαλό και δράση στην καριέρα.

Παρθένος

Είστε πολύ πρακτικοί για να παραμυθιαστείτε, ωστόσο εκμεταλλευτείτε αυτή την εβδομάδα να βάλετε λίγη χρυσόσκονη σε σχέσεις, ιδανικά και ελπίδες. Από την άλλη αποσταθεροποίηση και διχασμένες οι σκέψεις σε σπίτι, καριέρα, επάγγελμα και κοινωνικές εκδηλώσεις. Χρησιμοποιείστε τη λογική για να… λύσετε το παζλ!

Ζυγός

Προσοχή σε εντάσεις και μπερδέματα, μια σύγχυση που αιωρείται και κλιμακώνεται στο τέλος της εβδομάδας. Όχι τίποτα άλλο αλλά αφορά όλες τις συναλλαγές, την επικοινωνία σας, τις μετακινήσεις και τις μεταφορές σας. Εξιδανίκευση, ρομαντισμός αλλά και ψευδαισθήσεις σε πρακτικά, επαγγελματικά και οργανωτικά. Προσοχή!

Σκορπιός

Διαίσθηση, υπερευαισθητοποίηση, εξιδανίκευση, ρομαντισμός, τέλεια, αρκεί να το συνδέσετε με τη δημιουργικότητά σας και μη μείνει μόνο στα λόγια, είτε με τον ερωτικό σας σύντροφο, με τα παιδιά σας, με τη φιλοσοφία, με τα ταξίδια, με την εξέλιξή σας. Εκδηλώστε με συνειδητότητα. Και πάντα εσωτερική ένταση, να θρέφει τη φλόγα σας!

Τοξότης

Ξαναβρίσκετε το παλιό… καλό σας εαυτό, με την επιπολαιότητα, τον εγωισμό, το φανατισμό, αλλά και το θάρρος και την τόλμη, απλά σε αυτή τη συνθήκη τα πράγματα είναι αρκετά πιο τεταμένα. Προσοχή στο χειρισμό, θέλει ευστροφία και όχι ατσαλοσύνη! Το πιο επικίνδυνο για εσάς είναι ότι τα βλέπετε γύρω σας τέλεια, σε ένα ροζ συννεφάκι. Ξυπνήστε!

Αιγόκερως

Εξαιρετική εβδομάδα να επικοινωνήσετε το συναίσθημα, αυτά που μαλακώνουν το είναι σας και σας συνδέουν με τους ανθρώπους απέναντι και δίπλα σας. Εβδομάδα η οποία κρύβει πολλή ευαισθησία και μέσα σας, πολύ καλή για ενδοσκόπηση, πιο προκλητική για τα μικρά, τα καθημερινά, τα οργανωτικά. Καλά, το ‘χετε, χαλαρά!

Υδροχόος

Προσοχή σε ψευδαισθήσεις και αυταπάτες σε οικονομικά, μικρά και μεγάλα, θέματα που αφορούν την οργάνωση και την καθημερινότητά σας. Βρείτε έναν τρόπο να εκδηλώσετε όλη αυτή την ενέργεια πρακτικά. Κλιμάκωση στην ένταση με τον ερωτικό σύντροφο ή τα παιδιά. Σύγχυση σε στόχους και ιδανικά. Δείξτε ψυχραιμία και αποστασιοποίηση.

Ιχθύες

“Τα ψυχολογικά μου και τα προσωπικά μου!”, που λέει και το τραγούδι, μόνο που εσείς, υπερευαίσθητα πλάσματα, έχετε μια μοναδική ικανότητα να τα κοιτάτε και να τα αντιμετωπίζετε μέσα από ροζ γυαλιά. Λίγο πιο έντονα αυτή την εβδομάδα, εξιδανίκευση και ρομαντισμός φουλ, με τα θετικά και τα αρνητικά. Και μια επιπλέον ένταση και σύγχυση σε οικογένεια και καριέρα!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ