Όψεις Εβδομάδας | 22 έως 28 Μαΐου 2023

Γεμίζουμε αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία, έχουμε όρεξη για δημιουργία και παίρνουμε πρωτοβουλίες! Όψεις Εβδομάδας | 22 έως 28 Μαΐου 2023

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Κλείστε ραντεβού με Αστρολόγο: astroteam.gr

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία; Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Δευτέρα 22 Μαΐου

Ήλιος εξάγωνο Άρης
Μία πολύ δραστήρια και ευνοϊκή όψη πραγματοποιείται στις 22 Μαΐου, με τον Ήλιο από τους Διδύμους να συναντά τον Άρη στον Λέοντα. Λαμβάνουμε σημαντικές αποφάσεις, γεμίζουμε αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία, έχουμε όρεξη για δημιουργία και παίρνουμε πρωτοβουλίες!
Επηρεάζει τα ζώδια του αέρα, Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους και τα ζώδια της φωτιάς, Κριούς, Λέοντες και Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου.

Τρίτη 23 Μαΐου

Άρης τετράγωνο Δίας
Ο Άρης από τον Λέοντα βρίσκει με όψη τετραγώνου τον Δία από τον Ταύρο και όλα γίνονται υπερβολικά. Αναταραχές, εκρήξεις σε αποφάσεις, χάνεται ο έλεγχος σε κοινωνικοπολιτικό επίπεδο.
Επηρεάζει τα ζώδια του σταθερού σταυρού, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο.

Κυριακή 28 Μαΐου

Ήλιος τετράγωνο Κρόνος
Μία αρκετά ασφυκτική και πιεστική όψη, με συμβιβασμούς και εξαναγκασμούς. Οι υποχρεώσεις και τα πρέπει έρχονται σε πρώτο πλάνο και η διασκέδαση μένει για λίγο στην άκρη. Ημέρα που μπαίνουν όρια!
Επηρεάζει τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του πρώτου δεκαήμερου.

Οι Κριοί μπορεί να έχουν οικονομικές ευκαιρίες, τομέας που θα έχει την εύνοια του Δία για ένα έτος, και να έρθουν σε επαφή με άτομα πρόθυμα να τους βοηθήσουν στην υλοποίηση των στόχων τους. Οι Ταύροι που ευνοούνται περισσότερο από όλους από τον Δία, θα αποφασίσουν αισιόδοξες και αποτελεσματικές αλλαγές στην εικόνα τους, ενώ μπορεί να τους αποκαλυφθούν πληροφορίες σχετικές μα το σπίτι η την οικογένεια. Οι Δίδυμοι θα έχουν την ευκαιρία να δράσουν ανενόχλητοι, οργανώνοντας το πρόγραμμα τους, αλλά μπορεί να παρασυρθούν σε ιδεολογικές διαφωνίες η λογομαχίες με παρέες η φίλους. Οι Καρκίνοι θα γνωρίσουν νέους φίλους με κοινά ενδιαφέροντα η συμφέροντα, ενώ θα πρέπει να υπολογίζουν αυστηρά τα έξοδα που κάνουν, γιατί μπορεί να προκύψουν απρόοπτες δαπάνες.

Οι Λέοντες θα αρχίζουν να θέτουν σε εφαρμογή την υλοποιούν στόχων που είχαν στο μυαλό τους, αλλά η υπερκινητικότητα που θα αρχίσει να τους συνοδεύει μπορεί να περιορίζεται από οικογενειακές υποχρεώσεις. Οι Παρθένοι θα έχουν συναναστροφές με ενδιαφέρουσες προσωπικότητες με ταύτιση απόψεων, αλλά θα πρέπει να έχουν αποστασιοποιημένη ματιά και να αποφύγουν τον φανατισμό. Οι Ζυγοί θα αρχίσουν να ανακαλύπτουν τρόπους αντιμετώπισης κρίσεων που αντιμετωπίζουν με αποδοτικό και αξιοπρεπή τρόπο, αλλά θα πρέπει να μην παρασυρθούν από σχέσεις και συνεργασίες στην στοχοθεσία για το μέλλον. Οι Σκορπιοί θα έχουν ευκαιρία να κάνουν επωφελείς χειρισμούς σε υπάρχουσες σχέσεις και συνεργασίες, αλλά και δυνατότητες για νέες γνωριμίες, χρήσιμες για την δημόσια εικόνα τους ενώ θα πρέπει να είναι προσεκτικοί στις δεσμεύσεις που παίρνουν.

Οι Τοξότες μπορεί α δρομολογήσουν αλλαγές στην καθημερινότητα τους, η στην εργασία τους, δημιουργώντας αισιόδοξη ενέργεια, αλλά και καλύτερη διάθεση, ενώ θα πρέπει να είναι προσεκτικοί στην οδήγηση και στις μετακινήσεις. Οι Αιγόκεροι θα έχουν ευκαιρίες για δημιουργικές και αισιόδοξες δραστηριότητες με διασκέδαση, αλλά και έρωτες για τους ενδιαφερόμενους. Μπορεί όμως να προκύψουν απρόσμενα έξοδα σχετικά με το σπίτι και την οικογένεια. Οι Υδροχόοι μπορεί να έρθουν σε αντιπαράθεση με σχέσεις και συνεργασίες για κοινωνικά θέματα, και περιέργως για τους δημοφιλείς φίλους μας θα αναθερμάνουν σχέσεις με την οικογένεια και το σπίτι, κάνοντας ίσως μια νέα αρχή. Οι Ιχθύες θα έχουν ευκαιρίες για επικοινωνία και μετακινήσεις, αλλά και επαφές με συγγενείς που μπορεί να βάλουν τις σχέσεις τους σε πιο επωφελή βάση. Θα πρέπει να προστατεύουν όμως την υγεία τους σχετικά με αλλεργίες η μολύνσεις.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ