Μηνιαίες Προβλέψεις Μαΐου 2023

Προσοχή στην επικοινωνία προς αποφυγή παρεξηγήσεων, ιδιαίτερα στις πολύ προσωπικές σχέσεις. Μηνιαίες Προβλέψεις Μαΐου 2023

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Κλείστε ραντεβού με Αστρολόγο: astroteam.gr

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία; Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

“Παράξενη Πρωτομαγιά” έγραφε ο Γκάτσος, και, ναι, είναι, καθώς ο Πλούτωνας ξεκινάει την αναδρομή του -για να μπει στον Αιγόκερω πάλι, στις 12 Ιουνίου. Στα… ‘καπάκια’ η Αφροδίτη, η κυβερνήτρια των δεσμών, σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, αλλά και σε εξάγωνο με τον Δία, συνοδεύει την έκλειψη, την πανσέληνο αυτή του Μαΐου. Ρομαντισμός και απόλαυση, τάση για καλοπέραση και καλλιτεχνική δημιουργία. Ωστόσο, τεράστια προσοχή σε σχέσεις και οικονομικές συναλλαγές, διότι η αφέλεια, η αοριστία και η εξιδανίκευση του Ποσειδώνα μπορούν να φέρουν μπέρδεμα παρά εύνοια στις καλές καγαθές προθέσεις της Αφροδιτούλας. Η όψη θα επηρεάσει κυρίως τα μεταβλητά -Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες- των τελευταίων ημερών. Όσο για την έκλειψη, λίγο ακόμα δύναμη και θάρρος για να προχωρήσουν και οι τελευταίοι των σταθερών στις αλλαγές τις οποίες καθόλου δεν αγαπούν. Και όλο αυτό το “περίεργο” σκηνικό θα ενισχύσει και η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού, τα τρίγωνα Αφροδίτης-Κρόνου και Άρη-Ποσειδώνα. Αν και τρίγωνα, οι συνδυασμοί “καίνε” κάθε καλή διάθεση. Καλό θα είναι να κρατήσουμε μικρό καλάθι. Λίγο αυτές οι όψεις, λίγο τα απόνερα της πανσελήνου-έκλειψης, λίγο ο ανάδρομος Ερμής, μέχρι τα μέσα του μήνα θα χρειαστεί να προσέχουμε κάθε πτυχή της έκφρασης και της δράσης μας.

Τεράστια προσοχή τη σκληρή όψη αντίθεση Άρη-Πλούτωνα.

Πιο προωθητικό το επόμενο μισό του Μαΐου. Στις16 ο Δίας μπαίνει στον Ταύρο, εύνοια, τύχη και ευκαιρίες κυρίως για τα σταθερά, και όχι μόνο, για τον επόμενο χρόνο. Μαζί και το νέο φεγγάρι στην τελευταία μοίρα των αγαπημένων Ταύρων, οι οποίοι παραδίδουν τη σκυτάλη στους αέρινους Διδύμους. Τεράστια προσοχή τη σκληρή όψη αντίθεση Άρη-Πλούτωνα. Δείχνει τα δόντια του ο Αρης από θέση ισχύος πλέον, στον Λέοντα. Αλλά και κυβερνήτης των δεσμών, πρωταγωνιστής των εκλείψεων, και στον άξονα Κριού-Ζυγού και στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, δίνει άλλη σημασία στην έννοια της δράσης και της δραστηριοποίησης. Επιπλέον, εμμονή, χειρισμός, βιαιότητα… Τέλος, οι όψεις το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, το τετράγωνο Δία-Πλούτωνα, το τετράγωνο Άρη-Δία, το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου, μέχρι την εκπνοή του μήνα, δίνουν ευκαιρίες για προσωπική εξέλιξη, πρωτοβουλία και ανάληψη τόσο προσωπικής όσο και κοινωνικής ευθύνης.

Κριός

Έπειτα από έναν διόλου αδιάφορο μήνα γενεθλίων, έρχεται ο Δίας να σας πάρει αγκαλιά και να σας δείξει την θετική πλευρά της ζωής, πριν σας αποχαιρετήσει. Έτσι είναι η ζωή δεν είναι μόνο άσπρο ή μαύρο, είναι και γκρι και κόκκινο! Η έκλειψη αυτή του Μαΐου θα σας επηρεάσει σε όλα όσα σας απασχολούσαν τον τελευταίο χρόνο, θέματα αξίας, εκτίμησης και όλα για ένα πρόσωπο καθαρό στην κοινωνία. Οικονομικές δεσμεύσεις, ρυθμίσεις τις οποίες καλό θα ήταν να βολιδοσκοπήσετε, να διερευνήσετε για να ξεκινήσετε να κάνετε στο τέλος του μήνα. Δεν είναι τυχαία και η αναδρομή του Ερμή εκεί. Ακόμα και η αναποφασιστικότητα εξυπηρετεί το συμφέρον σας. Δείτε τα ταλέντα σας τα οποία τώρα καλείστε να αναγνωρίσετε αλλά και να αξιοποιήσετε. Εκμεταλλευτείτε και την Αφροδίτη στους Διδύμους να σκεφτείτε, να επικοινωνήσετε τα θέλω και τα πρέπει σας. Τεράστια προσοχή σε αγορές και υπογραφές, προτιμήστε να τις ολοκληρώσετε στο τέλος του μήνα Μάη. Ακόμα και οι επιβοηθητικές όψεις στα μέσα του μήνα περισσότερο θα μπερδέψουν, παρά θα διευκολύνουν. Τσακωμοί και μαλώματα για οικογενειακή περιουσία. Θυμός για το παρελθόν, για καταστάσεις τις οποίες έχετε ζήσει, για καταπιεσμένους φόβους και συναισθήματα. Αμφισβήτηση, αμφιβολία, ανεπάρκεια έχουν τη δύναμη να σας αποθαρρύνουν. Αλλά ισχύουν, πράγματι;

Αποφύγετε τον καλό, παραδοσιακό σας παρορμητικό τρόπο δράσης, ρίσκα και παιχνίδια με τη φλόγα. Χρήματα από τις 16 και έπειτα, άνθρωποι και ευκαιρίες, οι οποίοι θα προωθήσουν τις κινήσεις σε χρηματοοικονομικό επίπεδο, και επιπλέον θα τονώσουν αρκετά την αυτοπεποίθηση και το δυναμισμό σας. Όλα καλυτερεύουν όσο περνάει ο καιρός. Σημειώστε από τα καλύτερα σημεία η είσοδος του Άρη στο Λέοντα, ξαναβρίσκετε τον παιχνιδιάρη, αθλητικό και σεξουαλικό σας χαρακτήρα. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση του Άρη γιατί εμπλέκονται και άλλοι πλανήτες, ο Δίας, ο Πλούτωνας, οι οποίοι γίνονται οξυγόνο για τη φωτιά και μπορεί να προκαλέσουν… εγκαύματα. Προσοχή σε ατυχήματα, σε διαμάχες και φωνές με τα παιδιά σας.

Ταύρος

Χρόνια πολλά και καλά αγαπητοί Ταύροι, παιδιά της απόλαυσης και του αισθησιασμού, παιδιά του Μάη! Έχετε πολλές ευκαιρίες αυτό το μήνα να αναλάβετε δράση και ξεπεράσετε όποια αργοπορία, δυσκαμψία και ξεροκεφαλιά του ζωδιακού. Αλλαγές τεράστιες σε όλα τα επίπεδα, πάνω σας, γύρω σας, μέσα σας. Στην εμφάνιση, την εικόνα σας, στην οικογένεια -προσοχή σε γονείς-, στην ψυχολογία σας, στην καριέρα, στην κοινωνική σας δράση. Οι εκλείψεις το προηγούμενο διάστημα και η παρουσία του Ουρανού ταυτόχρονα έχει προετοιμάσει το έδαφος και εσάς για τις…εκλείψεις σε καταστάσεις οι οποίες μέχρι χθες μπορεί να εξυπηρετούσαν αλλά όχι πλέον. Και σίγουρα όχι καλή περίοδος για να αξιολογήσετε, να επενδύσετε, να δεσμευτείτε. Οπότε, προσοχή θα χρειαστεί να δείξετε και στην αρχή και τα μέσα του μήνα, οι γεννημένοι γύρω στις 9 με 10 Μαΐου ακόμα περισσότερο. Κυριολεκτικά μετά τις 16 του μήνα ξεκινάει εύνοια και οι δωράρες του Δία.

Μαζί και η νέα Σελήνη στην τελευταία μοίρα του ζωδίου, νέα ξεκινήματα, νέες αρχές, πράγματα τα οποία σκέφτεστε πολύ καιρό, τώρα αρχίζετε να τα βάζετε σε ισχύ. Και θα έχετε και τις πηγές να τις αξιοποιήσετε και να προχωρήσετε στην επίτευξη των στόχων σας. Προσοχή και γύρω στις 20 του μήνα, ιδιαίτερα οι τελευταίοι του ζωδίου, γενέθλια τα οποία μπορεί να σας εκθέσουν σε κινδύνους, καλύτερα να τους αποφύγετε. Ένα αρκετά προκλητικό διάστημα με έκφραση θεμάτων βίας, θυμού, ελέγχου, εμμονής και χειρισμού πάνω στους άλλους. ΠΡΟΣΟΧΉ, καθώς θα υπάρχει και η τάση να διογκωθεί όλο αυτό το κλίμα. Και αφού περάσει και αυτό το εκρηκτικό διάστημα, περνάτε σε επιτυχία, δράση και επίτευξη, όσο δεν ενεργείτε απερίσκεπτα. Και μέχρι και την εκπνοή του μήνα άλλη μια όψη η οποία μπορεί να σας προκαλέσει θλίψη, πίεση, περιορισμό. Όλο όμως αυτό μόνο για να δουλέψει στο τέλος προς όφελός σας, να ενισχύσει και να σταθεροποιήσει τη δράση σας, και σε θέματα οικονομικά αλλά και σε θέματα αυταξίας.

Δίδυμοι

Κατ’ αρχάς, προσοχή οι των τελευταίων ημερών σε εξαπατητικές κινήσεις, παρεξηγήσεις και μπερδέματα. Κάνετε … comeback στα σχέδιά και στους στόχους σας, είναι αυτό το διάστημα πριν από τα γενέθλιά σας μια τεράστια ευκαιρία για εσωτερικό ξεκαθάρισμα. Ξεκαθάρισμα όχι μόνο με τη λογική και την ανάλυση, αυτό το έχετε, το κατέχετε και μπράβο σας. Αυτή τη φορά όλο το πλανητικό σκηνικό αφορά στο συναίσθημά σας, την ψυχολογία σας, τι κρύβετε μέσα σας και καλό θα ήταν για εσάς κυρίως να το εκφράσετε. Και η αναδρομή του Ερμή -η οποία είναι ήδη σε ισχύ- και η αναδρομή του Πλούτωνα για αυτό ακριβώς μιλάνε. Ακόμα κι αν δεν έλθετε σε σύνδεση, -όχι αντιπαράθεση- έχετε μια πολύ καλή ευκαιρία να το κάνετε, να συνδεθείτε με το υποσυνείδητό σας, με τα μυστικά και τα κρυμμένα σας. Πράγματα βλέπουν το φως, αγκαλιάστε και δεχτείτε τα. Είναι πραγματική εκκαθάριση, συνειδητοποίηση, και μπορείτε να τη συνδυάσετε με spring cleaning κυριολεκτικά και στο σπίτι σας, σε κλειστούς χώρους και ντουλάπες. 7 Μαΐου η μετακίνηση της Αφροδίτης θα σας επιβραβεύσει υλικά και ηθικά για την προσπάθεια σας. Ο Κρόνος θα στηρίξει και η Αφροδίτη ενισχύει την αξία όποιας συνειδητής ενέργειας για να προχωρήσετε και να εξελιχθείτε. Το μήνυμα είναι πάντα συνειδητότητα.

Ακόμα και μετά την επιστροφή του, κυβερνήτη σας, Ερμή σε ορθή πορεία, είστε εκείνοι οι οποίοι τώρα θα χρειαστεί να επικοινωνήσουν με άλλο τρόπο. Και η ακρόαση είναι κομμάτι της επικοινωνιακής δεινότητας. Προσοχή, θα χρειαστεί να τιθασεύσετε την επιθυμία σας να αναλωθείτε σε κουβέντες χωρίς ουσία και άσκοπα λόγια. Προσοχή, σε μεταφορές και μετακινήσεις, όχι μόνο στα λόγια σας, αλλά σε ό,τι μεταφέρετε. Τάση για πρόκληση και επιπολαιότητα, τάση για βία, θυμό, χειρισμό, εμμονή σε υπέρμετρο βαθμό και σε θέματα με το στενό και τον ευρύτερο συγγενικό κύκλο. Γενικά το μεγαλύτερο διάστημα του Μαΐου αφορά στην εσωτερική, προσωπική εξέλιξη και ανάταση. Εκτονώστε εσωτερικά για να μην παγιδευτείτε οι ίδιοι στα λόγια σας και σε χειρονομίες χωρίς αντίκρισμα.

Καρκίνος

Ο μήνας ξεκινάει με πολλή δουλειά, την οποία πρέπει να κάνετε στα οικονομικά, αλλά και στην προσωπική σας αξία, αναγνώριση ταλάντων, αναθεώρηση στον τρόπο που έρχονται τα χρήματα σε εσάς. Είναι πρακτικό το θέμα, αλλά έχει και το ηθικό κομμάτι το οποίο πρέπει να ξανακοιτάξετε… Πυροδότηση όλης της κατάστασης και η έκλειψη, η οποία ζητά από εσάς ξεκαθαρίσματα σε φίλους και γνωστούς, σε ομάδες. Αυτή η συνθήκη ήδη λαμβάνει χώρα, απλά τώρα συνειδητοποιείτε την ουσία πίσω από τα αποτελέσματα. Έπειτα είναι και το αντίκρισμα της δουλειάς σας. Πάλι σε οικονομικό ή σε ηθικό επίπεδο έρχονται να σας υποδείξουν τι κάνετε, να σας ανταμείψουν ή όχι. Γενικότερα, υπάρχει μεγάλη δράση στο κομμάτι στόχοι, όνειρα και όλα αυτά τα οποία έχετε έρθει να βιώσετε. Καρμικές συναντήσεις και καταστάσεις σας… “ανοιγοκλείνουν” το μάτι και χρειάζεται διαίσθηση και συνειδητότητα για να δείτε τις ευκαιρίες, να δείτε τις συνθήκες σαν ευκαιρίες. 7 του μήνα η Αφροδίτη κάνει είσοδο στο ζώδιό σας και αυτό σημαίνει γοητεία, ομορφιά, απόλαυση. Και λεφτά!

Παρά τις προκλήσεις του μήνα, είστε και αισθάνεσθε από τους πιο ευνοούμενους -ωστόσο προσέξτε μη σας ρίξει απότομα αυτό το ‘ανέβασμα’. Παντού και πάντα θα υπάρχουν παγίδες -είναι ο εσωτερικός εαυτός μας. Ανάσα και για εσάς τα μέσα του μήνα, οπού και ο Ερμής ορθοδρομεί και ο Δίας μπαίνει στον Ταύρο. Λίγο-λίγο, αρχίζει να ξεκαθαρίζει η εικόνα από το προηγούμενο διάστημα, όπου πολλά είχαν συμβεί στην καριέρα, στο επάγγελμα, στο δημόσιο σας βίο, και τώρα απολαμβάνετε τα αποτελέσματα της δράσης σας. Ο μαραθώνιος με τα speed του προηγούμενου διαστήματος τελείωσε και στέφεστε νικητές. Καινούρια τώρα αρχή αναζητάτε ή σας αναζητάνε; Εκμεταλλευτείτε φουλ και την Αφροδίτη και τον Άρη ακόμα κι όταν στις 20 αλλάζει ζώδιο, και για επιβεβαίωση, και για να δείξετε τα δόντια σας στον περίγυρο. Καλύτερα να σας φοβούνται, παρά να σας λυπούνται… Πολύ σας πάει ο Μάιος, Καρκίνοι!

Λέων

Work in progress! Το ξεκίνημα του μήνα σας βρίσκει να βλέπετε να αλλάζουν, να μεταβάλλονται, να μεταμορφώνονται τα βασικά κομμάτια της ζωής σας, σπίτι, οικογένεια, καριέρα, επάγγελμα. Παράλληλα, από ότι φαίνεται και οι σχέσεις συνεχίζουν να σας προβληματίζουν και μόλις οι των πρώτων-πρώτων ημερών να καταλαβαίνετε ότι τα πράγματα αλλάζουν. Αν και αρκετά ταλαιπωρημένοι και εσείς, όπως και υπόλοιπα σταθερά, τινάζετε τη λιονταρίσια χαίτη σας, φοράτε το χαμόγελο της αισιοδοξίας και συνεχίζετε. Χρήματα υπάρχουν, από την εργασία σας, με διάφορους τρόπους πριμοδοτήστε, από το εξωτερικό, από τον τουρισμό… “καλώς ήρθε το δολάριο”! Τα ταξίδια συνεχίζουν να είναι προτεραιότητα και καλά θα κάνετε να τα εκμεταλλευτείτε, πριν ο Δίας περάσει στις 16 του μήνα στον οίκο της κοινωνίας, του δημόσιου βίου, του επαγγέλματος, της καριέρας. Πιο πριν, ωστόσο, και οι όψεις μετά την πανσέληνο-έκλειψη και οι όψεις μετά, αλλά και η ορθοδρόμηση του Ερμή, δίνουν σε εσάς το “ουδέν κακό αμιγές καλού” για να καταφέρετε να ισορροπήσετε.

Επιπλέον, οι εσωτερικές εντάσεις συνεχίζονται, αλλά και μαλακώνετε με συναισθήματα ανιδιοτέλειας και αγάπης. Η ανοχή και η χάρη σας, η φυσική μεγαλοπρέπεια και η γενναιοδωρία σας θα σας σώσουν και στο τέλος θα δείτε τα πράγματα να προχωρούν υπέρ σας. Με μία λέξη, ανωτερότητα, η οποία σας πάει και πολύ! Κρατείστε αυτή τη διάθεση και για το νέο φεγγάρι στις 20 Μαΐου μαζί και την είσοδο του Άρη στο ζώδιό σας, διότι τα γεγονότα σας προλαβαίνουν, καταστάσεις πυροδοτούνται και δεν αξίζει εσείς οι ίδιοι “να χύσετε το γάλα από τον κουβά”. Αρκετά δυναμική και προκλητική όψη, ιδιαίτερα για τα Λιοντάρια των πρώτων ημερών. Ψυχραιμία και προσοχή! Και προσοχή και ψυχραιμία! Θα χρειαστείτε υπομονή να διαχειριστείτε την υπερβολή των ημερών, κυρίως γιατί θα αφορά σε πιο σκληρές, ακόμα και εμμονικές καταστάσεις! Στα καλά νέα είναι ότι θα αυξηθεί η πίστη στην ικανότητά σας και θα προβάλετε την δύναμή σας ότι θα πετύχετε -έστω με υπερβολή!

Παρθένος

Γεμάτος ο οίκος της επέκτασης, του ανοίγματος του μυαλού, των φιλοσοφικών θεωριών. “Μεταβολίζετε” με διαφορετικό τρόπο την πληροφορία των όσων έλαβαν και συνεχίζουν να λαμβάνουν χώρα στη ζωή σας. Και αυτό διότι έχετε αλλάξει τον τρόπο που κινείστε, που σκέπτεστε, που αντιλαμβάνεστε. Η ιδιαίτερη ευφυία σας βοηθά πολύ σε αυτό. Χρήματα και σχέσεις είναι στην προτεραιότητά σας και δικαιώνεστε. Οι επαφές σας σας ευνοούν και σας φέρνουν έσοδα. Βλέπετε τα αποτελέσματα της εργασίας σας, βάζετε στόχους και αποφασίζετε να τους πραγματοποιήσετε, να επεκταθείτε. Ταξίδια, σπουδές, νομικά ή και το εξωτερικό, τέτοια θέματα βγαίνουν μπροστά. Και εσείς καλείστε να τα διαχειριστείτε. Και με ανατροπές και με εκπλήξεις και με εύνοια και με καθυστερήσεις και με δοκιμασίες. Όλο το μήνα προσοχή σε απάτες και εξαπατήσεις! Η ορθοδρόμηση του κυβερνήτη σας Ερμή είναι άλλη μια σημαντική βοήθεια, βάζει σε σειρά τη σκέψη σας και προχωράτε σε διεκπεραίωση.

Αμέσως μετά, υποδέχεστε τα τρίγωνα του Δία από τον Ταύρο. Τα πράγματα ξεκινάνε να γίνονται χωρίς να χρειαστεί να κουνήσετε το μικρό σας δαχτυλάκι. Γεμίζετε από ενέργεια και αυτοπεποίθηση, έχετε την αίσθηση ότι μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα, και έτσι είναι. Πέρα, όμως, από αλλάζει η συνειδητότητά σας για εσάς και για τον κόσμο. Επικύρωση, επιβεβαίωση και η στιγμή της νέας Σελήνης πάλι εκεί στον οίκο των στόχων, της εξέλιξης, της πίστης, σας δίνει την φιλοσοφική διάσταση στη πρακτική σας φύση. Και αυτός ο συνδυασμός κάνει τα πράγματα ακόμα πιο ενδιαφέροντα! Προσοχή και εσείς γύρω στις 20 του μήνα και την προκλητική όψη Άρη-Πλούτωνα. Θα σας επηρεάσει, θα ερεθίσει τους φόβους σας, το υποσυνείδητό σας. Θα σας υποκινήσει να αλλάξετε θέλοντας και μη την καθημερινότητά. Θα ξεκινήσει ένα “τρενάκι φόβου”, θα έλθετε σε αντιπαράθεση με το παρελθόν, με τα κρυφά και τα κρυμμένα, με τον κριτικό σας εαυτό και την οργανωτική σας φύση, για να βρείτε τι θέλετε να αλλάξετε, να αποδεχτείτε, ή έστω να παρατηρήσετε σε εσάς.

Ζυγός

Η σεληνιακή έκλειψη συμβαίνει στον δεύτερο Οίκο του ωροσκοπίου σας και για αυτό θα επηρεάσει την αυτοεκτίμηση, το αίσθημα ασφάλειας που νιώθετε είτε σε υλικό είτε σε συναισθηματικό επίπεδο, τις βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες, τα χρήματα που κερδίζετε από την εργασία σας ή μέσω τρίτων (εφορίες, τράπεζες, διατροφές, κληρονομιές κτλ) αλλά και τον βαθμό που νιώθετε ικανοποιημένοι από όλα αυτά. Επιπλέον, είναι πιθανό να διαπιστώσετε ότι δίνατε αξία και προτεραιότητα σε θέματα που πλέον λειτουργούν ανασταλτικά για την εξέλιξη και την ευημερία σας και να αποφασίσετε να κάνετε ριζικές αλλαγές. Η νέα Σελήνη στις 19 του μήνα γίνεται στον ίδιο Οίκο, επομένως, αυτά που θα αλλάξουν ή θα αφαιρεθούν με την έκλειψη θα αφήσουν χώρο ώστε να ξεκινήσει κάτι νέο. Η θετική όψη του Πλούτωνα με τον Ήλιο και τη Σελήνη θα βοηθήσει στα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα. Είναι πιθανό ο Πλούτωνας να δημιουργεί ψυχολογική και συναισθηματική αστάθεια και αυτό, με τη σειρά του, να δημιουργεί εντάσεις με τους γύρω σας και ειδικότερα, στον τομέα της εργασίας, με προϊστάμενους ή πρόσωπα εξουσίας, γενικότερα, εξαιτίας της δύσκολης όψης που κάνει με τον Άρη.

Στο δεύτερο μισό του μήνα ο Ερμής γίνεται ορθόδρομος και αυτό σημαίνει ότι θα μπορέσετε να προχωρήσετε με τα οικονομικά θέματα και τα θέματα ασφαλειών που σας απασχόλησαν κατά την αναδρομή του. Σε αυτό θα βοηθήσει και η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Ταύρου, οπότε και είναι πολύ πιθανό να διαπιστώσετε ότι οι επαγγελματικές συνεργασίες σας αποδίδουν περισσότερο σε οικονομικό επίπεδο, μπορεί να πάρετε το δάνειο ή την αποζημίωση που περιμένατε, ενώ και ο σύντροφός σας γίνεται πιο δοτικός. Αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, θα δείτε ότι οι πελάτες σας είναι πιο γενναιόδωροι. Από την άλλη, βελτιώνεται η ψυχολογία σας και είναι πιθανό να νιώσετε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε θέματα τα οποία σας φόβιζαν. Η δύσκολη όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει απογοητεύσεις σε ρομαντικές σχέσεις, ειδικά αν είναι εξ αποστάσεως ή πρέπει να κάνετε πολλές μετακινήσεις για να βρεθείτε. Από την άλλη, μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις με συναδέλφους και υφιστάμενους γι’ αυτό θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Όταν η Αφροδίτη περάσει στον Καρκίνο θα υπάρχει εύνοια στα θέματα καριέρας, ενώ μπορεί να προκύψει και κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον στο χώρο της δουλειάς. Η συνάντηση του Ήλιου με τον Ουρανό μπορεί να φωτίσει κρυφές πτυχές του εαυτού σας ή να σας ωθήσει να αντιμετωπίσετε με περισσότερη σοβαρότητα τη ζωή σας και να αλλάξετε κάποιες επιπόλαιες συμπεριφορές. 

Σκορπιός

Ο μήνας ξεκινάει ευχάριστα για εσάς, καθώς ο Ερμής συναντάει τον Ήλιο και ευνοεί θέματα επικοινωνίας και διαφωτιστικές συζητήσεις με το σύντροφο ή τους συνεργάτες. Όσο ο Ερμής θα είναι ανάδρομος, μπορεί να προκύψουν κάποιες παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις αλλά η ευνοϊκή όψη του Κρόνου θα σας βοηθήσετε να βάλετε τις σκέψεις σας σε τάξη και να είστε εύστοχοι στις συζητήσεις που κάνετε. Η έκλειψη στις 5 του μήνα γίνεται στο δικό σας ζώδιο και είναι πιθανό να φέρει αλλαγές στην εμφάνιση ή τη συμπεριφορά σας, να σας ωθήσει να αναλογιστείτε τον τρόπο που προβάλλετε τον εαυτό σας στο άμεσο περιβάλλον σας και να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τοξικές συνήθειες ή σχέσεις που σας κρατάνε πίσω. Η δύσκολη όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις αρχές του μήνα μπορεί να φέρει μια απογοήτευση ή εξαπάτηση σε σχέση με κάποια ερωτική σας σχέση, ένα επιχειρηματικό σχέδιο που σχετίζεται με το εξωτερικό, μια επένδυση υψηλού ρίσκου ή νομικές υποθέσεις. Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο θα μπορέσετε να κάνετε κάποιο ευχάριστο ταξίδι, να ασχοληθείτε με ανώτερες σπουδές, με το εξωτερικό ή τα media.

Η συνάντηση του Ήλιου με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει στη ζωή σας νέους ανθρώπους, οι οποίοι να είναι πολύ διαφορετικοί από εσάς αλλά η πρωτοτυπία τους να λειτουργήσει καταλυτικά και να σας βοηθήσει να δείτε πρόσωπα και καταστάσεις με άλλη ματιά. Από την άλλη, είναι πιθανόν να υπάρξουν αποκαλύψεις ή μεγαλύτερη ειλικρίνεια στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Ο Πλούτωνας μπορεί να δημιουργεί αυτό το μήνα προβλήματα στην επικοινωνία και τη συνεννόηση με τους γύρω σας, ενώ η δύσκολη όψη με τον Άρη ίσως δημιουργήσει εντάσεις σε σχέση με νομικές υποθέσεις ή σπουδές. Η νέα Σελήνη στις 19 του μήνα στο ζώδιο του Ταύρου μπορεί να φέρει νέες συνεργασίες, οι οποίες θα είναι οικονομικά επωφελείς για εσάς. Επιπλέον, με την είσοδο του Δία στο ίδιο ζώδιο θα δείτε τον κοινωνικό σας κύκλο να ανοίγει, αφού νέοι άνθρωποι θα έρθουν στην ζωή σας και θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να δημιουργήσετε νέες σχέσεις και συνεργασίες. Καθώς ο Ερμής θα γυρίσει σε ορθή πορεία, θα μπορείτε να εκφράσετε ανάγκες και επιθυμίες πιο εύκολα και να βρείτε την ανταπόκριση που επιθυμείτε.

Τοξότης

Η έκλειψη του μήνα γίνεται στο προηγούμενο από το δικό σας ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι έχει έρθει ο καιρός για να κλείσει ένας κύκλος στη ζωή σας και να ξεκινήσει ένας καινούριος. Οι μέρες είναι κατάλληλες για να ασχοληθείτε περισσότερο με την πνευματική σας υγεία, να αποβάλλετε κακές συνήθειες, να κάνετε ενδοσκόπηση και να ενεργοποιήσετε το υποσυνείδητό σας. Τα όνειρα μπορεί να είναι πιο έντονα και ο ύπνος πιο ανήσυχος. Κρυφά πράγματα ή καταστάσεις έρχονται στην επιφάνεια. Τις ημέρες κοντά στην έκλειψη η Αφροδίτη κάνει μια δύσκολη όψη με τον Ποσειδώνα και είναι πιθανό να ταλαιπωρηθείτε από μια δύσκολη κατάσταση εντός του σπιτιού ή σε σχέση με κάποιο πρόσωπο της οικογένειάς σας και αυτό να δημιουργήσει εντάσεις στη σχέση με το σύντροφο ή τους συνεργάτες. Όταν η Αφροδίτη περάσει στον Καρκίνο μπορεί να φέρει μια ανάσα σε οικονομικά θέματα, να βελτιώσει την ψυχολογία σας και να τονώσει τη σχέση σας.

Η συνάντηση του Ήλιου με τον Ουρανό την δεύτερη εβδομάδα του μήνα θα τονίσει τις αλλαγές που πρέπει να κάνετε σε σχέση με τις καθημερινές σας συνήθειες, το περιβάλλον που εργάζεστε, τον τρόπο που εκτελείτε τα εργασιακά σας καθήκοντα αλλά και τα μέσα που χρησιμοποιείτε για να είστε περισσότερο αποδοτικοί στην εργασία σας. Όταν ο Ερμής ορθοδρομήσει θα μπορέσετε να υλοποιήσετε κάποια από τα νέα σας πλάνα, ενώ θα έχετε και τη βοήθεια του Δία για έναν ολόκληρο χρόνο. Όσο Ερμής είναι ανάδρομος, θα έχετε το χρόνο να αναθεωρήσετε τον τρόπο που φροντίζετε το σώμα σας και η νέα Σελήνη στις 19 του μήνα μπορεί να σας βοηθήσει να φροντίσετε καλύτερα την υγεία σας, να βελτιώσετε τη διατροφή σας αλλά και την καθημερινότητά σας, γενικότερα. Με την είσοδο του Δία στον Ταύρο και την ορθοδρόμηση του Ερμή εκείνες τις μέρες, είναι πιθανό να ακολουθήσετε το νέο πρόγραμμα πιο εύκολα, ενώ θα διαπιστώσετε ότι οι συνθήκες στον εργασιακό χώρο βελτιώνονται, εργάζεστε πιο αποδοτικά και οι καθημερινές υποχρεώσεις δεν σας κουράζουν και τόσο. Επίσης, είναι καλή περίοδος αν θέλετε να υιοθετήσετε κάποιο μικρό ζώο. Η δύσκολη όψη του Πλούτωνα με τον Άρη μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις σε θέματα που αφορούν τα δικά σας οικονομικά, αυτά του συντρόφου ή εκείνα που σχετίζονται με τράπεζες, εφορίες, ασφάλειες, κληρονομιές και τα λοιπά. Από την άλλη μπορεί να προκύψει κάποια κρυφή ερωτική σχέση ή να ανανεωθεί μια ήδη υπάρχουσα.

Αιγόκερως

Η έκλειψη του μήνα μπορεί να οδηγήσει σε αλλαγές σε σχέση με κάποια ομάδα στην οποία ανήκετε ή κάποια παρέα φίλων, τον τρόπο που προβάλλετε τον εαυτό σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή ακόμα και αλλαγές στις πολιτικές σας πεποιθήσεις. Το σίγουρο είναι ότι κάτι θα πρέπει να φύγει ώστε να αφήσει χώρο σε κάτι καινούργιο, στην προκειμένη περίπτωση μια νέα ομάδα ανθρώπων ή νέους μακροπρόθεσμους στόχους. Η δύσκολη όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις αρχές του μήνα μπορεί να δημιουργήσει κάποιες δυσκολίες στο καθημερινό σας πρόγραμμα ή δυσκολία στην επικοινωνία και τη συνεννόηση με τους συναδέλφους ή τους υφιστάμενους. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο ξεκάθαροι γίνεται με τους άλλους και μην βιαστείτε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις σε ότι αφορά την εργασία σας. Όταν η Αφροδίτη περάσει στον Καρκίνο, οι σημαντικές σχέσεις θα βελτιωθούν και οι άλλοι θα είναι πιο ευχάριστοι και βοηθητικοί απέναντί σας. Ο Ήλιος συναντάει τον Ουρανό στον Ταύρο και αυτό θα λειτουργήσει με ένα διαφωτιστικό αλλά πιθανώς και πρωτότυπο ή εκκεντρικό τρόπο στα δημιουργικά ή επιχειρηματικά σας σχέδια. Από την άλλη μπορεί να… κεραυνοβοληθείτε από κάποιον έρωτα ή να κάνετε κάποιες ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Με τη νέα Σελήνη στις 19 του μήνα θα θέλετε να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφα. Η είσοδος του Δία στον Ταύρο θα σας βοηθήσει μέσα στην επόμενη χρονιά να υλοποιήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια. Γι’ αυτό, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το επόμενο διάστημα για να αντλήσετε πρωτότυπες ιδέες προς αυτή την κατεύθυνση. Επιπλέον, τους επόμενους μήνες χάρη στη νέα θέση του Δία θα βελτιωθεί η διάθεσή σας, θα θέλετε να περνάτε περισσότερο χρόνο εκτός σπιτιού, να ξεκινήσετε κάποιο χόμπι ή άθλημα ενώ τα φλερτ και ο έρωτας θα έχουν την… τιμητική τους. Η δύσκολη όψη του Πλούτωνα με τον Άρη μπορεί να φέρει εντάσεις σε σχέση με το σύντροφό, τους συνεργάτες ή τις άλλες σημαντικές σχέσεις στη ζωή σας. Προσπαθήστε να μην εξωθήσετε τα πράγματα στα άκρα αλλά να καθαρίσετε την ατμόσφαιρα και να κάνετε μια νέα αρχή με τους ανθρώπους που θέλετε να έχετε κοντά σας.

Υδροχόος

Η έκλειψη του μήνα λαμβάνει χώρα σε έναν πολύ σημαντικό Οίκο για εσάς, αυτόν της καριέρας και της δημόσιας εικόνας. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι αλλάζετε καριέρα ή την ολοκληρώνετε, ξεκαθαρίζετε τις σχέσεις σας με προϊσταμένους ή άτομα εξουσίας ή με κάποιο μέλος της οικογένειας. Από την άλλη, ίσως θα πρέπει να επανεξετάσετε τον τρόπο που επιδρά η καριέρα σας στην οικογενειακή ζωή. Τις ημέρες κοντά στην έκλειψη, η Αφροδίτη κάνει μια δύσκολη όψη με τον Ποσειδώνα και αυτό μπορεί να φέρει μια απογοήτευση σε σχέση με κάποιο επιχειρηματικό σχέδιο που δεν είχατε μελετήσει όσο διεξοδικά θα έπρεπε ή με κάποιον έρωτα. Όταν η Αφροδίτη περάσει στον Καρκίνο, η καθημερινότητά σας θα γίνει πιο ευχάριστη, οι σχέσεις με τους συναδέλφους πιο αρμονικές και ήρεμες, ενώ μπορεί να θελήσετε να βελτιώσετε με κάποιο τρόπο τη διατροφή σας και να ξεκινήσετε κάποιο πρόγραμμα σωματικής άσκησης. Η συνάντηση του Ήλιου με τον Ουρανό στα μέσα περίπου του μήνα μπορεί να φέρει κάποια αναστάτωση στο χώρο του σπιτιού είτε επειδή εσείς θα αποφασίσετε να κάνετε την επανάστασή σας και να τραβήξετε το δικό σας δρόμο προς την ανεξαρτησία είτε επειδή μπορεί να αποκαλυφθούν κάποιες οικογενειακές καταστάσεις που θα σας ταράξουν.

Με τη νέα Σελήνη στις 19 του μήνα, θα θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στο χώρο του σπιτιού, τις οποίες θα μπορέσετε να ξεκινήσετε αφού ο Ερμής γυρίσει σε ορθή πορεία. Η θέση του Δία στον Ταύρο για τον επόμενο χρόνο θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις σχέσεις με τα άτομα της οικογένειάς σας, ενώ θα μπορέσετε να βελτιώσετε και το χώρο που ζείτε ή εργάζεστε. Αν βρίσκεται σε μια σοβαρή σχέση και οι υπόλοιπες συνθήκες είναι ευνοϊκές, θα μπορούσατε και να συγκατοικήσετε. Ο Πλούτωνας στο δικό σας ζώδιο ζητάει από εσάς μεταμορφωτικές αλλαγές και το ξεκίνημα ενός νέου κύκλου ζωής αλλά θα πρέπει να προσπαθήσετε να ελέγξετε την τάση επιβολής που έχετε απέναντι στους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σας. Αφήστε χώρο και στους άλλους να δράσουν με τον τρόπο τους ειδικά στο δεύτερο μισό του μήνα οπότε ο Άρης βρίσκεται απέναντι από τον Πλούτωνα και τα πράγματα μπορεί να φτάσουν στα άκρα.

Ιχθύες

Η έκλειψη του μήνα μπορεί να φέρει για εσάς αλλαγές ή ξεκαθαρίσματα σε θέματα σπουδών ή κάποιου άλλου πνευματικού πεδίου, σε θέματα που αφορούν τη φιλοσοφία που έχετε για τη ζωή ή σε σχέση με το εξωτερικό και τους συγγενείς εξ αγχιστείας. Είναι πιθανό να θελήσετε να ταξιδέψετε στο εξωτερικό, να μελετήσετε κάποια επιστήμη ή να τακτοποιήσετε κάποιες νομικές υποθέσεις. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους κάνει μια δύσκολη όψη με τον Ποσειδώνα τις ημέρες της έκλειψης και αυτό μπορεί να φέρει απογοήτευση στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας, ίσως με αφορμή κάποιο οικονομικό θέμα. Όταν η Αφροδίτη περάσει στον Καρκίνο τις επόμενες ημέρες, η διάθεσή σας θα βελτιωθεί και θα θελήσετε να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφα. Προς το τέλος του μήνα που η Αφροδίτη θα πλησιάζει τον Άρη στο ίδιο ζώδιο, είναι πιθανό να ερωτευτείτε ή να κάνετε μια καλή οικονομική επένδυση.

Με τη συνάντηση του Ήλιου με τον Ουρανό, μπορεί να αποφασίσετε να ξεκινήσετε ένα νέο κύκλο μαθημάτων με κάποιο πρωτοποριακό αντικείμενο, να ασχοληθείτε με τη συγγραφή ή να συλλάβετε κάποια πρωτότυπη ιδέα την οποία θα μπορέσετε να υλοποιήσετε στην πορεία της χρονιάς που ακολουθεί με τον Δία στον Ταύρο. Η νέα σελήνη στις 19 του μήνα δημιουργεί διανοητική εγρήγορση και ευνοεί ξεκινήματα που αφορούν τη μάθηση και τη συγγραφή, ενώ μπορεί να φέρει εντονότερες επαφές με αδέρφια, κοντινούς συγγενείς ή γείτονες. Είναι πιθανό να θελήσετε να κάνετε κοντινά ταξιδάκια ή να αλλάξετε το μεταφορικό σας μέσο. Ο Πλούτωνας σας κάνει πιο ιδεαλιστές αυτόν τον καιρό και νιώθετε ότι θέλετε να αναλάβετε ηγετικό ρόλο είτε σε κάποια ομαδική δραστηριότητα είτε σε κάτι που αφορά την καριέρα σας. Προσπαθήστε να μη γίνεστε απόλυτοι ή καταπιεστικοί σε θέματα που αφορούν συλλογική προσπάθεια, ειδικά το δεύτερο μισό του μήνα που ο Άρης κάνει δύσκολη όψη με τον Πλούτωνα.

Από τη Ναταλία Σερδάρη

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ