Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 24/4 έως 30/4/2023

Ευκαιρία για σοβαρή σκέψη, ανασυγκρότηση και ώριμη δράση. Κάνουμε δεύτερες σκέψεις, ξεψαχνίσματα αναφορικά με το παρελθόν και σε συνδυασμό με την όψη του Άρη παίρνουμε πιο εύκολα αποφάσεις. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 24/4 έως 30/4/2023

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Κλείστε ραντεβού με Αστρολόγο: astroteam.gr

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία; Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Κριός

Πρόκειται για μία σχετικά ήρεμη εβδομάδα μετά από το ξύλο που φάγατε με την Έκλειψη της Πέμπτης και βλέπετε ή έστω νιώθετε ότι σας παρουσιάζονται ευκαιρίες για να βάλετε τις σωστές βάσεις για να έχετε χρήματα στο μέλλον. Σημαντικό σε τόσο έκρυθμες οικονομικές (και αστρολογικές) συγκυρίες. Αν η ενέργειά σας θέλει να μένει σπίτι να ξεκουράζεται και να μαζεύει τα κομμάτια της, ακούστε το και αποφύγετε την πολλή σπατάλη ενέργειας στο «έξω» καθώς και τα νέα ξεκινήματα που τόσο αγαπάτε.

Ταύρος

Μπορεί αυτή την εβδομάδα να έχετε μία Έκλειψη που σας αφορά πολύ αλλά αυτή την εβδομάδα αφουγκράζεστε σημάδια και μηνύματα του Σύμπαντος για την επόμενη καλύτερη βερσιόν του εαυτού που θα έρθει μετά τα μέσα Μάη και σας περιμένει! Ταύροι έχετε όλα τα καλά, και αρκετοί εκπρόσωποι του ζωδίου σας το έχουν ήδη καταλάβει ευτυχώς. Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση να σας βοηθήσει, τώρα που περνάτε και άκρως κοινωνική φάση; Η αλλαγή στο εργασιακό περιβάλλον ή στην εξωτερική εμφάνιση που πάντα έπρεπε να γίνει; Ένα είναι το σίγουρο, τα καλύτερα έρχονται αλλά αν δεν τα έχετε ήδη ξεκινήσει, μην τα ξεκινήσετε τώρα, έχουμε και τον Ερμή στο ζώδιό σας αλλά ανάδρομο. Σκεφτείτε τα λοιπόν.

Δίδυμοι

Με τον κυβερνήτη σας ανάδρομο δεν μπορείτε να δράτε όπως συνήθως. Είχατε όμως τόση ανάγκη αυτή τη στιγμή στάσης, παύσης και περισυλλογής. Άλλωστε συμβαίνει περίπου τρεις φορές τον χρόνο. Υπομονή Δίδυμοι, μαζέψτε σκέψεις, ιδέες, κοιμηθείτε, κάντε διαλογισμό (αν το συνηθίζετε), ψυχοθεραπεία και οτιδήποτε σας φέρνει κοντά με τις βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες. Σκέψεις που είχατε απωθήσει το προηγούμενο φρενήρες διάστημα θα αναδυθούν ξανά στην επιφάνεια έτσι ώστε να μπορέσετε να ξανανιώσετε αυτή την …ευχάριστη (;) νευρικότητα από τα μέσα Μαΐου και μετά.

Καρκίνος

Το προηγούμενο διάστημα εκλείψεων σας έφερε αντιμέτωπους με απώλειες αλλά και αναπάντεχες προσθήκες στον φιλικό σας κύκλο. Εσείς που τα κοντινά φιλικά σας πρόσωπα τα νιώθετε σαν μέλη της οικογένειάς σας, έχετε βιώσει διάφορες κρίσεις επί του θέματος το τελευταίο διάστημα. Ωστόσο μέσα από αυτές τις κρίσεις έρχονται και οι ευκαιρίες και αυτό έρχεται να σας υπενθυμίσει και αυτή η εβδομάδα. Νέες φιλίες δρούνε πολύ προωθητικά για εσάς επιτέλους, επειδή είναι και μία περίοδος που η καριέρα ετοιμάζεται να πάρει ένα δυνατό μπουστάρισμα.

Λέων

Εσάς πάλι η καριέρα σας θα αρχίσει να κονταροχτυπιέται με την επιτυχία της καριέρας των Καρκίνων. Αυτή η εβδομάδα θα σας υποδείξει νέους τρόπους για το πως θα κάνετε πάταγο στο μέλλον. «Πάταγος», μία λέξη την οποία ενδεχομένως να αποζητάτε αλλά και ένα δίκοπο μαχαίρι εάν δεν τη χειριστείτε σωστά καθώς σχετίζεται με την έκθεση. Θα τα αναλογιστείτε όλα αυτά τώρα αλλά εν μέσω Ερμή Ανάδρομου δε θα κάνετε κινήσεις για κάτι καινούριο που δεν έχετε ξαναδοκιμάσει. Δε φοβόμαστε την υπομονή σας, νομίζουμε ότι θα κρατηθείτε έως τα μέσα Μαΐου.

Παρθένος

Ξεκούραση αυτή την εβδομάδα για ένα αεικίνητο ζώδιο που νιώθει τύψεις όταν ξεκουράζεται ειδικά σε αυτή τη χρονική συγκυρία. Αυτή η εβδομάδα θα σας υπενθυμίσει την αξία του να μαθαίνεις και να διδάσκεις (λες και δεν την ξέρατε θα μου πείτε). Ίσως όμως το δείτε το πράγμα αλλιώς αυτή τη φορά. Ίσως ένα ταξίδι σας διδάξει πράγματα που δεν περιμένατε, ένα ταξίδι που έχετε ήδη πάει ενδεχομένως ή ένα ταξίδι που θα πάτε. Γνωριμίες, ή και σχέσεις, μέσω σπουδών ή ταξιδιών είναι εδώ για να βοηθήσουν να εξελιχθείτε σαν άτομα για την επόμενη πίστα. Δεν αποκλείονται εδώ οι σχέσεις με άτομα από το εξωτερικό.

Ζυγός

Μπορείτε και μόνοι σας αυτή την εβδομάδα και κάνετε θαύματα. Αν όμως αυτά που μπορείτε είναι ολοκαίνουρια και είναι καλά και αξίζουν να μείνουν μήπως να τα ξεκινούσατε μετά τις 20 Μάη; Είστε σε μία καλή περίοδο μάλλον, οι σχέσεις όμως έχουν ξεκινήσει να περνάνε κρας-τεστ και δεν πειράζει Ζυγοί. Αυτό για το οποίο θα αναλογιστείτε αυτή την εβδομάδα, πέραν του κατά πόσο μπορείτε ΚΑΙ μόνοι σας, είναι το πόσα μοιράζεστε με τους σημαντικούς άλλους σας. Και από εκεί μπορεί να ξεπηδήσουν δώρα.

Σκορπιός

Έχετε βιώσει πολλά σε επίπεδο σχέσεων το προηγούμενο διάστημα. Όσοι είναι εδώ για να μείνουν θα μείνουν και όσοι φύγουν ας πάνε στο καλό. Ωστόσο αυτή η εβδομάδα στην κυριολεξία σας δείχνει κάποιους καλούς οιωνούς όσον αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Δεν αποκλείεται αυτό το διάστημα να έχετε βρει κάποιον πολύ σημαντικό άνθρωπο στη ζωή σας ούτε αποκλείεται να βρείτε το επόμενο διάστημα. Και ακόμη καλύτερα, αυτό το άτομο μπορεί να σας βοηθήσει και σε άλλους τομείς πέραν του συντροφικού κομματιού. Κάτι χάνεις, κάτι βρίσκεις σε αυτή τη ζωή, όχι;

Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα σα γνήσιοι Τοξότες εξερευνάτε, νοητά όμως, νέους τρόπους, ιδέες και σχήματα επιβίωσης στην εργασιακή πίστα αλλά και στην υγεία. Πώς θα παραμείνετε υγιείς σε ένα καπιταλιστικό περιβάλλον που σας θέλει όλο και περισσότερο παραγωγικούς; Πως θα είστε λειτουργικοί σε ένα εργασιακό περιβάλλον που γίνεται όλο και περισσότερο απαιτητικό; Πώς θα περνάτε ποιοτικό χρόνο με τα κατοικίδιά σας και γενικότερα μέσα στο σπίτι με μία ευχάριστη ρουτίνα και καθημερινότητα; Και όλα αυτά σε ένα πλαίσιο με πολύ φλερτ και διασκέδαση η οποία μετά τις πασχαλινές διακοπές φάνηκε ότι σας έλειψε. Εκτιμώ ότι αυτή η εβδομάδα θα σας δώσει πολλές απαντήσεις.

Αιγόκερως

Μήπως αυτή η εβδομάδα είναι η στιγμή της περισυλλογής και προετοιμασίας ενός μεγαλειώδους (τί άλλο θέλει ένας Αιγόκερως αλλά δεν το παραδέχεται ποτέ) πρότζεκτ; Ένα πρότζεκτ που χτίστηκε ίσως ως απόρροια πολλών απορρίψεων και προσωπικών αποτυχιών τους προηγούμενους μήνες ή πολύ πιο απλά ως απόρροια μιας τεράστιας κούρασης από την εξαρτημένη εργασία σε άλλους χώρους. Ίσως ήρθε ο καιρός που θα το επικοινωνήσετε κιόλας. Προσοχή όμως μην κάνετε καμία έναρξη επιχείρησης με ανάδρομο Ερμή και λέτε μετά «Το ‘ξερα πως δε θα ‘πιανε». Μήπως μέσα σε όλα αυτά επικοινωνείτε και τα συναισθήματά σας σε κάποιο άτομο που σας αρέσει;

Υδροχόος

Αν το σπίτι μεταλλάσσεται και αλλάζει, αλλάζετε και εσείς μέσα από αυτό. Πολλές φορές το σκέφτεστε διπλά και τριπλά αλλά ίσως το νόημα της ζωής είναι εκεί, εκεί που σας χτυπούσε την πόρτα όλους αυτούς τους μήνες και εσείς δυσανασχετούσατε. Πιθανόν να γνωρίσετε ανθρώπους μέσα από την ενασχόληση με θέματα σπιτιού ή οικογένειας ή πολύ απλά μπορεί τα ίδια αυτά τα ζητήματα να σας προωθήσουν σε ένα ανώτερο επίπεδο. Ένα είναι το σίγουρο: και λεφτά να μην έχετε, θα βρείτε τον τρόπο να αναδυθείτε ειδικά από το καλοκαίρι και μετά. Βέβαια εβδομαδιαίες προβλέψεις είναι ας μιλήσουμε πιο μεσοπρόθεσμα αγαπητοί Υδροχόοι, θα είναι μια καλή εβδομάδα για εσάς.

Ιχθύες

Το μυαλό σας ξυπνάει αλλά όχι με τον επιθετικό τρόπο που το κάνει ένα ξυπνητήρι. Μήπως μαθαίνετε κάτι το οποίο μπορεί να σας δυναμώσει και να σας αλλάξει τη ζωή; Είτε μέσω μαθήματος σε σχολή είτε σε βιβλίο, βίντεο, πόντκαστ, με όποιο τρόπο τύχει. Μπορείτε και εκφράζεστε και βγαίνετε από τη σιωπή σας! Ειδικά αν ασχολείστε με λεκτικής μορφής τέχνη, είναι από τις καλύτερες εβδομάδες για εσάς. Εάν όχι, βελτιώνεται η σχέση με τα αδέρφια σας ή με άτομα της γειτονιάς σας.

Από τη Furasu Yoru

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ