Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 3/7 έως 9/7/2023

Κεραυνοβόλοι έρωτες, αλλά και ξαφνικές διασπάσεις σε υπάρχουσες σχέσεις. Η συνύπαρξη δυσκολεύει και η ανάγκη για ελευθερία αυξάνεται. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 3/7 έως 9/7/2023

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Κλείστε ραντεβού με Αστρολόγο: astroteam.gr

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία; Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Κριός

Ξεκινά μια έντονη εβδομάδα αλλά άκρως απελευθερωτική! Πανσέληνος τη Δευτέρα και εκδηλώνεται στον τομέα της καριέρας και της δημόσιας εικόνας σας! Καιρός να πιάσετε τη ζωή από τα κέρατα, να λάμψετε αλλά και πιθανόν να συγκρουστείτε με πρόσωπα εξουσίας που σας κρατάνε πίσω. Μήπως επιτέλους γίνονται πράξη τα σχέδιά σας; Καιρός να αναλάβετε δράση σε ό,τι αφορά τον έρωτα, τη διασκέδαση, τη δημιουργικότητα αλλά και την επιχειρηματικότητα.

Ταύρος

Ταύροι εσείς διασκεδάζετε πολύ αυτή την εβδομάδα και είστε οριακά σε ένα υπομανιακό επεισόδιο; Και τι πειράζει; Ταξίδι μπορεί να γίνει αλλά αυτό που είναι ακόμη πιθανότερο είναι τη αμφισβήτηση ή η διάνθιση των πεποιθήσεων σας και της φιλοσοφίας σας. Προσοχή σε ευχάριστες ανατροπές στο σπίτι. Είναι σημαντικό να αντιμετωπίσετε τις αλλαγές με ανοιχτό πνεύμα. Μπορείτε;

Δίδυμοι

Η βδομάδα έχει να κάνει με τις επενδύσεις. Αλλά οι επενδύσεις δεν αφορούν μόνο το χρήμα. Είναι και συναισθηματικές αλλά κυρίως ψυχικές. Όσο δεν το καταλαβαίνετε αυτό δε θα αλλάζετε. «Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν»; Εσείς ως το πρώτο μεταβλητό ζώδιο όμως τι κάνετε για αυτό; Μήπως έχει έρθει η στιγμή της διαπίστωσης της ευαλωτότητάς σας και εν συνεχεία της αξίας σας; Μήπως μέσω αυτού, όσο οξύμωρο και αν ακούγεται ανακτήσετε και τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση και έτσι φτάσετε ένα βήμα κοντύτερα στην ολοκλήρωση;

Καρκίνος

Καρκίνοι αλλάζετε εσείς και έτσι αλλάξουν και οι σχέσεις σας. Έτσι αποφεύγετε (ε-πι-τέ-λους) το να αλλάζουν οι Άλλοι έτσι ώστε να αλλάξετε κι εσείς μαζί τους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχουν εκπλήξεις που δεν αφορούν μόνο την έκρυθμη ερωτική σας ζωή αλλά και την τσέπη σας. Έκρυθμο καλοκαίρι, επεισοδιακό και πολύ ερωτικό. Αυτή η πανσέληνος, την αρχή της εβδομάδας, που σας αφορά αφού είστε παιδιά της Σελήνης, φανερώνει το τί εστί καλοκαίρι, σε όλο του το μεγαλείο.

Λέων

Μήπως ήρθε ο καιρός για αποτοξίνωση; Διατροφικές συνήθειες σαβούρας, αυτοκαταστροφική ρουτίνα (κοινώς κραιπάλη) και γενικά ένας τοξικός τρόπος ζωής που δε σας ταιριάζει άλλο πια! Ίσως να είστε στη φάση να το αφήσετε πίσω επειδή, ίσως να το έχετε ήδη αφήσει πίσω και να έρχεται η επιβράβευση. Η υγεία άλλωστε είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι που τείνετε να θεωρείτε δεδομένο. Ωστόσο αυτό το οποίο πρέπει να δείτε και το έχετε ήδη δει και ξέρετε ότι πια δεν αυτονόητο είναι η ψυχική σας υγεία.

Παρθένος

Για εσάς η εβδομάδα αυτή είναι πάρτυ μετά από την τόση αυστηρή εξέταση που έχετε ρίξει στον τομέα των σχέσεων. Κοινωνικές συναναστροφές και ακόμη και …έρωτες μπορεί να φανερωθούν στην αρχή της εβδομάδας. Η δημιουργικότητά σας είναι στο ζενίθ. Αν θέλετε να ταξιδέψετε αυτό ευνοείται αυτή την εβδομάδα αρκετά και δεν αποκλείεται να γίνει επιτέλους το ταξίδι στο εξωτερικό που ετοιμάζατε εδώ και καιρό.

Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα αποφασίζετε πού θέλετε να είστε επιτέλους. Στο σπίτι ή …αλλού; Μέσα ή έξω; Στο παρελθόν ή στο μέλλον; Μιλάμε για τεράστιες αλλαγές ξανά. Αλλά με πιο γλυκό τρόπο αυτή τη φορά. Η καριέρα σας φωτίζεται. Το ίδιο και τα θέματα σπιτιού και οικογένειας στα οποία υπάρχει ένα κλείσιμο και μία αίσθηση λιγότερων ενοχών (επιτέλους). Τώρα θα ζήσετε τις αλλαγές στην κοινωνική σας ζωή και την ξαφνική είσοδο ή και… έξοδο φίλων στους κοινωνικούς κύκλους σας.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Σκορπιός

Σκορπιοί με αυτή την Πανσέληνο ήρθε η ώρα να πείτε την αλήθεια σας. Να πείτε επιτέλους αυτά τα οποία επεξεργάζεστε τόσον καιρό και δε λέτε επειδή είστε….Σκορπιοί, δηλαδή μυστικοπαθείς και εσωτερικοί. Αλλά με τόση δραστηριότητα στον τομέα της καριέρας σας -δηλαδή στο μεσουράνημά σας- είναι αναπόφευκτο να γίνετε εξωστρεφείς και να διεκδικήσετε αυτά που αξίζετε και λεκτικά. Φανταστείτε ότι ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης Άρης βρίσκεται στον Λέοντα και τον κυνηγά ο πλανήτης των σχέσεων και των χρημάτων, η Αφροδίτη. Δεν τον πιάνει αλλά εσείς πιάνετε πουλιά στον αέρα.

Τοξότης

Είστε σε θέση να διαχειριστείτε τα χρήματα που κερδίζετε από τη δουλειά σας με κόπο και θυσίες από τον προσωπικό σας χρόνο; Μήπως τα σπαταλάτε μη θεωρώντας ότι σας αξίζουν; Είστε σε θέση να παλέψετε με τις ενοχές για κάτι που νομίζετε ότι κάνετε λάθος και αφορά τη δουλειά σας; Αυτές οι σκέψεις στην αρχή της εβδομάδας θα σας βοηθήσουν περισσότερο και στη στοχοπροσηλωσή σας για την οποία υποτίθεται ότι οι Άλλοι σας ψέγουν. Οι Άλλοι βέβαια πιστεύουν ότι είστε τέρατα αυτοπεποίθησης. Εγώ πιστεύω ότι δεν πρέπει να σταματήσετε να φροντίζετε τον εαυτό σας.

Αιγόκερως

Επιτέλους Πανσέληνος πάνω σας τη Δευτέρα η οποία υπογραμμίζει ένα τέλος εποχής το οποίο πιθανόν να έχει ξεκινήσει ακόμη και από το 2008. Τι τεράστιος κύκλος θα μου πείτε. Πόσο έχετε αλλάξει από τότε θα σας πω. Όλος ο κόσμος άλλαξε βέβαια αλλά με τη διαφορά ότι στη δική σας περίπτωση και εσείς έχετε συνδράμει στο να αλλάξετε τον κόσμο, ή τον μικρόκοσμο γύρω σας. Αυτό αποδεικνύει τη δύναμη που έχετε Αιγόκεροι. Αυτή την εβδομάδα σας υπενθυμίζεται και η γλυκύτητα που διαθέτετε αλλά και η αφύπνιση του μυαλού σας.

Υδροχόος

Παιδιά του Ουρανού, από τη Δευτέρα σας ξαναχτυπάει την πόρτα η αλλαγή αλλά και η ανάγκη να εξερευνήσετε κι άλλο, βαθύτερα και πιο αληθινά το παρελθόν σας ναι την ψυχολογία σας. Έτσι θα αλλάξετε. Έτσι έχετε ήδη αλλάξει βασικά και δεν το έχετε αντιληφθεί. Είστε όμως και παιδιά του Κρόνου και είστε κλειστοί και μυστηριώδεις άνθρωποι και έτσι δεν το διαφημίζετε, δεν ανοίγετε τα χαρτιά σας για προσωπικά ζητήματα και ίσως αυτή η εβδομάδα σας ξεβολέψει με ευχάριστο τρόπο σε αυτόν τον τομέα.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Ιχθύες

Κοινωνικά δίκτυα, υποστηρικτικά δίκτυα, φιλίες και άνθρωποι με κοινό όραμα, στόχους και ιδέες είναι Εδώ για να σας στηρίξουν να εκφράσετε τον εαυτό σας με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Και το κάνετε ήδη. Η εβδομάδα και κυρίως η Πανσέληνος προσφέρεται για κλείσιμο κύκλων σε ό,τι σας σας σαμποτάρει ή καλύτερα σε κατάργηση του αυτοσαμποτάζ. Τα πάτε ήδη πάρα πολύ καλά. Συγχαρητήρια Ιχθύες.

Από τη Furasu Yoru

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ