Ιδέες για χρήσιμα δώρα σε νέες μαμάδες

Η μεγάλη στιγμή έφτασε και εσύ ψάχνεις τι δώρο θα πάρεις στην νέα μαμά που ταυτόχρονα θέλεις να είναι και χρηστικό; Στο παρακάτω άρθρο σου παρουσιάζω μερικές ιδέες! Ιδέες για χρήσιμα δώρα σε νέες μαμάδες.

Η γέννηση ενός μωρού είναι από τα μεγαλύτερα θαύματα σε αυτόν τον κόσμο. Το να παίρνεις στην αγκαλιά σου ένα μικρό πλασματάκι που δημιουργήθηκε από την ένωση δύο ανθρώπων και σχηματίστηκε μέσα στο σώμα της γυναίκας είναι η πιο γλυκιά αίσθηση που σε γεμίζει απίστευτο δέος.

Σαν συγγενής ή φίλος, είναι καλή σκέψη αλλά και υποχρέωσή σου να πάρεις ένα δώρο για να συγχαρείς τους νέους γονείς για το νέο μέλος της οικογένειάς τους, αλλά και να τους κάνεις την ζωή λίγο πιο εύκολη αγοράζοντάς τους κάτι χρηστικό.

Τα βρεφικά κορμάκια ίσως είναι από τα πιο χρήσιμα δώρα για τη νέα μαμά αφού στην πορεία θα χρειαστεί να έχει άπειρα. Ο θηλασμός, το φαγητό με αλεσμένα και η αλλαγή πάνας είναι από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει η νέα μαμά αφού σχεδόν σε καθημερινή βάση θα αλλάζει 2 με 3 βρεφικά κορμάκια στο μωράκι της. Ποτέ λοιπόν δεν είναι αρκετά όσα και αν διαθέτει.

Κατασκευασμένα από ευχάριστα υλικά, τα βρεφικά κορμάκια δεν ερεθίζουν το ευαίσθητο παιδικό δέρμα και το άνετο κόψιμο δεν πιέζει γύρω από το λαιμό ή τα χέρια, ώστε το μωρό να νιώθει άνετα. Επέλεξε λοιπόν βρεφικά κορμάκια για εύκολο ντύσιμο, αστεία κορμάκια για διάφορες περιστάσεις ή βαμβακερά κορμάκια για νεογέννητα με κοντά και μακριά μανίκια.

Ένα άλλο άκρως χρήσιμο δώρο είναι οι βρεφικές κουβέρτες καθώς και οι κουβέρτες για φάσκιωμα. Προσφέρουν στο μωράκι άνεση, ζεστασιά και ασφάλεια. Μια βρεφική κουβέρτα πάντα βοηθά το μωρό να ηρεμήσει, να ανακουφιστεί και να κοιμηθεί πιο εύκολα.

Μια μαλακή κουβερτούλα μπορεί να μετατραπεί σε παιχνίδι συνεπώς και σαν απαραίτητο αξεσουάρ για την βόλτα αφού θα χαρίζει την ανακούφιση και την ασφάλεια στο μωρό που έχει τόσο ανάγκη. Μια βρεφική κουβέρτα με ζωάκια και απαλή αίσθηση είναι απαραίτητη για το καρότσι, το καθισματάκι του αυτοκινήτου και φυσικά για την κούνια του μωρού.

Ένα παιχνίδι είναι επίσης μια ακόμα καλή ιδέα. Προτίμησε ένα παιχνίδι εκπαιδευτικού χαρακτήρα που θα χαρίσει στο νέο μωρό τα πρώτα του ερεθίσματα. Παιχνίδια επίσης, με πλαστικά πολύχρωμα κυβάκια για κατασκευές ή παιχνίδια που “μιλάνε”, παζλ και μουσικά όργανα είναι κάποιες ιδέες που σίγουρα θα ενθουσιάσουν πιο μετά το νέο μωό αλλά και τους νέους γονείς!

Εγώ πρόλαβα και έκανα τις αγορές μου για μια καλή μου φίλη που γέννησε πριν από λίγες ημέρες. Τα αγόρασα όλα με έκπτωση, αφού πρόλαβα το summer black Friday με έκπτωση έως και 30% σε top brands και προϊόντα!

Τέλος μια ωραία και μοντέρνα ιδέα είναι να χαρίσεις λίγο από τον χρόνο σου κρατώντας το μωράκι ώστε οι γονείς να απολαύσουν οι δυο τους μια σύντομη έξοδο. Αν πιστεύεις ότι μπορείς να αναλάβεις αυτή την ευθύνη και διαθέτεις τα απαιτούμενα skills για την φύλαξη του μωρού, πίστεψέ με, θα είναι δώρο θησαυρός για τους νέους γονείς που αναζητούν τις καινούργιες ισορροπίες τους!

Σε κάθε περίπτωση ό,τι και αν επιλέξεις, αυτό που έχει σημασία είναι η καλή σου πρόθεση και σκέψη!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ