Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 10/7 έως 16/7/2023

Οι ανατροπές πρωταγωνιστούν! Επιθυμία για αλλαγή, ανεξαρτησία, απελευθέρωση, με θετικό πρόσημο. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 10/7 έως 16/7/2023

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Κλείστε ραντεβού με Αστρολόγο: astroteam.gr

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία; Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Κριός

Πλησιάζοντας στην καρδιά του καλοκαιριού, γίνεστε πιο παραγωγικοί, πιο εργατικοί αλλά και πιο επικριτικοί. Προς τους άλλους ή προς τον εαυτό σας; Από εσάς εξαρτάται προς τα που θα εκφράσετε αυτή την ενέργεια. Ενδιαφέροντα, έμπνευση και επικοινωνία, με άξονα την αυτο-έκφραση, την αυτο-πραγμάτωση, την αυτο-εκτίμηση.

Ταύρος

Στην αρχή της εβδομάδας προσοχή σε εντάσεις και εμμονές στην επικοινωνία σας με τους άλλους, αλλά και στην οδήγηση, τον τρόπο που μεταφέρεστε, κινείστε. Εξαιρετικά σημαντική η σύνδεσή σας και με την οικογένεια, για να ορίσετε τον εαυτό σας μέσα από τις προσωπικές σας επιλογές, ακόμα και σε ανθρώπους. Χωρίς να αποφύγετε και κάποιες διαμάχες.

Δίδυμοι

Χαρά και ενθουσιασμός σε αυτά τα οποία λέτε. Προσοχή στο τι λέτε και πως το λέτε μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον, βρείτε έναν λιγότερο …”τραυματικό” τρόπο και για εσάς και για τους ανθρώπους που αγαπάτε. Διακαής πόθος μια έναρξη που συνδέεται με θέματα από το παρελθόν με σκοπό να σας ανεβάσει και ηθικά και οικονομικά.

Καρκίνος

Ηθική και πίστη σας ανταμείβουν για όλη την υπερ-προσπάθεια, την οποία έχετε κάνει. Προσοχή στον ενθουσιασμό όταν εκφράζεστε, αλλά και στη σπατάλη. Μην μπείτε σε διαδικασία να κάνετε κάποια επένδυση σημαντική! Είναι περισσότερο η αυταπάτη και η εμμονή που σας καθοδηγούν παρά η διαύγεια. Όσο αισθάνεστε ότι το έχετε, τόση προσοχή χρειάζεται!

Λέων

Σε βαθύ εσωτερικό επίπεδο όλες οι διεργασίες, σαν την πάπια, από πάνω ήρεμοι και από κάτω κωπηλατείτε σαν τρελοί. Επιπλέον, τεράστια δύναμη με την οποία διαχειρίζεστε τους… δαίμονες σας. Όλα πολύ μέσα σας μέχρι να ξεκινήσουν τα γενέθλιά σας αμέσως μετά, να βγείτε στη σκηνή και να λάμψετε εσάς και τους γύρω σας.

Παρθένος

Πιο συναισθηματική αυτή η εβδομάδα γιατί ολοκληρώνετε, βιώνετε μια βαθιά επιθυμία σας. Τι κι αν φοβάστε ότι φτάσατε ταβάνι και “τι θα γενίτε χωρίς βαρβάρους”; Η εβδομάδα ευνοεί και στο να αισθανθείτε καλά μέσα σας και να βάλετε καινούριους στόχους. Φρένο-γκάζι βάζετε εσείς, προσοχή! Ωστόσο, εσείς κρατάτε και το καρπούζι και το μαχαίρι!

Ζυγός

Η έναρξη με άξονα τα επαγγελματικά, την καριέρα, την αξιοπρέπειά σας εκτονώνει το άγχος στους βασικούς πυλώνες της ζωής σας προσωπικά, σχεσιακά, οικογενειακά. Είναι η κορύφωση τώρα και έπειτα ακολουθούν πυροτεχνήματα. Για όποιο λόγο…Όρια στην εργασία ή για λόγους υγείας ή λόγω καθημερινότητας, κατανοείτε, εκ του αποτελέσματος, ότι σας ενδυναμώνουν.

Σκορπιός

Επικεντρώνεστε στην επικοινωνία σας και τι μπορείτε ακόμα να αποκομίσετε από αυτή, με σκοπό τη σύνδεση με το όλον και το σκοπό της ζωής σας. Αρκετά… σκορπίσιος ο τρόπος, εσωτερικός και διερευνητικός. Βρίσκεστε και στην πρώτη γραμμή της μάχης, ωστόσο, και τρέχετε και τα τρέχετε όλα. Συνειδητοποιείτε πόσο αξίζει να τα συγκεντρώνετε όλα στα χέρια σας; Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Τοξότης

Θέτετε μια δυνατή πρόθεση αυτή την εβδομάδα και στο χέρι σας είναι κατά πόσο θα την τηρήσετε ή θα αρκεστείτε στον ενθουσιασμό σας. Δραστηριοποιείστε αρκετά κοινωνικά και επαγγελματικά. Όλα γίνονται για κάποιον λόγο, ωστόσο, τώρα εσείς βάζετε το δικό σας λόγο, το δικό σας νόημα, τη δική σας αξία, και αναλαμβάνετε την ευθύνη για όσα ακολουθούν!

Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να αποδείξετε γιατί είστε οι καλύτεροι στη στρατηγική, στη μέθοδο με αποτέλεσμα την εξισορρόπηση στο συναίσθημα, στην οικογένεια και στην καριέρα. Το έχετε βιώσει σαν κρίση, σαν “πόσο ακόμα;” Τώρα δικαιώνεστε από τις επιλογές σας στα πάντα-όλα. Έτσι απλά. Λιτά και απέριττα.

Υδροχόος

Με κύριο φόντο τον εαυτό σας και την καθημερινότητά σας και όχι φίλους και παρέες, αλλάζετε στον τρόπο με τον οποίο συνδέεστε με τους υπολοίπους. Με πηγαίο, ειλικρινή, παιδιάστικο τρόπο και συναίσθημα. Ίσως αυτό είναι το κομμάτι που συμπληρώνει την εικόνα; Αξίζετε καλύτερες σχέσεις, πρώτα-πρώτα με τον εαυτό σας, για να βγει αυτό προς τα έξω!

Ιχθύες

Επαναπροσδιορισμός αξιών και στόχων (;;!!) με σκοπό της εξισορρόπηση και υλικά και ηθικά. Συναίσθημα, όραμα και όρια και για εσάς οι λέξεις-κλειδιά. Τίποτα δε χαρίζεται σε κανέναν αυτό το καλοκαίρι. Και εσείς θα την ιδρώσετε τη φανέλα για να γειωθείτε λίγο -το έχουν ανάγκη και οι γύρω σας από εσάς. Με αποφασιστικότητα και κουράγιο!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ