Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 21/8 έως 27/8/2023

Επιστροφή στην πραγματικότητα και αίσθηση “στριμώγματος”. Η περίοδος χάριτος τελειώνει, το “πρέπει” κυριαρχεί, το “θέλω” μένει στην άκρη. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 21/8 έως 27/8/2023

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Κλείστε ραντεβού με Αστρολόγο: astroteam.gr

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία; Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Κριός

Μια αίσθηση ανεπάρκειας και αμφιβολίας για όλα αυτά που κάνετε στη δουλειά σας στην καθημερινότητά σας. Φως μπαίνει εκεί. Δείτε τι θέλετε να αλλάξετε, αλλά μη βιαστείτε να υπογράψετε οτιδήποτε. Υπάρχει διάθεση για αλλαγές με ωριμότητα. Μετριάστε το θυμό και την ένταση προς τους άλλους.

Ταύρος

Αν και υπάρχει η πιθανότητα να αισθανθείτε απογοήτευση από τις προσδοκίες σας, μην πτοείστε. Η περίοδος αρχίζει και γίνεται αρκετά υποστηρικτική. Ωστόσο, αφήστε το κομμάτι υπογραφές και σοβαρές δεσμεύσεις στο πλάι. Ανάδρομος είναι αυτός! Δύναμη, κίνητρα, φιλοδοξία και στόχοι ξανά σε τροχιά επίτευξης. Η ανάπτυξη έρχεται!

Δίδυμοι

Τεράστια προσοχή για εσάς μη βιαστείτε να υπογράψετε, να πουλήσετε, να… αρπάξετε την ευκαιρία, γιατί θα απογοητευτείτε! Πολύ πιο δυναμική προσέγγιση στο τέλος της εβδομάδας και έπειτα. Ανάπτυξη και δημιουργικότητα για την περίοδο που ακολουθεί. Ωστόσο, προσοχή σε λόγια και υπογραφές, όλο το επόμενο διάστημα.

Καρκίνος

Προκλητική η εβδομάδα, καθώς από τη μια τονίζονται οι ανασφάλειες σας, από την άλλη θέλετε να πάρετε μια απόφαση και η διαίσθηση σας …κλωτσάει. Δεν είναι η στιγμή τώρα για τελεσίδικες αποφάσεις. Κρατήστε τη δυναμική σας σε σχεδιασμό και ονειροπόληση και όχι αυτή τη στιγμή σε πραγματοποίηση στόχων.

Λέων

Αν και τα γενέθλιά σας τέλειωσαν, ήρθε η ώρα να τονιστούν τα ταλέντα σας και οι ικανότητές σας. Σαν να μπαίνετε σε σπα για κούρα ομορφιάς. Ανάπλαση και ανακατασκευή με σκοπό την ανάπτυξή σας. Σημαντικός άσος στο μανίκι, πάρτε το χρόνο με το μέρος σας, αφήστε υπογραφές και τελικές αποφάσεις για αργότερα…

Παρθένος

Ιδιαίτερη προσοχή στα πάντα, την οποία με τον ψυχαναγκασμό και την τυπολατρία σας πάντα την έχετε. Ωστόσο, θα σας δοκιμάσει αρκετά αυτή η εβδομάδα! Μη βιαστείτε να κάνετε όλα αυτά που …πρέπει, οι ανάδρομοι λένε ότι δεν πρέπει, ή μάλλον ότι πρέπει να το ξανασκεφτείτε. Αλλαγές με ωριμότητα και στόχο την ανάπτυξη!

Ζυγός

Αξιολόγηση μέσα σας σε αγαπημένα για σας -not!- θέματα πάνω στα οποία καλείστε να πάρετε αποφάσεις. Από τη μια το συναίσθημα, από την άλλη η μοίρα, δοκιμάζεστε στο να παλαντζάρετε! Αποφύγετε τις κρίσεις και τις κριτικές προς διαφόρους, προς τον εαυτό σας, είναι σα να ρίχνετε κι άλλο λάδι στη φωτιά!

Σκορπιός

Σοβαροί με τον εαυτό σας, με τα όνειρα και την ελπίδα σας… Είναι μια έντονη εβδομάδα, αλλά δεν χρειάζεται να προβείτε σε ακραίες εκδηλώσεις! Είστε πολύ καλοί σε τέτοιου είδους διαχείριση. Είτε ζείτε ένα δράμα, είτε είστε με τη μάνικα από πίσω, ψυχραιμία! Έχετε τη δύναμη να πειθαρχήσετε πάνω στα πάθη σας.

Τοξότης

Προσοχή στις καταστάσεις μέσα στο σπίτι, στη δουλειά στο πως σας βλέπουν οι άλλοι, στην ψυχολογία σας. Διαψεύσεις, απογοήτευση, ψέματα, μέσα στον βασικό σας άξονα! Όλα γκρεμίζονται; Όχι! Αντιμετωπίστε τις εξελίξεις με αντικειμενική -όσο γίνεται- ματιά. Ευκαιρία να αναλογιστείτε και να αναθεωρήσετε, για να αναβαθμίσετε αργότερα. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Αιγόκερως

Προσοχή σε συναλλαγές, μεταφορές, μετακινήσεις, τηλέφωνα, μηνύματα, τις πληροφορίες που ανταλλάσσετε, άλλα λέτε και άλλα ακούνε! Επίσης, ιδιαίτερη σύνεση και επιφυλακτικότητα σε θέματα επενδύσεων ή χρήματα τρίτων -δάνεια, τράπεζες. Με μεγάλη ικανότητα έχετε θέσει τις βάσεις για να αισθάνεστε ασφαλείς.

Υδροχόος

Αυτές τις μέρες και εσείς αξίζετε να αφεθείτε λίγο στα πάθη και τις ηδονές, να κακομάθετε τον εαυτό σας, να σας φροντίσετε ή ακόμα καλύτερα να σας φροντίσουν οι άλλοι. Μην τα βάζετε όμως όλα στο ίδιο… τσουβάλι. Είναι κάτι άλλο να αισθάνεστε δυνατοί, ασφαλείς, γεμάτοι αυτοπεποίθηση. Αυτό καλείστε να το βρείτε οι ίδιοι μέσα σας.

Ιχθύες

Αξίζει να κυριαρχήσετε στα πάθη και τις απολαύσεις. Έχετε περισσότερα να κερδίσετε και σε αυτοπεποίθηση και ιδιαίτερα τώρα το έχετε ανάγκη. Αφήσετε πίσω διάψευση, απογοήτευση, ψέμα, ματαίωση, αναβλητικότητα, άδειασμα, ακόμα κι αν οι άλλοι σας τα προκαλούν. Βρείτε τη ρίζα, όχι το σύμπτωμα.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ