Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 11/9 έως 17/9/2023

Η Αφροδίτη που επανέρχεται σε ορθή πορεία, μας ξεκαθαρίζει τι θέλουμε και θα μας βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων μας, σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 11/9 έως 17/9/2023

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Κλείστε ραντεβού με Αστρολόγο: astroteam.gr

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία; Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Κριός

Επικρατεί ένα πόλεμος στις ζωές σας και νιώθετε ότι οι Άλλοι σας επιτίθενται και σας απορρίπτουν. Προς το τέλος της εβδομάδας θα καταλάβετε ότι ίσως δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Νέα ρουτίνα και καθημερινότητα και πιθανόν νέο εργασιακό περιβάλλον ξεπροβάλλει. Νέα όνειρα μαζί με αυτό και μία αναβάθμιση της ερωτικής σας το σαββατοκύριακο, αλλά και της σχέσης σας με τα παιδιά σας, άνευ προηγουμένου.

Ταύρος

Είστε οι καλύτεροι του χωριού και παρά τα μαύρα νέα και τη συνήθειά μας με την καταστροφή εσείς καταφέρνετε και διατηρείτε μία αισιοδοξία αυτές τις μέρες που θα ζήλευαν και οι Τοξότες. Ειδικά το τέλος της εβδομάδας σας φέρνει …αντιμέτωπους με ένα νέο έρωτα ή μία δημιουργική πρόκληση που θα βγάλετε εις πέρας με τις ευλογίες της Αφροδίτης η οποία θα σας ευνοήσει πολύ σε θέματα σπιτιού ειδικά το Σαββατοκύριακο.

Δίδυμοι

Αυτή η νέα …σχολική χρονιά ξεκινά λίγο δειλά και διστακτικά αλλά αποκτά εορταστικό χαρακτήρα προς την Παρασκευή με τη νέα Σελήνη στην Παρθένο και κυρίως με τη νηφάλια σκέψη που σας δίνει η αντίθεση του Κρόνου προς τον κυβερνήτη σας Ερμή. Λίγο πεσιμιστικό αλλά ρεαλιστικό όσο ποτέ. Η πολλή δραστηριότητα συμβαίνει στον τομέα του σπιτιού και εκεί και το νέο σας ξεκίνημα. Λίγη προσοχή στον τομέα της καριέρας.

Καρκίνοι

Σας έχουν προκύψει πολλά και αναπάντεχα όσον αφορά το σπίτι σας ή την οικογένεια ή τον τόπο καταγωγής και σας ευχόμαστε κουράγιο. Προς το Σαββατοκύριακο όμως: ετοιμάζω ταξίδι, μοναχά για πάρτη σου. Αυτό είναι ένα καλό νέο αλλά θέλει προσοχή στις όποιες θολές …ταξιδιωτικές πληροφορίες μπορούν να σας δώσουν. Επίσης Καρκίνοι, τα οικονομικά σας γίνονται όλο και καλύτερα προς το Σαββατοκύριακο, κι αυτό καλό νέο.

Λέων

Κρατήστε την υπομονή που έχετε επιδείξει όοοολο αυτό το διάστημα μέχρι την Πέμπτη το βράδυ που θα μπορέσετε να χαρείτε ένα νέο ξεκίνημα στα οικονομικά σας. Με πολλή προσοχή όμως σε ό,τι αφορά τον δανεισμό ή τα οικονομικά τρίτων ακόμη και συντρόφων. Περιμένετε λίγες μέρες ακόμη για πρακτικές εφαρμογές των σχεδίων σας. Το Σαββατοκύριακο θα πάρετε μεγάλη χαρά και δεν αποκλείεται να προέρχεται από ζητήματα καριέρας ή και από τους γονείς σας. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Παρθένος 

Η εβδομάδα ξεκινάει λίγο υποτονικά και χρειάζεται σίγουρα προσοχή, σύνεση και ψυχραιμία τα οποία διαθέτετε αυτή την περίοδο. Ξημέρωμα Παρασκευής έχετε ένα νέο ξεκίνημα στα σκαριά. Νέα σελήνη στο ζώδιό σας με τον Ερμή να παύει να είναι ανάδρομος αλλά σε στάση. Αυτό τι σημαίνει; Βάζετε πλώρη για ένα νέο πλάνο αλλά με τον Έρμη κυβερνήτη σας σε αργή ταχύτητα δεν μπορείτε να το ξεκινήσετε τώρα. Την πλώρη θα τη βάλετε λοιπόν νοητά και με προσοχή στις εξαπατήσεις από τους συνεργάτες.

Ζυγός

Ένταση και έντονη κοινωνική ζωή προσφέρει αυτή η εβδομάδα. Ωστόσο, με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο σας δίνετε η δυνατότητα να νιώσετε ένα νέο ξεκίνημα προσφέροντας κάτι σε αυτούς που έχουν ανάγκη και δίνοντας τις υπηρεσίες σας με προσοχή και σύνεση αλλά και με αρκετή ενσυναίσθηση. Δηλαδή μη χαθείτε στο συναίσθημα αλλά μην το χάσετε κι όλας. Όσο τελειώνει αυτή η εβδομάδα τόσο γλυκαίνουν τα πράγματα Ζυγοί. Πιθανόν παρέες ή κοινωνικές ομάδες σας στηρίζουν οικονομικά.

Σκορπιός

Δύσκολοι καιροί για να πάψεις να είσαι απαισιόδοξος στο μυαλό και στην καρδιά. Αρκετός πεσιμισμός και αρκετή μαυρίλα επισκιάζει το αρκετά υποσχόμενο κλίμα που υπάρχει στην καριέρα, στις σχέσεις και πιθανόν και στην πατρική ή μητρική οικογένεια. Έχετε και αυτόν τον Άρη από πίσω από τον κόρφο σας να μη σας αφήνει να κοιμηθείτε και να ηρεμήσετε. Ωστόσο με τη Νέα Σελήνη της Παρασκευής υποπτευόμαστε μία νότα ανανέωσης στην κοινωνική σας ζωή αλλά και στην ερωτική αρκεί να προσέξετε να μην παρασυρθείτε από τη γοητεία της φυγής από την πραγματικότητα. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Τοξότης

Ο καιρός να ηρεμήσετε, να σκεφτείτε τι κάνατε εργασιακά στο παρελθόν και δούλευε ή δε δούλευε και πως χρειάζεται να δομήσετε μία υγιή καθημερινότητα, και το τι σημαίνει για εσάς το υγιές και … Πολλή σκέψη για ακόμη μια φορά Τοξότες. Το τέλος της εβδομάδας όμως έχει ένα δώρο και μία παγίδα. Το δώρο μίας νέας αρχής σε αυτό που ονομάζουμε στις σύγχρονες κοινωνίες «καριέρα» και «στάτους». Η παγίδα είναι να μην αφήσετε το παρελθόν σας ή και την οικογένειά σας να σας πιπιλίσουν το μυαλό με κάποιο άλλο δώρο το οποίο θα είναι ανταγωνιστικό προς αυτή σας την εξέλιξη. Μήπως τελικά νιώθετε ενοχές που εξελίσσεστε;

Αιγόκερως

Πόσο πιο στυγνός ρεαλισμός να χωρέσει στο μυαλό ενός Αιγόκερου; Μήπως όμως αυτός ο ρεαλισμός να έχει να κάνει με την πραγματοποίηση των σπουδών σας αυτή την περίοδο; ή ενός νέου κεφαλαίου στη γνώση και στον τρόπο που προσεγγίζετε ακόμη και την πνευματικότητα ή αγγλιστί το spiritual; Εσείς θέλετε ρεαλισμό αγαπητοί Αιγόκεροι αλλά η κατάσταση η εγκόσμια απαιτεί μαγεία. Καλό ξεκίνημα σε ό,τι γνωστικό ή εκπαιδευτικό επιχειρήσετε από την Παρασκευή και μετά αλλά να θυμάστε ότι τα πρακτικά ξεκινήματα ξεκινάνε από την επόμενη εβδομάδα.

Υδροχόοι

Τώρα που τα οικονομικά σας είναι περιορισμένα και τι αρχή σε δουλειά να κάνεις με τον Ερμή ανάδρομο και τόσες άλλες καταστάσεις να νιώθεις να σου λένε «περίμενε» έρχεται φως στο τούνελ προς το τέλος της εβδομάδας. Νέο κεφάλαιο στο μοιράζεστε και στην εγγύτητα που μπορεί να έχετε αποκτήσει με κάποιο άλλο άτομο. Γιατί να μην ξεκινήσετε κάποιο οικονομικά πλάνο μαζί αφού έτσι κι αλλιώς η κατάσταση είναι δύσκολη αλλά σίγουρα καθόλου μα καθόλου δυσοίωνη. Το Σαββατοκύριακο θα σας δώσει ακόμη μία ανάσα αισιοδοξίας στη σχέση σας και στο σπίτι σας και γενικά τα καλύτερα έρχονται αρκεί να είστε συγκεντρωμένοι.

Ιχθύες

Είστε κουρασμένοι και βουτηγμένοι στο χάος και νιώθετε ότι σας έχει μπει ένα φρένο, χωρίς την άδειά σας, στην ονειροπόληση και στον ρομαντισμό. Προς το τέλος της εβδομάδας θα αρχίσετε να βλέπετε τους Άλλους λίγο πιο φιλικά και δεν αποκλείεται να ξεκινήσετε και μία συνεργασία μαζί τους ή και μία νέα, παντός είδους σχέση. Με προσοχή και σύνεση. Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός.

Από τη Furasu Yoru

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ