Σακάκι: έφτασε η εποχή του! Δες πως να το συνδυάσεις

Το ντύσιμο με blazer μπορεί να αποτελέσει ένα υπέροχο επαγγελματικό look, ένα κομψό βραδινό στυλ, αλλά και ένα μοντέρνο street style ντύσιμο. Σακάκι: έφτασε η εποχή του! Δες πως να το συνδυάσεις 

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας! Συνδυάζονται πανεύκολα και δεν χρειάζεται να σπαταλάμε επιπλέον χρόνο στο τι θα βάλουμε. Κατάλληλα για την εποχή, τα φοράς από το πρωί μέχρι και το βράδυ! Ανεξάρτητα από τον σωματότυπο ή το βάρος σας, οι συνδυασμοί με σακάκι θα σας κάνουν να δείχνετε υπέροχη. Σακάκι δες πως να το συνδυάσεις.

Σύνολα με σακάκι για το γραφείο – δουλειά:

Υπέροχα σύνολα με σακάκι για το γραφείο ή τη δουλειά αποτελούν τα κουστούμια με παντελόνι ή φούστα. Συνδυασμένα με ένα πουκάμισο ή ένα αέρινο μπλουζάκι, τα κουστούμια δημιουργούν ένα business look για κάθε εργαζόμενη γυναίκα. Συνήθως τα σακάκια για το γραφείο είναι μεσάτα ή κοντά, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν μπορείτε να φορέσετε οποιοδήποτε στυλ θέλετε. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι να το υποστηρίζετε και να το συνδυάσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Φαρδύ σακάκι:

Τα φαρδιά σακάκια είναι πολύ ιδιαίτερα και φοριούνται κυρίως στα casual σύνολα. Πρόκειται για ένα πιο άνετο και χαλαρό boyfriend πανωφόρι που συνδυάζεται υπέροχα με εφαρμοστά παντελόνια και κολάν. Φορέστε τα με sneakers, μπαρέτες και oxford shoes, θα κλέψετε σίγουρα τις εντυπώσεις.

Μακρύ σακάκι:

Το μακρύ σακάκι, φαρδύ ή μεσάτο είναι πολύ εντυπωσιακό. Μπορεί να κρύψει την γεμάτη περιφέρεια και να κάνει το σώμα σας να δείχνει πιο μακρύ και λεπτό. Φορέστε το με ένα κολάν, δερμάτινο παντελόνι ή γενικότερα εφαρμοστό και δημιουργήστε εντυπωσιακά σύνολα για τις πρωινές, αλλά και τις βραδινές σας εμφανίσεις. Το λευκό μπλουζάκι ή ένα χρωματιστό εφαρμοστό τοπ μέσα από το μακρύ πανωφόρι σας είναι η ιδανική επιλογή.

Βελούδινο σακάκι:

Το βελούδο είναι και φέτος μια από τις κορυφαίες τάσεις της εποχής. Εκτός από τα παλτό θα το δούμε και στα σακάκια, τα οποία μπορείτε να φορέσετε τόσο στις απλές καθημερινές σας εμφανίσεις όσο και στις πιο επίσημες εξόδους.

Ριγέ σακάκι:

Το ριγέ print αποτελεί ένα από τα πιο συνηθισμένα μοτίβα στα ρούχα. Κάθετες ή οριζόντιες, χοντρές ή λεπτές, οι ρίγες μπορούν να δώσουν στο σύνολο σας μια υπέροχη νότα. Επιλέξτε έναν ασπρόμαυρο ή χρωματιστό συνδυασμό και απογειώστε την εμφάνιση σας με τον πιο απλό τρόπο.

Μαύρο σακάκι:

Το all time classic μαύρο σακάκι δεν θα μπορούσε να μην αποτελεί ένα είδος από μόνο του. Πρόκειται για ένα από τα πιο απαραίτητα κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας που θα λατρέψετε και δεν θα σταματήσετε να φοράτε καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου. Μπορεί να έχει όποιο σχέδιο επιθυμείτε, οπότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε αυτό που κολακεύει περισσότερο την σιλουέτα σας.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Σακάκι δες πως να το συνδυάσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ