Περιποίηση μαλλιών στο σπίτι

Θέλεις μια επαγγελματική περιποίηση και styling στο σπίτι, σαν να βγήκες μόλις από το κομμωτήριο; Περιποίηση μαλλιών στο σπίτι.

Όλες οι γυναίκες θέλουμε να έχουμε όμορφα, δυνατά, περιποιημένα μαλλιά σαν να έχουμε μόνιμα δίπλα μας έναν προσωπικό κομμωτή. Αυτό μπορεί να γίνει αρκεί να έχουμε σπίτι μας τα προϊόντα και τα εργαλεία που θα βοηθήσουν να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα εύκολα, γρήγορα και με χαμηλό κόστος. Επενδύοντας σε προϊόντα περιποίησης αλλά και εργαλεία styling κερδίζουμε μακροπρόθεσμα αρκετά χρήματα τα οποία θα δίναμε στο κομμωτήριό μας αλλά και πρακτικά μας λύνουν τα χέρια αφού πετυχαίνουμε ένα όμορφο αποτέλεσμα σε καθημερινή βάση.

Ποια είναι αυτά τα προϊόντα που μας είναι απαραίτητα;

*Σαμπουάν και προϊόντα θεραπείας μαλλιών.

Ξεκινάμε πάντα με ένα καλό σαμπουάν που θα καθαρίσει σε βάθος τα μαλλιά μας αφαιρώντας λιπαρότητα, βρωμιά και υπολείμματα από προϊόντα styling. Η σωστή επιλογή σαμπουάν με βάση τις ανάγκες των μαλλιών μας θα μας βοηθήσει μακροπρόθεσμα να αντιμετωπίσουμε και προβλήματα όπως η λιπαρότητα, η τριχόπτωση, η πιτυρίδα ακόμα και τον χαμηλό όγκο μαλλιών μας. Κάθε τύπος μαλλιών απαιτεί διαφορετική φροντίδα και αυτό είναι κάτι που πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη μας.

Μετά το σαμπουάν αξίζει να επενδύσουμε σε conditioner, μάσκες καθώς και leave in προϊόντα που θα παρέχουν θεραπεία, θρέψη αλλά και προστασία στα μαλλιά μας κατά τη διάρκεια του styling. Τα προϊόντα αυτά που περιέχουν ειδικά θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες, διεισδύουν στην τρίχα προσφέροντας δύναμη, αντοχή και λάμψη. Μια εντατική βαθειά θρέψη λειαίνει τη δομή της τρίχας, μειώνει το σπάσιμο και το φριζάρισμα και διευκολύνει το χτένισμα των μαλλιών.

*Ηλεκτρική βούρτσα μαλλιών

Είναι το απόλυτο εργαλείο θερμού αέρα που περιστρέφεται και στεγνώνει ενώ παράλληλα φορμάρει τα μαλλιά σε ελάχιστο χρόνο χωρίς να φθείρει τα μαλλιά. Θα σε βολέψει αν έχεις κοντά ή μακριά μαλλιά. Ρυθμίζεις τη θερμοκρασία, τη ταχύτητα του αέρα και ξεκινάς το δικό σου μοναδικό styling που πετύχεις εύκολα αλλά και σε σύντομο χρονικό διάστημα.

*Ψαλίδι για μπούκλες

Ίσως συζητάμε για το πιο αγαπημένο εργαλείο styling μαλλιών! Αν θέλεις όμορφα κυματιστά μαλλιά ή ακαταμάχητες μπούκλες, το ψαλίδι μαλλιών είναι το εργαλείο styling που πρέπει σίγουρα να έχεις. Χωρίς να ταλαιπωρείς τα μαλλιά σου και σε σύντομο χρόνο μπορείς να αποκτήσεις ένα φανταστικό χτένισμα σαν να βγήκες μόλις από το κομμωτήριο σου!

Τα σωστά προϊόντα περιποίησης μαλλιών ανάλογα με τις δικές σου ανάγκες αλλά και τα κατάλληλα εργαλεία styling, θα σου γλυτώνουν, κόπο, χρόνο αλλά και χρήματα, έχοντας πάντα ένα υπέροχο hair look που θα κάνει τους άλλους να αναρωτιούνται για το πόσες ώρες ή χρήματα ξοδεύεις στο κομμωτήριο σου!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ