Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 13/11 έως 19/11/2023

Η καθημερινότητά σου έχει τόσες ανατροπές που συνεχώς νιώθεις ότι πρέπει να μετασχηματίζεις το πρόγραμμά σου, ώστε να ανταπεξέλθεις. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 13/11 έως 19/11/2023

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Κλείστε ραντεβού με Αστρολόγο: astroteam.gr

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία; Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Κριός

Οικονομικά, κοινά οικονομικά και η διαχείριση αυτών είναι σημαντική για εσάς αυτήν την περίοδο και για να αποδείξετε την αξία σας, στον εαυτό σας και στους άλλους. Ρηξικέλευθες αλλαγές αφήνουν μια πληγή ανοιχτή ή θέλουν να τη γιατρέψουν; Δείτε τις ευκαιρίες για ωρίμανση και σοφία μέσα από τις αλλαγές.

Ταύρος

Οι αλλαγές μέσα στις σχέσεις και τις συνεργασίες ζητούν τη δική σας ενέργεια και δραστηριοποίηση. Εντάσεις και διαπληκτισμοί, αλλά και προσοχή για ατυχήματα! Βρείτε στήριξη και υποστήριξη από συμβούλους επαγγελματίες για να σας καθοδηγήσουν σε νομικό, ψυχολογικό ή άλλου τύπου επίπεδο. Ευκαιρία για απελευθέρωση από βαρίδια που σας κρατάνε… χαμηλά.

Δίδυμοι

Εστιάστε στην υγεία σας στο εργασιακό περιβάλλον και στα κατοικίδια. Προσοχή σε βιασύνη και παρόρμηση στην καθημερινότητά σας. Κάντε τα πράγματα που πρέπει, με τον τρόπο που πρέπει. Φυσικά, διατηρήστε την ψυχραιμία σας. Προσοχή σε απρόοπτα από ένα παρασκήνιο που συντηρούσατε ή οι άλλοι διατηρούσαν εν αγνοία σας.

Καρκίνος

Τολμήστε μια αλλαγή που θα φέρει φρεσκάδα στο δημιουργικό σας έργο, στα παιδιά, στην επιχείρησή σας, και με κάποιο τρόπο σας κρατάει στο παιχνίδι της χαράς και της ζωής. Ισχυροποιείτε την εικόνα σας με σκοπό να βγείτε απέναντι στους άλλους. Δώστε βάση στις εκλάμψεις συνειδητοποίησης μέσα από τα έργα, τη δουλειά σας.

Λέων

Αναστάτωση μες το σπίτι -ίσως και μετακόμιση!-, με τους γονείς, με την καριέρα, αλλά και με το υποσυνείδητο και θέματα του παρελθόντος. Είναι οι αλλαγές που τώρα φέρνουν στην επιφάνεια γεγονότα για επιβεβαίωση. Αφήστε εγωισμό και την προσωπική σας εικόνα στην άκρη και βάλτε μπροστά την αλήθεια και τη συνειδητότητά σας.

Παρθένος

Ενάρξεις με πυροτεχνήματα σε θέματα τα οποία αφορούν σε αδέρφια, φίλους, γείτονες, χαρτιά, υπογραφές, το μηχανάκι, το αυτοκίνητο. Πολλή μετακίνηση αυτήν την περίοδο και η μία δουλειά καπελώνει την άλλη, λόγω φόρτου. Αρκετή κούραση, ταξιδάκια, έκτακτα και όχι. Είναι σημαντικό να είστε παρόντες στη στιγμή και όχι το μυαλό να … τρέχει αλλού!

Ζυγός

Οι αλλαγές, τις οποίες τόσο καιρό βλέπετε να σπάνε τις οικονομικές και ψυχολογικές σας δικλείδες, γίνονται με σκοπό να ενισχύσουν την ασφάλεια σας, σαν μονάδα και όχι σαν μέρος ενός γάμου, μιας συνεργασίας, μιας σχέσης. Δεν εξαρτιέστε πλέον από κανέναν. Όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσετε, τόσο πιο γρήγορα προχωράτε παρακάτω.

Σκορπιός

Δυναμική εκκίνηση για όσους έχουν γενέθλια, και όχι μόνο. Απογειώνεστε, δικαιώνεστε ή χάνετε τον έλεγχο; Είναι στο χέρι σας πως θα διαχειριστείτε την κατάσταση. Οι άλλοι είναι απέναντί σας, αλλά κατά πόσο μπορούν να σας βλάψουν; Όσο εσείς τους αφήνετε… Μετά την καταιγίδα, ευκαιρίες για πρόοδο και ευημερία.

Τοξότης

Αφήστε στην άκρη το φανατισμό και απελευθερωθείτε από ό,τι νομίζετε ότι σας κρατάει δέσμιους απέναντι στους άλλους. Προσοχή σε σπασμωδικές κινήσεις στην καθημερινότητα, στην υγεία και στη δουλειά, διότι είναι ικανές να σας φέρουν αντιμέτωπους με προκλήσεις σε βάθος χρόνου. Παρακολουθήστε τι γίνεται στο βάθος, υποδόρια…

Αιγόκερως

Τα σόσιαλ παίρνουν φωτιά, σημαντικές εκρήξεις και αντιμαχίες με φίλους, ομάδες, συλλογικότητες. Εκπλήξεις με τα παιδιά σας ή από εκείνα. Ευκαιρία να ανακαλύψετε πρωτοποριακούς τρόπους για να συνδεθείτε με έννοιες όπως η δημιουργία, η δημιουργικότητα, η χαρά, η αναψυχή, η ξεκούραση, η διασκέδαση! Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Υδροχόος

Μια επαγγελματική έναρξη, ή μια τεράστια ευκαιρία για να κάνετε μία σημαντική αλλαγή στο πως σας βλέπουν οι άλλοι. Ρίσκο, ανταγωνισμός, έκθεση, φήμη και υπόληψη βγαίνουν έξω. Θα χρειαστείτε επιπλέον ψυχραιμία, παρά παρορμητικές και βιαστικές κινήσεις. Πολλά κίνητρα και ευκαιρίες βρίσκουν χώρο να εκφραστούν.

Ιχθύες

Ανοίγετε τα φτερά και τους ορίζοντές σας! Και μπορεί να εκδηλωθεί με ποικίλους τρόπους με σεμινάρια, εξωτερικό, ταξίδια, σπουδές, μεταφυσική, θρησκεία, καλλιτεχνικές εμπειρίες και συγκινήσεις. Προσέξτε τι λέτε, πως και σε ποιον. Τώρα δοκιμάζεται η προσαρμοστικότητά σας. Βάλτε την ευελιξία σας μπροστά στο αναπάντεχο.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ