Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 8/1 έως 14/1/2024

Ένας δύσκολος μήνας με εξαπατήσεις, διάψευση προσδοκιών και λανθασμένες εκτιμήσεις. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 8/1 έως 14/1/2024

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Κλείστε ραντεβού με Αστρολόγο: astroteam.gr

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία; Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Κριός

Στην αρχή της εβδομάδας δώστε προσοχή σε ψέματα και παρασκήνιο πίσω από την πλάτη σας. Πολλά θα ακούσετε, λίγα πιστέψτε. Η βαρύτητα και κατ’ επέκτασιν όλες οι ενέργειές σας συνδέονται με θέματα καριέρας και επαγγελματική άνοδο. Τα αποτελέσματα θα τα δείτε άμεσα και στο πορτοφόλι σας. Και ξεκινάτε να μεθοδεύετε τις επόμενες σας κινήσεις …

Ταύρος

Στην αρχή της εβδομάδας δώστε προσοχή σε θέματα τα οποία αφορούν κοινά οικογενειακά ζητήματα ή τα χρήματα της δουλειάς σας. Προσοχή τι υπογράφετε! Νέα Σελήνη και νέοι στόχοι που αφορούν στην εξέλιξή σας, είτε αυτό είναι σπουδές, ταξίδια, είτε το που θα βρείτε το νόημα στη ζωή σας. Εξαιρετική εύνοια και προώθηση σχεδίων!

Δίδυμοι

Στην αρχή της εβδομάδας δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε οικονομικές συμφωνίες, συμβόλαια και δεσμεύσεις τα οποία αφορούν σε καριέρα και συνεργασίες. Κάποιος προσπαθεί να σας παραπλανήσει, να σας μπερδέψει. Η νέα Σελήνη δίνει νέα εκκίνηση με καινοτόμο τρόπο και ανατρεπτικό σε θέματα εσωτερικής αναζήτησης και ανάπτυξης!

Καρκίνος

Τα επαγγελματικά ζητούν την προσοχή σας, οι κινήσεις και οι μετακινήσεις σας μπορεί να μπερδέψουν κάποιον και εσείς να αισθάνεσθε έξω από τα νερά σας. Νέα σημαντική εκκίνηση και επαναπροσδιορισμός σε σχέσεις και συνεργασίες, όχι μια από τα ίδια. Διαίσθηση και συναισθηματική νοημοσύνη γίνονται καταπληκτικά εργαλεία στα χέρια σας!

Λέων

Προσοχή και σε εσάς σε θέματα σύνδεσης -οικονομικής, συναισθηματικής- με τους άλλους. Τι σας λένε ή τι θέλετε να πιστέψετε… Η νέα Σελήνη και για εσάς αρκετά πιο επιβοηθητική και προωθητική σε θέματα επίτευξης και διεκπεραίωσης. Αλλαγές τις οποίες επιθυμείτε να κάνετε σε συνήθειες, στο περιβάλλον, στην οργάνωση. Τώρα βάζετε τα θεμέλια!

Παρθένος

Δώστε μεγάλη προσοχή στις αρχές της εβδομάδας σε θέματα τα οποία αφορούν σε οικογενειακά θέματα, πωλήσεις ακίνητης περιουσίας, αλλά και ψυχολογίας. Κάντε τη γνωστή σας διάκριση για να μην την πατήσετε. Νέα εκκίνηση, νέα προοπτική στο πως θα εκφράσετε τη δημιουργικότητα, τη χαρά από τούδε και στο εξής. Ευκαιρίες!

Ζυγός

Στην αρχή της εβδομάδας δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο τι λέτε και τι ακούτε από τον κοντινό περίγυρο, από τα αδέρφια. Προσοχή στα ψιλά γράμματα και σε συμβόλαια, τηλέφωνα, μηνύματα, συναλλαγές. Η νέα Σελήνη του μήνα αυτού βάζει γερά θεμέλια στο πως αντιμετωπίζετε τον εαυτό σας και θα έχει αντίκτυπο και στους άλλους. Εύνοια μέσα από προκλήσεις!

Σκορπιός

Μη βιαστείτε να κάνετε επενδύσεις ή οικονομικές κινήσεις που επηρεάζουν την ασφάλειά σας. Θέλει προσοχή στις αρχές της εβδομάδας. Νέοι, καινοτόμοι, πρωτοπόροι τρόποι να κάνετε μια επανεκκίνηση στον τρόπο που επικοινωνείτε και αντιλαμβάνεστε τα πράγματα. Οι ευκαιρίες και η εύνοια δε λείπουν και από εσάς.

Τοξότης

Ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα τα οποία επηρεάζουν την εικόνα σας, πως βλέπετε τον εαυτό σας και πως σας βλέπουν οι άλλοι. Αυτό την αρχή της εβδομάδας. Η νέα Σελήνη λαμβάνει χώρα στα οικονομικά σας, στα έσοδά σας, βρίσκετε τον τρόπο να γεμίσει ο τραπεζικός σας λογαριασμός. Δίνετε σοβαρά αξία σε αυτά στα οποία έχετε ταλέντο και αυτό αποδίδει!

Αιγόκερως

Τεράστια προσοχή στην αρχή της εβδομάδας στο παρασκήνιο γύρω σας. Παρεξηγήσεις και παρανοήσεις μπορούν να μπερδέψουν την επικοινωνία σας. Η νέα Σελήνη πάνω σας σημαίνει ότι βάζετε σε εκκίνηση όλα όσα θέλετε να πετύχετε και το καταφέρνετε. Πρωτοπορία, καινοτομία, εύνοια, τύχη. Όλα είναι το χέρι σας!

Υδροχόος

Στην αρχή της εβδομάδας δώστε μια ιδιαίτερη προσοχή στο πως χειρίζεστε οικονομικά ζητήματα. Προσοχή και σε υπογραφές και δεσμεύσεις στα επαγγελματικά! Η νέα Σελήνη μιλάει για την απόφασή σας να αντιμετωπίσετε όλα όσα φοβάστε και σας κρατάνε πίσω. Βρίσκετε νέες μεθόδους και ξεκινάτε!

Ιχθύες

Και για εσάς προσοχή σε παρασκήνιο, αυταπάτες, παρεξηγήσεις, σύγχυση και παρανοήσεις στον τρόπο που σας βλέπουν οι άλλοι, η κοινωνία, αλλά και εσείς οι ίδιοι. Η νέα Σελήνη ζητά σοβαρή δέσμευση και αντιμετώπιση στους νέους -ακόμα και από παλιούς(!)- στόχους. Κάνετε δυναμική εκκίνηση και εμφανίζονται και οι ευκαιρίες και η εύνοια!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ