Προβλέψεις Ιανουαρίου 2024

Η πρωτοχρονιά μας βρίσκει με την Αφροδίτη στο Τοξότη σε τετράγωνο με τον Κρόνο κόβοντας κάπως την αισιόδοξη ματιά στις σχέσεις και έχοντας ένα παράπονο έτοιμο να ξεστομίσουμε. Προβλέψεις Ιανουαρίου 2024

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Κλείστε ραντεβού με Αστρολόγο: astroteam.gr

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία; Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Που θα επικεντρωθεί κάθε ζώδιο – ωροσκόπος τον μήνα Γενάρη;

Κριός – ο χρόνος ξεκινά για εσάς με αρκετές υποχρεώσεις μιας και ο Άρης είναι στο τομέα καριέρα και η δουλειά θα σας τρέχει απίστευτα! Μπορείτε να κλείσετε συμφωνίες που θα αποφέρουν οφέλη μετά τις 2/1 όπου ο Ερμής θα γυρίσει σε ορθή πορεία και η Αφροδίτη θα είναι στον Τοξότη. Νέα ξεκινήματα προς υλοποίηση θα έχετε μετά τις 11/1 με τη νέα Σελήνη στον Αιγόκερω να πραγματοποιείται στο τομέα καριέρα ενώ μια ερωτική σχέση, ένα προτζεκτ ή ένα ζήτημα με τα παιδιά για όσους έχετε θα σας τραβήξει τη προσοχή ξαφνικά ( εσάς του α δεκαημέρου ) με την πανσέληνο που γίνεται στις 25/1. Θυμηθείτε ότι στις 21/1 Ήλιος και Πλούτωνας μπαίνουν μαζί στον Υδροχόο και αλλάζετε άρδην όσον αφορά τα μελλοντικά σχέδια και τον κύκλο γνωριμιών σας εσείς των πρώτων ημερών!

Ταύρος – ο Ιανουάριος ξεκινά με την ορθή πορεία του Ερμή και την ανάγκη σας να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες σε οικονομικό επίπεδο ενώ και ο Άρης στον Αιγόκερω θα σας βάλει να κινητοποιηθείτε με διάφορα νομικής φύσεως θέματα, έγγραφα και για όσους σπουδάσουν με αιτήσεις για μεταπτυχιακά κλπ.

Βοηθητική θα έλεγα τη περίοδο μετά τις 11/1 όπου θα γίνει και η νέα Σελήνη στον Αιγόκερω ενώ θα περάσει Ερμής & Αφροδίτη σταδιακά στο δεύτερο μισό του μήνα στο ζώδιο του Αιγόκερω στον τομέα των σπουδών, των ταξιδιών και θα δώσει μεγαλύτερη εύνοια να βάλετε μπροστά τα σχέδια σας! Οι γεννημένοι των πρώτων ημερών παίρνετε τα ευεργετικά τρίγωνα του Δία και μπορείτε να κλείσετε καλύτερες συμφωνίες ή να σχεδιάσετε με περισσότερη ευκολία όσα θέλετε να κάνετε! Μετά τις 21/1 η είσοδος του Ηλίου με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο εγκαινιάζει μια νέα εποχή όπου θα δείτε ριζικές αναμορφώσεις στο τομέα καριέρα (εσείς των πρώτων δύο ημερών ) ενώ η πανσέληνος στις 25/1 μπορεί να φέρει ένα οικογενειακό ζήτημα στην επιφάνεια που θα δυσκολέψει την καθημερινότητα σας.

Δίδυμοι – εσάς ο Ιανουάριος ξεκινά με μπερδέματα στις σχέσεις και στα οικονομικά και χρειάζεται διάκριση. Μην βγάζετε συμπεράσματα μέχρι τις 9/1 αφού ο Ερμής από τον Τοξότη θα σε είναι σε “στενό” τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Ο Άρης στον Αιγόκερω σας δημιουργεί συνθήκες πίεσης με τον σύντροφο ενώ χρειάζεται εγκράτεια στα έξοδα. Ευτυχώς εκεί που θα σας πιάνουν οι μαύρες σας υπάρχει το “μαξιλαράκι” της Αφροδίτης από τον Τοξότη για να πάρετε την πολυπόθητη κατανόηση που θέλετε μέχρι τις 23/1. Καλύτερο θεωρώ το διάστημα μετά τις 20/1 όπου και θα περάσει ο Ήλιος στον Υδροχόο, ένα ζώδιο ταιριαστό με το δικό σας. Το πέρασμα του Πλούτωνα στον Υδροχόο (21/1) ανοίγει ένα εντελώς διαφορετικό μονοπάτι στη ζωή σας δείχνοντας ότι πρέπει να αφήσετε οριστικά την εικόνα που είχατε για το μέλλον σας. Απαγκιστρωθείτε από τις παλιές πεποιθήσεις ή αντιλήψεις που κρατούσαν δέσμιο το μυαλό σας και ελευθερωθείτε μέσα από την ανακάλυψη ενός νέου σχεδίου. Οι σπουδές ή μια εναλλακτική επιστήμη μπορεί να βοηθήσει σε αυτήν την μακρόχρονη διαδρομή από εδώ και κάτω. Μπορεί να υπάρχει στα σκαριά μια νομική υπόθεση που θα δείτε προς το τέλος του μήνα να εκτυλίσσεται ειδικά τις ημέρες της πανσελήνου στον Λέοντα (25/1). Δώστε έμφαση στην επικοινωνία και μην πολώνετε αν υπάρχουν διαφωνίες.

Καρκίνος – για εσάς η θέση του Ερμή ως τις 9/1 δημιουργεί μια νευραλγική κατάσταση στην καθημερινότητα της δουλειά σας ενώ η θέση του Άρη στον Αιγόκερω απέναντί σας δείχνει ότι οι άλλοι που συνεργάζεστε έχουν ολοένα και περισσότερες απαιτήσεις. Μετά τις 11/1 με την νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα παρουσιαστούν νέα δεδομένα και ευκαιρίες στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών εφόσον έχετε την διάθεση για ανάληψη ευθυνών και δεν μεμψιμοιρείτε. Κοντά στις 20/1 όπου Ήλιος και Πλούτωνας θα βρεθούν στις 29.59ο του Αιγόκερω λίγο πριν περάσουν στον Υδροχόο μπορεί να αισθανθείτε ότι έρχεται το τέλος εποχής για κάποιους ανθρώπους και καταστάσεις που σας βασάνιζαν. Ξεκινήστε την αλλαγή πρώτα μέσα σας για να δείτε αργότερα και αποτελέσματα στο περιβάλλον σας. Από τις 23/1 που η Αφροδίτη θα περάσει στον Αιγόκερω θα γλυκάνει λιγάκι το κλίμα στις σχέσεις και αυτή είναι η ασφαλιστική δικλείδα που έχετε στο κλείσιμο του μήνα! Προσοχή σε οικονομικού τύπου συμφωνίες, δάνεια που μπορεί να δεσμεύουν το πορτοφόλι σας ή το πορτοφόλι κάποιου τρίτου που συνεργάζεστε καθώς η πανσέληνος στον Λέοντα (25/1) θα εμφανίσει αυτές τις “οικονομικές διαρροές”, μαζί και τις ανασφάλειες που θα σας πιάσουν.

Λέων – η χρονιά ανοίγει με ερωτικά τετ-α-τετ με τον Ερμή και την Αφροδίτη στο Τοξότη και τα φλερτ σας φτιάχνουν το κέφι. Πολλοί από εσάς μπορεί να νιώθετε πιεσμένοι στη καθημερινότητά σας καθώς η θέση του Άρη από τον Αιγόκερω φανερώνει συγκρούσεις στο εργασιακό περιβάλλον. Προσοχή στην υγεία και την κόπωση όλο το μήνα. Από τις 11/1 με την νέα Σελήνη στον Αιγόκερω μπορείτε να ξεκινήσετε ένα πιο ισορροπημένο καθημερινό πρόγραμμα όπου δεν θα βλέπετε μόνο τα της δουλειάς αλλά θα ασχοληθείτε και με το σώμα σας. Σημαντικό δε, ότι από 21/1 Ήλιος & Πλούτωνας περνάνε μαζί στον Υδροχόο και τώρα αρχίζει ένα διάστημα όπου οι προσοχή σας περνά στις σχέσεις. Μπορεί να δημιουργηθούν κρίσεις και εκκαθαρίσεις στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών με αποτέλεσμα να είστε σε μεγαλύτερη αναστάτωση στο τέλος του μήνα και ειδικά κοντά στην πανσέληνο (25/1) όπου θα κληθείτε να πάρετε αποφάσεις. Προσοχή και σε υγεία ή τυχόν εντάσεις, ο θυμός δεν είναι καλός σύμβουλος για αυτές τις ημέρες.

Παρθένος – ο μήνας ξεκινά με το σπίτι και τους δικούς σας να σας τραβά το ενδιαφέρον. Στο οικογενειακό περιβάλλον μπορεί να υπάρξουν κάποιες μικρο-παρεξηγήσεις καθώς ο Ερμής θα είναι σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα μέχρι τις 9/1. Ο Άρης θα βρίσκεται στον Αιγόκερω με αποτέλεσμα να υπάρχει πάθος στον ερωτικό τομέα. Πολύ καλύτερα θα είναι το δεύτερο μισό του μήνα όπου μετά την νέα Σελήνη στον Αιγόκερω (11/1) θα έχετε μεγαλύτερο ενθουσιασμό για μία προσωπική σχέση και φυσικά μπορείτε να βάλετε μπροστά τα σχέδια σας! Μετά τις 23/1 όπου περνά και η Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα έχετε περισσότερο ερωτισμό, ευχαρίστηση και δημιουργικότητα! Θα προσέξτε περισσότερο θέματα υγείας, στρες και παρασκηνίου κοντά στην πανσέληνο (25/1) για να μην εκτεθείτε αν δεν θέλετε να μάθουν οι άλλοι τις προθέσεις σας.

Ζυγός – ο μήνας αυτός ξεκινάει με αρκετές συναντήσεις και επαφές λόγω του Ερμή στον Τοξότη αλλά μέχρι να πάρει φόρα θα βρεθεί με τον Ποσειδώνα στις 9/1 με αποτέλεσμα να έχετε διάφορα μικρο-προβληματάκια στη καθημερινότητά σας. Η Αφροδίτη, δικός σας κυβερνήτης μέχρι τις 23/1 θα είναι στον Τοξότη πιο βολική θέση για να φλερτάρετε ή να κάνετε μία γνωριμία αλλά αμφίβολο αν θα διαρκέσει αυτή στη συνέχεια. Ο Άρης στον Αιγόκερω σας πιέζει αρκετά όλο το μήνα στις επαφές με τους δικούς σας, φανείτε διαλλακτικοί και ψύχραιμοι ενώ μπορεί να σας απασχολεί και ένα ζήτημα με το ακίνητο σας κοντά στις 11/1 που είναι και η νέα Σελήνη στον Αιγόκερω. Γενικώς μέχρι τις 21/1 το σπίτι και οι υποχρεώσεις γύρω από αυτό ζητούν περισσότερο από την ενέργειά σας ενώ σταδιακά από κει και κάτω την προσοχή θα τραβήξουν οι ερωτικές σχέσεις. Η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο καλεί εσάς των πρώτων ημερών να κάνετε επανεκκίνηση στα ερωτικά σας ενώ η πανσέληνος (25/1) μπορεί να μπλέξει το ερωτικό στο φιλικό και να βρεθείτε αναστατωμένοι εκεί που δεν το περιμένετε.

Σκορπιός – εσάς ο μήνας ξεκινά με συζητήσεις για τα οικονομικά αλλά δεν θα έχετε την κατάλληλη εικόνα πριν τις 9/1 να βγάλετε συμπεράσματα, τουλάχιστον προτού ο Ερμής απομακρυνθεί στο τετράγωνό του με τον Ποσειδώνα. Ο παραδοσιακός κυβερνήτης σας, Άρης είναι στον Αιγόκερω σε ένα ζώδιο που σας ταιριάζει και η ταχύτητα της καθημερινότητας θα σας βάλει στην πρίζα αλλά θα κλείστε και καλύτερες συμφωνίες! Ειδικά μετά τις 11/1 με την νέα Σελήνη στον Αιγόκερω και την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο αυτό έχετε αρκετές ευκαιρίες για τα επαγγελματικά, να μάθετε κάτι νέο ως γνώση, να κάνετε σεμινάρια που θα βοηθήσουν στο αντικείμενο της δουλειάς, να οργανώσετε ένα ταξιδάκι, μια απόδραση και ένα καλύτερο προγραμματισμό στη καθημερινότητα. Ένα άλλο σημαντικό αυτόν τον μήνα (21/1) είναι η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο (σύγχρονος κυβερνήτης σας) όπου μαζί με τον Ήλιο που είναι πάντα εκείνη την περίοδο στρέφει το βλέμμα στα του οίκου. Ο Πλούτωνας ζητά να δείτε με θάρρος όλα εκείνα τα προβληματικά σημεία στις σχέσεις σας με την οικογένεια και να βάλετε τα όρια σας, ειδικά εσείς που είστε γεννημένοι 23-24/10. Αυτό θα γίνει αντιληπτό κοντά στις 25/1 με την πανσέληνο στον Λέοντα όπου μία κρίση μπορεί να δημιουργηθεί στο επαγγελματικό περιβάλλον, η αγωνία της οποίας να φέρει λαθεμένους χειρισμούς και στις προσωπικές σας σχέσεις. Οι υπόλοιποι Σκορπιοί θα έχετε πιο άνετο μήνα.

Τοξότης – ο μήνας για εσάς ξεκινά με τον Ερμή ανάδρομο επάνω σας ενώ γρήγορα θα ορθοδρομήσει από τις 2/1 δε θα μπορείτε να βγάλετε συμπεράσματα στις συζητήσεις και τις αποφάσεις που θέλετε να πάρετε καθώς θα είναι ενεργό μέχρι 9/1 το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Αν αναλογιστώ ότι και η Αφροδίτη που είναι στο ζώδιο σας την Πρωτοχρονιά θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύες το κλίμα στις σχέσεις δεν θα είναι τόσο γιορτινό όσο το περιμένετε, θα υπάρχει κάτι που περιορίζει την περιπετειώδη φύση σας. Σε πάσα περίπτωση να είστε απόλυτα εγκρατείς σε περιττές οικονομικές σπατάλες. Το θετικό είναι ότι ο κυβερνήτης σας, Δίας θα έχει γυρίσει σε ορθή πορεία στον Ταύρο, υποστηρίζοντας σταδιακά μία καλύτερη εικόνα στα εργασιακά ή για θέματα υγείας. Ο Άρης στον Αιγόκερω όλο το μήνα σας ωθεί στο να βρείτε οικονομικούς πόρους να καλύψετε υποχρεώσεις που τρέχουν με ξέφρενο ρυθμό ενώ καλύτερες συμφωνίες θα προσπαθήσετε να κάνετε μετά την νέα Σελήνη (11/1) και φαίνεται να αποδίδουν.

Αιγόκερως – ο μήνας των γενεθλίων σας θέλει πρωταγωνιστές καθώς σταδιακά όλοι οι μικροί πλανήτες περνάνε στο ζώδιο σας. Ο Ερμής μέχρι τα μέσα του μήνα θα είναι στον Τοξότη και μπορεί να θολώσει το μυαλό σας στο τετράγωνό του με τον Ποσειδώνα (9/1) αλλά πολύ γρήγορα θα περάσει στον Αιγόκερω και τα πράγματα τόσο στην επικοινωνία όσο και στις καθημερινές σας επαφές θα ξεκαθαρίσουν. Ιδιαίτερα μετά την νέα Σελήνη (11/1) που γίνεται στο ζώδιο σας θα μπείτε στη διαδικασία για ένα νέο ξεκίνημα πολλά υποσχόμενο, είτε αφορά μία προσωπική σχέση είτε ένα δημιουργικό πλάνο που επιθυμείτε πολύ. Δώστε έμφαση στο να μην πατρονάρετε τις σχέσεις σας καθώς Άρης και Πλούτωνας θα είναι επίσης στο δικό σας ζώδιο με τον τελευταίο να αποχωρεί για το ζώδιο του Υδροχόου στις 21/1. Τελευταία μπαίνει η Αφροδίτη στο ζώδιο σας (23/1) και εκεί στις καλές της όψεις με Δία στο τέλος του μήνα θα φέρει αρκετά δώρα για το 1ο δεκαήμερο! Κοντά στις 25/1 θα σας απασχολήσει ένα οικονομικό ζήτημα και μπορεί να σας πιάσουν οι ανασφάλειες σας αλλά δείξτε ψυχραιμία ειδικά αν σε αυτό εμπλέκεται το έτερον ήμισυ.

Υδροχόος – για εσάς είναι ένας κομβικός μήνας με την είσοδο του Πλούτωνα στο ζώδιο σας (21/1). Πριν από αυτό βλέπουμε ότι ο Ερμής και η Αφροδίτη είναι στον Τοξότη και σας ευνοούν σε ομάδες, κοινωνικοποίηση, φίλους αλλά θα πρέπει να είστε εγκρατείς με τα έξοδα. Ο Άρης στον Αιγόκερω δείχνει ότι κουράζεστε πολύ από το παρασκήνιο που υπάρχει στα επαγγελματικά σας ενώ θα χρειαστεί να δουλέψετε σκληρά και μόνοι σας για να προετοιμάσετε αυτά που θέλετε να βγάλετε μπροστά από τον Φλεβάρη. Μπορεί να μην έχετε καλό ύπνο ενώ θα ήταν χρήσιμο να ασχοληθείτε με γιόγκα ή κάποια πνευματική άσκηση για να αποφορτίζεστε από το στρες και το άγχος. Μετά τις 21/1 Ήλιος και Πλούτωνας μπαίνουν μαζί χέρι – χέρι στο ζώδιο σας και ενώ ξεκινάνε τα γενέθλιά σας, όσοι είστε στις αρχές του ζωδίου θα σας πιάσουν τα υπαρξιακά ενώ δεν αποκλείεται από εδώ και κάτω να γίνει μια τεράστια μεταστροφή του εαυτού σας και του άμεσου περιβάλλοντος από τις σχέσεις μέχρι τα επαγγελματικά! Η πανσέληνος του μήνα στον Λέοντα (25/1) γίνεται απέναντί σας κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου σε μία προσωπική σχέση ή συνεργασία καθώς τώρα φαίνεται να φτάνει στα όρια της και θα πρέπει να προσαρμοστείτε σε νέα δεδομένα.

Ιχθύες – για εσάς ο μήνας έχει έμφαση στα επαγγελματικά από κάθε άποψη μιας και ο Ερμής με την Αφροδίτη κινείται στον Τοξότη. Κοινωνικές εκδηλώσεις και λοιπές συναναστροφές γίνονται λόγω επαγγελματικών ενώ οι γεννημένοι των πρώτων και τελευταίων ημερών μπορεί να είστε απογοητευμένοι από την έκβαση μιας προσωπικής υπόθεσης λόγω των όψεων του Κρόνου και του Ποσειδώνα. Ο Άρης κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερω και στηρίζει τα σχέδια και τις επιδιώξεις, μία προσοχή δείξτε μόνο σε συνεργάτες ή φίλους αν έχετε διαφωνίες μαζί τους. Σχέδια υλοποιούνται με καλύτερη προοπτική μετά τις 11/1 με την νέα Σελήνη στον Αιγόκερω. Ο Κρόνος συνεχίζει την πορεία του τον μήνα αυτό για τους γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο των Ιχθύων, βάζοντας σας για τα καλά να ξεσκαρτάρετε οτιδήποτε άχρηστο από μια συνήθεια μέχρι τις σχέσεις που δεν λειτουργούν σε μία υγιή βάση. Σε αυτό το διάστημα μετά τις 21/1 θα είναι και ο Ήλιος με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, μια έμμεση επιρροή που όμως σας βάζει αναγκαστικά να αποσυρθείτε και να δείτε ξανά τον εαυτό σας, “καθαρίζοντας” ψυχή και σώμα. Λόγω της πανσελήνου στον Λέοντα (25/1) μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια διάφορα ψυχοσωματικά ή θέματα υγείας τα οποία θα σας ταλαιπωρήσουν για να σας δείξουν ότι δεν μπορείτε να απορροφάτε συνεχώς τα προβλήματα των γύρω σας, ούτε να θυσιάζετε την δική σας ψυχική υγεία για χάρη των άλλων.

Από τον Πάνο Ζήκο

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Προβλέψεις Ιανουαρίου 2024

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ