Πως να αποκτήσετε το χτένισμα της Lana Del Rey στα Βραβεία Grammy 2024

Μια αριστουργηματική,κομψή δημιουργία με gothic χαρακτήρα που φέρει την υπογραφή της Anna Cofone και των προϊόντων της Authentic Beauty Concept. Πως να αποκτήσετε το χτένισμα της Lana Del Rey στα Βραβεία Grammy 2024

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Με ενθουσιασμό ανακοινώνει η Authentic Beauty Concept τη συνεργασία της με την Anna Cofone, μια δυναμική και επιδραστική μορφή στον κόσμο των μαλλιών και της μόδας, η οποία αναλαμβάνει χρέη GlobalCreativeAdvocate για το brand. Η διαδρομή της Anna από σπουδάστρια θεατρικών τεχνών μέχρι την ανάδειξή της σε παγκόσμιου βεληνεκούς session hair stylist και η εμπειρία που έχει αποκτήσει στα περισσότερα από 20 χρόνια παρουσίας της στον κλάδο δε θα μπορούσαν παρά να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης.

Η παρουσία της Lana Del Rey στα Βραβεία Grammy 2024 ήταν επιβλητική όχι μόνο χάρη στο ταλέντο της στη μουσική και την εξαιρετική δημιουργία που επέλεξε να φορέσει, αλλά και στο εντυπωσιακό χτένισμά της, μια δημιουργία με την υπογραφή της Anna Cofone που μετέφερε στο σήμερα τη σαγηνευτική θηλυκότητα των γυναικών της Γοτθικής εποχής. Αξιοποιώντας τα ποιοτικά προϊόντα της Authentic Beauty Concept, η Cofone δημιούργησε ένα look που συνδύαζε την κομψότητα του παλιού Hollywood με μια μοντέρνα πινελιά, με το αποτέλεσμα να χαρακτηρίζεται από απαλούς κυματισμούς, πλούσιο όγκο και μια εντυπωσιακή φράντζα.

Η έμπνευση πίσω από το χτένισμα Goth Coquette της Lana Del Rey για τα Βραβεία Grammy 2024, όπως το οραματίστηκε η Anna Cofone, ήταν ένας αρμονικός συγκερασμός νοσταλγικής κομψότητας και σύγχρονης γοτθικής γοητείας. Εμπνευσμένη από τα εμβληματικά στυλ των Tate και Bardot, η Cofone θέλησε να αποτυπώσει τη διαχρονική ομορφιά με απαλούς κυματισμούς, πλούσιους σε όγκο και εντυπωσιακές, μακριές αφέλειες. Ο στόχος πίσω από αυτό το look δεν ήταν απλώς η αναδημιουργία μιας vintage αισθητικής, αλλά η ανάδειξη της μοναδικής προσωπικότητας της Lana μέσα από το συνδυασμό της προσεγμένης θηλυκής γοητείας και της κομψότητας α λα goth και η μεταμόρφωσή της σε μια μούσα της σύγχρονης εποχής που κλείνει το μάτι στο παρελθόν. Το όραμα της Anna ήταν να δημιουργήσει ένα χτένισμα που θα ξεπερνούσε τα όρια μιας απλής εμφάνισης, αποτελώντας αναπόσπαστο κομμάτι της έκφρασης της Lana σε αυτή τη σημαντική βραδιά. Αφού επέλεξε και εφάρμοσε με ιδιαίτερη προσοχή τα προϊόντα της Authentic Beauty Concept, η Cofone κατάφερε να δημιουργήσει ένα look που εκτός από αψεγάδιαστο από άποψη δομής ήταν και εντυπωσιακό σε οπτικό επίπεδο, συμπληρώνοντας ιδανικά τη συνολική παρουσία και εμφάνιση της Lana στα Grammy. Αυτό το χτένισμα ήταν μια απόδειξη της πρωτοποριακής προσέγγισης της Anna σε επίπεδο styling μαλλιών, όπου κάθε μπούκλα και κυματισμός ήταν μια έκφραση καλλιτεχνικής δεξιοτεχνίας η οποία κορυφώθηκε σε μια αριστουργηματική δημιουργία που εκτός από θελκτική έμελλε να είναι και αξέχαστη.

Δημιουργία του Goth Coquette Look της Lana Del Rey στα Βραβεία Grammy 2024:

Προετοιμασία:

Ξεκινήστε ψεκάζοντας το Flawless Primer από τη ρίζα έως τις άκρες.

Εφαρμόστε τα Amplify Mousse και Indulging Fluid Oil στα μήκη και στις άκρες των μαλλιών για ενυδάτωση και κράτημα.

Styling:

Στεγνώστε τα μαλλιά με μια μεγάλη στρογγυλή βούρτσα με φυσική τρίχα.

Δημιουργήστε μπούκλες με ψαλίδι χρησιμοποιώντας το Working Hairspray για επιπλέον προστασία και κράτημα.

Όγκος και υφή:

Μόλις τα μαλλιά κρυώσουν, εφαρμόστε το Airy Texture Spray στη ρίζα και στα μήκη.

Ψεκάστε το Nude Powder Spray γύρω από την κορυφή του κεφαλιού για επιπλέον όγκο.

Χτένισμα προς τα πίσω και τοποθέτηση φιόγκου:

Κρεπάρετε τη ρίζα και βουρτσίστε ελαφρά για λεία υφή.

Τοποθετήστε ένα μεγάλο μεταξωτό φιόγκο γύρω από την κορυφή του κεφαλιού.

Τελικές πινελιές:

Αναμίξτε τη Hand & Hair Light Cream με τo Solid Pomade για κυματισμούς με λάμψη και καλό σχήμα. Ολοκληρώστε ψεκάζοντας με το Strong Hold Hairspray για μέγιστο κράτημα.

Η συνεργασία της Anna Cofone με τη Lana Del Rey για τα Βραβεία Grammy 2024 δεν αναδεικνύει μόνο την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων της Authentic Beauty Concept, αλλά παράλληλα εδραιώνει τη φήμη της Anna ως οραματίστρια hairstylist. Η ικανότητά της να συνδυάζει την έμπνευση που αντλεί από τα είδωλα του παρελθόντος με τις σύγχρονες τάσεις μεταφράζεται σε εντυπωσιακά look που βρίσκουν απήχηση τόσο στο κοινό όσο και στους επαγγελματίες του κλάδου. Είναι επίσης μια απόδειξη της δέσμευσης της Authentic Beauty Concept για ομορφιά, βιωσιμότητα, αλλά και ακεραιότητα στο styling των μαλλιών.

Η AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT είναι ένα ολιστικό premium brand που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με μια μοναδική ομάδα κομμωτών για να σηματοδοτήσει μια νέα πορεία προς την αυθεντική ομορφιά – το #authenticbeautymovement είναι μια κοινότητα που μοιράζεται τις ίδιες αξίες.

AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT Online & Digital:

Για να μάθετε περισσότερα για τα νέα προϊόντα για μαλλιά με υφή και όλες τις σειρές προϊόντων, καθώς και για τη δέσμευση του brand για τη βιωσιμότητα, εξερευνήστε τον ιστότοπο της AUTHENTICBEAUTYCONCEPT: authenticbeautyconcept.gr.

Μπορείτε, επίσης, να εγγραφείτε και να συνδεθείτε με την κοινότητα της AUTHENTICBEAUTYCONCEPT μέσω των λογαριασμών @authenticbeautyconcept και @authenticbeautyconceptgr στο Instagram, το hashtag#authenticbeautymovement και μέσω του λογαριασμού @authenticbeautyconcept στο YouTube.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

χτένισμα της Lana Del Rey

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ