Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 8/4 έως 14/4/2024

Ανάδρομος Ερμής… Προσοχή στον συσσωρευμένο θυμό που μπορεί να ξεσπάσει με άσχημο τρόπο είτε προς τους άλλους είτε αυτοκαταστροφικά… Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 8/4 έως 14/4/2024

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Κλείστε ραντεβού με Αστρολόγο: astroteam.gr

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία; Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Κριός

Βασικοί πρωταγωνιστές αυτού του διαστήματος και κυρίως αυτής της εβδομάδας, καλείστε να αναζητήσετε φως και αλήθεια σε θέματα τα οποία αφορούν την πατρική σας οικογένεια, το σπίτι, τα αδέρφια σας, τα παιδιά, τον έρωτα, και ό,τι σχετίζεται με τον εαυτό σας, με τελικό στόχο την αυτοπραγμάτωση!

Ταύρος

Αυτή η εβδομάδα μιλά για κλείσιμο, το οποίο καλείστε να κάνετε λίγο πριν τα γενέθλιά σας, προκειμένου να είστε έτοιμοι, σε θέματα τα οποία σχετίζονται με την έκφραση και την επικοινωνία, με τους ανθρώπους που βλέπετε και συναλλάσσεστε καθημερινά, τα αδέρφια σας, συμβόλαια και υπογραφές σε εκκρεμότητα, αλλά και το μεταφορικό σας μέσο.

Δίδυμοι

Μια εβδομάδα η οποία για εσάς δίνει χώρο σε θέματα ασφάλειας γενικά, θέματα οικονομικής ασφάλειας ειδικότερα, φιλίες, ομάδες με τις οποίες μοιράζεστε μια κοινή ιδεολογία. Ευκαιρία να ξανασκεφτείτε επενδύσεις και αλλαγές σε πηγές εσόδων που θέλετε να κάνετε. Ευκαιρία να συγκεντρώσετε πληροφορίες για ό,τι σας ενδιαφέρει.

Καρκίνος

Κρύβει η εβδομάδα αυτή μια σημαντική ευκαιρία να προσεγγίσετε θέματα προσωπικά, θέματα με τον εαυτό και το υποσυνείδητό σας, να εστιάσετε σε βαθιές ρίζες της ύπαρξής σας. Νέα αρχή με αέρα μεταμορφωτικό, είτε σπάσει κάτι ολοκληρωτικά, είτε αποφασίσετε να το φτιάξετε από την αρχή. Συζητήσεις και συναίσθημα με σκοπό τη διερεύνηση.

Λέων

Μια σημαντική εβδομάδα της χρονιάς, καθώς σας δίνει ευκαιρία για διερεύνηση σε πεδίο γνώσης, σε ταξίδια, σε μελλοντικούς στόχους. Πριν από το μέλλον, ωστόσο, καλείστε να αντιμετωπίσετε φοβίες, ανησυχίες οι οποίες συνδέονται με παρελθούσες καταστάσεις, όλα για να ενισχύσουν την ασφάλεια και τη νέα σας προοπτική προς τη ζωή!

Παρθένος

Θέματα οικονομικών τρίτων ή του συντρόφου, κληρονομιές, διατροφές, δάνεια και ρυθμίσεις πάλι στην επιφάνεια, με σκοπό να τα ξανασκεφτείτε. Ευκαιρία πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις να δείτε τη μελλοντική εικόνα, και πως μπορείτε μέσα από το παρελθόν να χτίσετε ένα καινούριο παρόν και μέλλον.

Ζυγός

Γάμος, σχέσεις, συνεργασίες έξω στο φως με σκοπό να τονίσουν τις επόμενες σας κινήσεις σε σχέση με τη ζωή σας από εδώ και στο εξής. Από τις πιο σημαντικές εβδομάδες της χρονιάς. Μη βιαστείτε, δε χρειάζεται τώρα να πάρετε αποφάσεις ακόμα, αλλά δείτε και εσείς ό,τι περάσατε σαν βάση για το μέλλον!

Σκορπιός

Οι ανακατατάξεις και οι κρίσεις στον εργασιακό χώρο, με τα θέματα υγείας, με τα κατοικίδια, σκοπό έχουν να σας… μεταμορφώσουν, να σας κάνουν να νιώσετε πιο δυνατοί, ακόμα και πιο αισιόδοξοι, και να κάνετε την καθημερινότητά σας γόνιμο έδαφος για την κατάκτηση μελλοντικών στόχων και ονείρων!

Τοξότης

Θέματα με τα παιδιά -είτε έχετε, είτε θέλετε να αποκτήστε-, θέματα με τον ερωτικό σύντροφο, ξεκαθαρίσματα τα οποία πρέπει να γίνουν σε κάθε σημαντική σχέση και συνεργασία, αλλά και σε σχέση με το επάγγελμα, όλα θέλουν να αναδείξουν την ανάγκη για χαρά, ευτυχία, διασκέδαση που νιώθετε, και να βγάλετε προς τα έξω αυτό που πραγματικά είστε!

Αιγόκερως

Πιο υπόκωφη και εσωτερική αυτή η εβδομάδα, ωστόσο ικανή να ταρακουνήσει εκ των έσω τους βασικούς πυλώνες της ζωής σας, με σκοπό να κάνετε αναπλαισίωση σε σπίτι, οικογένεια, καριέρα, γάμο, συνεργασίες. Με σκοπό να εκφραστούν φόβοι και ανησυχίες, για να βγείτε προς το μέλλον με αισιοδοξία και κουράγιο.

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα έχετε και εσείς την ευκαιρία να παρατηρήσετε την καθημερινότητά σας και να ξανασκεφτείτε αλλαγές που θέλετε να κάνετε. Να διαχειριστείτε όποιο κομμάτι του παρελθόντος επιθυμείτε, είτε μεταφορικά θέλετε να θάψετε είτε να ξαναγεννήσετε, με φόντο και απώτερο σκοπό τον έρωτα, τη ζωή και τη δημιουργία!

Ιχθύες

Μια νέα τάξη πραγμάτων τόσο σε πρακτικό κομμάτι -οικονομικά, ασφάλειες, έσοδα, λογαριασμοί-, όσο και σε ηθικό -αυτοπεποίθηση, ταλέντα, οι αξίες σας στη ζωή. Όλα εμφανίζονται μπροστά σας, με σκοπό να ξανασκεφτείτε σχέσεις και συνεργασίες, θέματα σπιτιού -και σαν κτίριο και σαν οικογένεια- για να ανακαλύψετε τη δική σας πηγή χαράς και ευτυχίας!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ