Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 10/6 έως 16/6/2024

Θέλει προσοχή στις σχέσεις και στα οικονομικά καθώς μπορεί να υπάρξουν κρίσεις και η δράση μας να ξεφύγει των απαραίτητων ορίων. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 10/6 έως 16/6/2024

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Κριός

Ένα μπλοκάρισμα σας κρατάει στα πρακτικά και την οριοθέτηση. Το συναίσθημα και η παρόρμηση στο mute. Δουλεύετε, τρέχετε να ολοκληρώσετε εκκρεμότητες που σας τρώνε την ενέργεια. Ευκαιρία να κάνετε τα κλεισίματα με μυαλό και σύνεση.

Ταύρος

Διαπραγματεύσεις, συμβόλαια, διυλίζετε τον κώνωπα σε όλες τις επαφές που κάνετε με σκοπό να ξεκαθαρίσετε τι ζητάτε. Το κάνετε σαφές και σε εσάς τους ίδιους και κατ’ επέκτασιν στους γύρω. Συντηρητικές και μετρημένες κινήσεις σε όλα τα επίπεδα.

Δίδυμοι

Ίσως ζοριστείτε παραπάνω αυτή την εβδομάδα, είναι διάστημα όπου είναι πιθανόν να προκύψουν όλες οι προκλήσεις των θεμάτων με τα οποία ασχολείστε… Ή τώρα να σας δείξουν τα δόντια τους. Ανάλυση και μέτρο, αμφισημία και ουδετερότητα.

Καρκίνος

Με το μαρτύριο της σταγόνας μοιάζει να σας ταλαιπωρεί αυτή η εβδομάδα. Υπομονή, κουράγιο και ψυχραιμία. Η φόρτιση έχει λόγο να γίνεται για να σας ξεμπλοκάρει από συναισθηματικά ατοπήματα και αυταπάτες.

Λέων

Αρκετά προκλητική εβδομάδα και ως προς το δημόσιες σας και φιλικές σχέσεις, και ως προς την κατεύθυνση σε στόχους και την επίτευξη αυτών. Εκμεταλλευτείτε τη συναισθηματική αποστασιοποίηση της συνθήκης αυτής.

Παρθένος

Επαγγελματικά και κοινωνικά έχετε τον απόλυτο έλεγχο και οι ψυχαναγκασμοί σας, σας επιβεβαιώνουν. Είστε εκείνοι που με αυτή την πρόκληση που τους άλλους τους τρομάζει, εσείς βγαίνετε νικητές, από πάνω.

Ζυγός

Φαίνεται ότι τίποτα δεν μπορεί να σας κατεβάσει από τα σύννεφα αυτή την εβδομάδα. Η αισιοδοξία και η πίστη ωστόσο μπορεί να είναι προβληματικές στην υπερβολή των. Δείτε τις καταστάσεις και τους ανθρώπους γύρω σας με σαφήνεια.

Σκορπιός

Από τη μία θέλετε να βιώσετε τη χαρά, να επιβεβαιωθείτε μέσα από τις επιλογές σας και από την άλλη, σας βγαίνει ένα στενό πλαίσιο πάνω στο οποίο πρέπει να κινηθείτε. Το ερώτημα είναι, εσείς και αυτοί που αγαπάτε είστε εχθροί ή σύμμαχοι;

Τοξότης

Οι προκλήσεις αυτής της εβδομάδας έχουν να κάνουν με τις υποχρεώσεις σας προς τους άλλους. Θέλετε να είστε πιο ελεύθεροι, αλλά αισθάνεσθε περιορισμό, κλείσιμο. Είναι ώρα να δουλέψετε την όποια αποθάρρυνση με στόχο την αυτοπεποίθηση.

Αιγόκερως

Ένα μεγαλύτερο άγχος και τρέξιμο έχει αυτή η εβδομάδα για εσάς πάνω στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, την εργασία, το πρόγραμμα, τα κατοικίδια, το μεταφορικό μέσο, κάποιες εργασίες που πρέπει να φέρετε εις πέρας, ακόμα και θέματα υγείας!

Υδροχόος

Διχάζεστε αυτή την εβδομάδα, από τη μία προς τα πράγματα και τα παιδιά και τον ερωτικό σύντροφο, το επιχειρηματικό σας πνεύμα, και από την άλλη τη δική αξία, το πορτοφόλι και την αυτο-εκτίμηση σας. Αν χρειάζεται κρατήστε αποστάσεις.

Ιχθύες

Υπάρχει η τάση αυτή την εβδομάδα να πέσετε βαθιά μέσα στα ψυχολογικά σας, να απομονωθείτε, να κλειστείτε, εξαιτίας της ανεπάρκειας που νιώθετε. Μην το παρακάνετε, μην τα παίρνετε όλα τόσο σοβαρά, μην τα κουβαλάτε όλα στην πλάτη σας.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ