Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 22 έως 28 Απριλίου 2019

Καρμικά γεγονότα σε συνδέουν με τη μοίρα, το πεπρωμένο αυτές τις μέρες και τα συναισθήματα μεγεθύνονται με επικίνδυνο τρόπο και παρασύρεσαι από την επιτυχία ή γυρνάς τη πλάτη στην αποτυχία. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 22 έως 28 Απριλίου 2019 – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Υστερόγραφο ο Πλούτωνας ξεκινά ανάδρομη πορεία και εσύ αρχίζεις τα έσω-μπλεξίματα, τις ψυχαναλύσεις και θέλεις να βρεις τη δύναμη σου..

Υστερόγραφο.. σύνοδος Κρόνου, νότιου δεσμού στον Αιγόκερω.. ενοχοποίηση, εγκλωβισμός σε ευθύνες .. μάθε να μην ρίχνεις το φταίξιμο.. για να αλλάξεις πρέπει να δεις ποιος είσαι..

Κριός 

Κριέ α’ δεκαημέρου , καρμικές συναντήσεις, και επίλυση ερωτικών προβληματισμών θα φέρει η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Χείρωνα και ετοιμαστείτε να κάνετε μια νέα αρχή σε θέματα ερωτικά. Απρόβλεπτες εξελίξεις σε θέματα οικονομικά ή σχετικά με μια πηγή εσόδων.  Κριός β’ δεκαημέρου,  προσοχή σε εξαπατήσεις, θα ακούσετε πολλά αυτές τις μέρες και καλό θα ήταν να κρατήσετε μικρό καλάθι και να μην παρασυρθείτε σε έξοδα ή ερωτικές συναντήσεις χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα. Παραμείνετε περισσότερο προσγειωμένοι στο εδώ και τώρα.  Κριός γ’ δεκαημέρου , δυσκολίες μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο , πιθανόν να συνειδητοποιείτε ότι δεν έχετε δουλέψει όσο έπρεπε και πρέπει να κάνετε νέες εκκινήσεις ή να ασχοληθείτε με την επιμόρφωση σας για να αποδείξετε ότι ενδιαφέρεστε για την επαγγελματική σας εξέλιξη. Σχέσεις που ματαιώνουν τα όνειρά σας.

Ταύρος

Ταύρος α’ δεκαήμερου,  καρμικά γεγονότα και συναντήσεις  όπου βοηθάνε στην επίλυση παρεξηγήσεων, και γενικά νιώθετε ότι εξαιτίας σημαντικών γνωριμιών έχετε καταφέρει να κερδίσετε τις εντυπώσεις και να συμφιλιωθείτε με το περιβάλλον σας. Προσοχή σε θέματα υγείας. Ταύρος β’ δεκαημέρου, είναι μέρες όπου πρέπει να αποφύγετε τις σημαντικές ανακοινώσεις η αποφάσεις και να αποστασιοποιηθείτε από άτομα που συνηθίζουν να σας καταπιέζουν ή να σας ρίχνουν τη ψυχολογία. Αποφύγετε να δανείσετε ή να δανειστείτε χρήματα.  Ταύρος γ’ δεκαημέρου, συνειδητοποιείτε ότι πρέπει να είστε πιο συγκρατημένοι στα λόγια αλλά και να μην υπερεκτιμάτε τις καταστάσεις και κυρίως θα πρέπει να προσπαθήσετε να ανταπεξέλθετε σε υποχρεώσεις που σχετίζονται με νομικά σας θέματα.

Δίδυμοι

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, καρμικές επαφές , συναντήσεις σας χαροποιούν , κυρίως γιατί συναισθηματικές ανάγκες τώρα μπορεί να εκπληρωθούν με ευκολία και αυτή η εβδομάδα κρύβει ευχάριστες συναντήσεις. Ωστόσο, η χαρά σας μπορεί να είναι σύντομη και να μην έχει μεγάλη διάρκεια. Προσοχή σε άγχος ή αποκαλύψεις που θα σας εκθέσουν.  Δίδυμος β’ δεκαημέρου, εξαπατήσεις, λάθος εκτιμήσεις και πιθανόν να πέσετε «θύμα» της αφέλειας σας ή να έχετε υπερεκτιμήσεις τις ικανότητες σας σε σχέση με ένα επαγγελματικό ζήτημα και το αποτέλεσμα θα σας απογοητεύσει. Μην παραδίδετε τη δύναμη σας.  Δίδυμος γ’ δεκαημέρου,   οικονομικά ζητήματα έχουν προκύψει αλλά κυρίως συνειδητοποιείτε δυσλειτουργικά μοτίβα συμπεριφοράς που σας έχουν οδηγήσει σε αδιέξοδα οικονομικά αλλά και προσωπικά. Συμφιλίωση με τα λάθη σας.

Kαρκίνος 

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, το κάρμα σας χτυπάει την πόρτα αυτές τις μέρες είτε γιατί επανασυνδέεστε με τον άνθρωπο σας είτε γιατί ξεκινάει μια νέα σχέση που θα σας απογειώσει σε όλα τα επίπεδα.  Ξαφνικές συναντήσεις και εξελίξεις μέσα στον φιλικό σας κύκλο. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, ξέρετε πως οι μέρες είναι λίγο «πονηρές» με την έννοια ότι δεν μπορείτε να κρύβετε τα ..μυστικά σας και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος αποκάλυψης προσωπικών σας επιλογών με αποτέλεσμα να πρέπει να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας. Αγαπάτε την ελευθερία σας αλλά μην παραβιάζετε τα ‘όρια» των δικών σας ανθρώπων. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου,   μέρες όπου πρέπει να γειωθείτε, καθώς βλέπετε , συνειδητοποιείτε τη «δύναμη » σας , δηλαδή τι μπορείτε να κάνετε αυτήν την περίοδο της ζωής σας ώστε να είστε, αισθάνεστε ασφάλεια και φυσικά δεν είστε και μέσα στη καλη χαρά. Προσγειώνεστε ανώμαλα..

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, μέρες όπου μπορείτε να βρειτε με ένα μαγικό τρόπο..λύσεις σε θέματα επαγγελματικής αποκατάστασης , να εξελιχθείτε μέσα από μια νέα συνεργασία και γενικά να νικήσετε προσωπικές αμφιβολίες και αδιέξοδα. Προσέχετε τη στάση σας απέναντι σε πρόσωπα εξουσίας.   Λέοντα β’ δεκαημέρου,  διανύετε μια περίοδο συμμαζέματος , επιβάλλετε να βάλετε μια τάξη σε οικονομικά, κυρίως κληρονομικά ζητήματα και αποφύγετε την υπεραισιοδοξία γιατί θα σας κοστίσει αργότερα. Στηριχθείτε στη λογική.    Λέοντα γ’ δεκαημέρου, αυτές τις μέρες πρέπει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με το πρόγραμμα σας, να βάλετε σε μια τάξη τη καθημερινότητα σας αλλά κυρίως να αποβάλλετε τοξικές συνήθειες που σας δεσμεύουν σε μια επανάληψη και δεν μπορείτε να εξελιχθείτε. Πείτε ναι στη αλλαγή. 

Παρθένος

Παρθένε α’ δεκαημέρου,  ευτυχισμένες στιγμές θα περάσεις με το ταίρι σου, καρμικές συγκυρίες σας ενώνουν και πιθανόν να βιώνετε επιτυχίες και σε οικονομικά ζητήματα και για αυτό οι μέρες είναι καλές και πρέπει να νιώθετε ευγνωμοσύνη για αυτά που έχετε καταφέρει.  Αιφνίδιες προτάσεις για νέες συνεργασίες και επιτυχίες σε σπουδές, εξετάσεις. Παρθένε β’ δεκαημέρου, προσοχή σε εξιδανικεύσεις , γενικά αυτές τις μέρες νιώθετε ότι η τύχη δεν σας χαμογελά, θα είστε παραπονεμένοι και πιθανόν να στεναχωρεθείτε για την έκβαση μιας προσωπικής σας υπόθεσης.      Παρθένε γ’ δεκαημέρου,  είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσετε ότι δεν είστε θύμα των περιστάσεων αλλά εσείς κινείτε τα νήματα και έτσι να πάρετε αποφάσεις που θα αφορούν την ερωτική σας ζωή, χωρίς να φανείτε ασυνεπείς και επιπόλαιοι.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, καρμικές συναντήσεις θα σας εκπλήξουν ευχάριστα αυτές τις μέρες και θα μπορέσετε να απολαύσετε στιγμές συντροφικότητας και ρομαντισμού με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι πιθανόν να νιώσετε το ερωτικό σκίρτημα και να ξεκινήσετε μια συναρπαστική σχέση που θα σας απογειώσει. Αλλαγές σε οικονομικά ζητήματα. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, ατονία, έλλειψη ζωτικότητας και γενικά αποφύγετε την κούραση και φυσικά τις υπερωρίες. Προσπαθήστε να ξεκουράζεστε και συγχρόνως βρείτε χρόνο με τον εαυτό σας για να πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις σχετικά με μια νέα εργασιακή σχέση. Έντονος ρεαλισμός. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,   οικογενειακές φιγούρες απαιτούν από εσάς τη αμέριστη προσοχή και τη φροντίδα σας και δε μένει χρόνος να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τις προσωπικές σας ανάγκες. Είναι όμως αναγκαίο να ρυθμίσετε διαφορετικά το πρόγραμμα σας.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, ευχάριστες εξελίξεις μέσα στον εργασιακό σας χώρο θα σας εκπλήξουν ευχάριστα και είναι σημαντικό που κάνετε μια νέα αρχή και ταυτίζεστε όλο και περισσότερο με το αντικείμενο της δουλειάς σας αλλά και το εργασιακό σας περιβάλλον. Ξαφνικές ερωτικές εκκινήσεις.  Σκορπιός β΄δεκαημέρου, είστε λίγο πεσμένοι αυτήν την εβδομάδα, είτε γιατί ένα οικονομικό ζήτημα δεν επιλύθηκε είτε γιατί η ερωτική σας ζωή έχει μείνει προσωρινά στάσιμη και δεν ζείτε συγκινήσεις.. Ωστόσο δεν πρέπει να νιώθετε απογοήτευση , ρόδα είναι και θα γυρίσει..Σκορπιός γ’ δεκαημέρου,  αλλάζει ο τρόπος σκέψης σας , ίσως περνάτε..υπαρξιακή κρίση αυτήν την περίοδο , χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα κακό, μάλλον αναγκαίο για να ορίσετε νέες προτεραιότητες και μπορείτε να ξεκινήσετε νέες δημιουργικές ενασχολήσεις. Οικονομική στασιμότητα.

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, καρμικές εκπλήξεις στην ερωτική σας ζωή θα βιώσετε αυτές τις μέρες, ίσως ζείτε κάτι μοναδικό που δεν το είχατε φανταστεί και πιθανόν να νιώθετε ότι ένα όνειρο ζωής τώρα εκπληρώνεται. Συγχρόνως ευχάριστα νέα θα λάβετε σχετικά με τον εργασιακό σας χώρο και μια εργασιακή σχέση που σας είχε προβληματίσει.  Τοξότη β’ δεκαημέρου, πιθανόν να περνάτε μια φάση επανεκτίμησης των σχέσεων σας και κυρίως μέσα στον οικογενειακό χώρο να βιώνετε μια πίεση και συνεχίζετε να νιώθετε απομονωμένοι και ότι δεν σας καταλαβαίνουν.. Πιθανή ανάγκη για μοναχικότητα. Προσοχή σε απιστίες. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, οικονομικά ζητήματα σας προσγειώνουν στην πραγματικότητα, έχετε βέβαια τη βοήθεια του Δία, αλλά πρέπει να οργανωθείτε και να σταματήσετε τα έξοδα και τις σπατάλες. Ανταποκριθείτε άμεσα στις ανάγκες σας.

Αιγόκερος

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου,  το κάρμα χτυπά την πόρτα του σπιτιού σο, σίγουρα βιώνεις καταστάσεις που θα σε απελευθερώσουν από μια δυσλειτουργική κατάσταση και αυτό σημαίνει ότι θα γίνουν εκκινήσεις που θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Βέβαια το συναίσθημα επικρατεί και η λογική θα χάνει έδαφος.     Αιγόκερε β’ δεκαημέρου, ίσως αισθάνεστε ότι έχετε εμπιστευτεί τα λάθος άτομα ή δεν έχετε κερδίσει την στήριξη των δικών σας ανθρώπων, γενικά νιώθετε μια απογοήτευση αλλά είναι κάτι που θα το ξεπεράσετε σχετικά γρήγορα. Μην μένετε στο παρελθόν.  Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου,  είστε παγωμένοι, ίσως στάσιμοι τουλάχιστον δείχνετε ότι δεν είστε έτοιμοι για νέα ξεκινήματα, γιατί τώρα είναι αναγκαίο να επανεξετάσετε τις προτάσεις που έχετε δεχτείς και να τοποθετηθείτε πάνω σε μια νέα βάση. Δεν σας φοβάμαι..

Υδροχόος

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, καρμικές εξελίξεις που αφορούν μια νέα συνθήκη εργασίας, ένα συμβόλαιο ή μια συμφωνία που έχετε κάνει και πιστεύετε ότι ζειτε ένα όνειρο και τα πράγματα φαίνεται να εξελίσσονται όπως τα είχατε ονειρευτεί. Αλλαγές μέσα στην οικογένεια ..δεν ..σας τρομάζουν. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, προσοχή σε εξιδανικεύσεις και ονειροπαγίδες που στήνονται απλά για να τραβήξουν τη προσοχή σου και προσπάθηστε να είστε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας και ελάχιστα παραδομένοι στα συναισθήματα σας. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου,  νιώθετε αρκετή πίεση ή και άγχος λόγω εξωγενών συνθηκών όμως πρέπει να συνειδητοποίησετε ότι μπορείτε να ελέγξετε τον ψυχισμό σας και να βγείτε από νοητικά αδιέξοδα.  Αλλάξτε τον τρόπο σκέψης σας. Μην είστε απαισιόδοξοι. 

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, ευχάριστες εξελίξεις αλλάζουν το κάρμα σας , κυρίως πάνω στο οικονομικό κομμάτι, είτε δέχεστε στήριξη από δικό σας πρόσωπο είτε από μια νέα πηγή εσόδων και νιώθετε ότι τα πράγματα εξελίσσονται καλύτερα απ΄ότι τα περιμένατε. Νέες συμφωνίες θα σας απαλλάξουν από το άγχος που σας είχε καταβάλλει.  Ιχθύ β’ δεκαημέρου,  μέρες όπου πρέπει να είστε προσγειωμένοι στην πραγματικότητα, πιθανόν να γίνουν αποκαλύψεις που θα σας πονέσουν και μην παρασύρεστε σε αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές. Προσοχή σε ιώσεις. Πιθανή ατονία.  Ιχθύ γ’ δεκαημέρου,  ξεκαθαρίσματα μέσα στο φιλικό σας κύκλο πονάνε, ωστόσο δεν μπορείτε να παριστάνετε το θύμα ή να αποφεύγετε τη ρήξη, έτσι και για να μην κακοκαρδίσετε το περιβάλλον σας. Αλλάζτε τον τρόπο που προσεγγίζετε τις φιλικές σας σχέσεις.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ