Ψωνίστε έξυπνα βρίσκοντας τις πιο συμφέρουσες προσφορές!

Οι ανάγκες της οικογένειας διαρκώς αυξάνονται και ειδικά για τα μικρά παιδιά τα παπούτσια είναι υπόθεση μηνών! Θέλεις παπούτσια για τα παιδιά σου και το βαφτιστήρι σου; Ψωνίστε έξυπνα βρίσκοντας τις πιο συμφέρουσες προσφορές!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Ο ημέρες περνούν σαν νερό… εσύ τρέχεις να προλάβεις τα πάντα μέσα στην καθημερινότητα και μέσα σε όλα βλέπει τα μικρά σου βλαστάρια να παραπονιούνται ότι τα παπούτσια τους τα “χτυπάνε” στα δάχτυλα… Ωχ σκέφτεσαι, έχω αμελήσει να πάμε να τους πάρω παπούτσια! Αθλητικά σκέφτεσαι… είναι ακριβώς αυτό που χρειάζονται για κάθε μέσα, με κάθε casual ντύσιμο για αγόρι και κορίτσι και πάνω από όλα γιατί είναι μαλακά και ανθεκτικά!

Aν όμως βρεις και σε προσφορά πέδιλα γιατί να μη τους πάρεις και από ένα ακόμα ζευγάρι; Τώρα που το λέμε αν βρεις σε προσφορά κάτι για εσένα και κάτι για τον σύζυγο… μάλλον θα είναι το best buy του μήνα!

Ειδικά δε…  αν βρεις ηλεκτρονικά, τις προσφορές, τα σχέδια και τα νούμερα που σε καλύπτουν σημαίνει ότι κερδίζεις άπειρο χρόνο και εξοικονομείς χρήματα! Πάμε λοιπόν να σου δείξω όλες τις προσφορές που “τρέχουν” μόνιμα στο Κοκορικο Shoes για όλη την οικογένεια! Επιλογές για τα παιδιά, τη μαμά και τον μπαμπά!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ: Κοριτσίστικα πέδιλα

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ: Αγορίστικα πέδιλα

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ: Προσφορές για κορίτσια!

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ: Προσφορές για αγόρια!

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ: Προσφορές γυναικεία!

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ: Προσφορές αντρικά!

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ