2 εβδομάδες είναι αρκετές για να ξυπνήσεις τον μεταβολισμό σου! Τα μυστικά μου!

Με τις παρασπονδίες του χειμώνα, είχα “βάλει” μερικά κιλά και ήθελα να τα χάσω με φυσικό και υγιεινό τρόπο! 2 εβδομάδες είναι αρκετές για να ξυπνήσεις τον μεταβολισμό σου! Τα μυστικά μου!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Η αλήθεια είναι πως λίγο μετά το Πάσχα οι περισσότερες γυναίκες αρχίζουμε να σκεφτόμαστε το καλοκαιράκι, το μαγιό, τη θάλασσα και…. πιθανότατα και τα επιπλέον κιλά μας. Ειδικά δε στην αλλαγή σεζόν, που βγάζουμε από τις ντουλάπες τα καλοκαιρινά μας, γίνεται το μεγάλο κρας τεστ. Χωράμε στα ρουχαλάκια μας ή όχι;

Εγώ είχα βάλει μερικά κιλά μέσα στον χειμώνα, πες το καθιστική ζωή, λίγο τα διάφορα που με απασχόλησαν, λίγο το ότι με παραμέλησα, λίγο οι ιώσεις… Πήρα σχεδόν 4 κιλά. Πολλά δεν είναι αφού το βάρος μου σε γενικές γραμμές είναι καλό, όμως κάπως έτσι ξεκινούν να συσσωρεύονται τα κιλά. 2 από εδώ άλλα 3 από εκεί, άλλο ένα παραπέρα… και η μπάλα χάνεται!

Αποφάσισα λοιπόν να ξεκινήσω συστηματική γυμναστική και διατροφή. Ήθελα να χάσω τα κιλά μου αλλά κυρίως με ενδιέφερε να υιοθετήσω ξανά μια σωστή υγιεινή διατροφή η οποία θα με βοηθήσει στον έλεγχο του βάρους μου και θα μου δίνει όλα εκείνα τα θρεπτικά στοιχεία τα οποία έχω ανάγκη. Μία μαμά τρέχει από το πρωί ως το βράδυ και το πιο σημαντικό είναι να έχει δυνάμεις και να είναι υγιής!

Αφού ξεκίνησα την συστηματική μου γυμναστική πήρα και δύο προϊόντα για αρχή από την Herbalife. Το πρώτο είναι το Formula 1 Θρεπτικό Πρωτεϊνούχο Ρόφημα Σοκολάτα το οποίο λάτρεψα από την πρώτη στιγμή για τους εξής λόγους.

2-evdomades-einai-arketes-gia-na-ksypniseis-ton-metavolismo-sou-ta-mystika-mou-mommyjammi2

  • Αρχικά με έβαλε στην διαδικασία να ξεκινήσω να μου φτιάχνω πρωινό εκεί που το είχα παραμελήσει εντελώς!
  • Ξεκίνησα να καταναλώνω φρούτα και στο πρωινό μου αφού τα προσθέτω στο μπλέντερ!
  • Μου δίνει δύναμη και ενέργεια ώστε να βγάλω την ημέρα μου ως το βράδυ!
  • Σταμάτησα τα τσιμπλογήματα μεταξύ του πρωινού και του μεσημεριανού!
  • Απολαμβάνω ρόφημα σοκολάτας μιλκ σέικ …!
  • Είδα τα αποτελέσματα στην ζυγαριά μου το πρώτο κιόλας 10 ήμερο, αφού με το συγκεκριμένο ρόφημα αντικατέστησα το πρωινό και το βραδινό μου!

Μέσα στο μπλέντερ προσθέτω ή γάλα σόγιας, ή γάλα καρύδας ή γάλα αμυγδάλου μιας και εμένα προσωπικά με ενοχλεί το κανονικό γάλα. Από φρούτα βάζω μπανάνα, φράουλες, μούρα μέχρι και νιφάδες βρώμης!

2-evdomades-einai-arketes-gia-na-ksypniseis-ton-metavolismo-sou-ta-mystika-mou-mommyjammi3

  • Επτά υπέροχες γεύσεις
  • Βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία συν βότανα που ενισχύουν την υγεία.
  • 17 γραμμάρια πρωτεΐνης
  • Ένα θρεπτικά ισορροπημένο και γευστικό γεύμα. Προσφέρει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για ένα πλήρες θρεπτικό γεύμα
  • Πλούσιο σε φυτικές ίνες και πρωτεΐνες σόγιας για παρατεταμένη ενέργεια και για να νιώθεις πιο χορτάτη για μεγαλύτερο διάστημα
  • Θερμίδες: μόνο 207 θερμίδες ανά μερίδα αν το φτιάξετε με 250ml ημιάπαχο γάλα.
  • Κατάλληλο για χορτοφάγους
  • Χαμηλός Γλυκαιμικός Δείκτης (GI)

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πρωτεϊνούχα ροφήματα μπορείς να διαβάσεις ΕΔΩ.

Και μία βοήθεια στην προσπάθεια κακό δεν κάνει! ♥ #mommyjammi #herbalife #herbal #herbalifeformula1 #womanbloggergr #mombloggergr #fitmamagr #fitmama #fitness #detox #healthyfood #workout #challenge #health

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ????MommyJammi???? Maria Liodou! ???? (@mommyjammi.gr) στις

Το άλλο προϊόν το οποίο χρησιμοποιώ είναι το Στιγμιαίο Τσάι Βοτάνων.

herbalife-herbal-tea

  • Περιέχει εκχύλισμα από πράσινο και μαύρο τσάι, που προσφέρει μια γενικότερη αίσθηση ευεξίας.
  • Περιέχει αντιοξειδοτικά πολυφαινόλης. Τα αντιοξειδωτικά είναι γνωστά την ιδιότητα τους να προστατεύουν τα κύτταρα του οργανισμού από τις αρνητικές επιδράσεις των ελευθέρων ριζών.
  • Σε 4 υπέροχες γεύσεις – κλασσική, λεμόνι, ροδάκινο, βατόμουρο (μόνο για το μέγεθος 50γρ)

Το φτιάχνω σε 1,5 λίτρο νερού στο οποίο προσθέτω 2 κουταλάκια του γλυκού από το προϊόν! Μου δίνει ενέργεια, μείωσα τον καφέ που καταναλώνω αφού μου δίνει την καφεΐνη που θέλω και φυσικά με κάνει να πίνω νερό…

Μπορείς να το δεις ΕΔΩ

Σχετικά με την πορεία μου; Μέσα σε μόλις 10 ημέρες… μείωση 1,2% λίπους και σχεδόν 2 κιλά. Χωρίς εξαντλητική δίαιτα, χωρίς κούραση, υγειά και με φυσικό τρόπο.

2-evdomades-einai-arketes-gia-na-ksypniseis-ton-metavolismo-sou-ta-mystika-mou-mommyjammi4

Η απώλεια βάρους αλλά και η μείωση του ποσοστού λίπους είναι καλό να γίνονται αργά και σταθερά ώστε και τα αποτελέσματα να είναι σταθερά. Το να υιοθετήσουμε έναν υγιεινό τρόπο ζωής είναι το μυστικό της ευεξίας.

Γυμναστική – Διατροφή και Αγάπη προς τον εαυτό μας!

Ευχαριστώ Herbalife για την υποστήριξη αλλά και καθοδήγηση. Συνεχίζω το πρόγραμμά μου και αγαπώ τις αλλαγές που βλέπω στον εαυτό μου!

24fit.gr Facebook

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ