Ipanema: Κέρδισε τις πιο stylish σαγιονάρες του καλοκαιριού! ΕΛΗΞΕ

Οι σαγιονάρες χωρίς αμφιβολία είναι το must have των καλοκαιρινών εμφανίσεων! Ipanema: Κέρδισε τις πιο stylish σαγιονάρες του καλοκαιριού!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Η αυθεντική βραζιλιάνικη σαγονιάρα είναι φυσικά η Ipanema το πιο hot item του καλοκαιριού! Bραζιλία, καλοκαίρι, μόδα, στυλ, άποψη!

Κατευθείαν από τη χώρα του samba και την ομώνυμη παραλία του Rio, οι αυθεντικές βραζιλιάνικες σαγιονάρες έρχονται σε απίθανα χρώματα και σχέδια για να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα. Με ποικιλία από ιδιαίτερες διχρωμίες αλλά και πρωτότυπα prints, στη νέα συλλογή Ipanema θα βρεις σχέδια που ξετρελαίνουν.

ipanema-kerdise-tis-pio-stylish-sagionares-tou-kalokairiou2

Κάνε την βόλτα σου στην παραλία, παίξε με τα κύματα και φόρεσε τα flip flops σου με στυλ και άνεση!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ipanema-kerdise-tis-pio-stylish-sagionares-tou-kalokairiou4

Το MommyJammi.gr και το Kokorikoshoes.gr σου δίνουν τη δυνατότητα να αποκτήσεις τις πιο stylish που κυκλοφορούν. Λάβε μέρος στο διαγωνισμό και κέρδισε ένα ζευγάρι σαγιονάρες Ipanema για να κάνεις πιο cool & fresh το summer look σου.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ (ο οποίος θα γίνει μέσω Facebook): ΕΛΗΞΕ

ipanema-kerdise-tis-pio-stylish-sagionares-tou-kalokairiou700

  1. Like στις σελίδες στο Facebook στο MommyJammi.gr και στο Kokorikoshoes
  2. Comment γράψε το σχέδιο και το μέγεθος που επιθυμείς αφού τα δεις όλα ΕΔΩ και κάνε Tag τουλάχιστον 2 φίλες σου για να μάθουν για τον διαγωνισμό μας στη φωτογραφία του Διαγωνισμού ΕΔΩ
  3. Share/Κοινοποίηση δημόσια τη φωτογραφία του Διαγωνισμού που θα βρεις ΕΔΩ

*Προαιρετικά κάνε follow στο Instagram στο MommyJammi.gr

Καλή επιτυχία!!!

Όροι διαγωνισμού:

Λήξη διαγωνισμού Πέμπτη 15/06/2017 ώρα 23΄00. Το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί στην σελίδα του MommyJammi στο Facebook με βίντεο. Ο/η νικητής/τρια θα ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα στο Facebook και σε περίπτωση μη ανταπόκρισης εντός τριών ημερών η κλήρωση θα επαναληφθεί. Tο δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν. Το σχέδιο που θα έχει επιλέξει ο νικητής θα εξαρτηθεί από την διαθεσιμότητα και θα γίνει σε συνεννόηση με το κατάστημα. Ο/η νικητής/τρια θα παραλάβει το δώρο του με έξοδα αποστολής που βαρύνουν τον δωροθέτη. 

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ