TUNA POCKET TRATA Η δύναμη στην τσέπη σου!

Μια νέα καινοτόμα συσκευασία φρεσκάδας που πέρα από την ευκολία στη χρήση, δεν χρειάζεται στράγγισμα και διατηρεί τον τόνο ζουμερό και τρυφερό. TUNA POCKET TRATA Η δύναμη στην τσέπη σου!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Η αγαπημένη ελληνική μάρκα TRATA, πιστή στην υπόσχεση της, προσφέρει τα πάντα γύρω από το ψάρι και δεν σταμάτα να εξελίσσεται δημιουργώντας πάντα νέα προϊόντα που ακούν τις ανάγκες του συγχρόνου καταναλωτή.

Αυτήν την φορά δημιουργεί έξω από το κουτί και λανσάρει τη νέα σειρά TUNA POCKET TRATA σε νέα πρακτική συσκευασία pouch των 80gr, σε 3 αγαπημένες γεύσεις τόνος καπνιστός, σε ελαιόλαδο και σε νερό.

Η νέα σειρά Tuna Pocket της TRATA κάνει την απόλαυση του τόνου καθημερινή συνήθεια συνδυάζοντας, την ευκολία με τις ωφέλειες και την διατροφική αξία του ψαριού σε κάθε πιάτο ή περίσταση που επιλέγει κανείς κάθε στιγμή.

Μια νέα καινοτόμα συσκευασία φρεσκάδας που πέρα από την ευκολία στη χρήση, δεν χρειάζεται στράγγισμα και διατηρεί τον τόνο ζουμερό και τρυφερό.

Ιδανικό για τους λάτρεις του τόνου που είναι ευαισθητοποιημένοι στην σωστή διατροφή καθώς ο τόνος είναι φυσική πηγή πρωτεΐνης, Ω3 λιπαρών οξέων και χαμηλής θερμιδικής αξίας.

Η νέα σειρά Tuna pocket TRATA είναι ένα ιδανικό συστατικό για σνακ, σαλάτες, σάντουιτς και μακαρονάδες. Με ένα QRcode πάνω στην συσκευασία, μπορείτε να βρείτε μοναδικές fitnessσυνταγές στην σελίδα www.tunapocket.gr

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ