Ποια μοτίβα πρέπει να βάλεις στην ντουλάπα σου τη νέα χρονιά;

Θα σου δείξουμε, πως με ένα print μπορείς να αλλάξεις εντελώς το outfit σου! Ποια μοτίβα πρέπει να βάλεις στην ντουλάπα σου τη νέα χρονιά;

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Το να χρησιμοποιείς τα διάφορα μοτίβα στην επιλογή των ρούχων σου δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση! Προσωπικά με φοβίζουν αρκετά ως προς το πως να τα συνδυάσω σωστά και αντί για ένα πετυχημένο τελικά καταφέρω να αποκτήσω ένα κιτς outfit. Τα prints είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για μια γυναίκα να αναβαθμίσει την γκαρνταρόμπα της, αλλά το θέμα είναι ότι πρέπει να γνωρίζει πώς και με ποια μοτίβα μπορεί να το κάνει αυτό.

Φέτος τα μοτίβα έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο μιας και επειδή μπορούν εντελώς να δώσουν άλλη διάσταση στην εμφάνισή σου! Βέβαια όπως είπαμε θέλει μία σχετική προσοχή με το πως να τα συνδυάσουμε! Μη μοιάζουμε με τη τίγρη που μόλις το έσκασε από τον ζωολογικό κήπο…  Για παράδειγμα ένα καρό, oversized σακάκι με ένα hoodie που θα δώσει edginess σε ένα casual σύνολό σου. Ένα color block graphic παλτό θα αποδώσει ένα extreme και fashion forward αποτέλεσμα σε μια εμφάνιση που θέλεις να κάνεις την Παρασκευή το απόγευμα, ενώ επισκέπτεσαι τα εγκαίνια μιας νέας έκθεσης στην πόλη.

Ας δούμε παρέα κάποια prints που υπόσχονται να σπάσουν την μονοτονία στο βαρετό σου outfit.

Ρίγες

color stripes

Φλοράλ

Πουά

Καρό

Animal print

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ